Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah, az van tényleg. Talán én is csináltam egyet anno, csak van haja és jobban hasonlít a klasszikus formára 😄

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Csak ne szarkolitus sorozatból. 😄
Az volt hogy lesz diszkó klingon is.
Vagy az már van?
Jöhetne SNW-ből lantalita,vagy mi a túró,az vicces lehet.

Dehát nincs benn DSC-s faj, végül abbahagyták a diszkós andóriait. 😞
De igen, jöjjön minél több faj (az se baj, ha az SWTOR-ba, de jöjjön xD)

Foundry nagyon jó lenne,meg egy új faj is.
De azt sem bánom ha SNW faj-t adnak ki meg hozzá SNW legendary captain bundle-t.
Ha süket Diszkóhoz tudtak csinálni,akkor ehhez mért is ne?
Foundry-val az endeavor pár perc lenne,plusz mivel hülyék hogy valamit rendesen megcsináljanak,úgyis biztos bugos lenne és megint ki lehetne használni,ezért szerintem nem teszik be.
Pedig szerettem.

Meg most drágább csomagokban adják ki a hajókat, amiben minden más - nem biztos, hogy szükséges - egyéb cumó is található.
A romulánhoz hasonló méretű kieg sajna csak álom, szerintem. Inkább legyen egy új Foundry, aztán a többit a játékosok majd maguknak megoldják 😊

Szerk: 10 év... eh, szalad az idő 😞
Utoljára szerkesztette: gunji, 2024.08.16. 20:24:10

Tíz évvel ezelőtt már egyszer meglépték,lett T6.
Tizenkét éve meg váratlanul a storeban mindennek felnyomták az árát 25%-al.
Már majdnem meg volt a zenem egy hajóra erre feltolták az árakat. 😄
De jó lenne egy romulánhoz hasonló kieg.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.16. 20:13:16

Évek óta riogatja magát a játékostársadalom a T7 hajókkal, anno a crypticnél megmondták, hogy nem lesz. Persze azóta volt vagy kétszer tulajváltás, úgyhogy semmi nem elképzelhetetlen. De azért az rohadt nagy kitolás lenne a játékosokkal szemben, ha kihoznák a T7-es hajókat úgy, hogy ne lehessen őket upgradelni T6-ról. Sokan itt hagynák a játékot, mert sok évet belefeccöltek a T6-ba, anno még talán diliből is ki lehetett farmolni értelmes időn belül egy jó hajót, ami mehetne a kukába. Aztán meg kezdhetnék elölről, de ezúttal csak sok euroért/dollárért. Max akkor lenne esetleg értelme, ha jönne a STO2 is.

Nem,tavaly csak 4 event bizgentyű volt azt hiszem és szétosztva majdnem az egész évre.
De ha be akarják hozni a T7 hajókat és a magasabb gear szintet október végén akkor sietniük kell hogy azelőtt kiszórják a T6 jutalmakat.
Talán még ebben a hónapban vagy szeptemberben új sztori aztán valamikor október vége november elején jön valami nagy sztori és gameplay változás.
De lehet csak új faj vagy új recruit lesz.
Hétvégére nagyon laza uni endeavor van,Ds9-en dabozni kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.16. 18:57:44

'Event is life', ahogy a crypticnél mondják. Ez az endgame itt, egyébként a tfo-kat nem sokan csinálnák.

PiszkosFred
Az meg hagyjan, de kampany eventes cucc ez is. Most ert veget az elozo ket napja es maris jon a kovetkezo? Tavaly is ennyire surun jottek, csak rosszul emlekeznek 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Srácok jövőhéten Flagship Celebration Event.
Ez egy egy tök jó link.

Mai peccs:
General:
Resolved an issue with the Captain Alteration Token that caused gender changes made with the Captain Alteration Token to not fully reflect the change in dialogue and some items.

Lesz admiralty event is.
link.

