Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát éppen ez az! A jelenlegi advanced nehézségi szint szervezett, ötfős profi csapatokra van méretezve. Csakhogy az STF meccsek 95%-a nem ilyenekből, hanem random emberekből jön össze, akiknek olyan a tudása és a felszerelése, amilyen. Az advanced STF-ek nehézségét pedig bizony a 95%-hoz kell igazítani, és nem az 5%-hoz, pláne, hogy a reputation gearekhez szükséges cuccokat(pl:borg chip) csak azok adnak, a normál nem. Erre jöttek most rá végre a fejlesztők, jó fél év késéssel.
A vérprofiknak meg ott az Elite szint, azért lett kitalálva. A fejlesztők meg készítsék el szépen az összes STF elit változatát is, ahogy azt már a DR startjára illett volna.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 12:48:25
A vérprofiknak meg ott az Elite szint, azért lett kitalálva. A fejlesztők meg készítsék el szépen az összes STF elit változatát is, ahogy azt már a DR startjára illett volna.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 12:48:25
Most jut eszembe,tegnap este volt alkalmam kipróbálni jem bogarat harcban.
Őszintén szólva nekem sosem tetszett a külseje,de nem is győzött meg hogy olyan jó lenne.
Őszintén szólva nekem sosem tetszett a külseje,de nem is győzött meg hogy olyan jó lenne.
PvP van,ha csinálsz privátot,engem tökre hidegen hagy ez a része,mert untat,de néha szórakozásból Raul-al szoktam pvp-zni,bár ellene semmi esélyem ,de mókának akkor is jó.<#whatever>#whatever>
Én már várom az új hajókat,eddig minden hajót megvettem DR pack,Command pack,és a t1-t5 zenes hajók nagy része is megvan,ami tetszik.
Az olyan mint a caitian fütyi carrier nincs,mert utálom.<#whatever>#whatever>
Most van olyan 4500 zenem,és legalább 1.5 millió dilithiumom,pontosan nem tudom,de a kristály eventet 15 karival megcsináltam,olyan 80-150k közt jött nekik össze dilithium az eventből,van amelyiknek több.És nincs is kedvem megszámolni mennyi dilim van,túl sok karim van.
Az olyan mint a caitian fütyi carrier nincs,mert utálom.<#whatever>#whatever>
Most van olyan 4500 zenem,és legalább 1.5 millió dilithiumom,pontosan nem tudom,de a kristály eventet 15 karival megcsináltam,olyan 80-150k közt jött nekik össze dilithium az eventből,van amelyiknek több.És nincs is kedvem megszámolni mennyi dilim van,túl sok karim van.
Szerintem tök fölösleges milliárdokat költeni hajóra,felszerelés fejlesztésére,mk12 lila gear tökéletesen elég a boldoguláshoz,advanced stf-re több mint elég,de sok embernek még zöld sincs.
Én azt a több milla dilithiumot amit össze farmolgatok inkább költöm hajóra mint felszerelés upgrade-re.
Nekem semmi élvezet nincs abban hogy legyen 500k dps-em és 1 perc alatt lemenjen ISA.Annak mi értelme?Utána mi a faszt csinálsz,leülsz és unatkozol?Ha valami lökött és fun buildot mutattok amivel lehet nagyon nagy dps-t tolni,az érdekelne,de a hagyományos dps buildok unalmasak.
Lehet hogy a lökött klingon karijaim nem tudnak 50k dps-t csak 10-18k dps-t,de jó móka velük szórakozni.És egyáltalán nem unalmas velük végig menni párszáz stf-en,mert bulis.
Én azt a több milla dilithiumot amit össze farmolgatok inkább költöm hajóra mint felszerelés upgrade-re.
Nekem semmi élvezet nincs abban hogy legyen 500k dps-em és 1 perc alatt lemenjen ISA.Annak mi értelme?Utána mi a faszt csinálsz,leülsz és unatkozol?Ha valami lökött és fun buildot mutattok amivel lehet nagyon nagy dps-t tolni,az érdekelne,de a hagyományos dps buildok unalmasak.
