Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért? Mert elfelejtettem gondolkodni.<#vigyor>#vigyor>
Meguntam hogy várja Drek'Hi-re úgy döntöttem veszek fleet Karfiolt és upgradelem,terv jó is volt,megvettem upgrade tokent,csak a fleet hajót felejtettem ki és a sima karfiolt upgradeltem.<#mf2>#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.03. 09:58:33
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Viszont találtam nauszi karival olyan xp szerzési lehetőséget,ami kis munkával nagy xp-t ad.Olyan 20k xp-t zsákoltam be vele,és el is értem egy újabb spec szintet.És dolgoztam érte vagy 2 percet.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.03. 09:41:19
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Minden karival külön kell kivenni a szettet.
Küldit rég néztem, mikortól osztja a cuccokat a kivehető hajóra? Azokat nem fogom tudni átadni, mi? Azzal a karakterrel meg kell csinálnom vagy 4szer, amelyiknek a hajót szánom, ugye?
Másik, hogy hétvégén lesz dilithium event. A picsába, pont rosszkor, éppen nem lesznek kész a repuk. Kb egy hétre rá ér végig a csík...
Mi az hogy 400-at nem tudtad kivenni?
Négyszáz a küldivel jár,ott meg nincs lag.Én is végig csináltam egyszer hardon is,mert hülye voltam.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.02.02. 16:26:56
Van olyan karakterem ahol még a 400-at sem tudtam kivenni mert összefossa magát állandóan ez a szar!
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.02.02. 15:57:45
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
A szokásos módon elég itt is egy karakterrel összeszedni az 1000 q-mendationt, utána a többi karakternek elég 40.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Nekem tavalyról is maradt sok.
Meg egyébként is, 400+5nap*40 az csak 600, hogy van neked 826?
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.02.02. 12:59:26
Továbbá HA következetesen lineáris lenne a teljesítmény a jutalommal, még talán erőlködnék is vele, de amikor tökéletes szériára színes szart ad, vagy a bebugzott, első ikonka összeszedése előtt 0 ponttal leállt játékra shardot, akkor kissé megrendül a bele vetett bizalmam.
És nem, 100% tutira nem fogok egy hónapig gitárhírózni úgy, hogy még oda is figyelek rá. Ki van zárva. Harmadik nap van, és már azt a napi hármat is unom, ami a Qs küldetéshez kell.
Több acc is macerább annál, amennyit én ezzel foglalkozni akarok.
Az lehet, hogy esemény, meg évente egy van, de nem fogom eköré építeni az életem, csak mert most épp ez van.
És ha már farmolsz ne egy karival csináld,futtass egyszerre 5-10 accot.
Professor Meyernél kell csinálni általában a régi particle eventet az akadémián.
Otthagyni a gépet meg nekem nem fáj... Valamit majd biztos meglátszik a villanyszámlán, de pont leszarom, annyi belefér.
Ha viszont végigfarmolnám a hónapot, azzal asszem be tudnám hozni magam, még az is lehet, hogy minden karakterrel. Ha elég omega upgrade jön össze...
A script pontos beállítását meg persze, ki kell tapasztalni. Tudok bármit csináltatni vele, valószínű, valami olyan lesz a tuti, hogy "use, 5sec szünet, use, 75sec szünet, use, 15 sec szünet" loopolva. Mer' ugye felvenni a minijátékot, elindítani, megvárni míg lejár, összeszedni az omegát...
Nem tudom, hogy ki az a Meyer és hol van, én a holodeckek folyosóján két helyen, a híd alatt, meg a szökőkútban próbáltam, úgy, hogy senki nem volt ott rajtam kívül.
De a legelső, csütörtöki napi küldi pl Sol groundra küldött, és Sol space-en adta meg.
Egyébként a bugot leszámítva azt kell mondjam, tetszik ez a küldetés. Már abból a szempontból, hogy bezavarja a játékosokat olyan helyekre, amik egyébként totál töküresek. Sosem láttam még Andorián vagy Vulcanon ennyi embert. Vagyis, izé, sosem mentem még csak úgy önszántamból Vulcanra vagy Andoriára... 😛
Ahogy néztem, elég sokan csinálják ezt, láttam egy rakás álldogáló hajót, embert a particle helyén szobrozni, amikor épp nem is volt ott a cucc.
Mééért ilyen szar.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe