46661
  • Plata
    Dyson groundon pár óra alatt kifarmolhatsz annyi markot ami elég t5-ig.
  • Plata
    Nem.Ha csinálsz ground karit,csupa ground traittel és maxos ground skillekkel akkor sem fogsz sok különbséget érezni.
  • Gundark 1 1

Köszi. Dysonon szinte csak űrharcban voltam eddig. (leszámítva az epizódokat) De akkor lenézek oda is.
    Még egy kérdés: a traiteket szoktátok "cserélni" mikor űrharc van ill földi? Mert olyan sok szép tulajdonság van..
  • Plata
    Miért ne lenne elég?Elmész egy elite stf-re utána azura majd elite kristály és egy elite undi ground,megvan 3 napra a mark,és még elmész dyson groundra egy órácskára és megvan vagy 10 napra a mark.Mindezt másfél óra alatt.Dysonon nem is kell egy óra,csak ügyesnek kell lenni.De ha dysonon elpöcsölsz 1-2 órát szerzel pár tízezer dilit meg sok száz dyson markot.
  • Gundark 1 1
    Fene :) Na mindegy, nyomom úgyis, csak egy időben csak hajósakat kaptam most meg egy jó ideje csak kézifegyvereket.
    A romulánban jól jártam az elején kaptam 3 12-es beam arrayt, lilát.
    Most elsősorban az omegát tolom, hogy haladjon a fegyverkezés. Jól állok a romulánban is. Mindet kéne tolni :) De az idő nem elég semmire.
    A nukaránál is sorban jöttek a tetryon fegyverek, de nem használom őket hanem eladtam. Ezek a fajták nem jöttek be nekem. Most a protonokat nézegetem, de akkor ott is tolom kicsit a dysont hogy hátha esik valami kellemes :) Az undineből estek az mk12-es bio molecularok. Azt korábban kérdeztem hogy jóake :) mindenféle koncepciót kipróbálok :) De a plazma nagy kedvencem továbbra is. Tudom pvpben nem jó, de én inkább pvezek.
  • Plata
    Omega T5 jutalom 9k dili 500 mark,a többi repu jutalma 32k dili.
    A repu projectek jutalma random.Undine repunál kaphatsz egész jó phaser és disruptor fegyvereket,dysonnál protonic fegyvert és jó konzolokat,románál romulan plasma fegyvereket,nukaránál meg refractating tetryon fegyvereket vagy ev suitot.
    Ha egy karival eléred a t5 reput a többi karinak 19 nap alatt kilehet húzni a reput.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.08. 10:58:22
  • Raulblanco7
    Gunji, én nem néztem a livestream-et, de a section 31 ruhát claimeltem, hun chatre is beírogatták hozzá a kódot, csak arc-ba be kellett másolni, és claimelni store-ban, de igen, arc kell hozzá.

Darkblade, képeket nem tudok mutatni, contentet nem néztem, azt úgyis hamar meg fogom unni majd ha kijött, kár már most elkezdeni mikor kész sincs, csak a hajó upgradeket néztem meg, hogy melyik milyen konzol helyet kap pluszba.