Lehet hogy a lökött klingon karijaim nem tudnak 50k dps-t csak 10-18k dps-t,de jó móka velük szórakozni.És egyáltalán nem unalmas velük végig menni párszáz stf-en,mert bulis.
Azért nem 99%-a,de sokan.De nem olyan vészes.
Én mar nem jarok sehova, mert csak felkurnak bemegyek ISAra 2 perc mulva vege mert nem latnak nem halalnak a partnerek csak mennek elore , es ez kb mindenhol igy van...Megcsinaltam m ost az eventet lefinomitom aztan ennyi a jatek. Szarok bele megszokasbol logolok csak..Content nincs, pvp nincs, de vehetsz csilivili hajokat ugyan arra a 3 mapra...aki ezt elvezi, hatt....ez egy halott jatek abbol is az unalmasabb
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Erre én is egyre több bizonyítékot látok, de azért két dolgon nem árt elgondolkozni, hogy MIÉRT is annyira gyengék/hülyék:
1. gyerekek, nem tudják mit csinálnak, és ha megkínzod őket sem fognak még vagy 10 évig rájönni, mit lehetne jobban csinálni
2. félkész karakterek, mint az enyéim, amik majd egyszer, talán 2020-ra elérik azt a szintet, amit te már elfogadhatónak tartasz _most_, de addigra persze megint csak atom le lesznek maradva.
És hiába vagy atomprő, nem tilthatod meg a játékot senkinek. A megoldás nyilván az, hogy haverokkal jársz játszani, akiknek bízol a felszerelésében és a képességeiben. De most már kb zsinórban négy hónapja játszom majd' minden este 20-02 közt, és pont kurvára senki nem szervezkedik soha STFre csapatot gyűjteni. Kb kéthetente látom, hogy Raul vagy Plata szervez egyet-egyet, Raul főleg mérni. Hun cseten meg talán még egyszer sem láttam felhívást. (Én mondjuk az űr STFeket kerülöm a macskával, legutóbb mikor rábeszéltek elite űrre, két lövés voltam egy Vila Bioshipnek)
Pedig nem lehetlen ám, földre, ami sokkal kevésbé népszerű, rendszeresen tudok összeszedni fullos STF csapatot, PVPztünk is a napokban, stb. Szal egyáltalán nem kell pugolni, ha nem akarsz, csak egy kis szervezés kérdése.
1. gyerekek, nem tudják mit csinálnak, és ha megkínzod őket sem fognak még vagy 10 évig rájönni, mit lehetne jobban csinálni
2. félkész karakterek, mint az enyéim, amik majd egyszer, talán 2020-ra elérik azt a szintet, amit te már elfogadhatónak tartasz _most_, de addigra persze megint csak atom le lesznek maradva.
És hiába vagy atomprő, nem tilthatod meg a játékot senkinek. A megoldás nyilván az, hogy haverokkal jársz játszani, akiknek bízol a felszerelésében és a képességeiben. De most már kb zsinórban négy hónapja játszom majd' minden este 20-02 közt, és pont kurvára senki nem szervezkedik soha STFre csapatot gyűjteni. Kb kéthetente látom, hogy Raul vagy Plata szervez egyet-egyet, Raul főleg mérni. Hun cseten meg talán még egyszer sem láttam felhívást. (Én mondjuk az űr STFeket kerülöm a macskával, legutóbb mikor rábeszéltek elite űrre, két lövés voltam egy Vila Bioshipnek)
Pedig nem lehetlen ám, földre, ami sokkal kevésbé népszerű, rendszeresen tudok összeszedni fullos STF csapatot, PVPztünk is a napokban, stb. Szal egyáltalán nem kell pugolni, ha nem akarsz, csak egy kis szervezés kérdése.
Amiket leirtal kivitelezheto feladatok! Csak nem kell bena balfasznak lenni ennyi az egesz...az hogy a STOval jatszo jatekosok 99% szellemifogyatekos az nem a jatek hibaja, szerintem..
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Fúj, azokat de rühellem. 😛 Legutóbbi két karaterrel inkább földre meg a dyson undine battlegroundra jártam.
