Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy kezdődött valami új zen-akció tegnap? Mert késő este (vásárlási céllal) figyelve az árfolyamot, két dilis bánya kör alatt százezres nagyságrendben vásároltak fel zent.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Mindenesetre a fordulékonyságán nagyon kellene javítani.
na majd ha erőm lesz hozzá letöltöm újra😊
de előtte meglesem a lehetőségeket amit írtál
Köszi.
--------
Most kap a játék egy teljesen új játék stílust? Vagy csak hajó frissítés lesz.
Gondolom ez a frissítés kavarni fog egy jó nagy porfelhőt mint a zen bevezetése hozott anno😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
A romulános oké, a sas csiszolták tovább, a klingonos, meg tényleg olyan mintha már lenne.
Mert ha buktam akkor ennyit buktam csak 😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Meg az se kóser hogy üres a mailfiokom és mégis villog a leveles.
abba az esetbe ha nincs use gonb csak delet delete all akkor mi a manó történt?
Regent Sovereign,stb.
még egy pár!!

Frissült az Upcoming Content oldal idevágó része: http://sto.gamepedia.com/Upcoming_content#Delta_Rising_.28October_2014.29
Felkeltette az érdeklődésemet. Hirtelenjében a Dauntless osztály, az új delta kvadránsbeli fajok nagyon várósak. Remélem lesz sok új bolygórendszer. Kíváncsi leszek a bő 40 részes dev blogra is 😄
A hajókról szóló esti infók alapján igen, a mostani hajókat lehet majd upgradelni, de nem lesznek olyan jók, mint az új T6-os hajók, valamint az új powereket sem lehet majd a mostani hajókkal használni. Erre írtam - ismétlem: a tegnap esti infók alapján, s amit sokan szóvá is tettek -, hogy a mostani hajókat lehet kukázni, nem lesz érdemes meghagyni őket. Beleértve a százmilliós boxos és többezer zenes hajókat is. S erre értettem a hosszú farmolást, nem a hajókban levő fegyverekre/konzolokra/stb.
Ami a fegyvereket/konzolokat/ruhákat illeti, annak továbbfejlesztése kevésbé zavar, az - ahogy írtad - a többi MMO-ban is hasonlóan történik. A WOW-ot nem ismerem, csak az SWTOR-ral tudok párhuzamot állítani. Ott ha pl. veszel egy neked tetsző modolható barna (vagy lila) pisztolyt, akkor abban a végtelenségig emelt cap levelig cserélgetheted a modokat, maga a fegyver azért megmarad, abból nem kell mindenáron újat venned, csak a benne levő modokból.
Azóta megjelent/találtam egy bejegyzést: http://sto-forum.perfectworld.com/showpost.php?p=18360321&postcount=53 . Talán mégsem lesz akkora öntökönszúrás a részükről, így átmegyek kicsit várakozó álláspontra.
S mielőtt belevetném magam a fórumok tanulmányozásába, a jelenlegi infók alapján a Cryptic eléggé tirpák társasága szvsz a kevésbé jó utat választotta (nem véletlenül hívják Crapticnek, bár szerintem akik ezt a nevet kitalálták, még nem játszottak a BW/EA cég másik 'star'-os mmojával 😄).
Szóval így gyakorlatilag kukázzák az összes korábbi hajót, beleértve a lockbox-osokat is, semmivé tesznek sok játékos több éves munkáját, s megrengetik az exchange-t is, mert senki nem fog lockbox-os hajókat venni, végső soron kulcsokat sem.
Ahelyett, hogy elindulnának a modolhatóbb/fejleszthető hajók irányába, hogy a régebbi hajókat is lehessen fejleszteni, s hogy frakciónként ezentúl ne csak háromféle hajót lehessen látni. Hosszabb távon ezzel nagyobb bevételt is lehetne elérni, mint egy egy alkalommal történő vásárláskor.
Ami meg az új tartalmat illeti: így látatlanban nem nagyon hoztak lázba sem az új T6 hajók, sem az mk xiii-xiv gear. Nekem van még elég tartalom addig: a reputációk, az r&d, talán egy-egy flottába is befogadnak, ha elviselnék a hülyeségeim és segítenek fejlődni.
Olvasom, hogy a T6 hajók nem a mostaniak felturbózott változatai lesznek, hanem teljesen újak. Így nem hiszem, hogy a meglevő karaktereimen le fogom cserélni a mostaniakat, inkább újabb karaktereket indítanék majd nekik. Az új mk xiv-es cuccokat meg majd meglátjuk, egyelőre nem befolyásolják a játékmenetemet, úgyis még mk x-xi-es cuccaim vannak nagyrészt.
Az új craftos rendszerrel két új bug jelent meg nálam: az egyik, hogy dili-bányászáskor nem az R&D részbe teszi a lootbeli alapanyagokat, a másik, hogy néha az ablakok elkezdenek vibrálni, pl a Deferi-s dailyknél, ha egyszerre mindet felveszem.

trait azért kérdeztem hogy minden fajnál máshogy kell beállítani mint ahogy az előbbi linken láttam?
A trait fontos.
Traits
nekem tetszik igazi fedes ruci <#nevetes1>#nevetes1>
igaz mostanában nem nagyon alakítgattam a karikat 😊
http://sg.hu/forum/tema/1094542709?page=55
" ingyenes Bortas és Ody egyenruhákat " ezt hogyan kaphatom meg én is ?
Nem tudom ez bug-e vagy esetleg egy új feature.<#vigyor>#vigyor>