Gundark, nem lehet, random.
  • Gundark 1 1
    Ismét kérdések :D. nem nagyon tudtam foglalkozni a repuval, szóval majdnem 5 még mindig az omega.
    De ugye vannak azok a lehetőségek hogy dilit és valami cuccot ad a ha megvan minden hozzá. (most csak a repuhúzás érdekel, a borg szett alakul, csak kevés a finomított dilim, hajrá 8000-es limit:) egy időben mindig hajó fegyvereket kaptam, most kézieket. De kézi nem kell :) Van lehetőség valami beállításra hogy a "meglepi" dobozban hajó fegyverek legyenek? Mert pl az ott kapott romulán plazmákat még mindig használom. Gondolom a tier szinttől függ hogy mit ad, nem lehet valahogy "visszakapcsolni" ?
    Mert a hajó fegyvereket tudnám használni ha mást nem tesztelésre, de a 20. assault gunt eladni tudom mert nem kő :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.08. 09:53:34
  • Plata
    Az omegás egy baromság.
    Másikban meg annyi a szöveg hogy a ragya sem érti.Főleg mert nem is tudok angolul,de az omegáshoz hozzátenném hogy 5 contra is jöhet egy küldiből sőt,orion tac karival a 11 volt a legtöbb egy küldiben.
  • gunji
    Hasonló eredményre jutottam magam is, csak én tízes pakkban vettem a kulcsot (úgy olcsóbb). Persze bele lehet keverni más forrásból származó dilit, úgy még pozitívra hozhatjuk a mérleget, csak hát több karakterrel hosszabb távon (pár napnál tovább) kicsit unalmas csak dailyzni.
    A marauderezéshez innen és innen vettem az szükséges infókat. Bár túl sokat nem próbálkoztam, mert egy időre jegeltem a játékot.
  • Plata
    Zen már 180,szóval még nagyobb bukás.
  • Plata
    Jó doffokkal és jó küldikkel egy sorozatból ha mákod van 40 contra is jöhet.Én lusta vagyok már ehhez,max Beta ursea szektort nézem és kész.
    Raid Pillage Disable küldik a legjobbak.Az artifact küldik craft alapanyagot lopnak.De érdemes a legtöbbet megcsinálni,szinte mind jó.
  • Plata
    Tessék egy kis segítség a Marauding doff küldikhez.
  • Plata
    Hát ha veszed biztos nem jó, kulcs 125 zen,125 zen a jelenlegi 176 dilis áron 22k dilibe kerül,22k dili az 11x5 contra.Ha jól láttam 50-70k 1 contra ára,55 contra a legolcsóbb áron is 2.75 milla,a kulcs ára 2.4 milla.Buktál 300 ezret.
    Ezzel szemben ha van klingonod és csinálod marauder doff küldiket,kapsz egy rahedli contrabandot és rohadt sok rabot.Na már most 10 rabot ha eladod 1k dili ha critel 2.5k dili.Doffozás közben is kapsz dilit,mert a küldik azt is adnak.Sőt némelyik marauder küldi elég szépen hoz.
  • gunji
    Mármint nem azoknak, akik a contrabandot is maguk farmolják, csak azoknak, akik a piacon vennék (többe kerül a contraband, mint amennyi a kulcsokból visszajönne).
  • Plata
    Hogyan lehet veszteséges?
  • gunji
    Hát ezt is megértem, fedes oldalról nézve veszteséges a contrabandos dilifarmolás :(
  • Plata
    Én inkább valami mást akarnák lőni.
    Nyitottam 11 lock boxot,és 47 lobi.
    Esett 1 mk12 dhc,1 mk12 beam,2 konzol,1 lila doff pack,1 2kcxp kártya,és sok doff mini pack.
    Ilyen szarul még sosem jött a lobi.
    Már csak 30 kellene.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.06. 07:37:15
  • DarkBlade
    Élesedet tribblin a t5 upgrade egy része.
    Akinek van bejárása jelenleg a tesztre, az lőhetne pár képet hogy mégis mire számíthatunk majd.
  • gunji
    Wáá, beígértek egy ingyen section 31 rucit azoknak, akik végignézik a mai livestreamet. Aztán a végén közlik, ja bocs, csak US és arc-kliens kell hozzá, wtf? És erre szúrtam el közel egy órát :/
  • Plata
    Na én most megyek fel a játékba,a teljes neved kellene.Bár megpróbálok rá keresni erre is.
  • Plata
    Napi küldik nem ezek,hanem az ölj ezt meg azt,halj meg itt és ott.
    Egy critical succes küldi hozhat 4k xp-t is.Fehér doffokat dobáld be a flotta bázisba,másra nem jók,használj kék lila esetleg zőld doffot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.05. 17:55:59
  • gunji
    Hát pont ezek a napi küldik. Ezen kívül van még az Eta Eridaniban kettő (Sh'mar és Traelus), a History Datachipes játék otthon, meg esetleg a Foundry. A dilibánya nem ad xp-t, Deferi, Voth, 8472 meg Borg invasion még nincs. Ezen kívül van még pve-re valami? Vagy itt a multiplayeres küldetésekre gondolsz (mert én viszont kifelejtettem azokat :)) ?
    A doffokat én is szoktam hajtani, volt, amikor ezer xp felett gyümölcsözött a küldetés. De általában hozom a 60-70%-os failure/disaster formát, tele a gyengélkedő, a kihulló holodoffokat meg nehéz pótolni, ma már 400k-t költöttem zöld-kék doffokra :). (Pedig mindig figyelek rá, hogy failure/disastert adó traitje ne legyen a doffnak, akit beteszek a küldetésbe, így is nagy előszeretettel trafálnak bele az 1% disasterbe vagy 15-20% failurebe, ez utóbbit még meg is érteném). Így lassabban megy a dolog.
  • Malachit
    Karakternév: Mader
  • Plata
    Napi küldiket vedd fel,a sok sok xp.És doffozz,a doffok is hozzák az xp-t.Menj olyan űr küldikre amik fleet markot adnak,Fleet Alert,hasonló,elég sok xp-t kapsz,mert 50-esek közé rak.
  • gunji
    Az-az. De dilithium nem jár még 44-es szint alatt, én az xp-re mentem. Fel szerettem volna vinni a karaktert 50-re a story line küldetések nélkül (még 90k kell), de inkább megvárom a jövő hét végét, akkor úgy is másfélszeres xp-t adnak egy hónapig, úgy talán könnyebb lesz.
    Megnéztem egy videót az adott küldetésről, hát érdekes: a gyereknek bejött 8-10 transzporthajó, annyi közül válogathatott, nekem meg volt összesen hat. Persze, hogy nem sikerült.
  • Plata
    Általában ha Attack van nekik kiadva azt lövik amit te,nem nagyon kóborolnak el,de a nagyobb hangároknál előfordul hajlam a hülyeségre meg a kóborlásra.Delta-t nem használok mert gyenge mint a harmat.
  • Plata
    A skilleknél vigyázni kell mert jó pár skill felesleges,csak olyasmire tegyél amire szükséged van,ha elrontod a skillezést nem sokat ér majd a karid.
    Délután majd fent leszek ha szeretnél csatlakozni a flottához küldök meghívót,de nem a hajód hanem a karid neve kell.
  • Plata
    Reggel fel ugrottam kicsit,vettem 4 kulcsot,1 lila doff pack,1 mini doff pack,1 cxp kártya 1 fc kártya,és a 17 lobi.
  • Raulblanco7
    Általában sehogy, carriert nem használok, 1 hangárosban pedig többnyire elfelejtem kiküldeni őket, annyira jelentéktelenek.
  • Gundark 1 1
    Akkor a napi kérdések urak :) Tetszik az obelix, jól megvagyunk. Egy dolog fura még, a petek. Van ahol nem gond, pl a Cure Found, ahol nincsenek nagy távolságok, hurrá támadunk van. Egyébként a siklók pontosabban a delta flyer tetszik. Nem döglenek hamar, (annyira :) noha tűzerőben elmaradnak a vadászoktól jól dolgoznak. Nem is ez a kérdés. Hanem amikor nagyok a távolságok, érdemesebb visszahívni őket? Mert pl a vault ensnaredben már vidáman szétlőttem az egyik csapatot mire befutottak. Szóval hogy használjátok a peteket?

Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2014.09.05. 08:32:29
  • Malachit
    Az undi volt tényleg :) Időnként köpött 1 nagyot valakire, az szépet ütött.

Tegnap csak beeloggolni és kiloggolni volt időm. Skilleknél meddig érdemes kirakni a pontokat egynél? Zöld, sárga esetleg full pirost is? Ha ma beloggolok szívesen belépek 1 flottába, ha meghívtok :) Madcat a hajóm neve :)

Amiket kapok küldikből most cuccokat azokat felhasználhatom, vagy rakjam el későbbre esetleg? Edig zöld cuccokat kaptam meg valahonnan kaptam egy kék valamit is :)
  • Plata
    Rémlik hogy valamikor réges régen csináltam valami ilyet,de hogy minek és miért,nem tudom.Asszem 6 idióta küldetés kell opcionálisan,és kapsz 2k dilit,de a 2k dili megvan hamarabb elite stf-en.Mint azokon az idegesítő küldetéseken.
    Közben eszembe jutott,az még a régi klingon flottában volt,mindig jártunk mindenféle ökörségre.
  • gunji
    A PI Canis szektorban három/öt transzporthajót kell kirabolni, de vigyázva arra, hogy ne robbanjak szét vagy ne meneküljenek el.
  • Plata
    Ebből nem sokat értek,milyen küldi?
  • gunji
    Most a Transport Raid Optional Objective is felkerült a legf*rokabb küldetések listájára, így ugrott a Path of the Warrior is. Én meg dropoltam az egészet.
  • Plata
    Naná hogy assimilated,az adapted maco az khg.Az adapted khg meg maco.
  • Gundark 1 1
    A borg cuccok alatt a az adapted macot érted vagy az assimilatedet?
  • Plata
    Valószínűleg az Undine hajós küldit csináltad,az egyedül kis szinten tényleg hosszú.Ha gondolod és fent vagy játékban küldök meghívót a flottába,ha kérdésed van vagy elakadtál,a flottában biztos segítene valaki.
  • Plata
    Maco pajzs,borg deflector és borg hajtómű.Omega szett az energiaelszívós valami.