Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Hogy tudnám 20-25k felvinni?
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.03.27. 13:46:21
Faeht-el és lökött emission seeking torpedóval elmentem kerratba ökörködni,de meg látnak.B'rel-el rá fekhetsz a fedes hátára akkor sem könnyen vesz észre.Ha észre vesz.
Pedig még a singularity miatt is alkalmasabb torpedóhajónak, nem számít a power bünti.
Szép lassan rábeszélem magam, hogy a delta recruitment roma tac legyen Faehttel, annak ellenére, hogy decemberben raktam össze a B'relt, meg van már roma tac karakterem...
Bár mondjuk egy T'varo torpedóhajóból lehet, hogy változtatás nélkül át lehet ültetni a legénységet...
És ha már itt vagyunk,kéne valami jó fedes tac hajó is,és kellene T6 B'rel,meg valami izmosabb raptor szerűség is.
Nem rossz a T6 raptor de nem is olyan combos.
A hajó felszerelése nem sokba került,konzolok nagy részt estek.Kivéve exciter és a flow capacitátor,az exciter az 400 ezer körül volt.De a fegyverek sem voltak drágák,pár száz ezres beamek.Ami drága volt az a hajó meg a boffok.
Plata:azért az már nem egy rosszul felszerelt hajó.eleve lobis szett van rajta.ráadásul a hajó is még a hajó kategória nem pedig egy az utóbbi időben kiadott hulladék.
Másrészről minek nem tudom a módját? Elmondtam a működő megoldást. Ha nem tetszik, te bajod.
Utoljára szerkesztette: Zero001, 2015.03.27. 09:36:47
CLR—Infected Space<4:28>4:28>— Dmg(DPS) —Vivimar 17 472 482(67 723) Xylisca Ro 7 531 906(28 422) Gallien Kr 5 892 580(22 577) Ivan 4 441 917(16 699) Nisa 3 515 186(13 366)
Már raktam be róla képet,de tessék,ennyiből áll a hajóm,semmi drága cucc nincs rajta,csupa olcsó fegyver és cucc.
Konzolok és fegyverek egy része advanced kristályon esett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.27. 09:15:35
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Hívhatjuk őket camp-elő nooboknak, vérpistikéknek akinek megvan a szpitfájör és mindenkit kinyír, majd mikor az öreg Messer G6-os bealázza akkor közli hogy csal a játék.
Láttam pár barátomnál a WoWban is megvan ez. Megveszi és akkor ő a király és azt tesz amit akar mert neki ne mondja meg senki.
Falcon 4-ben is volt ilyen, RoFban is. De ott alakultak századok, lásd Il2 ahol képezték a sajátjaikat, wowban meg ott vannak a klánok. Itt meg a flották. Minek jelennek meg új hajók? Miért ne? Semmit nem kell megvenned, nem tetszik hagyod. 😊 Nekem tetszik a presidio és meg is veszem. Nem azért mert menő vagyok hanem meert spóroltam rá dilit, és tetszenek a képességei. És másabb mint a guardianom. Járok én is advancedre ha van időm. 5ből egyet bebukom a hülyék miatt. De sok földire is megyek, ott jobban együtt dolgozunk valahogy. Kiskedvencem még mindig a bughunt elite. Ott is vannak néha lúzerek. De általában sikerül.
Unalmas? Nekem nem. Változatos missziókat játszom. Mert játszom vele és nem dolgozom. Történeteket élek végig benne akár hivatalosak akár nem. Vannak jobbak rosszabbak, de hol nem? Már több mint egy éve játszom vele. Szeretem a Trek világot. Én még mindig ott van az hogy az egész ingyen van. Persze megvehetem pl a presidiót. De spórolhatok is 😊 Lehet hogy majd megunom, és megyek star citizenezni. De azért ismerjük el próbálkoznak mindennel itt tartani. Ez a véleményem, és nem is kell velem egyet érteni 😊
#11498 - Akkor el kell fogadni, hogy vannak hülyék a játékban, és nem mindent lehet végiggyalulni fél perc alatt. De lehet másképp is nézni:
Normal - tréningpálya, tanuld meg mi hol van, mit hogyan kell csinálni (és igen! ISA-ban nagyon sokszor ott követik el a hibát, hogy betáncol FAW-al a generátorokhoz, a kocka meg a gömb még vígan lövöldözik, de az első generátor már elpukkant. Ha innentől nincs TBR vagy GW, kb. insta bukta az egész), játékmechanikákat tanulni.
Advanced - Haladó játékosoknak, tudják, hogy mit hogyan kell, nem durrantják el a generátort még mielőtt lemenne a kocka, tud minimálisan csapatban dolgozni, például nem lövi négy társával együtt ugyanazt a generátort.
Elite - A legjobbaknak, azoknak, akik bármilyen csapatban megállják a helyüket, nem kell őket pesztrálni, ha gáz van, akkor is fel tudják találni magukat.
Másrészt, igen, a repus gearhez kellenek cuccok ASTF-ből, de aki T3 repuval (ugyebár a legtöbbnél az kell a space gearekhez) nem rendelkezik olyan gearrel/skillekkel, amivel végig tud nyomni egy ASTF-et, ott bajok vannak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
van egy jelenet amikor a transporterre sétálnak és a kellékesek véletlenül rajta hagyták a szereplők pozíció jelző csíkjait. Vicces volt ilyen szemmel követni utána a sorozatot.Nem tudom ti vettetek e észre hasonlókat 😊És nem konfetti maradványok😊

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.03.26. 20:43:38
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
18 óra előtt pár percel ledobott és azóta nem enged vissza, nem érhető el az account szerver.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.03.26. 19:00:00
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Amúgy az a kritika jogos, hogy miként szerezzen valaki repus cuccokhoz csak advanced-ből kapható dolgot ha nincs szerencséje olyan pve-be jutni amit végig tudnak csinálni.
elite persze nem.
