1130
Vadász és pecás játékok, tippek, trükkök, vélemények
  • guardian hero
    nekem az elsőről már minden lejött
  • Anee
    Na a második tárhely is tele, megy fel a harmadikra....
    3 file nem fog felférni azt majd az elsőre teszem fel szóval addig SZEDJÉTEK LE AZ ELSŐ 3 FILET LEGALÁBB
  • Anee
    ment privi
  • FREAK
    pontosabban?
  • guardian hero
    tényleg. én hülye
  • Anee
    Hát TotalCommander-rel fellépsz rá mit ftp és leszeded...
  • guardian hero
    Ok, majd küldj privát üziben linkeket (vagy elég a fájlok neveit).
  • Anee
    Most még televágom akövetkezőt is utánna viszont majd csak délelőtt folytatom...addig ajd szedjétek le a cuccost az első kettőről
  • guardian hero
    Hajrá! :)
  • Anee
    Na az egyik tárhely már megtelt ahogy nézem
  • guardian hero
    Hát ezt nem hiszem el... Eltaposott egy elefánt, amiben már legalább 15 golyó volt! Ezeket nem lehet megölni?? Volt fejlövés, nyak, test, még a seggébe is kapott! Kár, hogy bazookát nem lehet vinni a vadászatra...
  • BBird
    Gamershell - Fishing-Hunting
  • Anee
    Amúgy a trophy hunterben az szeretem ahogy végignézem hogy egy farkascsorda rátámad egy caribu csordára és megesznek 1-2 állatot....én meg lelövök 1-2 farkast:)
  • Anee
    Jah a Deer Hunter 3-4 volt a top abból a szériából az 5 az már a süllyedő hajó volt ezért vették el a Soundstormtól.....s ezért szünt meg az egész fejlesztőcsapat úgy ahogy van.....az új fejlesztő szerintem feldobta a sorozatot mert a 2004 is már élvezetes volt és leginkább teknikailag nem a Q1/Q2 motor tuningjait használták hozzá:)Elvileg 1-2 hónap és kint lesz a 2005ös kiadás...
    Csak új trophy hunterről nincs hír pedig messze jobban élvezem mint őzre vadászni....Bird Hunter meg mégjobban kihalt azt nem fejlesztik tovább:(
  • Forrest Tomee
    Azért jó, hogy ennyien szeretik az ilyesfajta játékokat, abban a hitben éltem, hogy itthon csak röhögnek rajtuk.
    Én 12 éves korom óta kisértem a rokonokat, barátokat vadászni és szerintem ennek a szeretetére vagy születik valaki vagy nem érti és irtózik tőle.
    Mióta család van csak PC vadászat van , de remélem a fiamat is fogja majd érdekelni.
  • Crokin
    Kira ez a topic, én is nagy Trophy Hunter vagyok!
    Ha végre megint lesz net otthon, tuti jövök!
  • Forrest Tomee
    A Cabelas 2005-öt még nem néztem meg, a HU3 szép, meg jópofa, de az AI még az 5 évvel ezelőtti DeerH. sorozatot sem üti meg. A challenge-k miatt érdemes kipróbálni, de a free hunt nekem valahogy nem jön be.

• Forrest Tomee
    A Deer Hunter sorozat az első 4 kiadásig volt jó. Akkor a SunStorm kiszállt és átvették akik a 2005-öt csinálták.
    Valaki játszott az első Deer Hunterrel? Ott nem lehetett még mászkálni, hanem a térképen 'leraktad' magad valahova és ott kirakott egy fára a program ahol csak 'forogni' lehetett. Aztán jött a DH2 ami nagy áttörés volt, mert lehetett már menni benne. A 3. volt a legjobb szerintem, ott az év napokra osztva jelent meg volt különböző idény, hogy mikre és mivel lehet vadászni. A legjobb az volt, hogy tavasszal lehetett növényeket ültetni, amikre később jöttek az őzek. A DH4 grafikailag változott és butább lett, a 2005 pedig már egyértelműen a suta amiknak készült. Hozzá kell tenni a kétkedők miatt, hogy kinn ez a játéksorozat sokáig a top eladásban szerepelt.
  • cSuwwi
    legyen igazad :)
  • FREAK
    nem hiszem, hogy kevés, 4 emberig tuti elég (már autós, repülős játékokhoz is, ahol azért sokkal sűrűbb az adatforgalom)
  • cSuwwi
    nekem axom van 512/128, de szvsz kevés. egy 768-as csellós kéne szervernek esetleg
  • Anee
    384/64 ADSL
    Szerintem vagy fun legyen
  • FREAK
    én nem tudok szervert adni, mert firewall mögött vagyok, és asszony is netezik, szóval.....
  • FREAK
    TH-t próbáltam már, de nagyjából ugyanaz mindnél

