46695
-
Plata #43214 Nem csak deltában lehet ám jó cuccot kapni,gamma és még utána lévő sztorikban is van szuper cucc.
Jah és van egy rohadt hangulatos küldetés is,például a The Measure of moralty küldi is jó,nekem be jön.
Főleg az egyik rész benne.
Mellelseg ha választottál zenes hajót és a crossfaction izét unlockolod,a klingon karid is mehet a zenessel,ha jó neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.09. 13:37:49 -
Orbancapitan #43213 ez volt a legrosszabb trailer a sto történelemében minden le lőtt a epizód küldivel kapcsolatban -
#43212 #43208 #43210
Koszonom, en is igy tudtam, csak hirtelen megijedtem, hogy valamit felreolvastam, mert az Orion karakter lesz 65, a Klingon meg csak 30 korul lebzsel es unalmaban vegzi kifele a legenyseget nemi magasabb XP remenyeben... :) -
#43211 Megvolt ez igy is gyorsan, csinaltam a sztorikat, mentem TFO-kat, kozben tanultam a cannonnal felszerelet hajok jatekstilusat, mert azert picit masabb a beam hajok utan, plusz gyujtogettem az iconian cuccokat a Deltaban, mert egesz korrek rewardokat adtak/adnak stb. vagyis elvoltam nyugdijas tempoban. Most lett 60-as, eppen nezek par otletet, hogy a 61-es free T5 hajok kozul melyik lenne jo egy kezdo cannon buildre.
A vicc az, hogy az eventes 150k-s XP bonusz poolbol egyet hasznaltam el, en meg osszeszedtem vagy 20-25 darabot. Bejar a kovetkezo karakterek egesz nemzedekenek, azt hittem jobban fogy, mert ahogy kinez, szerintem 60-65 kozott sem kell tobb. -
Orbancapitan #43210 kdf frakciójú kari kell hozzá csak ami lv65-ös és ennyi és már tudsz kdf-es hajókat használni fedel meg fedes hajókat kdf-el -
Plata #43209 -
Plata #43208 Faj teljesen mindegy,csak KDF kari legyen.
De ha kell szintezéshez segítség szólj,hanyas szintű vagy?
Ha szóltál volna hogy húzod klingont felhúztalak volna két nap alatt 65-re.
"The Cross Faction Flying Unlock allows Federation-aligned characters to fly Klingon-aligned playable starships, and vice versa. It can be obtained for 2000 Zen small icon.png via the Zen Store, or for free by levelling any Klingon Defense Force character to level 65."
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.09. 13:08:19 -
#43207 Klingonnak (mint faj) kell a max szintunek lennie, vagy Orion (faj) is jo, ha a Klingon Federationba tartozik? -
Plata #43206 Ha meg van a max szintű klingon akkor igen,unlockolódik tudtommal.
Utána lehetsz klingon feddel és fordítva. -
#43205 Gyorsan reggel le is toltam az utolso red alertet a bonusz diliert, nem biztam a veletlenre, ha esetleg este 21-ig nem lennenek kesz :)
Lassan 65 lesz a KDF karakterem, a crossfaction hajok hasznalata ilyenkor automatikusan unlockolodik? -
Plata #43204 Mai peccs:
Event – Looming Threats:
This Featured Event will be a standalone event, separate from the Event Campaign. This new event will provide participating Captains with an epic reward: The Crystal Harmonics Space Set!
Captains can earn one daily progress per account per day by playing any of the following:
"Wish Upon a Star" (New episode)
Leviathan (New Space TFO)
Azure Nebula Rescue (Space TFO)
Days of Doom (Space TFO)
Vault: Ensnared (Space TFO)
New Patrols:
Jupiter Gauntlet (normal/hard)
Bringers of War (normal/hard)
Rewards:
Accruing a total of 40 points of Daily Progress will allow you to claim The Crystal Harmonics Space Set!
Bonus Rewards:
After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion.
Zen Buyout Option:
For players interested in instantly completing the Looming Threats event, we will be offering an updated method for buying out.
Within the new Event UI, an option will be presented that allows you to purchase the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
For more information, please visit the “Looming Threats Event!” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11543293
New Content:
Discover “Wish Upon a Star”, a brand new Episode being featured in the Mission Journal as well as being included as part of the event!
Participate in the new Task Force Operation, “Leviathan”, a companion TFO for the Eye of the Storm episode as part of the new Season, Unraveled!
For more information, please visit the “Face the Leviathan!” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11543163
Defend classic Starfleet locations from a myriad of threats, in two new Patrols: Bringer of War and Jupiter Gauntlet.