A hivatalos hír szerint igen red alert jön.
De a játékban most ott virít hogy admiralty hét lesz.
Ui:Az egész fura,még doff eventet is ír. 😮
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.13. 19:52:15

PiszkosFred
nem red alert lesz kozvetlenul a kampany utan? Vagy a ketto egyutt?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bár hivatalos hír nincs,de a játékban azt írja hogy 15-től vagyis csűtörtöktű admiralty hét.

Nekem Lego intrepidre kellene egy jó build,amivel 600 fölé menne az EPG-m.De a control expertise sem csökkenne,no és megmaradna a hajó dilis gw-s stílusa.

Az űr szettet nem adom,mert mókás. 😄
Ui:tudom hogy a device nem az igazi,de lusta vagyok. XD
Ciki,de mindig lusta vagyok le cserélni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.13. 11:52:53

Omg,azt akkor egy kicsit be nézted.

A nagyobb baj inkább az, hogy végül megint elfelejtettem hajót venni a leértékelésen... 35% pá-pá 😞

Jah retrofitted aszimiradiátor meg van,a cuttingot el is felejtetem.
A diszkriminativ topökólógiai mátrix meg nem túl jó. 😄

retrofitted assimilator
despersing nanoprobe assimilator
cutting tractor beam
+ a dög konzolja bár a másik borg juggernaut konzolja se hátrány neki disruptive topological matrix
Patrolon ne mérj dps-t.
Ha igazad van akkor bibi van,mert tök dilis stílusban tolom és akkor nuku dps. XD

Ááá, a buildek túl vannak értékelve 😛 😄
Néztem egy 'low-cost starter buildet' Intrepidre, s ad rá 76k DPS-t ISA-n.
Az én legós Galaxy-m a sto-league-s a2b beam-buildre hajazva gold itemekkel csak 50k körül ad patrolon.
Szóval azért nagyon sok múlik a sofőrön, talán inkább rajta. 😉

A borg drenyás alien karimmal elugrottam DS9-en a tailorhoz hogy ha már borgos hajója van legyen egy borgos ruhája is,a csajszinak van egy rizsa fürdőruha is berakva,meglepődve láttam hogy a rizsa fürdőruha helyett felül semmi van rajta. XD
Sikerült javítani a bugot,de mitől tünt el róla a felső?
Már vagy egy éve nem voltam vele rizsán.

Egy borg uni megvan.
Másik nem emlékszem honnan jön.
Tegnap typhoon-t elvittem patrolra klingon karival,ráraktam egy csomó vacak mk12 diszruptor ágyút,hátra beamet,más nem volt a bankban. XD
Meg rohadt sok eventes uni konzolt.
Az a vacak még úgyis marha jó volt.

Sajna már megvettem borg dögöt,de nem rossz,csak kellene hozzá egy jó build,mert most semmi sincs neki,csak rádobáltam amit találtam.

azért kellenek a borg uni konzolok h asszimilálják a targetet ha elpusztul ezért is mondtam a sphereket
fenét nem éri meg van más jobb epg support konzol
Consti 3-at,jó a konzolja epg buildhez
Borg assimilator hangár pet egész jó,csak egy baja van,folyton öngyilkos lesz. 😄
Alap képessége az öngyilkosság,
Két omni beam van rajtuk és permanens faw skill,meg self destruct/ram combo.
Vagyis párat lőnek aztán padlógáz bele az ellenségbe. 😄

Este ha hazaérek megpróbálom kiszedni a traitjét és szerválni hangárt, remélem sikerül megoldani.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.11. 14:42:07

Ákos a borg carrier klingon karival vettem ki, legó boosteres alien, úgyis dilis aknás torpedós kari volt.
Sajna Elfelejtettem hogy klingon kari nem tud ki venni hangárt, de majd megoldom.
Játékban azért voltam néha afk mert telón zargattak, sajnos végül be is kellett jönnöm melóhelyre azért tünetem el gyorsan.
Ez a barom teló meg átírja a szövegem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.11. 14:32:36

Úgy néz ki most hamarabb jön zen dili ex-ről.

