Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.10. 15:31:36
Ugyanugy, mint ahogy a Tolkien Estate birtokolja a LOTR IP-t, o a tulajdonos, de a mozifilm, sorozat, jatek, stb. adaptaciok es megvalositasok jogait az Embracer licenszelte es a svedek dontenek mindenben, a Tolkien Est. nem szol bele, csak felvigyazza a dolgokat. Az Embracer aztan tovabbertekesiti a licenszt, lasd Amazonnak a LotR sorozathoz, meg a nagyot bukott Gollam jatek fejlesztoinek (fejbol nem ugrik mar be, ki bszta el annyira).
szerk: Mondjuk lehet hulye vagyok, mert te az STO-hoz kapcsolodo jogokrol es licenszekrol irtal, en meg altalanosan/globalisan a Star Trek jogokrol. 😊 Mert ez esetben ugyanazt mondjuk, annyi kulonbseggel, hogy a CBS nem atveszi, hanem megvonja a Star Trek jogokat az Embracertol/DECA-tol ha ugy latja, hogy azzal serul az IP. (ha addig anyagi okok nem lovi le az egeszet a DECA/Embracer)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.10. 13:19:32
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az biztos, hogy a CBS a Paramount a tulajdona, akihez tartoznak az ST jogok is. Elvileg a CBS-nel a filmes es tv-s jogok vannak kizarolagosan. A gaming esetben az Embracer (is) licenszelte/li, de nem tudom, hogy kizarolagosan e vagy sem. Valoszinuleg nem kizarolagosan, mivel az elmult idoszakban is jelentek meg fuggetlen ST jatekok (lasd az idei Resurgencet, meg azt a masikat, a strategiat korabbrol), amelyek nem Embracer produkciok (ha jol tudom), igy az szerintem egyeni elbiralas alatt allnak. Az lehet, hogy online ST jatekra kizarolagos joguk van az STO miatt, a fene sem tudja, ennek sosem neztem utana.
CBS ott johet a kepbe az STO eseteben, hogy a jatekban szereplo szemelyek a filmes es a teves univerzumokbol jonnek, emiatt van beleszolasuk, hogy ki es hogy jelenik meg a jatekban, ellentetben mondjuk egy olyan ST jatekkal, ahol mindenki "uj" es a mozi/tv/comic/stb "kanontol" fuggetlenul lett letrehozva, ott talan csak a Paramounttal kell megallapodni.
A legjobb az lenne, ha a MS felvasarolna a megmaradt Embracert (fasza jo kis IP-k vannak meg ott), de mivel mind a Sony, mind az MS eleg szarul teljesit, nem hiszem, hogy rabolint barki is erre. Az Ubi is a kinaikhoz fordult a pletykak szerint, lehet a svedeknek is ez az egyetlen menekulo utvonal (az arab vonal bedolt, miattuk lett ez a helyzet)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.10. 12:12:13
A jogok tovabbra is az Embracernel vannak, a DECMA-nak csak kiszerveztek a fejlesztest es a fenntartast, de a dontest a Cryptik megmaradt par embere es az Embracer fejesei hozzak (bar inkabb utobbiak, gondolom). Ha ugy latjak, hogy a kiszervezes utani "turelmi idoszakban" a fejlesztesi es fenntartasi koltseg nem eri el azt az elozetesen kalkulalt szamot, ami az egyik vakeger oltonyos idiota excel tablajanak a optimalis celnak kinevezett cellajaban talalhato, akkor kezdodik a vegjatek, mert a Cryptik mar halott (fejleszto studio szempontbol) es ha a DECMA sem tud mit kezdeni a jatek gazdasagilag megeros fenntartasaval, akkor szemrebbenes nelkul lelovik, ahogy megtettek azt tobb tucatnyi esetben az Embracernel csak az elmult fel-egy evben.
Itt most minden azon mulik, hogy milyen szam van abban a bizonyos excel cellaban. Az Embracer csodkozeli helyzete miatt meg csak a turelemben sem nagyon lehet bizni, mint mas kiadonal, ahol penz lenne, csak szandek nincs veszteseges projektet uzemeltetni. Ezeknel a nyomorultaknal penz sincs.