Tényleg, ott a gömbben mi a francot keres egyáltalán undine? Itt jutottak el addig, hogy szarnak a sztorira meg a narratívára, öljé' valami ellenséget és ne gondolkozz?
Tényleg, ott a gömbben mi a francot keres egyáltalán undine? Itt jutottak el addig, hogy szarnak a sztorira meg a narratívára, öljé' valami ellenséget és ne gondolkozz?
Hozzátenném azért hogy olyan hibákat javítanak most, amiknek már a teszt szerveren ki kellett derülniük, és ki se lett volna szabad adni így a cuccot. Remek példa rá az Azure nebula advanceden a 'szabadíts ki 3 hajót három percen belül vagy mission failed' (és lődd le a félmillió hápés Reculset ami őrzi őket), vagy említhetném a Vicious Cycle-en a 'zárd be a műveletektől messze lévő riftet 18 másodpercen belül vagy mission failed' című baromságokat. De ott van a 'Kang hápéja ne essen 75%-alá' című faszság is. Erre írtam annó hogy azt sem értem hogy a minőségellenőrzésen hogyan mehettek át ezek a pályák.
Ezek a hülyeségek egyrészt teljesíthetetlenné tették az advanced pályákat a többség számára (random csapatok számára mindenképpen), másrész nemkívánt módon a DPS hajók irányába tolták el a játékot, felborítva az egyensúlyt. Gyakorlatilag az volt a helyzet az összes advanced STFen, hogy ha a csapat nem tudott kitolni X sebzést X idő alatt, akkor elbuktátok a meccset, sikeresen kiszorítva a Cruiser és Science hajókat az STF-ekről. Ez óriási hiba volt, talán most majd korrigálódik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 10:19:19
Ezek a hülyeségek egyrészt teljesíthetetlenné tették az advanced pályákat a többség számára (random csapatok számára mindenképpen), másrész nemkívánt módon a DPS hajók irányába tolták el a játékot, felborítva az egyensúlyt. Gyakorlatilag az volt a helyzet az összes advanced STFen, hogy ha a csapat nem tudott kitolni X sebzést X idő alatt, akkor elbuktátok a meccset, sikeresen kiszorítva a Cruiser és Science hajókat az STF-ekről. Ez óriási hiba volt, talán most majd korrigálódik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.26. 10:19:19
Ja, én egyébként hamarabb megunok egy karaktert meg a hajóját, mint hogy egyáltalán "kész" lenne. Már addig nehezen jutok el,hogy egyáltalán begyűjtsem a "végleges" hajót, a zenes cucc flottás változatát.
A leginkább a Pathfinder van kész, repus 12-es szettek, 10-11 es konzolok és fegyverek. Annak (még? ha jól tudom?) nincs flottás változata, szal nem kell lecserélni.
A B'rel T5, kéne a flottás és feltúrni T5Ura. Fegyverei "végtelen" szintűek főleg, tehát 12, meg van talán akna meg vaadwaur torpedó 13-as, konzolok 10-12-esek.
Scimitar ugyanúgy áll, mint a B'rel, alap T5 nemflottás, nem U, és hiába az lenne a legütősebb hajó a gyűjteményemben meg a játékban, eléggé megutáltam hogy mennyire lomha szar, főleg a B'rel után beleülve. Lassan fordul, hihetetlen lendülete van. Egyébként fegyver és konzol szinten az is fos.
Meg van egy engineerem és a macskám, amiknek a hajói szóra sem érdemesek.
Hajó traitek meg specializációk sehogy sem állnak, mert a legtöbb karakterrel nem játszottam igazán azóta, hogy az a rendszer bejött. Van, akinek 0-n állnak a repujai is.
És egyszerűen egyikre sem tudom rászánni magam, hogy millió ECket meg százezer diliket farmoljak nekik. Ez az a szint, ahol iszonyat grind-dá meg kétmarékra pénzszórássá válik a "fejlődés", lépcsőnként baszottul minimális előnyökért, és nem vagyok rá se hajlandó, se idegileg képes.
