Megalakult a Magyar Távmunka Szövetség
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igen, a távmunka azt jelenti hogy otthon dolgozol
õk ugy számolják szerintem hogy az uj számítógép vételét jelenti, + a munkáltató fizeti az internethozzáférést (nem is a munkavállaló) + ugye adozik is -> ha igy számolod az egymillió még kevés is.
õk ugy számolják szerintem hogy az uj számítógép vételét jelenti, + a munkáltató fizeti az internethozzáférést (nem is a munkavállaló) + ugye adozik is -> ha igy számolod az egymillió még kevés is.
Részemrõl jöhet.
Én el tudnám költeni.
Én el tudnám költeni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Az elkövetkezõ kb. 2 évben Magyarországon mintegy 100.000 új távmunkahely létrehozását prognosztizálják a szakemberek, amely a kimutatások szerint mintegy 100 milliárd forint beruházást jelent. "
😊 A távmunka ugyebár az, hogy otthon dolgozol, mondjuk neten keresztül, szóval nemtudom miért kerülne 100 milliárdba 100ezer munkahely létrehozása.. De még ha kell is kiépíteni valamit, nem sok egy kicsit 1 milla munkahelyenként?
😊 A távmunka ugyebár az, hogy otthon dolgozol, mondjuk neten keresztül, szóval nemtudom miért kerülne 100 milliárdba 100ezer munkahely létrehozása.. De még ha kell is kiépíteni valamit, nem sok egy kicsit 1 milla munkahelyenként?