Garfield képregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Portrét fessek, vagy csendéletet?
-Vagy mindkettõt.
-A múzsád nincs lenyûgözve.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
-Kreatívabbnak kellene lennem.
-Vészhelyzet! Vészhelyzet!
-Tudod amikor fõiskolás voltam, festettem.
-Pajták nem számítanak.
-Fogadjunk, hogy még bennem van egy mestermû!
-Azt hiszem kifogytunk fekete bársonyból.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Újra lejátszás
-Hello, vau-vau!
-Szia, múú-múú!
-Énekeltem ma egy dalt, vau-vau!
-Egy vidám dalt, múú-múú?
-Vajon a zoknibábok gyúlékonyak?
-Egy hölgy az étteremben azt mondta, hogy Liz és én "szép pár vagyunk"!
-De...?
-De aztán ráléptem a lábára, felsikított, a protézise pedig kirepült, és egyenesen a pincérsegéd nyakában landolt.
-Mindig van egy "de".
- Vau vau vau!
- Hamm
- Az a légy hõsként halt meg.
Az "ULP"-ra várom az esetleges javaslatokat, mert nekem nem sok ötletem volt...
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Nem mintha Garfield olyan gyorsan mozogna...😄D
-Jaj ne! Ütközni fogunk!
-Nincs idõ reagálni! Vigyázat! ÁÁÁááá!
-Au.
-Hívnék egy teknõsmentõt, de hetekbe telne.
- Azt mondják, elég nagy halak vannak ebben a tóban.
- Mégis mennyire nagyok?
-Na, milyen volt a papírsárkány röptetés?
-Õ jobban érezte magát, mint én.
"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
ezzel boldoggá tettél egész napra 😄
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
-Vályúhooooooooz! Ide malacka!
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
<#kuss>#kuss>
-Békében vagyok a világgal.
*ÁSÍT*
-Vagy csak álmos. A kettõ eléggé hasonló.
-Szomorkás vagyok.
-Akkor tessék mosolyogni nyúzott arcú uraság!
-Tudtad, hogy egy zokni van a tetõn?
-Igen, tudom.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
-Nagyszerû a közönség.
-Nem vagyunk azok.
-De igen.
-De nem.
-Akkor egyetértünk abban, hogy nem értünk egyet.
-Oké...
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Szükségem van egy önkéntesre a közönségbõl!
- <#wilting>#wilting>
- Fene, szükségem van egy közönségre :-/
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
- Üdvözöllek titeket a mûsoromon!
...
- Itt kellene tapsolnotok!
- Oh, mi meg azt hittük szórakoztatnod kellene!
Dell 7567 - i7 7700HQ, Nvidia GTX 1050 Ti 4 GB GDDR5, 8 GB DDR4, Samsung 850 EVO 250 GB M.2, 1 TB SSHD ; Xiaomi Mi9