Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erre is oda van írva hogy😮nly works when equipped on an Elachi starship
Temporal valóban nem ilyen.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Hive Onslaught (Elite) vicc hogy 13-15 km távolságig képes 360 fokba tüzelni az a két szivar alakú szar hajó
meg amikor a pofájába robbanok a hajómmal még a pajzsát se tudom megkarcolni
komolyan nem is csodálom hogy kb 15 perc kellet mire bejutottam egy meccsre
de most már látom miért mert bagos szar a pálya
Én meg most öltem egy kis creditett elachi fegyóba igaz csak mk11 -sek de nagyon dúrvák <#nyes>#nyes>

még egyszer köszi
Mondjuknekem Particle meg gravity-s ami kell igazán ezek a skillek vannak kimaxxolva és ezekre áltam rá alapból
amugy nem plasma alapú fegyvert használok hanem polaron ezért is érdeklõtem <#nevetes1>#nevetes1>
Nyílván ha plasma fegyvereket használsz a bármilyen hajódon, akkor érdemes plasma erõsítõ sci konzolokat venni. Ha nem plasma, akkor max 1-et a proc miatt, a többi pedig vagy shield emitteres vagy hull repairos, esetleg felváltva.
Nyilván olyat éri meg venni, amit nem mellesleg a hajódon használsz is, esetemben ez legtöbbször particle generators a warp plasma vagy a gravity well miatt.
Illetve figyelni érdemes még, hogy + vagy - Threat controlost veszel, nem mindegy hogy jobban fognak basztatni az npc-k vagy kevésbé. Én egyértelmûen a plusz threat controlt veszem, mert az viccesebb, neked inkább a minuszt javaslom.
És van amikor nem éri meg, mert nem plasma fegyvert használsz, a sci helyekbe pedig esetleg universal konzolt akarsz tenni.

Milyen energia beállításokat javasoltok? (általában cirkákra) Annyi mindent olvastam már, van aki az auxra esküszik, van aki mindent a fegyverekre tesz (cirkáló nem Tac) van aki mindent a pajzsra. Mi lenne a legjobb szerintetek? Én már sok mindent kipróbáltam, de nem tudok elkötelezõdni egyiknél sem.
azt hittem szétrobban a fejem a sok fa..ságtol de tényleg <#falbav>#falbav>
idióták tömkelege komolyan egy két emberkének alkalmassági vizsgálatot kéne csinálni mielõtt elkezd játszani a játékkal
A kdf oldalon a Breen dofot mért nem tudom kiszedni? valami olyat ír hogy tele a raktáram vagy mi de ez nem igaz egy rakás dofot kidobtam, és a jeamhadart és a romulánt is betette a listába de még nem aktiváltam be lehet ez nem tetszik neki?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
mondjuk még az Elachi hajón gondolkodtam, hogy talán az jó volna neki az olyan oris <#nevetes1>#nevetes1>
kár hogy ac-n olyan drágák
elsõ mire jók a fleet dili bányájában vásárólható horták
a második ha kiváltom 500 zenért a caitian boffot akkor abbó lilát hol tudok beszerezni
a duplázott karaktereknek vajh van esélye a botot használni?
Egy kérdés
a The 2800 küldi mit takar az okés hogy special küldiket emleget de melyiket kell megoldani? A featured alatti surface tension küldire gondolnak?
Egyenruhákról kép itt.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A lényeg hogy lépcsõzetesen kell elhúzni a reteszeket. ha pl az elsõ a kulcs akkor a hozzá tartozó a következõ körben jelenik meg és így tovább. A turrenteket meg a 2-1-2 es kombó nyitja ha jól emlékszem