26421
-
Nem, volt egy olyan, hogy valaki kérdezte hogy hogy marad fenn a kerítésen, és az biztos hogy nem akkor volt -
Az nem a nemzetközi dagi hét volt? -
Ha jól emlékszem Garfield régebben is folytatott ilyen 'az olvasó kérdez' dolgot. -
Jim bácsi még csináljon még ilyet:D -
mikusmate #16091
-
"Kedves 'Kérdezz-egy-kutyát'!...
Ahányszor csak eldobok egy botot, a buta kutyám mindig visszahozza. Mi baj lehet vele?" Aláírás:"Tanácstalan, Seattle-ből."
-Kedves Tanácstalan! A kutyák képzésének első szabálya az, hogy legyünk okosabbak a kutyánknál. Van egy rossz hírem számodra... -
Amergin #16089 Cukorfalat. Mindkettő.
-
spy803 #16088 konkurencia:
-
csaba93 #16087 Miért lett mérges rá? Tengerparton elég jól elvoltak -
ennél nagyobb kavarodás is volt már itt, semmi gond vele :) -
Skyblue #16085 Elnézésnél többet nem tudok mondani. Eddig életemben nem linkeltem sg fórumra (sőt nagyon máshova sem), most legalább megtanultam (sajnos törölni nem tudok) Legközelebb menni fog!
Szóval a 2009.12.03-ai képsort a mostani szituba átültetve:
- What are you asking Santa for?
- Leniency.
(Amúgy régóta olvasgatom a Garfield topicot, innen próbálom visszaolvasással bővíteni a szókincsemet)
-
sikerült pepitában beszúrkálni a hungarfield blogról a magyar képsort, aztán a napi váltásnál azt belinkelni (ami akkor még nem volt ott), aztán az angolt, aztán mostanra megjelent a magyar is... :)
szerintem minden rendben van. -
ááááá mi ez a fejetlenség?:D -
Skyblue #16082 -
Skyblue #16081 Elnézést, új vagyok itt. Hibáztam, szóval:
- Mit vegyen az ember a barátnőjének, ha kiakarja engesztelni?
- Hmmmm.
- És miért egy macskával beszélem meg a kérdést?
- Tonhalat!
(tudom az előző ,továbbgondolás, de szvsz egyértelműbb, és jobban hangzik) -
Skyblue #16080
Párdon! -
Skyblue #16079 [img]http://hungarfield.freeblog.hu/files/2010/08/ga100804_hun.gif[img]
- Mit vegyen az ember a barátnőjének, ha kiakarja engesztelni?
- Hmmmm.
- És miért egy macskával beszélem meg a kérdést?
- Tonhalat!
(tudom az előző ,továbbgondolás, de szvsz egyértelműbb, és jobban hangzik) -
Így kicsit jobb (szerintem):
-
csaba93 #16077 Nem értem pontosan miről beszélsz XD
de a mostani strandos részek jok voltak utána megint vissza esett Jim-boy a hülye unalmas részekhez :S -
az enyémek nem értékelhetők??? most megsértettél :D -
csaba93 #16075 Yey végre jó "öreg" részek XD jöhetne több ilyen is XD
mai rész meg értelmetlen :S -
Big Bad Ryder #16074
-Ez meg mi lehet?
-Oh, egy ostoba tréfa...
-Nézd' már...
-...Ubul olyan buta, hogy a gravitáció törvényét sem érti.
-Azt mondják a függőágy jó móka
-Nagy ügy...
-Mit gondolsz a Ming vázámról Garfield?
...
-Minek a Ming, már ezek sem olyanok mint régen...
-NA NE! EZT NEM..! TE..!
-TE BUTA ÁLLAT! NEM TUDOD MIT TETTÉL!
-Tudom, összetörtem egy felbecsülhetetlen értékű Ming-dinasztia vázát, hogy kifejezzem ellenérzéseimet a a kora 17. századi elnyomó politikájuk miatt. -
ha megmondod melyik év-hó-nappal van probléma, és hogy hogy próbáltad, akkor lehet, hogy tudunk segíteni. -
Big Bad Ryder #16072 Hát ezt nem értem, nekem egyáltalán nem sikerült pedig tutira jó számokat adtam meg. Na kösz, majd próbálkozom. -
lehet hogy kutyaévekben számolja -
minden évvel működik 1985-re például - http://images.ucomics.com/comics/ga/1985/ga850404.gif -
Big Bad Ryder #16069 Hogyan kell régebbi képsorokat beszúrni? A bannerben leírt lépésekkel nem lehet csak a pár évnél újabbakat. -
ebből is látszik, hogy a kutyák álszent, hazug állatok. 
(nehogy valaki kutyás megsértődjön, csak vicc) -
.Születésnapom van.
.Ha van torta,nem fogok rajtad gúnyolódni.
Már volt ebben az évben szülinapja,nem ? Képsor -
xxxpaulxxx #16066 Szóval Jon a gondolatba olvas, de azért az "éhesvagyok" nyávogást is érti:D -
Reggel felkel az ember, WC-re megy, lehúzza, mire leér, a macska már ott nyávog az ajtó előtt :D -
Én tengerimalacos vagyok, nem olyan masszív állatok, de az 'éhes vagyok' hangot már akkor hallom mikor beledugom a kulcsot a kulcslyukba. :D -
Hát én kutyás vagyok, de nem ilyen padlócirkálós. 1 németjuhászunk, 1 kaukázusink van, illetve volt 2 pulink is, de sajnos elpusztultak (14 és 15 évesek voltak) -
csaba93 #16062 Pedig a tengerpartos rész milyen jó volt most térhetünk vissza az unalmas részekhez... -
geo91 #16061 így van, ezt mint macskás ember, csak megerősíteni tudom :) -
akinek van macskája (ráadásul ugyanaz 32 éve), az felismeri a nyávogást - főleg az "Adj enni" nyávogást, amit az első pillanatok óta hallhat :) -
Akkor nem csak hogy érti Garfieldot (amikor gondolatbuborékban 'beszél'), hanem egyenes macskául is ért Jon, mivel a telefonba csak belenyávogott Garfield. :D -
de, tudta kinek kell vinni a kaját.. :D -
..sem.
Lásd például mai sor :D -
Itt MÉG Jon nem érti, de később... :D