Ez a macska most fun, eddig ez az a karakter, ami egyhuzamban a leghosszabb időre le tudott kötni, de csak azért mert sosem játszottam földi dolgokat, szal még nem fásultam bele annyira, meg mert elég sokat hülyülünk "komoly" játék helyett.
A leginkább a Pathfinder van kész, repus 12-es szettek, 10-11 es konzolok és fegyverek. Annak (még? ha jól tudom?) nincs flottás változata, szal nem kell lecserélni.
A B'rel T5, kéne a flottás és feltúrni T5Ura. Fegyverei "végtelen" szintűek főleg, tehát 12, meg van talán akna meg vaadwaur torpedó 13-as, konzolok 10-12-esek.
Scimitar ugyanúgy áll, mint a B'rel, alap T5 nemflottás, nem U, és hiába az lenne a legütősebb hajó a gyűjteményemben meg a játékban, eléggé megutáltam hogy mennyire lomha szar, főleg a B'rel után beleülve. Lassan fordul, hihetetlen lendülete van. Egyébként fegyver és konzol szinten az is fos.
Meg van egy engineerem és a macskám, amiknek a hajói szóra sem érdemesek.
Hajó traitek meg specializációk sehogy sem állnak, mert a legtöbb karakterrel nem játszottam igazán azóta, hogy az a rendszer bejött. Van, akinek 0-n állnak a repujai is.
És egyszerűen egyikre sem tudom rászánni magam, hogy millió ECket meg százezer diliket farmoljak nekik. Ez az a szint, ahol iszonyat grind-dá meg kétmarékra pénzszórássá válik a "fejlődés", lépcsőnként baszottul minimális előnyökért, és nem vagyok rá se hajlandó, se idegileg képes.
Ez a macska most fun, eddig ez az a karakter, ami egyhuzamban a leghosszabb időre le tudott kötni, de csak azért mert sosem játszottam földi dolgokat, szal még nem fásultam bele annyira, meg mert elég sokat hülyülünk "komoly" játék helyett.
Igen, most olvasom, örülök neki. Csak sikerült nekik a játék fő end game eleménél azonosítani azt a hibát amit már a múltkori revamp utáni első héten jelzett a közösség. Mindegy, nem mérgelődök, lényeg hogy szépen helyre teszik az űr STF-eket. Talán így feltámad majd több tetszhalott STF is, mint a Vicious cycle vagy a másik undines.
Ne aggódj, most fogják újra revampolni pont az advanced STFeket. Az optional részek könnyebbek lesznek, és nem jelentik majd azonnal a meccs végét, ha bebukjuk.
Egészen pontosan a mai peccs után az Azure Nebula Rescue Advanced-et. Aztán majd sorban a többit.
Egészen pontosan a mai peccs után az Azure Nebula Rescue Advanced-et. Aztán majd sorban a többit.
Ezt rühellem ebben a játékban. Újabb és újabb hajók, egyre több ZENért. És minek is? Ugyanazt az öt-hat űr STF-et toljuk le velük újra és újra.
Minden egyes alkalommal, amikor elkészül egy fullos hajóm, felteszem magamnak a kérdést: oké, itt a jó hajó, most mit is fogunk csinálni vele?
Még mindig alig van kontent amit lehetne velük játszani, a PvP meg ugye gyakorlatilag nem létezik.
A múltkori STF Revampal amúgy remekül sikerült kinyírniuk az űr STF-ek közül jó sokat, ezek advanced fokozaton gyakorlailag játszhatatlanok lettek. Ezek azok amiknél egyetlen ember sem várakozik játékra, nem véletlenül, gyakorlatilag lehetetlen elindítani őket.
Minden egyes alkalommal, amikor elkészül egy fullos hajóm, felteszem magamnak a kérdést: oké, itt a jó hajó, most mit is fogunk csinálni vele?
Még mindig alig van kontent amit lehetne velük játszani, a PvP meg ugye gyakorlatilag nem létezik.
