11
Milyen ups-t vegyek ?
-
#11 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1088031795 -
#10 köcci, akkor el van döntve, APC Back-UPS CS 500VA fogok venni, 17ezer Ft, 10ezerrel olcsóbb mint mint az ES, de van még 3 hét mire megrendelem, addig még vki elöjöhet hogy a CS miért nem jó... -
#9 szerintem elég, tápkábelt meg bármelyik számtech boltban vehetsz de tuti hogy van hozzá -
#8 nekem a CS szimpatikussabb,+olcsóbbb is.. de vhol ugy láttam hogy azon nem a "rendes" 220V csatlakozó van a hátolján, hanem olyan mint a táp hátulján, honnan szerezzek hozzá ilyen összekötő kábelt, vagy jár hozzá ? mert a kép alapján az ES rendes 220V csatik vannak, és akkor erre rá tudok egy hosszabitott kötni !
Szerintem meg ne a táp számit, mert hiába van nekem egy 420 aktiv pfc tápon, ha az annál jóval kevesebb áramot vesz fel, mert egy tök gyenge gép van alákötve !
akkor szerinted a 500VA elég lesz a gpemhez ? Persze monitorra együtt kel birnia -
#7 nem az egy fegyver cég :) -
#6 az nem egy német gépfegyver fajta? -
#5 Hockler & Koch-ot, a többi másolat. -
Cat #4 az hogy milyen a gép lényegtelen, csak az áramfelvétel számit, azaz a táp és a monitor
420 wattoshoz kéne egy 400 VA teljesítményü, és akkor van időd lementeni a dolgokat és kikapcsolni a gépet -
#3 ez a CS:
ez meg az ES:
-
#2 formában különböznek csak, nekem holnap jön az 500-as ES verzió. -
#1 szünetmentest szeretnék venni az alábbi géphez
A gép:
Táp:
Chieftec 420W
Processzor:
AMD Athlon 2500+@3200+
VGA Kártya:
Abit 9600XT 256MB TV/DVI AGP
Memória:
512MB PC3200 400MHz
Alaplap:
Epox 8kra2+
Processzor hűtő:
Coolink
Cd-író,dvd-olvasó combo:
LG 4521B
DVD-író:
LG GSA-4120b
ezen kívül van benne még egy darab 160GB, két darab 120Gigás és egy 80Gigás vinyó
Monitor : 19 colos samsunk 959NF (fogyasztása 110Watt körül van)
én a APC Back-UPS CS 500VA, vagy a APC Back-UPS ES 500VA gondoltam, 17 és 27 ezer forintba kerülnek, mi a különbség köztük ? Vagy esetleg ez kevés lenne ? arra csak arra kellene hogy el tudjam menteni a munkáimat, és ki tudjam kapcsolni ! Monitorral együtt kb : 2-3 percet kellene kibirnia
köcci