Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az, hogy "kieg", ami 144 dollár? Delta Rising pack, meg Legacy of Romulus pack?
Fc-t én fleet markból gyűjtök. Aztán lehet, hogy miattam nem tudsz fc-t konvertálni, mert ami lyukat én látok fleetmarkból a flotta projekteknél, azt mindig betömöm. 😊
A fehér doffokat meg sztem nem venni kell, hanem szedegetni ingyen az akadémiáról, sztem. Persze sokkal lassabb, de nem megy rá a gatyád legalább.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Sima dhc-s hajóval lövöldözöl néha elnyomsz 1-2 képességet közben nézelődöl,de itt állandóan lenyalja a cd-t a doff és emiatt aztán orrba szájba nyomkodhatod a skilleket.<#vigyor>#vigyor>
Ha kieget akarsz akkor többet kell fizetned mint vacak 15 dolcsi.Mindkét kiegészítő 144 euró.
És azt nem fogják neked csak úgy poénból oda adni mert veszel 60 napos előfizetést.
Sw ToR-ban szokott lenni ilyen akció,hogy ha előfizetsz akkor az előző kieget meg kapod.
Vegyél lifetime-t és akkor kapsz extra cuccokat.
#11197: Strapás? Max azért, mert az aux-ot veszi el állandóan. A plusz nyomkodást nem értem.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Hogy hol lehet beváltani?Passz,nézd meg mit ír.
Sw ToR-ban a honlapon kell a my account alatt redeem code,de itt passz.
Nem azé,de az A2B build nagyon strapás,az embernek nincs semmi nyugi,állandóan elfogy a cd és nyomkodni kell ezerrel.
http://www.amazon.com/Star-Trek-Online-Timecard-PC/dp/B002X92W8E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1426594306&sr=8-1&keywords=star+trek+online
Nem tudok olyan jól angolul mit ad ez a csomag 4300 forintért?
És ha ráfanyalodok hogy tudom beváltani?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.17. 13:17:42
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
CLR—Crystalline<5:47>5:47>— Dmg(DPS) —Nisa 2 377 694(7 205) Azineth 1 791 967(6 266) Si'Mon 1 602 426(4 812) Oahkon 1 425 236(4 385) KAN 1 416 951(4 281) S'Mush 1 278 409(3 862) Chevy 1 110 939(3 844) Demanda Bo 812 091(2 570) marcos 539 723(1 793) Heenan 277 643(964)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Bár nagyon fura ez a bímes hajó,lehet hogy bím nagyobb sebzés,de dhc meg turret valahogy élvezetesebb.<#vigyor>#vigyor>
De ez már marad bím,az orion enginek is ilyen hajó van,csak dhc-vel.
de hivatalosan már nincs az mint régen, hogy pár kilóméterre be, és oda nem sebez a hullám, hivatalosan most ott is sebez már, aztán lehet hogy bugos.
Jut eszembe,repus trait-nek mit rakjak majd kis karinak?Így jó?
Katt
Ha lesz repuja aceton megy a tatyóba,és megy oda repus konzol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.17. 11:25:30
platac, már kivették azt a kiskaput, 0 km-en is sebez a hullám.
Egyébként én nem erőlködök, normálra járok az összes karakterrel, még azokkal is, akik bírnák az advancedet. És most már legtöbbször AFK vagyok, csetelek vagy netezek addig. Valami hihetetlen módon unalmas ezt csinálni.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.17. 11:13:57
Egyébként ha közel mész a kristályhoz nem sebződsz,a közel az 2-3 kilóméteren belül van.
Nem tudom miféle agyhalott honlapról szerezted,de aki csinálta szerintem sok füvet szívott.
De, eléggé el van ez túrva.
Normális konzolok.
Bio Warhead, Vaadwaur cluster, Tricobalt, Temporal torpedó, Bort torpedó, ezek nagyot is szólnak, területre. 6.nak esetleg Gravimetric, ennek van egy ilyen gravity well jellegű proc eséllye ami nem rossz, vagy Neutronic, ami a legnagyobb sebzésű sima torpedó.
Ha torpedózni akarsz, akkor pedig érdemes torpedó konzolokat használni, warp plasma, gravity well, elachi konzol, spatial charge... és kicsit több heal, felesleges beam, hozzá idióta faw neki, de csak 1 tac team, szenzor zavarás? hülye ez? nagyon gáz ez amit betettél képet ilyen formában.
Pedig ahogy meg tudtam fejteni a skilleket hozzá nem tűnt úgy hogy elturta volna a dolgot.
A torpedós szarakodás nem hülyeség, de a skillek bután vannak kiválogatva, a konzolok még butábban, a skillfa is gagyi.
Mentségemre szóljon nem az enyém érdemes kipróbálni vajon?
http://kepkezelo.com/images/1b3yozw9cw532d72osnj.png

Meg ugye ebből pénz sincs nagyon, nem úgy, mint a hatszázhuszonharmadik, a többitől egy lehelletnyivel különböző hajóból.
Klingon kariknak szokott jönni alien artifact párszor,de általában be teszem a bankba és nem tökölök vele,de a kiskarimnál megpróbáltam,gondoltam az is ad xp-t.És tényleg adott jó kis xp-t,meg egy vacak Mk12 stealth konzolt.
Jah és érdekes,de a kiskarim 47-es,de tud viselni mk12 cuccot.<#ijedt>#ijedt>
Vagy az régen is így volt?
Jah még valami,56-os trillnek már belehet tenni a 60-as trait-et.<#rolleyes>#rolleyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.16. 13:29:07
Másik, hogy a tr116b valami irdatlan tápos pvpben, az felhúzva maxra plusz felbuffolva kb kivédhetetlen, négy-öt lövés egy ember. Nem nagyon látom, hogy lenne értelme másnak. Én speciel közel sem tudok kerülni hozzátok...
mint ahogy a pvp versenyünkben is volt, páran mindenki ellen kikaptak, voltak akik felemás eredményt értek el, gyengéket kivétel nélkül lelőtték, erősektől kivétel nélkül kikaptak. 3 meccset mentünk egymás után, első kettőben szarráöltek minket, nem volt túl nagy élvezet, harmadikban mi lőttük szarrá az ellenfelet, elég nehéz egy izgalmas ground pvp-t összehozni.
Meg van a map szélén egy lezuhant űrhajó, annak fel lehet mászni a tetejére. Sok értelme nincs, mert onnan még a sniper puskák sem lőnek el a földig, de azért jópofa.
Talán életkorhoz lehet kötve, hogy valaki játszhat-e egy adott játékkal, vagy sem (annak tartalmától függően). Nem is szoktam valódi adatokat beírni, ugye az személyes adat. A steamen szokott idegesíteni, hogy sokszor már a szülinap megadása nélkül a játékról a nevén kívül mást nem is tudhatunk meg.
#11160: A gnd gearem (+boff/doff) még nincs vagy gyengébb, nincs megtervezve sem, a hajó jobb, s benne jobban bízok 😉
Közben cannot connect :o Szuper szerver. :/ (Kieg: végül csak sikerült)
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.03.15. 20:30:25
ma lettem sajna 37 Na de nem miattam van szünnap ezen a napon😊
Nincs valakinek valami feleslege játékba szívesen fogadom az ajándékokat😊 robokutya@robokutya névre😊