A múltkori STF Revampal amúgy remekül sikerült kinyírniuk az űr STF-ek közül jó sokat, ezek advanced fokozaton gyakorlailag játszhatatlanok lettek. Ezek azok amiknél egyetlen ember sem várakozik játékra, nem véletlenül, gyakorlatilag lehetetlen elindítani őket.
Vagyis jönnek a pilot spec hajók.
bassza meg,kidobott khito stf közben a játék és vissza sem enged.
Abban az esetben 5 perc ha jó a csapat.nem pedig idióták samsaral meg command csodákkal.amibe bele szaladtam párszor.volt hogy buktuk is a kört.
Beta Ursea szektorban egymás után 3 red alert volt,55-ös is lett a kiskarim.
Kristály kb 5 percig tart,ha elpofázod az időt,ha nincs cset 3-4 perc.Strapás volt,de nem annyira mint 11 karival mirror.<#wow3>#wow3>
Hogy a tökbe bírtad annyival?nekem 4-el is a vége felé szenvedés volt már.
Te vagy a lassú mert válaszótam mááá.<#idiota>#idiota>
au, per karakter...
háhá, lassú vagy platac.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.03.25. 16:44:35
háhá, lassú vagy platac.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.03.25. 16:44:35
Úgy gondoltam karinként.<#gonosz1>#gonosz1>
Az kevesebb, mint ezer Zen jelenlegi árfolyamon (190).
Én most 15 karival toltam le kristály eventet.Olyan 80-150k közti dilithiumot szedtem velük össze
Lehet igazad van.bár nekem nincs packos hajóm.egyszerűen sajnálom rájuk azt a sok ezer zent.
Szent szar,csak nem gondolod hogy olyan B'rel-el császkálok ami nincs upgradelve.<#wilting>#wilting>
Eddig nem mondtad hogy T5U.
Aha, olyat csináltam már, mire ellőtte a sebzést, pont elkezdte az absorbot, és sebeztem a kristályon egy szép kövér 1-est. 😛
Kristályon benyomod a gw-t kristályra és odabaszol vele az kurva fasza.De máshol is ha nagy tömegbe benyomod az oda tud baszni,csak utána trükkös ha 20-30 borg rád mászik.
Most jut eszembe,elszámoltad,a Fleet T5-U B'rel-en nem 10 hanem 11 konzol van.
Nem nem,a legszebb a Galaxy X Venture.<#nyes>#nyes>
Igen, fel lehet túrni, mert a sci skilek hatnak rá, de úgy sem lesz igazán fasza. És a tíz másodperces töltődés ami alatt semmit nem lehet csinálni, az extra szopás, közben nem lehet megbuffolni, amit meg előtte elnyomsz, az meg jó eséllyel lejár, mire elnyomja a sebzést. Főleg a roma aktív repu képesség a dühítő ebből a szempontból, éppen fasza lenne hozzá, ha nem PONT fél másodperccel előtte járna le.
Mert idióták vagy bénák, vagy mindkettő.
Thalaronhoz előbb irányba állsz, aztán buffolsz, aztán reverse shield + brace for impact, és akkor nyomod el.
Aztán cloack, leveszed a teljes szettet, felrakod vissza, és újra van thalaron, ha megvan még ez a bug, de tuti megvan.
Thalaronhoz előbb irányba állsz, aztán buffolsz, aztán reverse shield + brace for impact, és akkor nyomod el.
Aztán cloack, leveszed a teljes szettet, felrakod vissza, és újra van thalaron, ha megvan még ez a bug, de tuti megvan.
Hogy csatlakozzak az egyébként tök szubjektív vitához, szerintem a legszebb a Venture class. 😄
Az én thalaronos simim ilyen,szeretem,nagyon jó kis hajó,mint látod mk10 szett van a hajón,többre nincs szüksége mert ebben is kibírja.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel a fleet B'rel elég bugos,így a sci és engi helyekre mehet univerzális konzol.Szinte felesleges borg stf-re neki bármilyen védekező konzol,a bugos pajzsa felfogja a sebzést.A tac konzol helyeken pedig tac konzolok vannak,azok a fontosak,más fontos konzol nem kell b'rel-re.mivel nem tank hanem sebzős hajó.