For more information, please visit the “Test Yourself in Two New Patrols” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11543493
General:
Added various protections to various interactions with Energy Credits so that captains do not accidentally lose either currency when near their maximum capacity.
Captains will no longer be able to conduct trades that would cause a captain to exceed their Energy Credit limit.
Energy Credits and items gained on the exchange will now be mailed to captains to prevent any losses due to being near the energy credit limit.
Captains won’t be able to take Energy Credits from the mail if it would cause them to exceed their Energy Credit limit.
Resolved an issue where Starship Trait - Strike Group Command Authority so that it more consistently works for large pets.
Updated the requisition store description for the Yamato Dreadnought Cruiser [T6] to more accurately reflect the ship.
Added the ability to use the Universal - Supplemental Subsystems Console on Terran Sirius Command Dreadnought Cruiser [T6] and World Razer Temporal ops Juggernaut [T6] ships.
Added the ability to use the Universal - Molecular Cohesion Nullifier Console on Terran Sirius Command Dreadnought Cruiser [T6] ships.
Resolved an issue with the Universal - Chronogami Displacer Console where it wasn't properly scaling its damage with Exotic Particle Generator, Aux Power, or Universal Console abilities.
Known Issues:
The Gorn Hunter Pilot Raider causes a bright flash when warping out. -
#43203 Uj karakterekkel megcsinaltam az elso 1-2 napban, szektoronkent 25k EC-t ad, mentem amig birta a t1-2 hajo. Kezdetben jol jott. Deltasok kapnak 500k/story arc, azokkal kimaradt. -
Plata #43202 Ma tour the galaxy universal endeavor van.
Erről eszembe jutott hogy talán nem is tudod,de a tour the galaxy küldivel naponta lehet keresni kb 1 milla ec-t,nem vagyok benne biztos de szerintem a küldetés több karakterrel is le tolható,a lényege az hogy végigmászkáld a galaxist időn belül.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.08. 11:10:35 -
Plata #43201 Na ma megint tudtam endevorozni meg admiraltyzni.
Tegnap ki maradt mert nem sok időm volt.
Szerintem holnap itt olyan emeletes bugok lesznek mint állat.
Már most eszementek vannak,terran endeavor miatt elmentem badlands-ba,orion recruit karival és torpis b'rel-el.
Torpedókon megint nuku cd,szóval lol.
Másik hogy az első három torpedót egyszere elsütötte spread-el,negyediket a maelstrom.ot nem.
Disruptor endeavorhoz meg elővettem a gurambás orion karit.
Red alertre mentem,mert az laza.
Át sem váltottam a hajót harci módba mert red alertre jó az utazó mód is,erre a javelin be élesedett neki. :O
Próbáltam el lőni,kockára akartam lőni de pont kinyírták így a javelin simán lövés nélkül cd-re került.
De mi az már hogy utazó módban is be élesedik?
Mivel túl gyorsan minden le lett verve így nem sikerült kiderítenem milyen ha el lövöm így.
Normálisan javelin csak is harci módban aktiválható,amikor a hajó mittomén micsodái ki vannak nyitva,abból jön a halálsugár.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.08. 10:41:31 -
Plata #43200 Most nekem még semmi. -
gunji #43199 800,7M lett a prepatch mára :) -
Plata #43197 Csak jó lenne tudni milyen TFO lesz nagyjábó.
Ereszd el a hajamat,vagy vakerjuk a sódert,esetleg 10 percig malmozunk mert időhúzós. -
Orbancapitan #43196 tőlem mehet -
Plata #43187 Az új TFO-ra kíváncsi vagyok.
Ha gondoljátok tolhatjuk csapatban. -
#43195 Twitteren szoltak, hogy elirtak, 2 pontot er a TFO/epizod, es 1-et a Patrol, javitottak is a cikket.
"Completing the episode or a TFO awards two points, while completing a Patrol awards one point. " -
Orbancapitan #43194 De tetryon dmg bónuszt add amii nekem nem éri meg -
gunji #43193 Nem teljesen, vannak Rank 3-as boff skillek (pl. Fire At Will 3, Emergency Power to Weapons 3), amiket csak meghatározott kapitányok (karakterek) tudnak gyártani. Például az említett Fire At Will 3-t csak az olyan tactical captain tud gyártani, akinek a hajójának skillfáján a science ágra legalább 12 pont lett osztva. Leírás itt: link
Igaz, ezek beszerezhetők exchange-ről is, vagy egy segítőkész kollega szívesen gyárt egyet ;) -
#43192 Szuper, koszi a valaszt mindkettotoknek. Mert akkor nem kinlodok, 2-3 karakter kozott szetosztom a dolgokat es akkor csak azoknal csak azokat a craftingokat huzom. 15-ig sem egyszeru, hat meg utana...
