Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.06. 10:58:31
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.06. 10:49:01
Addig meg megpróbálok túlélni a notimmal az elvonási tüneteket😊
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csak még meg kell szoknom a milliókkal való dobálózást 😊
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
Igaz a speckóbb cuccok így is kurva sok dilit és ec-t nyeltek.
Nekem is van egy 100 ruppós proli notebookom - mondjuk én direkt a családnak vettem netezésre - azon még a minecraft is szaggat 😊, miközben az asztali gépem jelenáron sztem nem kerül többe monitor nélkül, azt megy minden mint a karikacsapás. Szóval nem értem ezt a notebook kultuszt a játékosoknál.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.05. 11:38:39
Olyan változó hogy az eszméletlen.
Tegnap elkezdtem játszani egy kicsit a mostani event játék során egyik pillanatban olyan magasra húzta a vga karim ventilátor fordulatát hogy nagyon megijedtem így kiléptem a játékból azonnal vissza állt a hűtés.
Már az is gáz hogy állandóan safety módban tud indulni a játék.
Nem tudom mekkora átverés ezek a notebokok alá tehető egy két ventis hűtők de lehet becsekkolok egyet
Valószínű nem lesz használható az asztali gépem bár reménykedek
Ha nem eladom alkatrésznek azt abból rendbe rakom a notimat vga csere meg takarítás kell neki.
Tegnap előtt meg simán végígtoltam ugyanezt a küldit semmi baja nem volt.
(árban egyépként mindkettő párezer ECs tétel, csak az upgrade költsége tán nagyobb a magasabb MKnál)
Rémlik vmi olyasmi, hogy az extrák véletlenszerűen adódnak hozzá a fegyóhoz, viszont olcsóbb kisérletezgetni az MKI upgradevel (kevesebb pont kell hozzá) mint egy MKVII-essel).
(egy common 7est énis kipróbáltam és tetszik ahogy eszetlenűl jön belőle az áldás - persze lehet hogy ez is csak vizuális orgazmus, nem méregettem 😊 )
Ilyen-e:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.04. 11:57:23
Kipróbáltam a plazmapukkát amit irtál 😊 tetszik. VIIest vettem, vittem csak a hecc kedvéért, jó BH elitet nem tudtam végigtolni vele (szép is lett volna 😊 de ígéretes. Én Voth antiproton split epicet használok általában. Az mindenkire mély benyomást tesz. De azt hiszem ezt a kis jószágot is felviszem epicre.
Szóval éjjel ki is grindeltem a romulán szettet (páncél/pajzs meg az engi kit), és egy elfekvő borg prosztata 😊 puskával egész jó DPS kijön vele (papíron persze). És ez jó, mert ez ilyen tyutyutyutyu fegyver, amit hiányolok a sniperből 😄
de csak a lila alkatrészeket toltam felfele.
[plasma Piercing Beam Rifle Mk XI
A romulan repu storeban van egy rakat, csak piecing nincs 😞
Nem tudom ki lehet-e még venni a romulan navy szettet,azt küldetés adta,valami puska fasza armor meg kit.Asszem.Bár lehet az a küldi már 60-as szintre van emelve.
Jah ezt dili store fegyver,de ez nem csak romulánoknak van?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.03. 16:49:13
Gondoltam amíg elérem a megfelelő reputációt a ground MACO setthez, küldetésből kiveszem a Romulan imperial Ground settet, az ugye ad szép százalékot plazma sebzésre. EGy flottatárs kegyelméből van egy TR puskám, kéne mellé valami közelre való sorozatlövő / shotgun második fegyvernek, és hát akkor ugye legyen az plasma...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.03. 16:22:40
Skillezés függ attól milyen hajóval vagy és mivel harcolsz,esetleg valami spéci kari.
Az alap tac skillezés kb ilyen.Én legalább is így tanultam.
Katt
Nemrég találtam rá erre a játékra, és nagyon megtetszett. A már rég ST rajongó vagyok, de valahogy ezt a játékot még nem ismertem. Most vagyok éppen az ismerkedés fázisában.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a "Personal skill"-nél hogy érdemes fejleszteni? A választott karrier (tactical, engineer, science) szerint? Vagy érdemesebb egyenletesen elkölteni a pontokat? Ha mondjuk taktikai tiszt vagyok, akkor költsek inkább arra, és ne a mérnöki részre? A mérnökömet meg fejlesszem a saját területén?
Előre is köszi a segítséget.