Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Heh, ja. Hát de mit tudok csinálni, ha senki nem jön groundra? Vagy éppen senki nem online, mint pl ma éjjel 2 és reggel 7 közt... (érdekesen alakult a hétvége, na. 😛)

Jó, persze járhatnék űrstfre markot szedni ilyenkor, de azokból most egy picit elég volt, azért indítottam földi karaktert, hogy most ne oda járkáljak...

Egyébként sikerült már több ground stf is public néppel, sőt, advanced is. Csak nem jellemző. Leginkább 10-enként gyűjtöm a markot... 😛
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.26. 09:38:20
lol, még ha csak normál is, de te tényleg bementél infected groundra pugokkal? 😄
groundból csak khitomert megyünk borg stf-ek közül pugokkal, a többihez értelmes játékosok kellenek.
Gundark 1 1
Ezért próbálom kerülni azt ahol ennyire kell együttműködni random csapattal😊 Mert az hogy ha gyenge hajóval jön még valahogy kompenzálható. (jobb esetben)
Omega markot kell szednem, melyik van földiben ami nem túl bonyolult? 😊 Mert az űr STFeket kis szerencsével (értsd nem breen hordozók a spanjaim) meg tudom csinálni advenceden.
Kezdem átérezni a kirohanásaitokat a public néppel kapcsolatban.

A hétvégén számtalanszor jártam úgy, hogy én ugyan már az elejétől láttam, hogy gyenge lesz a csapat a normál stf-hez, de azért nem lépek ki, mert egy óra bünti. Aztán nagy nehezen, közel ahhoz a határhoz, hogy megérte volna bevállalni a büntit (30+ perc), eljutunk a fináléig, ahol azt sem tudják, mit kell csinálni, meghalnak, respawnolnak, rájönnek, hogy nem kellett volna mert kívül ragadtak, aztán kilépnek. Vagy mondjuk egyszer bebukjuk a végét, aztán lépnek ki.
Meg azt is imádom, amikor nincsenek még ketten rajtam kívül, akik tudnák, hogy hárman kellünk a konzolok megnyomkodásához (Manuson pl). Aztán csak néznek bután, hogy mit ugrálok, csetet meg nem olvasnak, vagy nem beszélnek angolul...

Eh. STO szépségei.
Nem tudod leszedni.

nyirog
az legelsőeslő dyson évados küldetésnél, mikor a küldi végén egy idegen hajót irányítunk, akkor ha ott nyomok egy U betüt akkor ki tudom csempészni a hajó felszereléseit az inventorymba szerintetek? Ha igen akkor replayelem 😄

Gundark 1 1
A torpedó csak a singularity harness miatt van fenn. De most nemrégiben volt egy csatánk a borggal, és egy cirkálós srác szórta az aknákat szépen. Mivel csak ketten oltunk használhatóak, szerintem emiatt tudtuk csak megcsinálni. Elkezdem megint nézegetni az aknákat 😊 A többiek szivárványt lőttek. Ja és csak advenced volt, nem elite.
Ha torpedós hajód van akkor tuti,mert a torpedóra ad 25% sebzés bónuszt,és van egy használhatatlan szet képessége.

Ki az a dinnye aki ad 6 millát egy lassú szarért?Raptorral jobban jársz.Sokkal.
Én rühelltem a negh war-t,lassú tohonya szar.

Akkor ezt megdumáltuk,egyébként most is raptorban ül,eredetileg venni akartam neki egy Mirror Negh'var-t addig még nem találok neki valami jó hajót de több mint 6 milla a legolcsóbb is exen,így vettem neki egy Qin raptort.
Gundark 1 1
Megéri összerakni az Adapted MACO space szettet? Papíron egész jól néz ki. De ha azt mondjátok nem jó nem locsolok bele ennyi energiát. 😊
Apropó szettek, nem beszéltünk még a hajtóművel kiegészített breen-ről. Megmondom a tutit nem próbáltam még ki. Jó?
Ha engivel raptorba ülsz az még tök elmegy,max a boff skillekben lesz kicsit tac-os.
Viszont a konzolja már nagyon jó,és a traitjei is használhatók.Legyen beam overload és hy torpedó skilled,mert a hajó traitje azokhoz ad plusz képességet.A battle lúzer meg randa,és a traitje szar,accuracy-t meg fordulást ad.