"hagyjuk már, 5db 10k dps hajóval simán letolható bármelyik stf, csak tudni kell mit kell csinálni" Ez nagyon nem igaz!
akkor milyen legyen a normál? ha már az advanced is teljesíthető kellene legyen úgy, hogy 4 retardált azt sem tudja milyen játékkal akar játszani?
bemegyünk, maradj bent legalább 10 másodpercig, aztán transwarpolj ki? ó, ha nem sikerült 10mp-ig, attól még azért megkapod a jutalmat?
ilyen kellene lennie akkor szerintem a normálnak, ha már az advanced szerinted az a szint, hogy 4 retardálttal 1 ember megcsinálja.
hagyjuk már, 5db 10k dps hajóval simán letolható bármelyik stf, csak tudni kell mit kell csinálni, nem kell szervezettség, csak elég ha látsz is, és nem csak bámulsz és vered a space-t, az nem szervezettség, hogyha látom xy cure-ban jobbra ment, akkor még a másik 4 nem jobbra megy, hanem 1 balra, 1 középre, a másik kettő meg szintén nem egy irányba, az alap ismerete az instának, ehhez nem szervezettség kell, ha valaki ezt nem tudja, akkor egy idióta hülye vagy kezdő, és ne advancedre akarjon járni, ne az idióta hülyére legyen az advanced szint igazítva, az a normál szint.
ha valaki nem tudja, hogy nem a generátort lőjjük ki elsőnek, az idióta barom, egy advanced szint ne egy idióta baromhoz legyen igazítva.
az a csapat, ahogy egyetlen egy gravity well sincs, vagy tractor beam repulsor, megint egy elkúrt csapat, az egy advancedet ha nincs elég tűzereje időben leszedni, ne szedje le, de 5x 10k már elég, 10k-t pedig engivel csináltam 11-es fehér beamekkel meg tac konzolokkal, oké, a többség jóval bénább, cserébe viszont jobb cuccokkal rendelkezik mint 11-es fehér.
Unable to authenticate: Connection to the account server timed out
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.03.26. 17:56:41
Nem a DPS-en múlik, hanem azon, hogy ki mennyire érti a hajóját. Teszem azt beülhetsz Ryan Schimitarjába, a töredékét nem tudnád hozni az ő DPS-ének valószínűleg. Én meg pláne, aki soha nem ült még Schimiben.
ahelyett hogy amiatt hisztizne, hogy miért nehéz az advanced, el kellene menni normálra, ha az a szintje, és ott játszani.
Azura milliós hp-s recluse, jah, egyedül kiengedek bármilyen hajót az adott idő alatt, a többieknek 4-nek kellene 2-őt, de az idióta pug rámegy a legnagyobbra és 4-en együtt engedik, aztán meg mehetnek sírni, hogy de nem volt idő rá... ember, 1-2 emberes max egy terület.
kang, ne nevettess már, előbb kilövöm a nanitokat, kockát, aztán visszaérek mire az első bop elkezdi lőni a kangot.
megint csak azt tudom mondani, hogy bénák ne járjanak advancedre.
vicious cycle elite, nagyon nehéz, öten bemegyünk és fawozunk mint a hülye, valaki aki nem , az kinyitja az ajtót és a faw azt is szarrálövi, jöhet a következő terület... és ez elite, gondolom az advanced milyen nehéz lehet.
senki nem fog fegyvert a fejedhez, hogy vedd meg az új és újabb hajókat. a régiekkel is mehetsz az stf-ekre.
az insták azárt haltak ki, mert az idióta bénák is advancedre járnak, és azt sem tudják hogy ők basszák el a küldit, azt hiszik magukról hogy nagy dps-es hajókban ülnek, mint ahogy te is hitted magadról, és annak idején itt szídtad a sto-t, hogy 5 nagy dps-es hajótokkal nem tudtátok megcsinálni, persze kiderült hogy lófasz dps-ed volt, nem hogy nagy.
a játékosok többsége channeleken jár stf-re, mert nem akarnak idiótákkal játszani, akik elbasszák nekik az stf-et.
ez egy elég minimum szűrő, hogy annyi eszed van-e, hogy 10 mp alatt belépj egy ilyen channelre.
persze, mivel ilyen egyszerű belépni, azért akad ott is béna szép számmal, de többségében legalább tudja mit kell csinálni, mégha gyenge is.
1.3 giga patch.
Tényleg, az utolsó létező kihívás jellegű dolgot is ki akarjátok herélni ebből a játékból, legyen 100% halálunalmas grindfest? Arra ott vannak a koreai fostaliga MMOk, azokkal boldogok lehetnétek teljesen.
Az én álláspontom az, hogy az advanced egy együttműködő csapat, mondjuk a SZÁJBAVERT FLOTTÁD, ami EZÉRT VAN A JÁTÉKBAN, az elit, meg a vérprofik 100k dpssel.
És igen, határozottan ellene vagyok, hogy lehessen fejlődni a végtelenségig csapat nélkül. Ez egy MMO, guildekkel, egy idő után igenis legyen KÖTELEZŐ a fejlődéshez.