Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoboKutya78
Skacok le lehet szedni valahonnan a játék zenei alapjait pl mély űr szektoronkénti zenéit?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Hát én full beamesre csináltam t6 lekvárt.Eléggé bejött,craftolt AEGIS szett van rajta,mivel kiskari és nincs repuja,reput érdemes mind felhúzni,mert sok dilithiumot ad.Hat disruptor beam,egy omni disruptor beam és egy particle plasma torpedó van rajta.
Ha T5 lesz repuja akkor KHG pajzsot kap majd és borg deflectort és borg hajtóművet kap.
De hozzá tenném hogy a lekváros engim nem hagyományos normális karinak készült,hanem eventes karinak na és mellékesen fun karinak,vicc hogy ennek ellenére nagyon hatékony,bár asszem a hajó miatt.
Ilyenre terveztem

Ugy tervezem megveszem zenért a neghwart de nem most mivel nincs elég ore-m és pénzem sincs zenre.. szóval ha akarok összerakni egy jókis neg cruisert milyen felszerelés lenne rá az ideális na és hol lehet kifarmolni rá a fegyvereket meg a többi részét a hajónak? mennyire számit hogy meglegyen az összes reputáció? mert kb én a borgosnál a t4nél tartok többi repu mind 0 ? szóval majdnem teljesen kezdő vagyok minden téren van egy bortasq szettem meg lvl 50es engis tiszt és kb ennyi azért érdeklödök hogy mire kellene elsősorba mennem mert ez igy sok info egyszerre?

Intel Core i7-4770 CPU @3.4GHz 16GB RAM NVIDIA GeForce GTX 970

Egyébként ha most kezdesz karaktert,és delta recruitos karit kezdesz,akkor rengeteg mindent kapsz,pénzt,dilithiumot,felszerelést 10 szintenként.

A T6 neghwar igazából Negh'Tev Heavy Battlecruiser,azt hiszem 3000 zenbe kerül.
Sajnos a T6 fleet hajókat nem éri megvenni csak akkor ha megvan a zenes,mert a T6 fleet hajók nem kapnak mastery-t,azt át kell tenni a zenesről,és a fleet T6 hajók 5 fleet ship modulba kerülnek ha nincs zenes,az kb 60-70 millió ec.Ha megvan a Zenes akkor átrakhatod a Masteryt és a zenes konzolt is.
Most én nem vagyok fent játékban.Fleetes hajókhoz általában fullos fleet hajógyár kell,ha megvan akkor kell még fleet credit és fleet ship modul is.

Hát sajnálattal hallom hogy nincs komolyabb flotta mindenesetre szivesen csatlakoznék abban amibe te vagy! elég sokmindened van énmár bőven örülnék ha az általad említett T6 neghwar-t megtudnám szerezni leirnád hogy mikell ahozz hogy megszerezzem? ja és a fleetes hajók megszerzése csak annyiból áll hogy fleetbe legyél és meglegyen a rangod vagy oda is kell valami?

Szia.
Sajnos nagy magyar klingon flotta nincs már,vagy legalább is én nem tudok róla,volt ilyen.De sajnos egy gyökér azt tönkre tette,és a vége az lett hogy szétesett a flotta.Ma van sok kis magyar klingon flotta,de egyik sem túl nagy vagy aktív.
Legtöbben a fedes oldallal játszanak,vagy buták ahhoz hogy rájöjjenek hogy a klingon a buli oldal vagy nem ismerik a klingon lét szépségeit.
Én szeretem a klingont,azt hiszem 11 KDF karakterem van és 2 romulán KDF.
A napi küldik ugyanazok mint régen.Hát ha szereted a cruisereket örülhetsz mert van pár új T6 cruiser,ott a command pack vagy a T6 neghwar.
Van még a Qib intel cruiser,de az nem jött be.Viszont az új T6 neghwar nagyon ütős jószág.Bár én klingonnal nem annyira a cruiserekért vagyok oda,de asszem 3 cruiseres karim is van 1 ferasan engi command cruiserben,1 klingon engi fleet t6 neghwarban,1 gorn engi T6 neghwarban (még nem volt időm venni fleet hajót),és van egy tril tacl és egy orion engi karim jem hadar dreadnought cruiserben.Jah a romulán kdf engim is cruiserben ül,command cruiserben.Van még 3 sci karim,1 alien sci fleet varanusban,klingon sci fleet karfiolban és 1 trill sci voth palisade hajóban.Na meg romulán KDF sci Tulwar dreadnought-ban.
Van még pár tac karim is,az első az orion tac kari guramba (rühellek) destroyerben,van még egy trill tac kari matha raptorban,na és van még a kedvenc nauszi kalózom fleet B'rel bop-ban.
Fejből ennyi kari jut eszembe.
Klingon hajók sokkal jobbak élmény szempontjából,nincs olyan zenes fedes hajó ami megközelíthetné számomra a fleet T5-U karfiolt vagy a Fleet T5-u brel-t.Az utóbbihoz van hasonló a romulánoknak,de meg sem közelíti,hiába jobb a statja papíron vagy hiába t6.
Romulánok scimitar hajója az ami megközelíti élvezhetőség szempontjából a klingon hajókat,imádom a simi packos romulán klingon karimat.