Inkább Matha raptor mint Q(rva ronda)ib cruiser.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.25. 12:38:50

Szerintetek mennyire lenne működőképes ha a klingon engimet beültetném egy Mat'Ha Raptorba?
Raul mivel igencsak nézed a meccset és hiába írok rád STO-ban megkérdem itt.<#hawaii>
Véleményed szerint van értelme venni 23-28 misiért talaxiai boffot?
Tudsz-e arról valamit hogy mennyi craft cuccot szerez be harc közben,és milyen minőségűt?
És szerinted ha érdemes vele foglalkozni,akkor egyet érdemes használni vagy kettőt?
A kis engim hajóján 2 intel boff slot van.

Hé Raul merre mászkálsz?
Van olyan boff skill nagyobb szinten ami jó torpedókhoz?

CLR—Infected Space<11:07>— Dmg(DPS) —Raul 16 620 439(24 918) Joe 3 818 765(5 804) Dreco 3 557 635(5 374) Demi 2 999 077(4 558) Kiazen 823 114(1 240)

Engi eclipsem, 25k puggal, végre meglett a 22 spec pont intelen, így cseréltem surgical strike 3-ra és override subsytem 3-ra a skilleket, ez volt a próba kör, a másik 4 együtt sebezte az enyém 2/3-át.
Egyébként meg nem kell hajó slot,unlockolod a hajót mikor ingyenes és nem veszed ki ennyi.

Nem hajó slotot nem,de egyszerü,van asszem 7 vagy 8 hajóslotod,a régebbi hajókat kitörlöd oszt kész.

RoboKutya78
francba hajó tényleg kéne slotot koppintanom azt nem kapunk annó adtak valamikor azt is?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Nem ugyanaz volt,sosem,gondolom ruha,10-20-as hajó és végül 40-es hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.24. 12:21:37

RoboKutya78
Ne reménykedjetek ütős ajándék biztos nem lesz szerintem eddig is szinte minden évben ugyanazokat dobták be persze lehet tévedek😊 A nyári ajándék halmokat mindig kihagyom sose vagyok idehaza a téliek meg nagy valószínűséggel meglesznek nekem.
Jól tudom megint lehet majd gyémántot gyűjteni? Mire eljutok jövőre ugyanebbe az időbe tutti elszórom azt amit most bezsákolok. Sose lesz kristályos hajóm😞

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.01.24. 12:07:24

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Van sima roma tac boff és crites roma tac boff,az utóbbi jóval drágább.

Jaja.először fedes klingont vettem 900k-ért az nem volt jó.utánna találtam 1.9 misiért romulánt azzal már tudtam trainelni a boffot.Szerencsém volt hogy találtam ilyen olcsón mert tényleg 5 milla az alap áruk.
nyirog
Köszönöm 😊

Kíváncsi vagyok mit adnak,2 hajó biztos lesz,meg egy ruha.

Bemész a dili ex ablakra, balra írtad be a számokat, hogy mennyit akarsz. Jobbra van egy withdraw gomb. Klikk.
Jó ha tudod,hogy romulán karinak csak romulán boff taníthat,fedes vagy klingon nem,a roma bo3 minimum 5 misi.

Nah megvan a BO3.vettem egyet a romulán karinak meg egyet a fedes karinak bár ott nem traineltem.majd egyszer.bár azt nem értem mi kerül a vulkáni tac boffon (ami tudja a BO3-at) 35 millába?
Készüljetek ingyen store tartalmak jönnek.
Katt

nyirog
és azt hogyan? 😊

Egyszerűen hívd le.

nyirog
mi az az excahnge balance? adtam dilit zenért, de se zen se dili nem jött vissza.... és a history-ban írja h oda került a dilim....