van coop vadászat, legnagyobb trophy, első trophy, legtöbb trophy mód (többnyire)

jó fun, szar fegyverekkel (kovaköves elöltöltős egylövetű rulez) kell nyomulni nehéz célra, és megvan a kihívás

az is fun valamilyen szinten, ha kecskére nyomjuk távcsövessel, és akkor a mennyiség a cél :D
  • Anee
    Tetszik hogy egyre többen vagyunk már csak azt kellene tudni melyik multi game mód mit tud pontosan:)
    Nameg hogy kinek milyen nete van és ki legyen majd a server
  • FREAK
    3-4 ember elég is egyszerre, azért az állatok nem süketek, és egy ember is elég zajos

persze hajtóvadászathoz kéne vagy 10
  • guardian hero
    Azért gondolom 32-es multi csak külön szerverről működne jól, ha valamelyik játékos hostol sima kábelről/DSLről, akkor jó, ha hárman-négyen tudunk játszani. Persze az is király lenne :).
  • cSuwwi

ez a 32-es jól hangzik. azthiszem erre én is benevezek. ha felért, majd priviben küldj egy címet pls. ne szúrd be a topicba, mert hamarabb törölhetik :/
  • Caterpillar
    Majd lesz cím priviben?
  • Caterpillar
    :D
    Király akkor mostmár biztos hogy leszedem! (HU3)
    Majd valszeg lesz jópár kérdésem...
  • Anee
    Persze bárki leszedheti, közös érdekünk hogy minél többen multizzunk vele..
    Multiban amúgy 32-en lehet játszani!!
  • guardian hero
    Persze, annál jobb, minél többen játszunk vele. Legalább lesz kivel eszmét cserélni :).

Én a HU3-ban elkezdtem megcsinálni a Challenge-eket. Már az utolsó tutorialnál járok, ahol egy elefántot, egy oroszlánt és egy kudut kéne elejteni Zambiában. Sikerült meglőnöm egy elefántot, beleeresztettem vagy 4 golyót, de csak nem akart felborulni. Miközben szaladgált, elkezdte üldözni egy oroszlán is. Én próbáltam követni őket, de egyszer csak azt veszem észre, hogy az oroszlán már nem az elefántot követi, hanem rohan felém. Csak egy lövésre volt időm, azt centikkel elvétettem, így aztán macskakaja lett belőlem...
  • Caterpillar
    Hi All!
    Az lenne a kérdésem ,hogy esetleg én is megkaphatnám a game-et? Sajan még csak horgászós cuccal nyomultam TB3, In-Fisherman ,de nagyon régóta ki szerettem volna próbálni valami vadászós cumót is! Este leszedem a HU 3 -at megnézem azt is...
    Szal ha esetleg akkor nagyon megköszönném! (természetesen a multit is kipróbálnám! :DD)
  • guardian hero
    Örök hála :). Multiban hányan lehet nyomni?
  • Anee
    Na a cucc megy fel a th2003-mas elérhetőségre 9k/sec sebességgel, szóval eltart egy darabig...
    30 perc egy 15MB-os file vagyis 10 óra míg felmegy:)
    Mind1 holnap este már majd multizhatunk vele
  • Anee
    Na nemsokára elkezdem feltölteni a cuccot, most értem haza egyetemről:)
  • guardian hero
    Én szívesen játszok online, ha meglesz a játék :)
  • ScOrpY
    sztem a Pro Bass fishing 2003-s jó
  • FREAK
    rulez, akkor nyomatunk hajtóvadászatot macira? :D
  • guardian hero
    Megcsináltam, részleteket küldtem privátban.