Jövöhéten nem fekete hanem piros riadóóó.
nagyon red alert link.

hát mivel a portál fegyver szarul van megírva mert élő enemy target kell hozzá h működjen és nyitva is maradjon .......... azt mondanám h a world razort kéne ki venni és nem a shrike-ot vagy bár amilyen lökött van a borg assimilator is működhet neked
Az eventes promós vacakból ti mit választotok majd?

már jó
Wiki megint lehalt,épp a borg hajót tanulmányoztam volna.

Nekem legjobban mint sci hajó a legendary intrepid jött be,azt hiszem 10-es évfordulós bundliból,csupa sci traitekkel.
De persze az én sci-m kicsit kerge birka,de én így szeretem. XD

Jah,akkor jó,a gamma az egyik legjobb,unlockolja a kardassziai bögyös macát,a kardi spiral fegyvereket,amiket imádok.
Ad vanguard fajt,ami a legjobb,ad minden karinak 3 vanguard boffot ami szuper erős.
Vanguard hajókat is ad,amik szintén jók.
Ha sci karit akarsz akkor a temporal pack elég jó,jó sci traitek vannak benne.
Tizenegy temporal hajó van benne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 18:10:52

A régi delta rizling és a lekváros gamma? Az van.
Lehet, h kéne egy jó kis sci-t csinálni. Majd gondolkodok rajta. 😊

Nézd szerintem az expansion bundle-val járnál legjobban.
Delta vagy gamma expansion pack marha jó.
Bár lehet összetévesztem valamivel,de mindjárt felmegyek a játékba úgyis és megnézem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.08. 17:46:28

Meg dupla xp hétvége is jön. Lehet, hogy kéne valami jó hajót nézni, amit ki is lehetne húzni hétvégén, ha már lemaradtam az előző leárazásról.

Kíváncsi vagyok mi a szöszt fognak ki adni ha ilyen mega sale van most.
Legó bundle?

Szuper jó 35%-os bundle és dlc leárazás van.
Link.
Bundles Sale
For a limited time, bundles are on sale in the Zen Store for 35% off on PC!
By Fero August 08, 2024, 08:00 AM

Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From August 8th at 8am PT to August 12th at 12pm PT on PC, save 35% on Ship Bundles and Expansion Bundles in the Zen Store! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!

Mai pöccs:
General:
Resolved an issue that caused some Romulan Duty Officer missions to only grant Klingon aligned Duty Officers no matter what faction the captain was aligned to.
As part of this fix, Federation aligned Captains who received these Klingon aligned Duty Officers will have the correct Duty Officers granted to them.
Resolved an issue with the Elite Force Sniper Rifle that caused its FX to appear on dead enemies rather that its active target.
Resolved further cases of the windows of the Premonition appearing to flicker.

Known Issues:
Currently the Achilles Miracle Worker Heavy Destroyer is defaulting to normal Quantum Slipstream Drive over the cyclical quantum slipstream drive.

Szerintem félóra és mehet,mindjárt fent vagyok.
Csak tolok egy starbase-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.08.07. 18:57:56

figyelj akkor essünk neki amikor alkalmasabb neked mert úgy tűnik h az ördöggel kötöttem üzletet a portál fegyver konzollal mert király, jó, hasznos faw-al és spreadel, az boxos inquiry-vel néztem vele nem is rossz mert inf-en hamar ki tudod ütni mindegyik oldalon az 5 generátort kb egyszere nem kell tenned egy kört hozzá csak hát bugos ugye ez ilyen megszakítható gomb nyomásra az aktiválás mert max 45sec-ig tart de random módon kikapcsol vagy mikor át megyek rajta v ha vmi hozzáér.........
Hülye telefon át írta a szöveget. XD
Max 2 kör.

tökéletes mert nem égetően fontos azért írtam h majd mert még úgy is buildet rakok össze a portál fegyverhez a hydra-hoz bugos egy kicsit úgy néz ki viszont Faw-s ac v bc-hez szuper elvileg