Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs mit, szívesen. Az exchange talán a legjobb módszer új fegyverek beszerzésére a loot mellett. Igaz, vannak az állomásokon boltosok is, de azoknál kisebb a választék és drágábbak (esetleg csak dilithiumért árulnak). Van még egy olyan lehetõség, hogy az ember saját magának gyártsa le a Memory Alphán.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Gundark 1 1
Köszi erre nem gondoltam. Azt hittem hogy bevitorlázok valahova valami jó kis fegyvernepperhez, és begyûjtöm. Mindezt úgy hogy adtam már el egy csomó mindent az exchange-n 😊
Nem vagyok én ferengi 😊
Exchange-en tudsz venni (ez az STO piaca), pl. Earth Spacedockban vagy az Akadémián is elérhetõ.

Gundark 1 1
Plazma fegyvereket a fed hajóra lehet valahol venni?

Megtartok egy két phasert mert a nehéz plazma torpedók ellen jók. De szeretném lecserélni a galaxy fegyvereit. (VII es fézerek meg torpedók.)
Reggel vettem észre, hogy pár dolog olcsóbb a hétvégén, mint pl a retrain token, ami most a drágább zennel is jobban megéri, mintha egy hete vettem volna. Így a már kész tac és eng skillfa-terv mellé megpróbáltam egy sci skillfát is összehozni. Azt találtam, hogy a sci nehezebb a másik kettõnél, mert ahhoz, hogy a sci skillekre is tudjak pontot adni, valahonnan el is kell venni, s nehéz eldönteni, melyik ujjamba harapjak.
Ez sikerült, fõként a meglevõ Intrepidemet szeretném használni, késõbb talán egy sci Vesta, de mindenképpen föderációs. A skillek közül elsõsorban gravity well, tyken's rift meg talán photonic shockwave használatára gondoltam, a szokásos ET, TSS, HE mellett. (Boffokra még nem osztottam be a skilleket, a skillfa is csak terv még.)
Az eng ilyen lesz, ha majd felnõ, most még csak 32-es szintû, természetesen egy Galaxy a cél. 😉
A tac meg ilyen lesz, hamarosan, egy Defianttal/Prometheusszal, majd meglátjuk.

Remélem azért nem kaptatok infarktust a skillfáktól 😊

Gundark 1 1
Beszéljük meg 😊 Három négy kicsi hajóval elbánok. De mi van akkor ha két három legalább akkora hajó van mint én? (Nehéz cirkáló.) A háromból kettõt kifektetek, de a harmadikra már nem jut erõm. Milyen képességek segítenek ebben? (no meg a modern fegyverek 😊
Milyen fegyvereket érdemes használni? A fézerek nekem nem jöttek be...
Azt hiszem az én stílusomnak a kísérõhajók jobban bejönnek. Legközelebb olyat veszek.
A tudományos hajónak van az a képessége hogy alrendszereket tud lõni igaz? Ez mûködik is?
Tehát mondjuk ha egy Jemhadar nehézcirka rámront valóban ki tudom szedni a pajzsait, és utána tönkrelõni?

Bocs a sok láma kérdésért de keresem a helyem ebben a világban 😊 Köszönöm 😊
RoboKutya78
Nincs gond ha valaki nem fogja tudni bezsákolni
ezt amióta játszom minden évben viszontláttam a játékban😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

nem is szabad
az a minden az elsõ térhajtás úttörõje a ST kezdete úgymond <#vigyor2>

bár a NASA-jé biztos nem ilyen lesz majd de azért az is megteszi <#bee1>
RoboKutya78
elsõ karakteremnél már vagy 2 éve ott porosodik kegyeleti okok miatt 😊 nem volt szívem törölni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

király <#vigyor>
Meg kapod ajándékba,non-combat pet.

hmm és ez is anlockolható lesz vagy mi?
Fabio Capello
jön a First Contact day.

