Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gyere fel ts-re ma este, aztán megnézzük.
múltkor írtál valami san andreast, mi a GTA 5 online-al játszunk, te is azzal?
megvetted vagy valami crackelt? bár utóbbival nem biztos hogy tudsz online-ban is játszani, bár passz, nem értek ezekhez.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.06.10. 10:45:22
Sci hajón a dyson szett szerintem jó.
Res konzol kb 20 resistet ad, az olyan 4-5% lehet. Viszont akkor ki kéne vennem vagy egy sci konzolt, vagy a tacticalt, vagy a borgot, és mindegyik fájna.
Majd ha elite meccsekre nem lesz elég ez a loadout, akkor veszek egyet.
Elég atomcsapás jellegű gravity welleket csinál így a hajó, aztán megszórom gravimetric torpedó spreaddel az összekupacolt ellenségeket... Elég ütős tud lenni ez így. Kristály advanceden jellemzően dobogós vagyok vele public nép közt.
Én tennék be valahogy engi részbe res konzolt.
Sci karakter
Ez itt egy új skillkiosztás, amit a játékban nem csináltam még meg, updateltem a felszerelést, de a tactical konzol még nincs meg, vacilálok még az AP verzión. Engine powert kiiktattam, impulse thrusters viszont kell. Utálom, ha nem tudok fordulni. Power insulatorsra nem maradt pont az előző kiosztáshoz képest, meg armor reinforcements-re is csak +2, összesen 6 jutott.
Úgy nézem, hogy most a fegyvereim leghatékonyabb darabja a torpedó, úgyhogy kell rá a skillpont.
Beam fire at willt is kicseréltem torpedo spreadre. Nem tudom, hogy kell-e egyáltalán intel képesség, megvagyok ezekkel is faszán, és nem volt olyan, ami leírás alapján igazán tetszett.
Megvannak az efficient boffok, meg a hierarchy efficient kalóz is.
Vettem GWs doffot, tényleg csak egy fér. Deflector doff 1.5M, még gyűjtögetek.
Teljesen leépítsem a beam skillt? Már nagyjából csak célpontmegjelölésre jó, annyira semmit nem sebez.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyébként mikor pirossal kiírja hogy valami gond van a várral oda kell menni,el ijeszteni madarat vagy majmot,vagy a vizet elszedni.
És 50 favort ad.
Sw ToR-ban nekem is fel kéne menni,mert egy rakás heti reput be kéne váltanom,11 vagy 12 karival csináltam BH eventet amíg fel nem raktam GTA-t.
Annyi repus tokent gyűjtöttem hogy elfogyott a max heti elérhető repum.
3x omlik le a semmitől mert miért is ne plusz kilométerekről hord a homokot meg a kavicsot mert ami körülötted van az nem jó az a jó ami a sziget másik oldalán van!
még jó hogy ez egy kibaszott sziget amit mindenütt homok borít meg tele van kővel és gallyal!
ja meg van négy vagy öt hely az egész szigeten ahova lehet építeni egy szervernyi emberre gratula cryptik!
dugják fel maguknak az eventjüket inkább visszamegyek SWTOR-ni
az ilyen szemét aljas húzások tudnak kiborítani
Viszont már majdnem sikerült befejezni a negyedik karakterrel is a horga'hn gyűjtést, kevesebb bénázással és/vagy gyorsan karakterváltással az utolsó 1-2 fafej is meglesz XD
#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Saját floater van neki nem bérelt,mégis repülés közben többször eltűnt,repültem,aztán zakó.Még jó hogy Risa-n nem lehet meghalni.
Táncikálás: 100+
Szörf x2: (1 hely) 75x2
Hátirakétás keresgélés (ezt 3 karakterrel meg lehet csinálni az adott idő alatt): 100+
Homokvár event: 50
Összesen 600+, ami szerintem nem rossz!
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Találkozott valaki olyan buggal, hogy hátirakétánál nem működik a space?
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.04. 22:49:36
Egyszer dicsérem őket, már fejükbe száll 😄
A korábban már megszerzett eventes hajókat fel lehet venni ingyen a repu/events/store/account reward claim útvonalon. Így akkor visszavonom a korábbi pampogást a megszüntetett hajókról. Ez így nagyon klassz. <#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.06.04. 20:06:36
valami szar, írják is fórumban, illetve írták pwe oldalról hogy ránéznek miért lassú.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.06.04. 17:11:42
Scramble sensors területre hat?
Az aggrócsökkentők összeadódnak, vagy azt is buktam, mint a shield repairt? Mer' ha bukta az is, akkor az elsőn kívül az összes konzol csak olyan, mintha mezei prtg konzol lenne...