Nehéz megválni a floppylemezektõl

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bios frissiteshez sem kell floppy. Csak parancssor csokkentett modban ugyanaz.
SoDI---
Azért durva, hogy fél évente minden megváltozik a gépben, de majdnem 25 éve ez az egy dolog változatlan :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

SoDI---
Arra senki se gondol, hogy BIOS frissítésre csak a floppy alkalmas szinte?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Pendrive? Ehh...
Laptopvincsi USB2-es keretben. Azon van hely es nem is dragabb (van is egy 12GB-os darab 2 eve).

How About A Nice Cup Of Shut The Fuck Up?

mireez
USB pendrive... Mi a probléma? Bootolható ez is.

Gy.K.:
Mellesleg XP-s vinyót XP-s CDvel is lehet formázni
FtranX
én anno a Warcraft 2-vel jártam így, amikor jó 5 kilómétert tekertem biciklivel egy sráchoz, aztán hazaérve 3 lemez is bekrepált.

Vernoon
En pont forditva: az elmult 5 evben jo ha 1 szor hasznaltam a floppyt...

Pendrive (Most 4GB a max)
A-Drive (20-40MB) Floppy kompatibilis
Zipdrive

De ezeket nem hasznalom mert majdnem mindent a halozattal meg lehet oldani, ha sok az anyag akkor ujrairhatocede.

deep
Höhö, én is kivettem a gépembõl, kellett a hely, odahekkeltem egy ventit, hogy hûtsem a mobil rack-et:)Amugy se használtam.Bár az elõzõt elégettem, részegen mûködés közben akartam rádugni a tápot, és fordítva ment rá:)Elmentem újat venni és annyiba került, mint egy cd meghajtó:)
FtranX
Már tényleg kimehetne ez a nyavajás floppy. Megbízhatatlan, lassú és elavult. Már másfél éve mióta elromlott, nincs is a gépemben meghajtó.
A kisebb adatok szállítására egy pendrive-ot használok.
Már igazán jöhetnének az olyan alaplapok is, amikkel pendrive-al lehet bootolni!

TSL16b
"Pendrive rulez."

Aha, fõleg a boot-pendrive. Egyébként tényleg jó lenne, ha mindenki kezelné is.

barret
Én is! Szinte mindig be is döglött...

Bérbe vehet? reklámfelület...

CSOCSO
az elmult 1 evben jo ha 5 szor hasznaltam a floppyt...
" Ha megkarcolta para van hogy oda a 3. negyedévi számlázás...+
Lol még a végén azt mondod,hogy a floppy megbizhatóbb.Emlékszem még a régi szép idõkre amikor floppyn hurcoláztuk a mortal 3-at és 10 lemezbõl 2 tuti hogy meghalt spontán csak úgy magától az utazás közben...
Pendrive rulez.
Dynamic
Én már évek óta nem használtam floppyt.Nincs is a gépemben.Nem is hiányzik.Újraírható cd-t használok, vagy hálózat/internet.
janos666
Mert ezt betolja, áthúzza. A CD-t kiveszi a tokból, berakja, vár, ha winXP-vel írja képfileeldolgozás stb, ha néróval az már egy külön program amit talán cégnél megvenni sem árt, el kell indítani, kivétel után tokba tenni. Ha megkarcolta para van hogy oda a 3. negyedévi számlázás...
Gladiator
persze, hogy nem megy ki a divatból a floppy. mert ki az a hülye, aki kiír egy 48 kb-os fájlt cd-re? jó, tudom vannak már RW CD-k, de floppy az akkor is sokkal gyorsabb, meg kisebb, meg egyszerûbb. és tényleg jó hangja van:)

NEXUS6
Ez is magyar találmány!!!!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ja a munkahelyemen még 286 os gép is mûködik...
Mivel nincs hálókábel kiépítve floppyn hurcolásszák az adatokat...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

mirõl is formáznám az xp- winyómat...

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

SoDI---
Magyarországon sok elavult gép van, és sokan floppyn hordozzák a doksikat irodában.
Úgyhogy jó ideig még kell a legtöbb munkahelyi gépbe a cucc.

SuD
sztem tök jó a floppy :P
oan jó hangja van amikor beteszem a meghajtóba

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

← ElőzőOldal 2 / 2