Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem vagyok én ferengi 😊
Megtartok egy két phasert mert a nehéz plazma torpedók ellen jók. De szeretném lecserélni a galaxy fegyvereit. (VII es fézerek meg torpedók.)
Ez sikerült, fõként a meglevõ Intrepidemet szeretném használni, késõbb talán egy sci Vesta, de mindenképpen föderációs. A skillek közül elsõsorban gravity well, tyken's rift meg talán photonic shockwave használatára gondoltam, a szokásos ET, TSS, HE mellett. (Boffokra még nem osztottam be a skilleket, a skillfa is csak terv még.)
Az eng ilyen lesz, ha majd felnõ, most még csak 32-es szintû, természetesen egy Galaxy a cél. 😉
A tac meg ilyen lesz, hamarosan, egy Defianttal/Prometheusszal, majd meglátjuk.
Remélem azért nem kaptatok infarktust a skillfáktól 😊
Milyen fegyvereket érdemes használni? A fézerek nekem nem jöttek be...
Azt hiszem az én stílusomnak a kísérõhajók jobban bejönnek. Legközelebb olyat veszek.
A tudományos hajónak van az a képessége hogy alrendszereket tud lõni igaz? Ez mûködik is?
Tehát mondjuk ha egy Jemhadar nehézcirka rámront valóban ki tudom szedni a pajzsait, és utána tönkrelõni?
Bocs a sok láma kérdésért de keresem a helyem ebben a világban 😊 Köszönöm 😊
ezt amióta játszom minden évben viszontláttam a játékban😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
az a minden az elsõ térhajtás úttörõje a ST kezdete úgymond <#vigyor2>#vigyor2>
bár a NASA-jé biztos nem ilyen lesz majd de azért az is megteszi <#bee1>#bee1>
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
http://kepkezelo.com/images/5cm4na7q3sye2c0v4ik8.png
Én a kis breen cirkálommal szenvedek a 2 3 ezres sebzéseimmel a kocka elõtt Õ meg beáll a maradék generátorokat csapkodni a maga kis 5 600 as csilivili szinekben pompázó beames fegyverzetével😊
mi ez ha nem egy hatalmas ökör bug
Na mindegy 2 nap és meg vok vele mind az 5 karimmal
utána + 1 hét és meg van a packos hajóm ára <#taps>#taps>
plusz a tegnapi 200-300 MB frissítés után pl. a hajóm amivel 3000-5000 sebeztem egyszer csak 200-1500 sebez mindezt úgy hogy közbe nyomom a speckóit a boffoknak <#falbav>#falbav>
megõrjít néha az a tény hogy büntet a játék azért mert játszok vele
Katt
Ezt a karit csak azért csináltam hogy kipróbáljam a konzolt.De nagyon megszerettem.
A karit,a konzol mostanában csinál hülyeségeket.
Originen ingyenes a dead space ha érdekel itten valakit😊
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space?no-auto-login=true
most vagyok kakiban szerintem a gurambával esélytelen a klingonom most már sejtem mért nincs ebbõl a csónakból olyan sok odafent.
hiába van rajta distruptor beam meg elachi turret nem az igazi.
Valszínû szar skillem van rá kéne egy jól bevált konstrukció rá.
Elvileg ezt használom a fegyverkiosztást ne nézd lusta vagyok feltenni rá majd holnap kirakom
Guramba skillem. Valahonnan loptam az ötletet.
Az elõzõ képen a Scimitár van ezen a Tulwar.
Viszont a romulán ragadozómadaram elég szép.

kiváncsi leszek a történetükre. Persze pátyolgatom a Fedes karaktareimet is. Azért a szívem mindig is a csillagflottához húzott 😄
Szép a hajód Plata 😊 Jobb szeretném magam mellett a harcban mint ellenem. Fõleg hogy egy fél naprendszernyi aknát telepít ...
Hát nem tudom mennyit ad a MACO szett.
A diminishing returnt meg akkor mondják valamire, ha van egy határértéke, amit nem lehet elérni, vagy túlszárnyalni, akárhogy próbálod. Lefordítani valahogy úgy lehetne, hogy csökkenõ nyereség. Talán közgázból eredhet 😄
Itt pl bizonyos konzolokra igaz ez, pl ha egy neutonium alloy mellé beteszel még egyet, akkor a második már nem fog adni annyi statot, mint amennyit az elsõ adott, hanem kevesebbet (felét-három negyedét, pontosan nem tudom, de ki lehet mérni), a harmadik meg még kevesebbet fog érni.
(Ahogy pl. SWTORban felesleges túl sok surge-t adni JK-nál, ott a kb. 75% fölé úgysem fogunk soha menni.)
Lassan fog összejönni a 2. vestás járgány