Sajna sok képem elveszett a gépcserékkel, volt egy időszak amikor az egyik flottatársammal csak azért csináltunk 1-1 macska karaktert, hogy a lehető legmagasabb helyekre felmásszunk, de a többsége elveszett, ezeket sikerült megmentenem:

http://kephost.com/image/Fksm

http://kephost.com/image/FksH

http://kephost.com/image/FksI

http://kephost.com/image/Fkse

http://kephost.com/image/Fksr

http://kephost.com/image/Fks4
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.01.23. 20:44:19
Le fogom,de a WoWs is patchelt,úgy hogy amiatt kilőttem STO patch-t,azért érződik WoWs-on hogy alfa,csapattárs belement torpedómba és kinyiffant,és kaptam érte pénzt.<#rolleyes>

Na, csak hogy mutassam, nem kamuzom:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aha, aztán megnéztem, és tényleg nincs beállítva away team. Akkor mégiscsak hülye vagyok. 😛
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.01.23. 19:18:02
csütörtökön kezdődik az évfordulós event, pre-patch van, szedd le most ha nem akarsz csütörtökön szopni vele.
nem az, mi is tudtuk hogy szabálytalan, vállaltuk a következményeket.
mondjuk én lifetimer vagyok és veszek 1-2 havonta egy kis zent is, szóval én leszek az utolsó akit ilyenek miatt bannolnak 😊
Nah gondoltam kicsit pihizek,ezért kilőttem STO-t,de a launcher visszajött és elkezdett leszedni 3113mb frissítést.

Drága,nincs is túl sok,kék vagy lila doff tudja,bár talán zöld is nem tudom.

Srácok én is így próbáltam eddig de exen nem találok olyat aki tudja ezt alapból.de majd keresem még.
Na igen Bo könyvet majd tud craftolni tac kari.

Kell hozzá egy kék vagy lila tac boff akinek van bo3 képessége.

Nem tudom,nekem nem volt ilyen gondom.

Hát az bizony macerás. Kell egy olyan boff, aki tudja alapból, aztán őt feláldozva a káoszisteneknek megkapja a saját boffod a skillt. Ilyen boffot kaphatsz te is, ha nagy szerencséd van, esetleg meg lehet nézni a boff vendort, hátha nála van ilyen, meg exről szerezhetsz.

De hamarosan teljesen átmókolják a boff kiképzést, azt is megvárhatod. Állítólag minden skillhez lesz könyv, nem szerencsén fog múlni. Hanem pénzen.
Segítsetek már hogy tudnám a boff-ot beam overload 3-ra trainelni?
Ja, meg az enhanced battle cloak sem akkora durranás, mint vártam. Ha nem várom össze a CDket, akkor többet vagyok felfedve mint rejtve. Ráadásul rendszeresen kirángatnak cloakból mindenféle genyó sci képességekkel, és olyankor rendszerint azonnal meg is döglök, mert nagyon nem bírja a verda a kiképzést...
Nekem őszintén annyira nem jött be a B'rel. Illetve lehet, hogy csapattal jó, de Kerratban csak szoptam egyedül, meg egyéb PvPben is csak dísz voltam, ha én is lőttem ki valakit, az is csak killsteal volt, nélkülem is megoldotta volna az, aki lebontotta a pajzsokat. Egyedül meg nem tudok pajzsot bontani, volt, hogy negyed órát basztattam egy ellenséget folyamatosan tüzelve, az élete meg a pajzsa meg hozzá volt tapadva a 100%, gyakorlatilag karcolni sem tudtam... Bár az egy tank engi volt...

Az epizódküldik meg külön szívás volt emiatt, minden egyes összecsapás idegőrlően sokáig tart.

Na mindezekkel együtt nem bántam meg, és nem utálom, csak most egy kicsit elég lett belőle.
Voltam advancedet két kört,a végén 5k xp a jutalom közben mennyi jön nem tudom.De ez iszonyúan unalmas egyedül,csinálnom kellett kávét mert majdnem ráaludtam billre.
Jó lenne ha adnának már ki tényleg egy T6 ench cloakos klingon hajót,nagyon kellene,szeretem ezt a lökött torpedós brelt,de a fleet t5-u is kevés kicsit.
tegnap mikor harcoltunk,szerintem te is láttad néha gond van a tüzeléssel,hol nagyon jól egyszerre kilő mindent,és még a vadkutya torpedót is egymás után lövi,hol meg 6-8 másodperc szünet.És minden cd-n egyszerre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.01.23. 15:48:20

Tökmindegy. Ez mind a játékban adott lehetőség. Nem külső segédprogram, nem a játékba belepiszkálás, hanem normál játékmenettel előhozható valami.
Innentől kezdve MINDEN az ő felelősségük, nem a játékosoké.

Kapják be, évek óta képtelenek egy bugfixre? És még nekik áll feljebb, meg fenyegetőznek? Hát komolyan a kurva anyját az ilyennek.