Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Ha T5 lesz repuja akkor KHG pajzsot kap majd és borg deflectort és borg hajtóművet kap.
De hozzá tenném hogy a lekváros engim nem hagyományos normális karinak készült,hanem eventes karinak na és mellékesen fun karinak,vicc hogy ennek ellenére nagyon hatékony,bár asszem a hajó miatt.
Ilyenre terveztem
Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970
Sajnos a T6 fleet hajókat nem éri megvenni csak akkor ha megvan a zenes,mert a T6 fleet hajók nem kapnak mastery-t,azt át kell tenni a zenesről,és a fleet T6 hajók 5 fleet ship modulba kerülnek ha nincs zenes,az kb 60-70 millió ec.Ha megvan a Zenes akkor átrakhatod a Masteryt és a zenes konzolt is.
Most én nem vagyok fent játékban.Fleetes hajókhoz általában fullos fleet hajógyár kell,ha megvan akkor kell még fleet credit és fleet ship modul is.
Sajnos nagy magyar klingon flotta nincs már,vagy legalább is én nem tudok róla,volt ilyen.De sajnos egy gyökér azt tönkre tette,és a vége az lett hogy szétesett a flotta.Ma van sok kis magyar klingon flotta,de egyik sem túl nagy vagy aktív.
Legtöbben a fedes oldallal játszanak,vagy buták ahhoz hogy rájöjjenek hogy a klingon a buli oldal vagy nem ismerik a klingon lét szépségeit.
Én szeretem a klingont,azt hiszem 11 KDF karakterem van és 2 romulán KDF.
A napi küldik ugyanazok mint régen.Hát ha szereted a cruisereket örülhetsz mert van pár új T6 cruiser,ott a command pack vagy a T6 neghwar.
Van még a Qib intel cruiser,de az nem jött be.Viszont az új T6 neghwar nagyon ütős jószág.Bár én klingonnal nem annyira a cruiserekért vagyok oda,de asszem 3 cruiseres karim is van 1 ferasan engi command cruiserben,1 klingon engi fleet t6 neghwarban,1 gorn engi T6 neghwarban (még nem volt időm venni fleet hajót),és van egy tril tacl és egy orion engi karim jem hadar dreadnought cruiserben.Jah a romulán kdf engim is cruiserben ül,command cruiserben.Van még 3 sci karim,1 alien sci fleet varanusban,klingon sci fleet karfiolban és 1 trill sci voth palisade hajóban.Na meg romulán KDF sci Tulwar dreadnought-ban.
Van még pár tac karim is,az első az orion tac kari guramba (rühellek) destroyerben,van még egy trill tac kari matha raptorban,na és van még a kedvenc nauszi kalózom fleet B'rel bop-ban.
Fejből ennyi kari jut eszembe.
Klingon hajók sokkal jobbak élmény szempontjából,nincs olyan zenes fedes hajó ami megközelíthetné számomra a fleet T5-U karfiolt vagy a Fleet T5-u brel-t.Az utóbbihoz van hasonló a romulánoknak,de meg sem közelíti,hiába jobb a statja papíron vagy hiába t6.
Romulánok scimitar hajója az ami megközelíti élvezhetőség szempontjából a klingon hajókat,imádom a simi packos romulán klingon karimat.
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2015.04.26. 14:50:35
RaptorAgent, a levelek valami idiótától mennek akinek az az életcélja hogy a HGF nevében irkáljon másoknak. Ha kapsz tőlünk levelet a jövőben, olvasatlanul töröld, biztos lehetsz benne, hogy nem mi, vagy nem platac küldte, hanem az említett idióta.
Sőt még postagalambot is tenyésztek,azoknak akiknek nincs netjük,galambon küldöm a leveleket.
Várhattál volna a válaszra,sosem nèzem meg a leveleim.
Viszont a válaszom vège lemaradt,nem vagyok otthon ès mobil net szarakszik.
Flottást pláne nem,mert ha nem tudnád,a STO-ban nincs klán,csak flotta.<#vigyor>#vigyor>
Mivel azt sem tudom mi az a klános emailcím,így hogy a ragya faszába reagálnék bármire?<#rolleyes>#rolleyes>
Írd meg itt hogy mi a problémád.És válaszolok,feltéve hogy van értelme,mert nem valami agyatlan marhaság.<#vigyor5>#vigyor5>
Esetleg írd meg privát üziben hogy mi a gondod,meg a bajod,vagy mind kettő,oszt meg beszéljük.<#dumcsi>#dumcsi>
Ui:Flottás körüzenetet szoktam írni,a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.25. 00:30:54
Nem akarok túl sokat offolni a topicban, de szeretnék érdeklődni a Plata(c) nevű HGF-es illető felől. Sajnos nem reagált a számára küldött privát üzenetre - úgy tűnik, csak akkor bátor, mikor a klános e-mail címről küldözgeti másoknak a "Kórképem" című önjellemző írásait. Remélem a mögöttes hatalmak, és a gyíklények nem rémisztették meg túlságosan.
További kellemes időtöltést!
Utoljára szerkesztette: RaptorAgent, 2015.04.24. 23:35:18
Ha igen kellett kapnia az elsőnek valami tokent lehet hogy azt kéne kidobni vagy átadni bár átadni nem tudom hogy lehet e.
És fejlesztés közben az elején amikor először mész a főmuftihoz esd-re akkor tudod aktiválni
Bár ez csak sejtem hogy így mehet még nem próbáltam
A többiek okosabbak.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 18:07:27
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Mert most csináltam egy fedest de az csak sima lett!! <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.24. 17:13:31
Nyilván ha nincs mentésük, nem mondanák, hogy semmi nem veszett el.
Én eddig egyetlen itemet találtam, de igazából 1 karival játszottam csak, a többihez max 1 percekre ha beléptem, de csak párhoz, így nem néztem körül.
Az az egy is egy olyan item ami kelleni sem kell, eladni nem biztos hogy érdemes, fene sem tudja mennyit ér, de azért törölni sem törlöm, azt hiszem 90 férőhelyes az account bankom, elfér benne alapon bedobtam amíg nem döntök sorsáról... egy mk iv-es crtd3 elachi dual cannon, sajnos nem heavy, így upgradelni nem tudom hogy érdemes-e. talán érne pár milliót ha kapna egy negyedik crtd-t, majd talán ha nagyon nincs mit upgradelni.
#11863: Nem nyomogattam a törlést. Félreértetted 😊 Csak olvastam erről a redditen, illetve megnéztem a jobb klikkre megjelenő menüt, s ott csak Info/Upgrade/Cancel van. Ebből következtettem úgy, hogy nem lehet törölni, de nem próbáltam ki.
De törölni egy ilyen itemet valóban rossz ötlet.
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.23. 20:28:22
Ha fedessel végigvitted,utána a klingont romulánt,breenig kell.
Ha egy plusz klingont is felhúznék, akkor azt meddig kell elvinni, 10-es szint?
Valami ilyesmik rémlenek, de nem vágom pontosan.
kurva azure nem jön össze de nem csak az advanced a simát is elbasszák.
Na menek space enginerezni azt este jövök kiszenvedni azt a maradék nukarát ami kell.
Ne töröld a leveleket amiben az eltünt itemek vannak. Ha törlöd akkor 100%, hogy elvesznek. Hagyd őket nyugiban és majd kiderül.
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
A kobali szar hajót ne keverd ide, nem arról van szó, hanem a bekékült itemekről. Én is megpróbáltam elmozdítani, nem lehetett, oké, ottmarad.
De törölni valamit amit vissza akarok kapni, az nekem elég butaságnak hangzik, majd kiderül hogy bolond biztos-e a megoldásuk.
De azokat az itemeket amik bugosak és csak fekete négyzet van a helyükön,nem is lehet mozgatni.Elvileg.
Nem bolond biztos, ne basztasd az itemet, ennyi, hagyd úgy és ott ahogy volt.
#11857: A maraudinghoz egy cikk. Nem olvastam még, nem tudom, segít-e. Engem sajna most e dolog nem érint, a KDF karaktereknél nagyrészt tele az inventory, s az eltűnt itemek hibája miatt nem tudom, mihez nyúljak és mit csináljak velük. Mostanra is csak az éppen futó repukat terveztem húzni, de ott is kezdek kifogyni a markokból. Jó lenne, ha nyilatkoznának az itemekről. Ismerve a témát, ha nem volt mentésük, akkor nem látok sok reményt, hogy bármi meglegyen 😞
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Vagy tényleg eltűnt exről az összes beam.
A Holodecken még nem javíitották.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 19:33:03
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.22. 18:16:32