Ez meg mi a ......... keres itt???????? <#conf>

http://kepkezelo.com/images/5cm4na7q3sye2c0v4ik8.png
RoboKutya78
Az egész meccs alatt egy extra villanást se láttam tõle😊

Mert sok idióta megvette pénzért mikor ki jött,mert az volt a divat,de azt sem tudják mire való.

RoboKutya78
mért a szerencsétlen lámáknak jut shimitar a kezükbe akik még az 5 km es szabályt se vágják??

Én a kis breen cirkálommal szenvedek a 2 3 ezres sebzéseimmel a kocka elõtt Õ meg beáll a maradék generátorokat csapkodni a maga kis 5 600 as csilivili szinekben pompázó beames fegyverzetével😊

Mirror hajók nagy része sci hajó,és elég sok sci képességet használnak,talán így vettek észre.Úgy rémlik hogy álcázva a hajónak nincs pajzsa,tehát könnyen meghalsz.Simitár packot ha megveszed annak álcázva is van pajzsa.Tegnap három mirrort is mentem,nem éreztem hogy nehezebb.Romulánnal is voltam,mert Tulwarral mirror egész jó móka.

ja szintén mirror event romulan karim hajóját lõtte úgy vagy 8 mirror hajó hogy álcázva volt mondanom se kel hamar elpukkant
mi ez ha nem egy hatalmas ökör bug
Na mindegy 2 nap és meg vok vele mind az 5 karimmal
utána + 1 hét és meg van a packos hajóm ára <#taps>
Én nem vettem észre hogy nehezebb lett.

Gratula a fejlesztõknek megint elcseszték a játékot a mirror pl szinte játszhatatlan elitre direkt nem megyek csak simára mert meguntam a lehetetlen nehézségét erre mi van normál mirror az elit bele se merek gondolni milyen most az elit <#conf>
plusz a tegnapi 200-300 MB frissítés után pl. a hajóm amivel 3000-5000 sebeztem egyszer csak 200-1500 sebez mindezt úgy hogy közbe nyomom a speckóit a boffoknak <#falbav>
megõrjít néha az a tény hogy büntet a játék azért mert játszok vele
Warp mag elite fleet lesz majd,de elköltöttem a fleet creditem marhaságokra,dyson ruha,roma kit,satubbi.

Quad cannon azért van neki,mert csípem a hangját.Warp mag meg azért ilyen mert ez jött neki küldetésbõl.

De nekem is van Particle Generátoros tac karim,Joined Trill,és az Iso miatt.
Katt
Ezt a karit csak azért csináltam hogy kipróbáljam a konzolt.De nagyon megszerettem.
A karit,a konzol mostanában csinál hülyeségeket.

Az enyém ilyen.
Guramba

Driver coil is fölös sztem,meg Inertial Damp,groundra max 66k skill pont.Elõre tennék dual beamet és beam overload 3 skillt.

RoboKutya78
Más gond nincs vele??

RoboKutya78
Mondtam hogy loptam😊

Originen ingyenes a dead space ha érdekel itten valakit😊
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/dead-space?no-auto-login=true

Particle generátor minek?

RoboKutya78
Ez a hajó brutál tetszik de gondolom nem használhatja más csak a romulán frakció.
most vagyok kakiban szerintem a gurambával esélytelen a klingonom most már sejtem mért nincs ebbõl a csónakból olyan sok odafent.
hiába van rajta distruptor beam meg elachi turret nem az igazi.
Valszínû szar skillem van rá kéne egy jól bevált konstrukció rá.
Elvileg ezt használom a fegyverkiosztást ne nézd lusta vagyok feltenni rá majd holnap kirakom
Guramba skillem. Valahonnan loptam az ötletet.

A hajó fõ fegyvere csak akkor érhetõ el ha megvan a teljes 3 részes konzol szett.

Az elõzõ képen a Scimitár van ezen a Tulwar.

Sosem veszek csak egyet,mindig a full pack.

RoboKutya78
ez szettes vagy csak egy madarat vettél? és mivel használod?

