Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hét kilenced ruhája nem túl jól sikerült sajna.Nekem is megvan.Szerezd be a Tos bundle-t az jobb.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

vagy felmész a tribli szerverre és mielõtt beskillezed a karakteredet átmásolod oda csak a kipróbálás gáz kell hozzá emberke aki leteszteli veled.
Kezdem megkedvelni a klingonokat 😊 érdekes egy népség.
Köszönöm!
Bogarat vennék dobozában.
Nem EC csak készpénz.
Privátban várom ha van valakinek eladó.
Eddig tényleg minimális leállás volt az S9 megjelenése óta és ez a sezon tényleg hatalmas változásokat hozott a bázis profiltól kezdve a grafika beállítások át szervezéséig minden volt itt.
Talán hasonló léptékû banzáj volt a fre4play átállásnál.
Öszvissz 1 ruha van klingonoknak,egy S7-es bugnak hála fel lehet venni klingonnal is a fedes off duty és egyéb ruhákat.De az sem sok.És nem mindegyik fedes off duty vagy ünneplõ ruha hiba mentes klingon karikon,például vedek robe-tól a kariknak eltünik a lába.<#nyes>#nyes>
STO Wiki:
---
For the 4th Anniversary of Star Trek Online, additional statistics were released: ❤️>3>:
3.2 million existing player characters
10 million starships in service
300 playable starships to command
2.8 million reputation projects completed
75.8 million duty officers in service
21,500 fleets in service
---
mert igen nem tudok hasonlót se csinálni nem vagyok se grafikus se programozó
csak bosszantó a dolog hogy még 2 év játék után is van olyan hiba a játékba ami akkor is volt mikor elkezdtem pl. földi küldiken vagy foundryn a dofjaim rendszeresen beakadnak tereptárgyakba vagy egyszerûen belemegy a falba de kijönni nem tud vagy a legjobb mikor úgy transzportál le hogy 2 eleve a falba köt ki
nekem konkrétan az alapvetõ hibákkal vannak gondjaim amiket simán lehetne orvosolni de valahogy sose sikerül
Ja és bocsi ha ezekkel megbántottam valakit nem szándékos volt
Ad kettõ, 3 hónap alatt ez igen nagy dolog, míg anno fél éveket kellett várni ugyanekkora vagy kisebb frissítésekre.
Ad három, ekkora mennyiségû itemeknél és felszereléseknél nem tudnak mindent mindennel azonnal összepárosítani. Nem egy trükköt tudok Én is.
Ad négy, vedd figyelembe, hogy S9-el nagy játékosbázis jött megnézni az újdonságokat és örülj, hogy nem rohadt le még 22-én a szerver, mert anno, ugyanazokon a napokon, amikor kijött az új season, pár órára rá lerohadt a szerver, és inkább napi két órát nem játszom, mint egy egész délutánt és/vagy estét hagyjak ki.
Mindent összegezve: az elõzõ 2-3 évhez képest, az új Season és az új producer csak jótt tett a játéknak. Az más kérdés, hogy kinek mi tetszik, nekem is lenne ötletem, javaslatom, mint mindannyiunknak, de nem lehet mindenkinek megfelelni.
de mikor olyan fájó dolgokkal találkozik az ember amitõl a kedve is elmegy attól hogy játsszon a játékkal nem hogy még elindítsa az azért durva
õszintén szólva én azért sajnálom ezt a lefele húzó tendenciát <#shakehead>#shakehead>
amúgy ja sci kari volt és ahhoz hozzá teszem hogy gravi szopatós és olyan graviból repkedtek ki amibõl a bor box se tud a csapágyaival együtt meg egyáltalán eddig semmi se tudott
na de undine faj tudom én hogy hú de hyper szuper fejlett meg minden de maradjunk a realitás talaján azért egy fekete lyukból kijönni meg simán áthajókázni rajt na hagyjuk mert ezek hülyeségek fájnak igazán
Remélem azért valamit kompenzálnak az elvett rewardokért.
8472-es boxot én is bontottam, de hozva a szokásos formát, csak gamma kvadránsbeli doffcsomag volt mindegyikben. Lassan csúcsot döntök a felesleges kulcs-égetésekkel. Talán pont ezért próbálom jobban megbecsülni az EC-t, nem elszórva feleslegesen. Most kb 50 millión állok a négy karaktert összesítve, ebbõl kellene mindannyiukat majd felgearelni.
Ami egy esetleges ST tévésorozatot illeti, úgy olvastam, hogy JJ-t próbálták felkérni rá, hogy a harmadik mozifilmje után csináljon sorozatot is, ami a rebootolt idõsíkban játszódna Kirk-ékkel a fõszerepben. De ugye JJ most elment a Star Warst is kiherélni, így kérdéses, mi lesz.
A magam részérõl jobban örültem volna az eredeti idõsíkban játszódó Star Trek sorozatnak valamikor a Voyager hazatérése után, esetleg valamelyik könyvet vagy könyveket alapul véve. De az is megfelelt volna, ha az ENT-be tervezett romulánok elleni háborúról készül valami. Amit most csinálnak, az se nem az eredeti idõsik, se nem Star Trek, ezért örültem annyira az STO-nak.
DPS-mérésre én az Advanced Combat Trackert szoktam nézegetni.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Én a múltkor szerintem azé nem találtam a bankot mert nem volt aktív vagy nem láttam a kiemelõ csillogást rajta pedig ott álltam elõtte.
mert szeretem a viccet de mikor egy pajzs nélküli hajót teli talál egy heavy gravimetrick torpedó és csak 60-70-s sebzést visz be (itt megjegyezném ugyanezt a borgnál 30000-50000 sebez úgy hogy még pajzsa is van) na az már nem vicces <#boxer>#boxer>
szóval szerintem igen bugos ez a nem kis frissítés de nem kicsit
de ugyan ez az új ESD-re is vonatkozik tegnap pl. az AC-nak kellet kb1,5-2 perc mire kilistázta a kereset terméket
különben ugyan ez volt az s8 frissítésnél na az is betette egy kicsit a kaput
Mióta jár fehér doff packokhoz mk12 lila konzol?És hogy hogy 20-as karival MK12?Egy rakás ilyen doff packot nyitottam már ki,igaz nem undine dobozost,de sosem volt item is meg doff is.