Sziasztok! Elég régen játszottam már Sto-val , de most újra lenne hozzá kedvem a kérdés az hogy létezik e még magyar Klingon szövetség vagy klán mert én csak azokkal megyek és tudna e valaki segiteni pár infoval hogy mire kellene gyúrni mit érdemes megszerezni melyek a legfontosabb napi küldik és hasonló ilyesmik. Cruiser párti vagyok de tényleg csak klingon hajók érdekelnének. Remélem akad még fanatikus klingonos köztetek aki segit előreis köszi😊 Jelenleg szedem a klienst ugyhogy még vissza van 8GB addig is gondoltam érdeklődök!
Utoljára szerkesztette: Niflheim87, 2015.04.26. 14:50:35

új box óta első hétvége, egyszerre zen akció, kulcs akció, nincs ebben semmi meglepő
te az előbb érdekes dolgot hallottam,állítólag ma hajó eső volt,mivel egésznap távol voltam így nem voltam fent,de azt mondják többen is a flottából hogy boxos hajó eső volt ma.

rövid lényeg, hogy évek óta különböző hgf-es neveket felhasználva pár idióta küldözget mindenféle hülyeséget mindenhova, főleg egyéb magyar flottáknak. kamu levél, kamu címekről, nem érdemes velük foglalkozni, a hivatalos álláspontunk, hogy nagyívben szarunk mindenkire, tehát biztos nem fogjuk levélküldözgetésre pazarolni az időnket... persze lehet, hogy más esetleg máshogy fogalmazná meg a hivatalos álláspontunkat.

RaptorAgent, a levelek valami idiótától mennek akinek az az életcélja hogy a HGF nevében irkáljon másoknak. Ha kapsz tőlünk levelet a jövőben, olvasatlanul töröld, biztos lehetsz benne, hogy nem mi, vagy nem platac küldte, hanem az említett idióta.
Majd este,nem vagyok otthon,angol billel szar ìrni.De valami barom a nevemben írkál idegeneknek.

Gundark 1 1
Elmeséled mi ez az egész? 😊 Vagy távolbátor vagy 😄
Jah,tudtam hogy egyszer eljön az ideje,kiderül hogy én vagyok will de nagyon sekszpír,aki titokban leveleket írogat ismeretlen jómadaraknak.<#vigyor>
Sőt még postagalambot is tenyésztek,azoknak akiknek nincs netjük,galambon küldöm a leveleket.

Na Plata, lebuktál. Mindig is sejtettem hogy valami nem stimmel veled. <#idiota>
Jah közben rájöttem itt írtál privit.
Várhattál volna a válaszra,sosem nèzem meg a leveleim.
Viszont a válaszom vège lemaradt,nem vagyok otthon ès mobil net szarakszik.

Hát még életemben nem küldtem senkinek klános emailt.<#nevetes2>
Flottást pláne nem,mert ha nem tudnád,a STO-ban nincs klán,csak flotta.<#vigyor>
Mivel azt sem tudom mi az a klános emailcím,így hogy a ragya faszába reagálnék bármire?<#rolleyes>
Írd meg itt hogy mi a problémád.És válaszolok,feltéve hogy van értelme,mert nem valami agyatlan marhaság.<#vigyor5>
Esetleg írd meg privát üziben hogy mi a gondod,meg a bajod,vagy mind kettő,oszt meg beszéljük.<#dumcsi>
Ui:Flottás körüzenetet szoktam írni,a játékban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.25. 00:30:54

Üdv mindenkinek!

Nem akarok túl sokat offolni a topicban, de szeretnék érdeklődni a Plata(c) nevű HGF-es illető felől. Sajnos nem reagált a számára küldött privát üzenetre - úgy tűnik, csak akkor bátor, mikor a klános e-mail címről küldözgeti másoknak a "Kórképem" című önjellemző írásait. Remélem a mögöttes hatalmak, és a gyíklények nem rémisztették meg túlságosan.

