Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az igaz hogy hogy bármid meglehet a játékban csak az ehhez vezető út a végeláthatatlan farm.
Sajnos a T6+2hajó+2híd nekem kiesik,mert a két régebbi intrepid már megvan.
De ha a híd jól néz ki akkor a T6+2 híd kell.Ha az új híd nem nagy szám akkor csak T6 hajó,a régi intrepid zenes híd nem nagy szám.

Intrepid T6 magában 2500 csütörtöktől hétfőig, utána 3000 zen.
Intrepid t6, 2 másik intrepid, 2 híd 4000-5000 zen körül
intrepid t6 és 2 híd 3000 - 3500 zen.
csak tippelek.
Bőrlehúzás az amit az EA csinál,ki adja ugyanazt a játékot háromszor is,csak más néven.<#beka2>
STO a leg játékos barátibb MMO,próbáljátok ki az Sw Tor-t mint F2P.
STO-ban mindened meg lehet ingyen,bármit megszerezhetsz csupán játékkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.18. 13:15:26

azt neveznék bőrlehúzásnak, ha fegyvert tartanak a fejedhez és köteleznek, hogy megvedd.
vagy ha nem ülhetsz t6 hajóban ha nem veszel delta rising packot, ez még mindig free és nagyon egyszerű ingame megszerezni bármilyen fizetős tartalmat... ennél kevésbé bőrlehúzós játék nem igazán van.
Dreadnought annak aki szereti a Galaxy-t dísznek jó.De ne csak a Galaxy X-et vedd meg,hanem a Galaxy bundle-t.Régen anélkül is elment valamennyire a Galaxy dreadnought,de most már inkább csak a galaxy szettel használható,bár úgy is eléggé elmaradott szegénykém.

Ingyenes csak 1 van a 30-as,zenes eddig kettő volt a 30-as gyönyörű Bellerophon és az 50-es Intrepid,mivel mindkét hajó nagyon jó én mindkettőt beszereztem,30-as szinten a Bellerophon nagyon jó,kb olyan mint tac karinak Sao Paolo.tudom hiába magyaráznám hogy miért jó,nehéz elhinni,de benne ülni hihetetlenül jó,a most 30-as szintű romulan tac karim is Sao Paolo-ba ült.Vannak olyan hajók a játékban amikben a játék már egészen más,mert olyan kibaszott jó élmény amit nehéz leírni.Ilyen a Sao Paolo vagy a Bellerophon,Ning'tao vagy Wells.Van még egy két ilyen hajó.

Lesz akkor már háromféle pénzes meg két ingyenes változata az Intrepidnek. Nem ezt szokták bőrlehúzásnak nevezni? <#lookaround>

Csak kár, hogy már megvettem a retrofitet, így csak a kisebb packot lesz érdemes beszereznem, meg még utána a refitet, hogy meglegyen a nadion konzol is. Kíváncsi vagyok, mennyibe fog kerülni az egyes packok.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Gundark 1 1
Guardiant fogok venni. Már nézegetem a konzolkiosztásokat (itt is köszi Gunji 😊 De nem adom fel a dreadnoughtos dolgot sem, szerintem ha itt az idő akkor egy másik karakteremnek az lesz. Kb egy hét múlva lesz meg a szükséges zen. Mert ugye a finomítás... 😊
Most jut eszembe,ezek pont úgy adják ki az Intrepidet ahogy én szeretem,van rajta ablative generator és nadeon detonator is.
Talán végre a másik régi vágyam is teljesül,és adnak ki egy aknázós hajót.<#vigyor>

<#eljen>

Végree megjött a Manta.Már vagy két éve igérik.<#szeret><#szeret><#szeret>
Már rakom is félre az árát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.17. 23:03:38

Fabio Capello
ér.

ha taktikai vagy, a másik legjobb variáció a Counter-Command deflektor, Romulan prototype hajtómű és flottás pajzs trió.

Köszi 😊
Megéri keverni a setteket? Mert ha így teszem fel, ahogy írtad, akkor bukom a shield healt és a tractor beamet is (ami viszont barát a kinetic cutterrel a fegyver setből).
Annyit ér a maco pajzs, hogy ne legyen set bonus?
Utoljára szerkesztette: DStein, 2014.11.17. 19:42:05

Jah,nem figyeltem,Solana addig jó amíg nincs repus,de Maco pajzs+borg deflector és borg hajtómű jobb.

Erre gondoltam, a wiki szerint ez az assimilated: Assimilated Borg Technology A fegyveres az ez: Omega Adapted Borg Technology Set.
Aztán lehet, hogy a wiki van elavulva 😊

Az assimilated borg techno szett az fegyver szett,a Solana meg hajó szett.

A Solanae set az Assimilated Borg Technology setnél is jobb?

Just B
Nincs 600 lobim 😄 Viszont lassan lesz egy Omega Adapted Borg Set-em és akkor emellé jön egy Solana set 😊 Egy Eclipse cruiserem van . Jó kis hajó, csak nem nagyon találom rá azt az összeállítást amivel gyorsan le tudom győzni az ellenfeleket.

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

De a három része is nagyon jó.ha van 600 lobija még ma is kiveheti azt a warpot,asszem.

Az a baj hogy a Solanae szett negyedik darabja az anniversary eventen volt megszerezhető (a dyson destroyerrel jött, a warp coreja), így azt most már nem tudja megszereni.