Ami a boff skilleket craftjat illeti, a feleslegesse valt boffbol tudok csinalni craft konyvet, erre gondolsz? -
Plata #43191 Ha craftolt cuccot akarsz igen,még a spéci craftolt cuccokat is átadhatod.
Bármilyen craftolt item,skill átadható,mert boff skilleket is lehet craftolni,sőt boff spec kártyát is. -
#43190 Igen, azt tudom, hogy at lehet adni par cuccot, de akkor ezek szerint mindent at lehet adni. Igy eleg, ha egy karakterrel fokuszalok a craftingra, az tutira meg tudja oldani a tobbinek a cuccait is? -
Plata #43189 Egy gubanc van.
Szerintem a tholian konzolok a roma bankos karimnál vannak,viszont azzal necces belogolni mert akkor vagy 20 karit meg kell mozgatnom.
Bakker. -
Plata #43188 Akkó kapja be,nekem csak kb 12-t adott ferengi bónusszal. -
Plata #43186 Boxos tholian konzol olyan ócó szokott lenni exen hogy el sem adtam.
Most lehet felment az ára,mert ez a bizbasz pont passzol hozzá.
LOOOOL.
15 misi és van belőle 3 exen.
Régen meg egy misi vót kb. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 16:13:38 -
Orbancapitan #43186 az omega is 32k-t add -
Orbancapitan #43185 +500 lifetimerel -
Orbancapitan #43183 1. nem
2. el lehet adni exchange-en a dolgokat sokszor milliárdokért mentek el az mkii-es cuccok mert sokkal könnyebbőket upgradelni mkxv-re illetve át lehet adni másik karinak is mint plata is csinálta neked v ahogy én is -
Plata #43182 1.Sajnos soha.
Max napi 8k dili+500 flottás.
Csak nyers dili event szerzés van.
eventen is ha kapsz 25-50k dilit azt finomítottan kapod,repuért kapsz 32k dilit,az is nyers,minden t5 repu 32k dili,kivéve az ősi repu az omega az csak 8k?
2.Craftolt cuccok teljesen átadhatók.
Úgy rémlik minden.
Ha legyártod Kirk protkóját azt is eladhatod. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.05.05. 16:09:39 -
Orbancapitan #43181 csak nem használok tetryont nincs meg se a tarantula se a boxos tholian konzol -
#43178 Ket gyors kerdes (remelem az SG megjeleniti, mert ma meg rosszabb, mint eddig volt)
1. szokott olyan "event" lenni a jatekban, amikor esetleg a napi 8k dili/karakter finomitast megnoveli? Mittomen, egy hetig 5x annyit lehet, vagy ilyesmi? Mas jatekokban szokott lenni ilyen dupla harvesting/converting/stb idoszak, itt mi a helyzet?
2. A jatek crafting rendszerevel letrehozott cuccok mennyire adhatok at vagy mennyire keszulnek csak sajat hasznalatra? Arra gondolok, hogy muszaj minden kapitannyal felhuzni a craftingot egyenileg, vagy eleg, ha egyre fokuszalok es azzal le tudok gyartani cuccokat a tobbieknek is? Eddig meg csak fejlesztgettem a craftingot, de nem nagyon gyartottam semmit sem, nincs tapasztalatom, ezert is kerdezek inkabb ra.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.05. 15:53:33 -
Plata #43180 Baromi rohadt nagy kár lenne.
Nem teljes űr szett sajnos,csak két hajó felszerelés egy konzol egy fegyver.
De attól még eszetlen lesz.
A régebbi tholian eventes konzollal,a boxos tholian konzollal és a tarantula konzol szettjével,nukara fegyókkal ez eszméletlen baresz lesz.
Elméletileg a boxos tholian konzolból még van vagy 3-4 valahol el rakva,biztos ami biztos alapon,fogadok ha ki jön a szett az értéke fel megy. -
Orbancapitan #43179 nem része a nagy eventnek szóbal nyugodtan ki hagyhatom ezt akkor -
Plata #43175 -
Plata #43177 Na elkezdtem húzni a törpe karimat az eventre.Zűr gearje nem rossz,csak még Mk15 előtti.
Azt nem piszkálom egyenlőre,vagy ha igen akkor 1-2 konzolt meg traitet frissítek.
Viszont a ground gírje,na az kritikán aluli.
Épp venni akarok neki eventes kit modult, mikor ezt vettem észre.
-
Plata #43176 Már el is felejtettem hogy a tarantulás karim milyen pici.
-
Plata #43172 Klassz,egy újabb érdekes szett.
A Tholian Tarantulámat le kell porolni.