Érdekes a Romulán történet,kicsit Mass Effect-es,de jó.A hajóm kicsit ronda,de fun.
Viszont a romulán ragadozómadaram elég szép.

Gundark 1 1
Párhuzamosan elkezdtem a romulánokkal. Mindig is tetszettek a warbirdek. 😊
kiváncsi leszek a történetükre. Persze pátyolgatom a Fedes karaktareimet is. Azért a szívem mindig is a csillagflottához húzott 😄

Szép a hajód Plata 😊 Jobb szeretném magam mellett a harcban mint ellenem. Fõleg hogy egy fél naprendszernyi aknát telepít ...
Én ezt szoktam használni.Katt.

Grenade satchel,asszem ez a kit neve,én nem szoktam használni mert a gránátok cd-re rakják egymást.
Hát nem tudom mennyit ad a MACO szett.

Gránátos kitem van, nagyon jópofa, 4 féle gránátot tudok dobni: egy füst, egy bénitó, s kettõ romboló, azt hiszem. Így egy olyan taktikával játszok, hogy elõször dobok egy gránátot, majd lövök egy sorozatot (2-es gomb), a lövés akkor fejezõdik be, mire a gránátok közös CD-je lemegy, így dobhatok egy másik fajta gránátot, majd sima lövés addig, amíg az elõzõ gránát elérhetõ nem lesz. 😊

A diminishing returnt meg akkor mondják valamire, ha van egy határértéke, amit nem lehet elérni, vagy túlszárnyalni, akárhogy próbálod. Lefordítani valahogy úgy lehetne, hogy csökkenõ nyereség. Talán közgázból eredhet 😄
Itt pl bizonyos konzolokra igaz ez, pl ha egy neutonium alloy mellé beteszel még egyet, akkor a második már nem fog adni annyi statot, mint amennyit az elsõ adott, hanem kevesebbet (felét-három negyedét, pontosan nem tudom, de ki lehet mérni), a harmadik meg még kevesebbet fog érni.
(Ahogy pl. SWTORban felesleges túl sok surge-t adni JK-nál, ott a kb. 75% fölé úgysem fogunk soha menni.)

Hát egyik hajó pack-ot sem szabad egyesével megvenni.Fõleg mert ezekhez egyedi konzol szett is jár vagy fegyver.Vesta pack ereje pont a konzol szett és a 3 fegyver.

RoboKutya78
ez az anno már egyet becsekkoltam😊

Ha egyben veszed meg 5k zen,ha egyenként 7.5k zen.

RoboKutya78
😊 a fene csak 6 órától lesz meg a mirror és akkor is csak 3 karival
Lassan fog összejönni a 2. vestás járgány

Na mi a fenének törtem magam,3 órától leállás.

Az egyik hirogen a másik ferengi.

Fabio Capello
engi konzol az mi, hirogen szett?

Na nekem ilyen az aknás kari hajója.

Fabio Capello
nem, a LoR egy harmadik frakciót (romulánok) hozott be, nekik van ha jól rémlik három küldetéscsomag, utána választanod kell hogy a FED vagy a KDF oldalra állsz e.

Ha az epizódokkal végeztél akkor nincs több,csak a Foundy küldetések.A legacy of Romulus az a roma kieg,kezdhetsz romulán karaktert,a romulán karakternek nagyrészt más története van mint a fedesnek,Ha a romulánod eléri a 10-es szintet döntenie kell kihez csatlakozik,föderáció vagy klingonok.Klingon történet megint más mint a fedes.

Gundark 1 1
Lehet hogy hülyeség amit kérdezek, de vannak misszió packok? Pl a bejelentkezéskor a romolus legacy logo fogad, az nekem játszható mint Fedes? Magyarán vannak e még "gyári" küldetések, vagy "csak" a PvP-k? (a patrolokat leszámítva)
Na tévedtem,hamarabb haza értem.Mindjárt megmutatom az aknázómoly karakterem.