További kellemes időtöltést!
Utoljára szerkesztette: RaptorAgent, 2015.04.24. 23:35:18
Na sikerült rosszra kattintottam az elején! <#bee1>
Na akkor megpróbálom újra
Ha skipeled tutorialt sima kari lesz.

RoboKutya78
Azt mondod újat csinálni egyszer már váltottál ki?
Ha igen kellett kapnia az elsőnek valami tokent lehet hogy azt kéne kidobni vagy átadni bár átadni nem tudom hogy lehet e.
És fejlesztés közben az elején amikor először mész a főmuftihoz esd-re akkor tudod aktiválni
Bár ez csak sejtem hogy így mehet még nem próbáltam
A többiek okosabbak.

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.04.24. 18:07:27

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Az elején felteszi a kérdést hogy milyet szeretnél.asszem az alsó részt kell választani.de már nem emlékszem pontosan.
Srácok hogy lehet új delta karit indítani?
Mert most csináltam egy fedest de az csak sima lett!! <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.04.24. 17:13:31
Klingon karikkal nem lehet megcsinálni az utolsó borg küldetést,fedes karival igen,de KDF roma vagy KDF nem tud bemenni.Minden instában megnéztem.

Tuti van mentésük. Volt már párszor hogy használták is, nem tervezett crashnél is emlékszem nemrégről egy esetről, amikor pár órával korábbi állaptot töltöttek vissza még a crash előttről.
Nyilván ha nincs mentésük, nem mondanák, hogy semmi nem veszett el.
Én eddig egyetlen itemet találtam, de igazából 1 karival játszottam csak, a többihez max 1 percekre ha beléptem, de csak párhoz, így nem néztem körül.
Az az egy is egy olyan item ami kelleni sem kell, eladni nem biztos hogy érdemes, fene sem tudja mennyit ér, de azért törölni sem törlöm, azt hiszem 90 férőhelyes az account bankom, elfér benne alapon bedobtam amíg nem döntök sorsáról... egy mk iv-es crtd3 elachi dual cannon, sajnos nem heavy, így upgradelni nem tudom hogy érdemes-e. talán érne pár milliót ha kapna egy negyedik crtd-t, majd talán ha nagyon nincs mit upgradelni.
#11861: Pedig a két dolog nem zárja ki egymást. Ők azt mondják, hogy nem veszett el semmi. Én azt mondtam, hogy ha nincs mentésük (az adatbázisról), akkor nagy valószínűséggel elvesztek az itemek. A hangsúly a dőlt betűs szövegrészen van. Ismerve az ilyen helyzeteket, ha nem tudják, hogy mi volt eredetileg az adott item (korábbi mentésből, vagy esetleg készült log a konvertáláskor), akkor képtelenség visszanyerni bármit is. Sajnos.

#11863: Nem nyomogattam a törlést. Félreértetted 😊 Csak olvastam erről a redditen, illetve megnéztem a jobb klikkre megjelenő menüt, s ott csak Info/Upgrade/Cancel van. Ebből következtettem úgy, hogy nem lehet törölni, de nem próbáltam ki.
De törölni egy ilyen itemet valóban rossz ötlet.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Igen-igen, elég csak addig vinni, amíg a terresact device-t megkapod (# 11632). Az event meg ha jól emlékszek, még egy hónapig tart, de érdemes leellenőrizni a naptáron.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2015.04.23. 20:28:22

Nincs tele,csak szar.

RoboKutya78
tele a szerver vagy mi a róka login time aut-tal dobál kifele a mocsok.

Én kész vagyok nagyjából,klingon 56 asszem,és kész összes küldi.Romulán breennél,fedes kardassziánál.
Ha fedessel végigvitted,utána a klingont romulánt,breenig kell.

Na hogyan lesz még ez a delta recruitment? Most lett csömöröm a játéktól, képtelen vagyok leülni elé újabban. Meddig tart az event? Egy delta karaktert végig kell húzni, hogy a többivel is kivehessem a jutalmakat? Vagy azt később is megtehetem?

Ha egy plusz klingont is felhúznék, akkor azt meddig kell elvinni, 10-es szint?

Valami ilyesmik rémlenek, de nem vágom pontosan.
RoboKutya78
Esküszöm a fejlesztőket beküldeném az összes stfre hogy kreáljanak videókat hogy hogyan is néz ki az általuk elképzelt 100% os party végrehajtása.
kurva azure nem jön össze de nem csak az advanced a simát is elbasszák.