Nagyon remelem, hogy a nemetek odateszik magukat es lesz egy kis fellendules es fellelegzes. Fallout 76-rol is "lemondott" a Bethesda fo csapata, atkerult a D11-hez a fejlesztes es hopp, jobb tartalmakat kaptunk iden, mint az elmult 3-4 evben, vagyis akar mukodhet is a dolog.
Jo par evig meg itt lesz velunk a jatek, de - ha csak nem tortenik valami csoda - akkor mostantol szamolni kell azzal, hogy barmikor johet a zaras bejelentese. Elotte persze meglatjuk, hogy a DECMA es exCryptic sracok es lanyok mire kepesek.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.09. 19:28:37
Két megfigyelés:
Az egyik, hogy én úgy emlékszek, hogy azt publikálták, hogy azokat rúgják ki, akik nem tudnak/akarnak európai időrendben dolgozni/meetinget tartani (vagy átköltözni Németországba). És most akkor mindenkit?
A másik, hogy e mögött nagyobb gondok lehetnek, hiszen a legutóbbi kiegből is kimaradt az új küldetés. Nagyon fura volt, hogy négy hónap alatt nem tudtak összerakni egy mission-t.
Ilyenkor játékosszempontból a bizonytalanság a legrosszabb - és ezt a bizonyos öltönyös managerek nem értik -, az, hogy érdemes-e bármit csinálni a játékba, neadjisten zent venni, mert ki tudja, mikor állnak le a szerverek. Ha meg nem éri meg nekik üzemeltetni, akkor legyen public és hadd próbálja meg a játékosközösség.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.09. 12:26:56
Kb 11 órakor csináltam meg ma,inkább 12 felé.
Most nincs rajta cd.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 22:06:45
Bortas meg egy állat.
Ebben van legó avenger és bortas.
Legó avenger ráadásul MW, azt szeretem, bortas meg command, de az mindegy mert egy állat.
Items
Once per account
1x
2x
2x
3x
4x
Account-wide
Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite
Kor Uniform
Targ of Gre'thor Combat Pet
Information;
You might need to log out and back in for all unlocks to take effect.
After buying this pack, the ships will appear in the Tier 6 category in the Ships tab of the Zen Store. These are unlocked for the whole account.
After buying this pack, the T6 Ship Coupons, Ship Slots, Ship Upgrade Tokens, Infinity Promotion! - Research & Development Packs will automatically be granted to the character who buys this product. These rewards are only granted once per account.
After buying this pack, the Targ of Gre'thor Combat Pet will appear as a separate product in the Personnel tab and can be claimed on all characters on an account.
After buying this pack, the Kor Uniform will automatically be granted for every Klingon aligned character on an account.
After buying this pack, the Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite will appear as a separate product in the Mudd's Market tab and can be claimed on all characters on an account. This Console Mod can be equipped on any ship, in any console slot. You may only equip one of these mods on any single ship. The 2 Ultimate Tech Upgrades will be automatically granted upon purchase of the Legendary Battlecruiser Bundle, and will not be granted upon claiming the Console - Universal - Priors World Elite Defense Satellite.
Harci malac nagyon jó,a kozol se rossz,plusz kapsz 1 T6 tokent upgrade tokeneket,ezenkívül a két hajón különleges máshonnan nem megszerezhető quad ágyú van.Bortas-on rajta van az összes bortas konzol,köztük a flagship konzol szett.Nagyon jó,a bortas legendary vagyis acc wide traitje szuper,a nem acc wide 3 traitje szintén nagyon jó.
A Legó avengeren szitén rajta van az összes Avenger konzol,még a promós inquiry is,na és a trait is.Legendary trait szintén szuper.
Avengeren olyan quad cannon van amire hat a beam overload,bortason olyan quad cannon van ami minden kilőtt ellenség után csökkenti az ágyú skill cd-idet.Cannon rapod fire és a többi.
Az avengerre volna megoldás,de sok zenbe kerül.
Legendary változat.
Fejből nem tudom melyik csomagban volt.
Nem vagyok gépközelben.
Redditen is ezt irtak, de senki sem volt biztos a dolgaban, gondoltam rakerdezek.
