26421
-
már a 2. kép után is so-so voltam....kerestem ihletet, de ezután már semmi értelme...nem vagoyn PS-es...0 szavazatot meg nem akarok :D -
animált PNG? Bár az Safarin meg Chromeon nem látszana... Firefox meg Opera már tudja egy ideje :) -
dehogynem, hajrá! Sose baj, ha van több, amiből lehet szavazni :)
az a baj, hogy nekem idáig mind a három tetszik, és sajnálnám, ha nem szerepelne mindegyik... :P -
van, csak gifként 256 szinű lenne, a hóesés nem lenne random és nem működnének a linkek (html-alapú megoldás kellene akkor hozzá, ahhoz meg te értesz) -
[apró]
nehéz megmondani pontosan, gondoljuk csak végig...
képek keresgélése hozzá ~ fél óra
photoshopban körbevagdosni, összetákolni a háttér nagyját ~ 1 óra
a karácsonyfaégők kiszínezgetése (3 kép ismétlődik) ~ fél óra
flashben összetákolni ~ fél óra
hóesés elkészítése tutorial alapján ~ fél óra
rájönni, hogy cs4-ben hogy működik az a qva gomb-link ~ másfél óra
úgy összesen 4 és fél óra körül lehetett...csak volt közte egy nagyobb (közel 1 napos) szünetem, míg a gépem technikai problémájával szívtam...
amúgy mint említettem, még kezdő flash-ező vagyok, egyre jobban/gyorsabban megy, inkább csak az olyan dolgokon tökölök el sokat, amit még nem próbáltam benne összehozni..
[/apró]
-
Nincs olyan funkció h save as gif? :P -
Nekem működnek a linkek. Hány óra volt ezt összedobni? -
nyah, csak összejött a 2 link is bele... ha nem menne, akkor próbáljátok frissíteni a banneres topikot (esetleg a cookie-kat törölni) -
nah ezek után már biztos nem csinálok.....:D -
még a linkeken szenvedek 1 sort :) -
hát igen, megvan az a hátránya, hogy nem pici -
Kell!
-
Nekem nagyon tetszik! Viszont nagyon lassan töltött be. Csupán azért, mert flash? -
megoldható persze :) -
az ugye belefér, hogy amíg a szavazás van, addig ott hagyod? :) Tetszik ez is, háromból már lehet valami szavazásfélét rendezni :) -
majd még a két linket beleügyködöm -
Tothenkopf #17239 

-
nah, úgy tűnik, valami a videókarim driverével okozott összeakadást és memória-túlcsordulást, de sikerült elhárítanom a problémát..
szóval így első nekifutásra:
flash-banner
Kód Lvileg, amit beköll tenni:
<embed src="http://shiwo.uw.hu/flash/garfield_banner/Garfield_Xmas.swf" quality="high"
bgcolor="e1ebf3" width="786" height="230" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>
-
mivel eddig 2 pályázat futott be, szerintem bőven belefér :) -
technikai problémáim adódtak, 5 perc használat után elmegy a monitoromon a kép...azon még vizsgálódom, hogy a videókarim halt-e be, a monitor, vagy valami fura szoftveres memóriaprobléma (percekre áramtalanítanom kell, hogy legyen újra kép, különben még a bios-t se tudom behozni, mert csak sötét az egész..)
azért igyexem a pályázatommal estig kész lenni (ha megvan a probléma), de ha nem jön össze, akkor esetleg szeretnék kérni holnapig egy kis halasztást... -
-Ubul most megmutatja, hogy mi a kulcs a boldog élethez.
-Szerintem inkább válasszátok a boldogtalanságot. -
ebbe gondolom lesz még JavaScript is:D -
Ne reklámozz, ban jár érte! :D
-
Catti inkább HTML királynő :) én meg csak kontárkodok egyelőre a flashbe..
(de azért flash-es karácsonyi bannerrel készülök, majd meglássuk, hogy sikerül..) -
flash =/= HTML, a kinevezést pedig már más kapta ;) -
És flessből elég alultáplált vagyok. :) -
Akkor kinevezlek a topic "kedvenc HTML mágusának". -
azért nehogymár egy ilyen egyszerű dologhoz flash kelljen :) rozsdás ágyúval verébre... -
flash-sel tuti, már csináltam olyat -
A két kép nem kép, hanem HTML (hiszen nem csak kép van benne, hanem linkek is), de szerintem is megoldható. :) -
:D :D -
-A mikulás nem idióta, remélem tudod.
-A helyedben kétszer átgondolnám mielőtt elküldeném azt a levelet neki.
-Lehet, hogy ki kéne húznom, hogy megnyertem a Nobel Békedíjat.
-Tényleg? Kezet foghatok veled? -
Ja, és ha valaki lemaradt volna róla, bannerpályázat van a decemberi banner szerepére, még 2 napig - szerda a határidő!
Eddig két alkotás érkezett, ha nem lesz több (én azért számítottam olyan 5-6 darabra, hogy legyen mire szavazni), akkor szerintem szavazás helyett elosztjuk a hónapot, vagy felkérjük a topic egyik kedvenc HTML mágusát, hogy programozza le nekünk a véletlenszerű betöltődését a két képnek :) (biztos meg lehet oldani) -
én szeretem az ilyen poénokat...ebben is és másban is...:D -
ez most a "döntsük le a negyedik falat" képsorok hete? :) -
Verseghy #17220
- Mit csinálsz Garfield?
- Huh? Ki, én? Semmit!
- Mondhattátok volna, hogy ott áll. -
bejövős:) -
Majd holnap. :) -
Szólj már neki hej! :D -
Szegény Jon észre se vette... :DD