Na menek space enginerezni azt este jövök kiszenvedni azt a maradék nukarát ami kell.

Nekem nem tetszett ez a körökön repülgess át,itt ott csata.

A 2 küldetés nekem tetszett, de kevésnek találtam még vagy 5 jöhetett volna. A 3 új pve adv. módban eddig mindig buktuk. A térképet szokni kell de klassz.

Ne töröld a leveleket amiben az eltünt itemek vannak. Ha törlöd akkor 100%, hogy elvesznek. Hagyd őket nyugiban és majd kiderül.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Nekem nem a hajó kellett volna,csak a konzolja meg a warp.Asszem.

Jah, de Gunji mint írta, nyomogatta a törlést is, hátha azzal visszakapja az itemet, nekem nem logikus de nem értek a lovakhoz.
A kobali szar hajót ne keverd ide, nem arról van szó, hanem a bekékült itemekről. Én is megpróbáltam elmozdítani, nem lehetett, oké, ottmarad.
De törölni valamit amit vissza akarok kapni, az nekem elég butaságnak hangzik, majd kiderül hogy bolond biztos-e a megoldásuk.
Én még a mai napig nem kaptam meg az elveszett kobali hajómat.<#buck>
De azokat az itemeket amik bugosak és csak fekete négyzet van a helyükön,nem is lehet mozgatni.Elvileg.

Hm, Te nem látsz sok reményt, ők azt mondták, hogy senki semmit nem fog elveszíteni, hm hm, nem tudok dönteni, kinek kellene hinni.
Nem bolond biztos, ne basztasd az itemet, ennyi, hagyd úgy és ott ahogy volt.
#11856: A játék fórumán olvastam, hogy jelezték ezt a hibát is, ahogy a Battle Group Omega is hiányzik (én csak ez utóbbi hiányát tapasztaltam a Tribble-n hétvégén), s azt írják, hogy hibás a többi napi deferás küldi is.

#11857: A maraudinghoz egy cikk. Nem olvastam még, nem tudom, segít-e. Engem sajna most e dolog nem érint, a KDF karaktereknél nagyrészt tele az inventory, s az eltűnt itemek hibája miatt nem tudom, mihez nyúljak és mit csináljak velük. Mostanra is csak az éppen futó repukat terveztem húzni, de ott is kezdek kifogyni a markokból. Jó lenne, ha nyilatkoznának az itemekről. Ismerve a témát, ha nem volt mentésük, akkor nem látok sok reményt, hogy bármi meglegyen 😞

Megcsináltam a két S10 küldit,mind a kettő unalmas szar,altatónak még elmennek.

ha bugos az a baj, ha leállás és javítás van az a baj, ha minden jól működne, az lenne a baj.
Nektek mennyire jön be ez az S10?tegnap mentem egyet az új space stf-ből.hát elég szar volt.a többit inkább meg se próbáltam.a csillagtérkép nem lenne rossz.de nekem mégis olyan ócskának,összetálkoltnak tűnik.ráadásul a mara küldik negyedét se találtam meg.
Fabio Capello
És a változatosság kedvéért, mára is jut egy szerverleállás 😊

Ha most hiányoznak akkor vasárnap óta baszták el valamivel, mert jó volt. Mondjuk ott naponta volt valami patch.

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Ex teljesen szar,nem lehet rendesen keresni,beam csak omni beam van,vagy pár ec-be kerülő shuttle-re való szürke beam.
Vagy tényleg eltűnt exről az összes beam.

Most nézem a Tribble-n, a levelekben küldött itemek ott is hiányoznak. Így a kérdés jogos: miért nem próbálták ki ott a konvertáló scriptet? :/
A Holodecken még nem javíitották.

Mikor én felmentem tribblire múltkor az exen nem volt semmi.Dili exchange sem működött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.04.22. 19:33:03

Nem igaz, hogy halott. Lobis hajókat raktam ki és vettek meg. Igaz direkt nem nagy összegért hanem, hogy akinek nincs 800-900 lobija az ki tudja próbálni. Tehát nem halott! <#hehe> Volt olyan item ami visszajött és megvolt a mailben. Magamnak is küldözgettem itemet mivel acc bank ott nincs, és az is jól müködött.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.04.22. 18:16:32

Amekkora szedett-vedett, egymásra okádott rendszerek halmaza ez a játék (hány pénznem is van ebben a pénz nélküli világban? 15?), szerintem elvi képtelenség megjavítani. Elpusztít, sóval beszánt, nulláról újrakezd. Na úgy lehetne jó és bugmentes. 😊