50281
  • Plata
    Te Raul mi a neved GTA online-ban? Csak nem Raul?
  • Plata
    Hát antiprotonos szettet nem ismerek,max az obelisk vagy a temporal szett.
  • Gundark 1 1
    Presidio :) Eng kapitány. Most AP-k vannak. De megvannak még a XIII-as XIVes corrosive plazmáim is.
  • Plata
    Attól függ hogy milyen hajón,milyen fegyverek mellé.
    Sci hajón a dyson szett szerintem jó.
  • Gundark 1 1
    Van olyan űr vagy fegyver szett amit érdemes használni a hajókon? Egy időben a hyperflux jó volt de most valahogy semmilyen.
  • Raulblanco7
    inkább kihagynám.
  • Gundark 1 1
    Megnézem köszi :)
  • Fabio Capello
    Kemocyte-laced weaponry.
  • Gundark 1 1
    Urak mostanában az ikónaiai stfen (bár nem hiszem hogy köze van hozzá) látok egy beam-et ami robban. De elég sűrűn nem úgy mint a korábbiak. Van valami új robbanósugárunk? :) Vagy valakik előszedtek valami régit? Sárga a sugár sötétebb mint phaser. Maga a robbanás is sárgás. Ez miez? :) S főleg ér valamit?
  • Plata
    Esetleg ha megvan az Eclipse kiveheted a traitjét,az is ad resistet.
  • Zero001
    OK, köszi. Igen, Impulse Thrusters az nekem kell. :)

Res konzol kb 20 resistet ad, az olyan 4-5% lehet. Viszont akkor ki kéne vennem vagy egy sci konzolt, vagy a tacticalt, vagy a borgot, és mindegyik fájna.
    Majd ha elite meccsekre nem lesz elég ez a loadout, akkor veszek egyet.

Elég atomcsapás jellegű gravity welleket csinál így a hajó, aztán megszórom gravimetric torpedó spreaddel az összekupacolt ellenségeket... Elég ütős tud lenni ez így. Kristály advanceden jellemzően dobogós vagyok vele public nép közt.
  • Plata
    Végül is szerintem elmegy,kicsit sokat raktál Impulse Thrusterre,de amúgy szerintem nem rossz,bár ha Raul felnéz majd megmondja a frankót,jobban ért hozzá.
    Én tennék be valahogy engi részbe res konzolt.
  • Plata
    Homokvár építéssel elég sok favort lehet szedni,ha jó helyen hagyod a karaktereidet,és gyorsan váltasz karit hat karival is meglehet csinálni.Sőt többel,ha olyan karikat viszel akik még nem csináltak várat,nekik az event annyiból áll hogy lerakják az alapot és kész is.
  • Zero001
    Vettem respec tokent, de nem vagyok benne biztos, mit változtassak.
    Sci karakter
    Ez itt egy új skillkiosztás, amit a játékban nem csináltam még meg, updateltem a felszerelést, de a tactical konzol még nincs meg, vacilálok még az AP verzión. Engine powert kiiktattam, impulse thrusters viszont kell. Utálom, ha nem tudok fordulni. Power insulatorsra nem maradt pont az előző kiosztáshoz képest, meg armor reinforcements-re is csak +2, összesen 6 jutott.

Úgy nézem, hogy most a fegyvereim leghatékonyabb darabja a torpedó, úgyhogy kell rá a skillpont.
    Beam fire at willt is kicseréltem torpedo spreadre. Nem tudom, hogy kell-e egyáltalán intel képesség, megvagyok ezekkel is faszán, és nem volt olyan, ami leírás alapján igazán tetszett.
    Megvannak az efficient boffok, meg a hierarchy efficient kalóz is.
    Vettem GWs doffot, tényleg csak egy fér. Deflector doff 1.5M, még gyűjtögetek.

Teljesen leépítsem a beam skillt? Már nagyjából csak célpontmegjelölésre jó, annyira semmit nem sebez.
  • Plata
    Jah már repülni is tudok,de ki jönni nem.
  • Plata
    Meg tanultam víz alatt szörfözni.
  • Plata
    Nah most 4 karival is sikerült a várépítés,de hajszálon múlt,utolsó karinál bejött a server not responding,és másodperceken múlt.
  • Plata
    Szerintem nem nehéz,és sok karival le lehet nyomni.
    Egyébként mikor pirossal kiírja hogy valami gond van a várral oda kell menni,el ijeszteni madarat vagy majmot,vagy a vizet elszedni.
    És 50 favort ad.
    Sw ToR-ban nekem is fel kéne menni,mert egy rakás heti reput be kéne váltanom,11 vagy 12 karival csináltam BH eventet amíg fel nem raktam GTA-t.
    Annyi repus tokent gyűjtöttem hogy elfogyott a max heti elérhető repum.
  • GaborST
    na szerintem ez a homokvár egy nagy rakás szar tavaly is az volt
    3x omlik le a semmitől mert miért is ne plusz kilométerekről hord a homokot meg a kavicsot mert ami körülötted van az nem jó az a jó ami a sziget másik oldalán van!