Mert szar a simi tulaja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 15:12:04
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 15:12:04
Tehát marad négy konzol hely az igazi hasznot hajtó konzoloknak...
A Scimitar féle Thalaron sugár remek példa. Nagy, látványos, de taktikai haszna az nulla. Csak amíg elsüti a fegyvert az annyi idő, hogy gyakorlatilag csak statikus célokat tud támadni vele. A sebzése kábé a tizede annak amit az NPC Scimitar csinál a Cure foundban.
A fleet B'rel hajómon 6 univerzális konzol van.
Jól tud sebezni,és túlélni is jól tud borg stf-en.
Nem csinálok róla képet mert akkor paintel meg kéne vágnom a képet,mivel a hajó neve nem szalonképes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 14:59:48
Jól tud sebezni,és túlélni is jól tud borg stf-en.
Nem csinálok róla képet mert akkor paintel meg kéne vágnom a képet,mivel a hajó neve nem szalonképes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 14:59:48
Ha jó kedve van olyan 80-130k sebzést csap.Fejenként.Ha költenék mér rá vagy 200 misit biztos sokkal több is kijönne,a thalaront nerfelték.
Szerintem,elvették a thalaron radiationt,vagy egybe olvasztották a thalaronnal,mindegy lényeg hogy gyöngébb lett jóval.
Szerintem,elvették a thalaron radiationt,vagy egybe olvasztották a thalaronnal,mindegy lényeg hogy gyöngébb lett jóval.
Én a Scimitarra lettem volna kíváncsi mit tud a Thalorrannal.bár stf-en láttam próbálkozást de mindegyiket leszedték mielőtt a fegyver elsült volna.XD
Egy átlagos klingon karimnak a táskájában olyan 10 univerzális konzol van,hogy ha valamiért szükségem lenne rájuk,bármikor gyorsan cserélhessek.KDF romulán karinál még több ,mert ő mind két oldal jó konzoljait tudja használni.
ez az új kis karim,mivel ő nem a lökött kategóriába tartoziki neki csak pár konzolja van.De a vidióta kategóriába tartozó kariknál 5-6 uni konzol fityeg a hajón.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 14:50:59
ez az új kis karim,mivel ő nem a lökött kategóriába tartoziki neki csak pár konzolja van.De a vidióta kategóriába tartozó kariknál 5-6 uni konzol fityeg a hajón.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.25. 14:50:59
Ez úgy ahogy van hülyeség.És be tudom annak hogy neked nincsenek meg ezek a hajók és a konzoljaik,és nem tudod mit tudnak vagy miért jók.
A Star Trekes "hajótervezés" mindig is sokkal közelebb állt a dizájnerek tevékenységéhez, mint a mérnökökéhez. <#hehe>#hehe>
Szerintem te túl nagy jelentőséget tulajdonítasz az universal konsoloknak. A legtöbb hatása szerintem leginkább csilivili parasztvakítás csak.
Van egy két durva, de ezeket egy kezemen össze tudom számolni, az igazán hasznosakat meg ingyen ki lehet húzni reputationből (romulán meg borg crit chance konzol stb).
Az ember a legtöbb hajót nem a konzolja miatt veszi meg. Arról nem is szólva hogy szeintem egy igazán durván összerakott hajónak minden konzol helyére szüksége van, nemgen engedheti meg magának hogy egynél több konzol helyet pazaroljon universal konzolra. Pláne olyanra ami csak valami három percenként bevethető csilivili izét ad cserébe.
Van egy két durva, de ezeket egy kezemen össze tudom számolni, az igazán hasznosakat meg ingyen ki lehet húzni reputationből (romulán meg borg crit chance konzol stb).
Az ember a legtöbb hajót nem a konzolja miatt veszi meg. Arról nem is szólva hogy szeintem egy igazán durván összerakott hajónak minden konzol helyére szüksége van, nemgen engedheti meg magának hogy egynél több konzol helyet pazaroljon universal konzolra. Pláne olyanra ami csak valami három percenként bevethető csilivili izét ad cserébe.
szerintem jól néznek ki így 😊