71
-
#31 CD-rol bootolas miert nem eleg?
a gep az osszes vincsirol kepes bootolni, az miert nem eleg? -
#30 usb-s pendrive, 128-256 megas -
#29 mondjuk cd-rol, masik oprendszerbol, 1 oprendszer nem oprendszer :) -
#28 nincs kimaradt
nem is hasznalom mar jo par eve -
#27 a mostani gepenben is floppy
szvsz nem a CD versenyez vele, hanem a memoriakartyak -
#26 A floppy is szar, a CD is, a DVD is, a winyó is.. -
#25 ja + a midi-t kezelő hangszerekben kislemezt használnak.. -
#24 én azért elég sok géppel találkozom, amiben nincs USB port, esetleg CD meghajtó se... úgyhogy nem kell kiakadni hogy minek a floppy. sokkal ésszerűbb a mechanikai mérete is mint a normál méretű cdnek.. -
#23 hehe, régebben és is 2 doboz floppyval jártam suliba. csere-bere, meg délután az internetes szobában (ahol 12 gépre volt elosztva 12k/sec), hogy hozzam az új anyagot haza. régi szép idők :) -
entreri #22 A floppyzásnak hangulata volt. :) Suliba mindíg két doboz lemezzel mentem, és beindult a csere bere. Csak tény, hogy egy idő után elfogytak.
Ma már én sem használom igazán. Van pendrive om, ha meg nagy a fájl, akkor cd-rw, vagy dvdrw. De szép emlékeim vannak a régi DOS-os időkből, szóval floppy rulez :) -
fako #21 bios frissiteshez sem kell floppy. Csak parancssor csokkentett modban ugyanaz.
-
#20 Azért durva, hogy fél évente minden megváltozik a gépben, de majdnem 25 éve ez az egy dolog változatlan :) -
#19 Arra senki se gondol, hogy BIOS frissítésre csak a floppy alkalmas szinte? -
Zoley #18 Pendrive? Ehh...
Laptopvincsi USB2-es keretben. Azon van hely es nem is dragabb (van is egy 12GB-os darab 2 eve). -
#17 USB pendrive... Mi a probléma? Bootolható ez is.
Gy.K.:
Mellesleg XP-s vinyót XP-s CDvel is lehet formázni -
#16 én anno a Warcraft 2-vel jártam így, amikor jó 5 kilómétert tekertem biciklivel egy sráchoz, aztán hazaérve 3 lemez is bekrepált. -
#15 En pont forditva: az elmult 5 evben jo ha 1 szor hasznaltam a floppyt...
Pendrive (Most 4GB a max)
A-Drive (20-40MB) Floppy kompatibilis
Zipdrive
De ezeket nem hasznalom mert majdnem mindent a halozattal meg lehet oldani, ha sok az anyag akkor ujrairhatocede. -
#14 Höhö, én is kivettem a gépemből, kellett a hely, odahekkeltem egy ventit, hogy hűtsem a mobil rack-et:)Amugy se használtam.Bár az előzőt elégettem, részegen működés közben akartam rádugni a tápot, és fordítva ment rá:)Elmentem újat venni és annyiba került, mint egy cd meghajtó:) -
#13 Már tényleg kimehetne ez a nyavajás floppy. Megbízhatatlan, lassú és elavult. Már másfél éve mióta elromlott, nincs is a gépemben meghajtó.
A kisebb adatok szállítására egy pendrive-ot használok.
Már igazán jöhetnének az olyan alaplapok is, amikkel pendrive-al lehet bootolni!
-
#12 "Pendrive rulez."
Aha, főleg a boot-pendrive. Egyébként tényleg jó lenne, ha mindenki kezelné is. -
#11 Én is! Szinte mindig be is döglött... -
#10 az elmult 1 evben jo ha 5 szor hasznaltam a floppyt... -
ThomasTheKoRner #9 " Ha megkarcolta para van hogy oda a 3. negyedévi számlázás...+
Lol még a végén azt mondod,hogy a floppy megbizhatóbb.Emlékszem még a régi szép időkre amikor floppyn hurcoláztuk a mortal 3-at és 10 lemezből 2 tuti hogy meghalt spontán csak úgy magától az utazás közben...
Pendrive rulez. -
#8 Én már évek óta nem használtam floppyt.Nincs is a gépemben.Nem is hiányzik.Újraírható cd-t használok, vagy hálózat/internet. -
#7 Mert ezt betolja, áthúzza. A CD-t kiveszi a tokból, berakja, vár, ha winXP-vel írja képfileeldolgozás stb, ha néróval az már egy külön program amit talán cégnél megvenni sem árt, el kell indítani, kivétel után tokba tenni. Ha megkarcolta para van hogy oda a 3. negyedévi számlázás... -
#6 persze, hogy nem megy ki a divatból a floppy. mert ki az a hülye, aki kiír egy 48 kb-os fájlt cd-re? jó, tudom vannak már RW CD-k, de floppy az akkor is sokkal gyorsabb, meg kisebb, meg egyszerűbb. és tényleg jó hangja van:) -
#5 Ez is magyar találmány!!!!
-
HUmanEmber41st #4 Ja a munkahelyemen még 286 os gép is működik...
Mivel nincs hálókábel kiépítve floppyn hurcolásszák az adatokat... -
HUmanEmber41st #3 miről is formáznám az xp- winyómat... -
#2 Magyarországon sok elavult gép van, és sokan floppyn hordozzák a doksikat irodában.
Úgyhogy jó ideig még kell a legtöbb munkahelyi gépbe a cucc. -
#1 sztem tök jó a floppy :P
oan jó hangja van amikor beteszem a meghajtóba