Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csináltam egy küldetést.. Már majdnem befejeztem erre kivág a szerver. Visszamegyek és nem tudok bemenni abba a rendszerbe. EZ most lag miatt van? Nem értem.. Eddig minden hasított most meg 2 napja szinte játszhatattlan..
Õ.. nektek is lagzik most a játék? 2 napja elég lagos..
Mindenki volt kezdõ...😉
De ha van valami érdekes kérdés, akkor itt is felteheted, hátha másnak is segítséget nyújt majd az érkezett válasz..😊
Most vettem meg a játékot és be kell valjam nagyon tetszik bár vannak még sötét foltok.. 😊
Van valami Csapat aki szoktt játszani? Ahol szívesen látnak egy kezdõt? 😊
startrekonline.hu
startrekonline.hu
[/cserf][/fülünyúl]
[/cserf][/fülünyúl]
REAL MADRID
startrekonline.hu
[/cserf][/fülünyúl]
startrekonline.hu
★ 汤姆 李
startrekonline.hu
Az STO tipikusan azoknak való, akik nem érnek rá sokat játszani. Akiknek tengernyi idejük van és nagyrészt csak játszanak, azoknak nem éri meg elõfizetni.
Létezik kezdetleges farmolás/gyüjtögetés a játékban, pl. Tribble tenyésztés, 15 nap múlva pedig már lesznek mini-gamek és új tipusú küldetések is. Véleményem szerint a küldetések eléggé változatosak a hagyományos fantasy mmo küldetésekhez képest.
Max szint után lehet STF-eket csinálni, ezek wow-os nyelven, ilyen High End Insta félék.
startrekonline.hu
Mi mindent lehet csinálni, max szint után, meg mennyi idõ míg eléri ezt a játékos?
Star Trek Online Digital Download
Én is innét vettem meg, korrekt és gyors, a kódot 10 perccel a fizetés után megkaptam mailben.
A 60 napos gamecard ára (6000 Ft körül mozog az EURO árfolyamához igazodva) is jóval olcsóbb mint a CDgalaxisban, vagy a játékban fizetve havidijat.
Bár ez csak játék és egy hónap. A triál után épp néztem, hogy havi 13 euró plusz az aktuális ország VAT-ja. 😞 Brutális! Bár havonta új cucc, illetve epizód jön, de...
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Star Trek Online
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Köszi!
Nagyon szeretem a Star trek világát és gondolkodom hogy beruházom a játékra. Szeretném megkérdezni, mivel nem nagyon értek az ilyenekhez, hogy 2 megabit/sec-es sávszélesség elég-e a játékhoz? A gépigénnyel nincs gond, elég jó vasam van. Továbbá azt szeretném még megkérdezni, hogy megéri-e valóban havonta kifizetni érte a pénzt, meg azt az egyszer 12000-et? Õszinte válaszokat kérek 😄
Üdv: Marci
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Itt a demó/triál a Steamen is, de hiába szedtem le nem enged belépni. Korábbi Cryptic accountom van STO béta vagy Champions Online lévén lett létrehozva.
Új account kell neki vagy nálam van a gond?
startrekonline.hu
startrekonline.hu