Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most tartok 600-700 zen körül a miror eventnek köszönhetõen Lassan befolyik a pénz a következõre.A vestán keveslem ezt a 3-3 fegyverzetet.
Az odit meg én inkábbfire att willes beameket tolnék fel rá mind a 8 helyre vagy kicsit bugyután festene de azért meglesném a canonokat is rajta hogy azokkal mire megy de tény hogy torpedó sokat nem ér rajta Max talán van egy rakétás sett ami ha jól tudom minden irányba hat eza Universal - Spatial Charge Launcher
cuccra gondoltam. jeamhadaron egész jó cucc.Legalább is nekem tetszik.
És Odin azért egy 9. fegyverzet ha más nem.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Igen sajna nem tudtam ezeket még olyan jól anno gondoltam egy hajó is elég a boldoguláshoz. Most már max csak olyant veszek ami nem pakkos. Ezért nincs még értelmes járgánya a romulánomnak se.
Épp pvp-zek szóval lassabban válaszolgatok.
voyager csini kis hajó <#vigyor5>#vigyor5>
bár azzal meddig húzod nem kicsi a hulja bár még nem volt vele dolgom nem tom milyen
Most is egy cruserem van fleetes nomad class egész ütõs
Valamint egész jól fordul mióta olyan konzolakta kapott ami növeli a fordulékonyságot
Meg ha jó hozzá ez a típus akkor becsekkolok még egyet meg majd a 3. at is mellé.
Most én is azért küzdök hogy meglegyen az enginer 50 es szintem hogy beüljek az egyetlen Odimba amit a tacktikal névre hallgatott hogy tudja majd használni a taktiaki karakterem.
Buktam lassan lepereg a festék a hajóról a bázisomon😊
Katt.
De odyra nem tennék dual beamet sem torpedót,megmondom miért,az ody rohadt lassan fordul,dual beammel is nehezen tudsz majd lõni,mert nem tudsz ráfordulni borgra,de torpedóval kb soha.
+ a skillezés milyen lett mert a jelenlegit akarom ilyenre ha jó
amúgy meg nagyon fasz...san kinézõ hajó <#szeret>#szeret>
nem tom az ody bejön mint hajó hogy mi más lehetne még azon nem gondolkodtam
Oda GW 3 skill kell,hova a píbe fér az fel erre a szutyok odyra.
Hogy jön az ody hajó a sci karihoz?
Ezt én úgy ahogy van dobnám a kukába,ne haragudj.Ody scinek?<#wilting>#wilting>
Ki lépsz 10 percre veszel hajót és vissza,ha ezt nem érti meg a flotta vezetés,akkor igencsak balfasz egy vezetõség lehet.Én is léptem ki Trillel a flottából kétszer,mert két fleet hajót is vettem neki.És nálunk az épp ügyeletes flotta vezetõ vissza vett még a rangom is vissza adta,mondjuk nagyon jó a kapcsoltatom vele.<#nyes>#nyes>
Igazán nagyon rendes,voltam magammal.<#idiota>#idiota>
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=aloa_6293
ez egy amolyan gravi cumiztatós sci lenne majd amint meg lesz az ody pack
az diliore mennyiség meg van csak ez a napi 8000-s finomítással eltart egy darabig <#merges3>#merges3>
Facbook nem izgat.
http://images-cdn.perfectworld.com/arc/b5/b9/b5b930d4427f3aaf32e7274c3bc480b11395454833.jpg
Mivel úgy jöttem be a csapatbaa hogy volt már fleetcreditem de nem számolt bele a bázisépítésbe.
Nem tudom van e köztetek facebok függõ : de ha van Lesse meg jól a létrehozott érdeklõdési köreit mert ma a bejelentkezõ jelszavamat láttam viszont a listában. És tudtommal ilyen részegen sose ülök le a gép elé😊
akkor úgy látom nem volt senni extra dolog eme 3 nap alatt.
van még idõm a maco sett összedobására.

3 nap alatt remélem nem történt semmi extra dolog amiben utol kéne érmen magam😊
2.Második sor legvégén Mogh Battlecruiser konzolja van.Valami DDDS konzol,irtó hülye neve van,mindjárt megnézem pontosan,épp vele játszom.
Dinamic Defense Deployment System.Mondtam hogy hülye neve van,zenes Mogh battlecruiserrel kapod,a fleet moghra nekem nem fért fel.
2.Valami szutyok dyson konzol,amit elfelejtettem kitörölni.<#idiota>#idiota>
3.Elfér.van még téli is csak nem látszik.97x2000 ec-rt nem megyek el az exig.Doffokat sem adom el ha nem érnek legalább másfél millát.
Milyen ruci az a szoknya melyik packan van?
2.
az invertorydban a 2. sor végén az milyen consol.
3.
nincs útban az a maradék nyári risai token véletlenül? van értelme ilyen sok pénz kidobni érte?
97 darab jeszuss még 2000/db ért is sokk.
Ennél többet nem hiszem hogy várhatok egy csillaghajótól 😊 Úton vagyok a Sovereign-em felé. Bár még hosszú az út mert csak 33-as vagyok. De nem sietek, remekül szórakozom.. 😊
Tulajdonképpen, hogy segíthessünk, legyél specifikusabb, például írd le, milyen kasztban van a karaktered, milyen hajója van. Az is jó, ha screenshotolod a BOFF kiosztást, a hajó felszerelését és a Skill-fádat is. Akkor többet tudunk mondani.
Az elõzõ állapothoz képest annyit változtattam, hogy a Driver Coil, Batteries, Subsystem repair nem kapott semmit, ezeket áttettem a védelmet és a fegyverzet erejét növelõ skillekre. Ennek ellenére a hullom észrevehetõen gyengébb lett. Ki érti ezt? <#conf>#conf>
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nem vagyok én ferengi 😊