A zenes hajó flottás változata külön hajónak számít.
Vagyis nem lesz upgradelve, de ha flottást upgradeled egy karival a többinek is upgradelve lesz úgy emlékszem.
Ehhez kapcsolodo kerdes. Ha a zenes arbitert/avengert (nem tudom mi a neve) upgradelem x2-re, akkor minden kari igy kapja meg/veszi ki a storebol, ez oke. Na de ha a arbiter/avenger x2-m van, akkor ha veszek fleet verziot ebbol, az a flotta varians is x2 lesz?
De megnézem.
Megnéztem,az eventes hajók amiket upgradeltél már egy másik karival,azokat nem lehet upgradelni,eleve T6-X2 szintűek amikor kiveszed.
Gorn karival kivettem az obelisk carriert,alapból upgradelve van,gondolom akkor a többi is.
Másik hajóval is teszteltem,az is upgradelve van egyből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.08. 13:01:38
A zenes hajoknal tudom, hogy mar eleve X2-eskent hivhatoak le, de az ilyen event rewardos hajokat sosem probaltam.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.10.08. 12:46:27
Dupla gw és genesis seed együtt brutál volt.Mindig az övé mellé dobtam az enyémet,a kettő együtt állati szórakoztató volt.
Plusz még kaptam ajándék 15k dilit. 😄

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.07. 17:38:01
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.06. 14:40:32
Alap hogy elite megyek.
Az meg be dob korfezre.
Le ment, nem az a baj, csak kúva hosszú.
Szerintem 5 bug hunt hamarabb megvan, vagy 15 ISE. XD
Asszem 135 random van már kész.
Olyan sokáig tart,simán lehet menni annyi idő alatt 4-5 jobb randomot.
Az előbb is azt kaptam,az első pálya még ok,de utána már unooooooooom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.06. 12:28:23
Na és normal patrolon több xp-t szerez mint eliten,ami azért eleve mi a fxsz már.
Halvány lila gőzöm sincs mi van ezzel a játékkal,de tuti hogy nem normális dolgok vannak.
Engem sosem izgatott a komoly játék,legalább is nem sokáig,mindig őrült karaktereim voltak.
A klingon recruit kari sem lett volna normális karakter,minden recruit kariból valami elvetemült idióta buildot csináltam,hogy végig tudjam seggelni eventet és ne unjam meg.delta,temporal,gamma,mind dilis build lett.Erre az orion meg frankón zakkant lett.Eleve tac karival sci build úgy gondoltam hogy bukta lesz,erre mi lett belőle,egy atom bugos istenverése.
Korfez eliten élve maradok úgy hogy mindenki más meghal,még többet is sebzek náluk.
Tudom hogy nem azért mert jó karit csináltam,hanem mert a hülyeségeimmel olyan bugokra futottam amitől erős.
Szerintem még a játék készítői sem gondoltak rá hogy ilyen marhaságokat csinál valaki.
Mert szerintem tuti nem normális hogy állandóan tud spread-et lőni,meg hy-et is. XD
Másik meg az hogy a leges legelső karimnak is lökött buildja van,mert neki Galaxy van fun buildal,a lényeg hogy Picard szerűen lőjön,erre meg a konzolja 160 all energiára tolja harc közben és még beléd is beléd vert pvp-ben vígan 100k felett is a konzol,amihez nincs is skillje.Ha egyszer lesz kedvem csinálok egy epg-s engi karit galaxy konzollal. XD
Meg is van következő recruit event kari terve. XD
Ha lesz még új recruit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.10.06. 10:53:02
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.10.06. 10:28:19
Ninth rule-n piszok nagy tömeget megfogja és kész.
Nem tudnak szabadulni, sok hajó gyorsan ezért biztos jár bónusz.
Control skill 400+ epg 600+, gw3+sw3 kombó megöli a spawnoló hajőkat, így állandóan spawnolnak és halnak.
Orion karinál magas torpedó sebzés és exotic ugyanezt csinálja. De nála inkább torp sebzés a nagy, bár neki is magas Control epg skill van. Csak nála a torpedó bugosak és instant ontja a spread hy torpedókat.