még jó hogy ez egy kibaszott sziget amit mindenütt homok borít meg tele van kővel és gallyal!

ja meg van négy vagy öt hely az egész szigeten ahova lehet építeni egy szervernyi emberre gratula cryptik!
    dugják fel maguknak az eventjüket inkább visszamegyek SWTOR-ni

az ilyen szemét aljas húzások tudnak kiborítani
  • gunji
    Ha jól emlékszek, a homokozás tavaly csak 5 favort adott max, így tényleg nem rossz az a 600 óránként. Le is ment már 5000 körülre a favorok ára (idén se ebből fogok meggazdagodni).
    Viszont már majdnem sikerült befejezni a negyedik karakterrel is a horga'hn gyűjtést, kevesebb bénázással és/vagy gyorsan karakterváltással az utolsó 1-2 fafej is meglesz XD
  • Plata
    Nekem is az van.Majd ma délután újra próbálom,csak az egyik karimnál vacakol a floater.Másiknál nem volt gond.
  • aru
    Nekem müködik 3 karakternél (az 1000 favoros van), a deltásnak meg nincs és nem is lesz. Az 1500-ba kerülő fekete szörfdeszka nagyon über. Ha nincs másnak a mezőnyben akkor simán első hely bármiféle megeröltetés nélkül. Érdemes átmenni másik instába ha másnál is feltünik a verseny előtt. :D
  • Plata
    Eddig tartott a Risa buli,kivágott szerver és vissza sem enged.
  • Plata
    Nekem nem sikerült 3 karival,tavaly ment simán néha még néggyel is,de a második karimmal elkezdtem csinálni,de úgy látszik defektes a floater.
    Saját floater van neki nem bérelt,mégis repülés közben többször eltűnt,repültem,aztán zakó.Még jó hogy Risa-n nem lehet meghalni.
  • aru
    Risán 1 óra alatt szerezhető favorok:
    Táncikálás: 100+
    Szörf x2: (1 hely) 75x2
    Hátirakétás keresgélés (ezt 3 karakterrel meg lehet csinálni az adott idő alatt): 100+
    Homokvár event: 50

Összesen 600+, ami szerintem nem rossz!
  • gunji
    Nahát igen :/

Találkozott valaki olyan buggal, hogy hátirakétánál nem működik a space?
  • Zemanov
    Ez mind szép és jó de amit nem vettél ki régebben azt már nem is fogod és ez már annyira nem jó.
  • gunji
    Azért inaktív, mert azzal a karakterrel már megszerezted korábban egy event alatt. De kiveheted megint, ha törlöd a hajót, vagy egy másik karakterrel is kiveheted, akinek még nincs meg. (Release notes.)
  • aru
    Nekem ott pont azt lehet kivenni amit én nem is akartam soha birtokolni. Mindegyik másik inkatív amit kiszedtem valaha is az eventekből, vagy feature küldikből.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.04. 22:49:36
  • gunji
    Á, csak óránként van fafejgyűjtés, s 75 favort lehet kapni a teljesítésért (per karakter), ez így sem dupla, sem tripla annyi, mint volt. :(
    Egyszer dicsérem őket, már fejükbe száll :D
  • gunji
    De végül csak sikerült bejutni, sajna eléggé lassúcska :(
    A korábban már megszerzett eventes hajókat fel lehet venni ingyen a repu/events/store/account reward claim útvonalon. Így akkor visszavonom a korábbi pampogást a megszüntetett hajókról. Ez így nagyon klassz.
  • gunji
    Nekem pont fordítva :/
  • Lokker
    Újraindítás után tényleg megtáltosodott.
  • Raulblanco7
    életre kelt nálam az egyik újraindítás után, 1 mp alatt többet töltött le mint az előző 2 órában.
  • Zemanov
    Szerintem innentől kezdve már nem kérdés hogy laggol majd vagy sem ha már a patch se jön le úgy ahogy kellene.játszottam mát pár mmo-val de ennyi szarság még egyiknél se volt.
    Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.04. 20:06:36
  • Plata
    Gyerekek ez mindig így szokott lenni,az eventek kezdése mindig szar.Valami gubanc bejön,ezért nem is számítottam rá hogy ma már megyek Risa-ra.
  • Zero001
    Száz megát tölt le, és egy gigát peccsel. Valahogy.
  • Raulblanco7
    mindenhol lassú szar, ez nem az hogy rengetegen töltik, az s10-et is rengetegen töltötték és nagy volt, mégis lejött pár perc alatt.
    valami szar, írják is fórumban, illetve írták pwe oldalról hogy ránéznek miért lassú.
  • Zero001
    Kb egy órája töltöm, és 77%.
  • aru
    Ezért kezdtem el délután 5 órakor tölteni. Most tartok 50%-nál.