Itt a solana szett leírása.
Katt

Nekem mondod?Van olyan karim aminek 15 űrruhát is beszereztem abból a küldetésből.<#buck>
Szerintem a készítőjének a kedves édes anyukája igen csak sokat csuklik.<#nyes>

Fabio Capello
istenem, hányszor kellett végignéznem annak a retardált Coopernek a fejét... És amikor végeztem végre, a felújított borg küldetésekben visszatért, majdnem lerúgtam a monitort 😄

Dísznek a bankba jó.
Ha új vagy a játékban,és nincs repud,de szeretnél a hajódra egy értelmes szettet,akkor próbáld ki a solana szettet,ingyenes küldiből esik,és jobb mint a szutyok breen vagy ótvar jem hadar.Egy rossz dolog van benne,hogy mind a 3 része ugyanabból a küldiből esik,szóval legalább háromszor meg kell csinálnod egy könnyű de fárasztóan unalmas küldetést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.17. 16:10:43

Just B
A Breen set az mennyire jó a többihez képest ?

Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!

Köszönöm a válaszokat.amúgy rosszul írtam nem booster hanem increase :-)
Karácsony előtt valamikor biztosan lesz 15 esetleg 20% engedmény.Dreadnoughtot ne vegyél,max Galaxy boundle-t,de akkor sem lesz olyan jó mint a T6.

És talán a boffok.

Ha nem veszel credit cap növelőt,a pénzed elveszik.Zenes hajót nem lehet eladni,lock boxost és lobist igen.

Gundark 1 1
Urak, lesz valamikor kedvezményes hajócska vásár? Még 490 zen kell a guardianhoz. 😞 Dreadnoughtot már vehetnék, de arról lebeszéltetek 😊
Fabio Capello
előbbi kérdésedet nem tudom értelmezni, az utóbbira a válasz nem. Amit el tudsz adni a zenes dolgokból, az a Master Key és a Ship Module.

Az gáz.amúgy ha nincs ez az energy credit cap booster akkor milyen korlátozások vannak?meg zenért vett hajót el lehet adni exen?
Sehonnan,na jó évente egy két alkalommal lehet szerezni eventen.

Lobi kristályt azt leszámítva hogy lock box-ból esik honnan lehet még szerezni?
ESD Club 47.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.11.17. 07:23:57

Klingonnal könnyebb,vedd fel a napi küldetéseket van olyan 6-8.Csináld az episode küldiket,közben a napi küldik is legyenek meg.És ha tudsz adj a másik karidtól a kiskaridnak egy 20-30 jó doffot,és nyomd a marauder doff küldiket.
A napi küldik episode küldizés közben szépen kész lesznek,kivéve a pvp-s.Adnak sok xp-t így ha szintet lépsz skippelsz pár küldit,és mindig a szintednek megfelelőt csináld.Ha eléred a kardassziai szopós küldiket akkor meg állsz,és a skippelt küldiket megcsinálod,a kis szinten skippelt küldiket ha nagyobb szinten csinálod meg sokkal több xp-t adnak.Kardassziai meg jem hadar brren szutyok küldik 2-3k xp-t adnak csak.
De annál sokkal többet ad egy skippelt küldi.És persze a marauder küldik is hoznak sok xp-t,ha jó doffod van és használsz CXP boostert.

Friss klingon kari gyors felszintezésére ti milyen módszert használnátok? Ezektől az episodeos single player küldetésektől, melyek java része dögunalmas földi futkozászás, az ember halálra unja magát.

Sajnos ebben a játékban a tartalom az 50-es szinten kezdődik, addig meg nagyon uncsi az út.

Tudja valaki hogyan működnek a talaxiai intel boffok?
Van 745(asszem) lobim,és szemeztem velük,2 talaxiai boffot vennék,de vajon megérik-e?
És mennyire hozzák harc közben a craft materialt,és kérdés hogy milyen minőségű R&D materialt lopnak harc közben.
A kis tac romulánomnak már van 2 borg intel és egy reman intel boffja,de ha érdemes ezeket beszerezni akkor a borgokat talaxiaira cserélem.

Le kellene tesztelni.Valami űr küldiben hogy számít-e,vagy sem.Egyszer tac konzolok nélkül egyszer konzolokkal.

Tac consolok nem hatnak a carrier petekre.

Ez esett 50 ládából.

Raul,eladtam a Narcine-t,vettem 50 kulcsot,az ötödikből egyből Narcine jött.<#nevetes2>

Nem tudom,wikiben nem mutatja hogy konzol erősíti,csak hogy egy rakás skill erősíti őket.Még olyan is amire nem nagyon tettem.

A Xindi Carrierbe a dili store-os lila Xindi van. Az Obeliskbe és a Fleet Corsair Flight-Deck Cruiser Retrofit-be pedig a repus elit scorpion.

Pl. vajon a Xindi hangár petekre hat (növeli a sebzésüket) a hajóban lévő phaser tac konzol?

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Ha lejjebb görgeted az oldalt, akkor a 'Previous Ship Device Version' szekcióban írják, hogy a 2011-es felújítás előtt érkezett ilyen consumable formában. 😉 Valakinek lehet, hogy maradt még akkoriból, talán korábban abbahagyta és most újrakezdte a játékot.

Amúgy érdekes, vajon mennyire lenne életképes egy ilyen koncepciójú torpedó ebben a játékban? 😊

Milyen hangárod van?

A hangár fighterekre van hatása a taktikai konzoloknak? Növeli a sebzésüket?

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.