Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Szeptember 2 este 7-ig tudod kivenni,a Varanus szuper a support crújzer vacak.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
hacsak nem jól olvasom hogy sept 2 ig be lehet csekkolni őket akkor még talán
a next ruci megvan legalább😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Amúgy ez a Varánusz jó hajó? Érdemes egy karaktert azért elindítani, hogy meglegyen?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.29. 20:07:55
Klingonnál és romulánnál nem láttam semmit.
Mért villog a mail jelzőm ha nincs benne levél mi rá a pontos megoldás?
Esetleg a konzolja miatt megérné, dehát...
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.28. 19:49:39
És valami új hír is van,egy bűn randa cruiserről.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.08.28. 18:57:25
Esély van a csökkenésre, a repus itemek és flottás itemek upgradeléséhez szerintem dilithium is kell majd, és mindenkinek sok mindene van amit upgradelhet majd, szóval arra sokat elköltenek majd. Nem tudjuk, hogy lesz-e új flottás építmény, vagy a bázis megy tovább T6-ra, de esetleg arra is kellhet majd a dilithium, szóval ha csökkenni fog, akkor az egy ilyen hír után, és majd Delta Rising kezdete után lesz.
Arra viszont kíváncsi leszek, hogy a vastagabb kártyával rendelkezők mennyi zent fognak a következő napokban vásárolni, mikor mondják azt, hogy nekik ez az árfolyam már sok és inkább $-ért vesznek zent. Azoknak is jó üzlet lehet a mostani árfolyam, akik dilit szeretnének zenért és nem számít a $.
Meg azt is várom, hogy meddig szalad még fel árfolyam. Gondolom két-három hétig még nem nagyon fog csökkenni, amíg kitartanak a jelenlegi eventek hatásai. Utána - ha nem lesz új akció - akkor a Delta Rising indulásáig csökkenést várok, akár nagyobbat is. Utána biztosan emelkedni fog megint.
Közben persze bekavarhat egy-egy új cikk.
88-ért? Hát az egész jó vétel volt 😄 Én nem tudom, mit fogok csinálni, veszek-e hajót avagy sem. Egyelőre olyan sok zenem nem is lenne rá, eddig inkább az ec-termelésre próbáltam ráfeküdni több-kevesebb sikerrel. Persze kellene három hajó, meg újabb karakterek esetén még több is, de hát most már sokkal nehezebb a helyzet, mint pár éve volt.
Ha jól számoltam, ma fél nyolcig tart a maintance.
MSI970A-G43;FX-4320/4x4,4GHz;4x4GB DDR3;RX 460 4GB;KINGSTON 120GB SSD
500-1000 zen környéke lesz az upgrade azt írták, még nem döntötték el pontosan mennyi.
A cikkből két fontos dolgot érdemes kiemelni. Egyrészt az új tartalom legnagyobb része végrehajtható a régi T5-ös hajókkal is (pl. amikor elkezded az első új küldetést, akkor sem férsz hozzá minden újdonsághoz még egy T6 hajóval sem). Másrészt nem minden T6 hajó kapja meg a speciális boff-t. Így akár az is előfordulhat, hogy kasztonként jön egy-egy fullos hajó, a többinek meg kevesebb új feature juthat.
Röviden: én nem látom olyan rossznak a helyzetet. A régi hajók megmaradhatnak, akár upgrade-elve, akár anélkül, az új küldetésekben is továbbra is használni tudjuk őket. Az egyedül problémásnak én a pvp-t látom.
Ugyanakkor még nem tudunk semmit a beígért új Voyagerről (illetve Intrepid-ről), illetve a Dauntless-ről. Még e két hajó is sokat árnyalhat a helyzeten.
A lényeg a mit nem lehet upgradelni: mirror hajók, csak fleet creditbe kerülő flottás hajók, episode küldiben kapott hajók (hehe obelisk) és 40-es szinten kivehető hajók.
Itt a lista, amiket lehet majd upgradelni, a lobis és boxos hajókat ingyen, a többi T5-öst külön zenért. Ahogy nézem, csak T5-ös hajók kerültek fel rá (tehát vagy flottás, vagy zenes).
De ezt a crafting tutorial reaward packaget hogy tudom aktiválni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Persze-persze 0.40-nél az voth hajó 😄, 0.57-nél az hazari, a többi passz
#7438: Mármint overpowered? Nem tudom, a chaten mesélte valaki, hogy látott olyan hajókat. Jó..., messziről jött ember, de majd úgy is megtudjuk 😊
Ettől függetlenül szeretnék még régebbi kánonbeli hajókat venni, pl. a gépészes szintezéskor a régi cruiserek nekem nagyon tetszettek. Sok tervem van, a meglevő karaktereimnek szeretnék zenes vagy flottás hajókat, csak kivárom, lesz-e belőlük T6-os változat (general chaten mesélte valaki, hogy van amiből lesz). Ha nem lesz, úgy is megveszem a T5-ösöket, legfeljebb nem megyek a delta kvadránsba. Ezen kívül még legalább hat-nyolc karaktertervem van különböző zenes/boxos hajókra, de egyelőre kivárok és gyűjtöm a dilit.
Egész más játékélményt kapsz ezekkel a hajókkal mint az ingyenessel.Olyan mintha lenne egy Wells hajód temporal szettel,mert kb ugyanaz az élmény.
Ha Bellerophonnal vagy Sao Paolo-val bemegyek gornra vagy kerratba,a többiek nyugodtan el is mehetnek,mert tuti hogy úgyis én nyerek.
Tudd meg hogy a kis szintű store hajók jobbak mint a nagyok,olyan eszméletlen jó velük menni hogy az embernek szinte nincs is kedve szintet lépni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0.36-nál azok nem vaadwaur-ok? S akkor 0.28-nál az nem az a lerombolt bolygójuk, amire a Voyager le is szállt? 0.39-nél így egy turei hajó lehet. 0.47-nél hirogen átjátszó állomásnak tűnik (eredetileg egy Gondviselőre gondoltam). 0.32-nél talán malon hajók azok, 1.04-nél biztosan egy kazon, 1.07-nél egy benthan hajó lesz.
Még nem ugrott be, hogy 0.40-nél milyen hajó robban fel, meg 0.51 és 0.57-nél kiét látjuk.
Amúgy tényleg egy kincses bánya a kvadráns 😊
Érdemes lenne újranéznem a Voyagert 😄 A trailer meg tecc. <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.08.27. 12:28:55