Új Desperados 2: Coopers Revenge infók és képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hét végén lesz meg alig várom?
én még nem szedtem le de azt monják egy jobb
Ja engem is!
Kicsit régi ez a téma, de nem lehet tudni vmi újat róla, elsõsorban a megjelenés érdekelne?!
sertésZSírnak? Szerintem sokkal inkább egy játéknak tûnik, az állagából ítélve nem zsír-szerû.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
Uf azthiszem mindenképp megveszem 😊) Majd.
Nagyon igéretesnek tûnik de a játék kedvéért nemfogok Geforce 6800at venni. A játék átláthatóbb volt izometrikusan. De majd meglátjuk akármi lehet még. Szerintem az optimizáció az elsõ. Ja és márcsak azértis megfogom venni mert a nevem angolul Cooper. MY name is Cooper David Cooper 😊 Tökjó hogy egy játékban végre énvagyok a fõszereplõ mégha a készítõk elisrontják a kerestnevem.
Nagyon igéretesnek tûnik de a játék kedvéért nemfogok Geforce 6800at venni. A játék átláthatóbb volt izometrikusan. De majd meglátjuk akármi lehet még. Szerintem az optimizáció az elsõ. Ja és márcsak azértis megfogom venni mert a nevem angolul Cooper. MY name is Cooper David Cooper 😊 Tökjó hogy egy játékban végre énvagyok a fõszereplõ mégha a készítõk elisrontják a kerestnevem.
Hát õszintén remélem, hogy ez a game nem vérzik el a 3D-n. Nagy rajongója vagyok az elsõ résznek, nagyon várom ezt is.
Igen nagyon sok ilyen típúsú játék ebbe bukott el. De itt lehet majd váltani a két nézet között. Eddig elég megnyerõ.
My Life for Freedom!
"homokos kanyonok" :-]
Nikásze peeri menó
Szépek meg csillivillik a képek, de én félek a 3D-tõl. Az ilyen játékstílusnak sokkal jobban megfelel az izometrikus megjelenítés.
Ez mind szép, és jó...
Bár az "izotermikus" szerintem sokkal inkább izometrikus.
Bár az "izotermikus" szerintem sokkal inkább izometrikus.
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"