Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A felfedezős küldit majdnem teljesíteni lehet vele.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Jah ez nem is klingon cucc,csak az a hülye solana warp adja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.20. 16:15:38

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Red alertnek amikor vége van, akkor pl. a térkép jobb fölső sarkából evickélhetsz vissza sok perc alatt oda ahol volál. Ha éppen nem tudsz jumpolni.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.20. 13:54:24
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.20. 12:29:06

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Na nem baj majd a dofbeállítások mellett a grafika újralövésével is elszúrok majd pár órácskát mielőtt játszani kezdek majd😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.18. 16:50:19
STO-t optimalizálni,hülyék ezek ahhoz.<#nevetes1>#nevetes1>
Viszont ez a vízeffekt ami előjön az zürben kicsit zavar nem tudom merre lehet a kapcsolója😊 A grafikát tutti úgyis leoptimalizálják élesítésnél.
Szektor és system űrben is sokkal jobb lesz a grafika minősége,és hatalmas nyílt űr lesz.
Elvileg.
Sector space az már jön.
Itt meg egy ingame kép a Jupiterről (előtte a kisbolygóövvel):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A kedd estét lehet, h érdemes lesz kihagyni, mert a szokásosnál is lassabb beléptetés és sor várható, mert az inventory/bank elemein várhatóan akkor fog egy update script lefutni.
Mostanival nem tudom mi a bajuk nekem jó úgy ahogy van Lehet rálesek Triblin hátha megutálom az egészet és eladom az új madaramat.
11 gb a frissítés triblin jesszus ideje lehúzni hogy ne szívjak az élesítésnél😊
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.18. 14:51:50
csak három nagy map lesz, azaz kvadránsonként egy-egy (alfa, béta, delta). Több bolygórendszer arrébb kerül másik szektorba, ami jobban követi a félkanonikusnak számító forrásokat, bekerül jó pár bolygó is (Trill, Terra Nova, stb). A Naprendszer viszont marad a béta kvadránsban.
Nagyon szépek a bolygórendszerek, így egyedül megnézve nagyon tetszik. Ha többen leszünk, a hajók úgy is kitakarnak sok mindent (pl Sol), meg kíváncsi leszek, hogy mennyire fogja bírni a szerver, hogy csak 4 szektor lesz o_O Az egyik dev írta valamikor fórumban, hogy különösebben nem is tudták tesztelni a laggolást, mert csak ötvenen vannak (illetve akkor még annyian voltak) 😞
Link: http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9078783-sector-space-revamp
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.18. 14:43:58
Figyelj egy kis melóval tudnál pénzt szerezni ha akarnál,doffozással is lehet pénzt szerezni,marauderezéssel vagy sulibánnal,vagy exchange küldikkel kardassziai űrben.
Mostanában marhára nem izgat a pénz,ha kellene sürgősen akkor lehet bele húznék,de most a pénz izgat a legkevésbé.
Nem tudom milyen a flotta amiben vagy,bár asszem bos nevűben vagy,de HGF-ben van lehetőség pénz szerzésre.
Mikor megtetszett a Sheshar akkor is Raul mutatta hogy szerezzem meg rá a pénzt,és meg is lett pár nap alatt az ára,és még adott is el olcsón Sheshart,csak 400 misit kért érte,és múltkor mikor kitaláltam hogy kezdek A2B tac karit,ő segített szerezni több mint 100 misit,pontosan már nem emlékszem mennyit,de a félretett pénzemből meg abból amit a flotta segítségével szereztem,vettem 140 milla értékben boffokat a hajóra,meg 10 millás doffokat.Meg felszereltem a hajót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.18. 12:02:34
Tudom esélytelen lesz belőle értelmes hajót faragnom mivel nem értek a játék piaci működéséhez így nem tudok milliárdokat keresni heteken belül a játékba.
Sajna erre is egy bő fél éves spórolás volt mire felszedtem eme hajót.
Ha másképp nem megy lesem a videjókat és az alapján próbálom meg összedobni a hajó konfigot.
A tal silány destroyert a dhelanból csinálták,a tal silány battle cruisert meg a d'deridexből.
Most 500 zen az kb 110k dili,az 10 misiért lószar.A zened elbaszása modulra eszetlen nagy ökörség,inkább vennél rajta egy értelmes zenes hajót.
Most jönnek az új pilot hajók is,ezek tac hajók lesznek,ahhoz képest a tal shiar hajó még viccnek sem megy el.Szerinted miért 60 milla egy tal shiar hajó?Mert nem az igazi,egy igazi elcseszett hajó.Hat modul árából vehettél volna egy pilot hajót,de inkább elbasztad egy olyan hajóra amivel sokra nem fogsz menni,főleg ha dps érdekel,ha csak azért mész stf-re hogy a hajódat nézd,arra jó.
Mert ha igen akkor ne haragudj de nem vagy
Nyolc vacak modul árából kapnál T6 hajót,aminek a fleet változata csak 1 modul,és ezerszer jobb mint a tal silány.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.18. 11:14:29
Nekem a 3 T6 fleet hajó is csak 3 fleet modul volt.<#wilting>#wilting>
Mielőtt a tal shiar átalakította volna egy bányászhajó volt,csak telepakolták borg szarral.
Vagyis ha jól emlékszem ez nem pontos,borg és V'Ger technológia is van rajta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.18. 10:42:41
De ez a hajó nem az hogy nem tetszik,külseje még ok,csak a hajó egy rakás szar.Majd rá jössz te is hogy még egy T5 hajó is jobb nála.Nem véletlen ilyen olcsó.A konzolja szar,a hajó gyenge.Mivel jól néz ki dísznek elmegy,de jó tac hajónak nem.
Esetleg ha van pár miliárd Ec-d akkor csinálhatsz belőle particle tac karit,de ahhoz hozzá se fogj ha nincs 1-2 fölös miliárdod.
Azt kérdeztem hogy taktikai vagy kinek tegyem be Illetve van valami hatása ha romulán karinak adom használatra?
Nekem Tetszik ez a hajó amióta kijött meg akartam szerválni.
Múltkor majdnem elvertem a 6 fleet modulomat 8.5 milláért darabját most örülök a 10 millás hasznomnak a 6 darabért.
Legközelebb nem lesz elég nehezen szedtem össze ezt a 6 modult is a jobb hajókra meg legalább 8 modul kellene.
Az első videjó amit feldob a kereső ezzel a hajóval kapcsolatban taktikai karaktert mutat be.
Valszínű 60 misiért nem biszti hogy eladom újra már csak veszteni fogok vele.
Így kell még szerválnom két hajóhelyet és hasznosítom eme járgányt.
Jól tudom ez az a járgány amit az új sto filmben látni lehet?
Vadonat új hajókról meg nem is álmodozom nem fogok tudni 100 millákat kitermelni.
Nem vagyok sot mogul.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.18. 09:38:07
Van rá 60 millám milyen karakternek adjam a segge alá??
Szeretnék egy értelmes járgányt belőle.
Ha jól látom a conzol kiosztását inkább taktikai ha jól látom
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.18. 00:27:31
Vagy pl a macskával a pounce és a lunge egy gombon van, az nyomódik be, amelyik épp nincs cdn, de ez külön van a buff meg a heal scripttől.