Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha nincs account bankod a kulcsokkal lehet esetleg ec-t pakolgatni, azok kb 1-10.000 ec áringadozást mutatnak fel alá, szóval itt megveszed, ott eladod, kb ugyan azon az áron lesz, és gyorsan viszik. de persze egyszerűbb az account bank.
RoboKutya78
Na jó nem akartam a kollégát már az elején lelombozni hogy hu de gazdag vagyok ha már van 10 millám tudok belőle fegyverkezni😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

a héten elbasztam a játszós pénzem, a maradék 15 milliárd ec-t nem költöm el, így maradt kb 10 millióm amit el lehet szórakozni, szerdán vettem belőle r&d packokat, kinyitottam, eladtam ami esett, és ez minden nap. szerda őta a 10 már 200nál tart.
ezerszer elmondtam már az r&d-set is, de valahogy mégsem csinálja senki, pedig ott van az endgame gear ára fél hét alatt.
öhm, a 10 milliós az elég olcsó szar kategória, de azért értem persze, hogy mit akartál mondani 😊
RoboKutya78
Csak ha kiváltod a caracter bankot vagy hogy hívjákot
Dilítiumot lehet
A finomítás ablaknál nem váltod be zenre hanem átloggolsz más karakterhez é ott kiszeded.
Vagy csinálsz egy saját fleetet de a caracter bank jobb megoldás

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 19:32:32

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Egy accounton belül karakterek között lehet EC-t és dilithiumot "átpakolni"?

"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"

Szerintem tökre rendben van,AP-seknek az obelisk meg omni beam alap asszem.

No igen, sajnos azt szoktam tapasztalni hogy segítőkészséggel nincs baj csak az empátia hiányzik 😊, mert többen szívesen elmondják mi az ultimate endgame gear, csak elfelejtik hogy az a kérdező számára az hetekig/hónapokig elérhetetlen, tehát a tanács nem sokat ér.

Vhogy úgy tűnik, hogy a tapasztalt emberek többsége már elfelejtette hogyan is jutott el az endgame felszerelésig...mert az az infó lenne nagy segítség 😊

Amúgy találtam a neten egy kezdőknek való guideot, hogyan lehet küldetés rewardokból összerakni egy starter AP alapú szettet. Hangsúlyoznám a STARTER szót 😊

http://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/2pkssd/attempt_at_a_mostly_replay_mission_rewards_ap/

Mivel a hozzászólásokban nem köpködték agyon, ezért ezt nagyjából le is követtem (mivel a millióimat jelenleg fleet ship modulera költöm 😊 ).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:11:02

Tudom, konkrétan egy MK XI Acc+CRTH+DMG esik, de nyilvánvalóan az is szemétrevaló kategória (mert ennek az MK X megfelelője volt a screenshoton 😊 )
Van a hajómon pár darab belőle, csak már nem volt hangulatom újra és újra végigtolni azt a küldit, ezért ideiglenesen vettem MKX-et.

Azonban repu húzás közben esnek ezek a radiant beamek is (volt még két MK XII lila is, random acc-crt-dmg statokkal) és ezért bátorkodtam megkérdezni hogy esetleg ezek használhatóbbak e.

Amúgy gyanítom hogy hiába lenne a hajómon epic sok CRTs beam array, mivel még nincsenek meg hozzá a több tiz millás CRTt felnyomó konzolok azokkal sem lennék sokkal előrébb.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 18:05:13

RoboKutya78
Nem tudom srácok azé itt nem csak über gazdag játékosok vannak akik 10 millás fegyverzettel szaladgálnak Vannak akik a kisebb kalibert szeretik vagy tudják megvenni maguknak.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.09. 17:27:53

Egyébként én sem cuccoltam fel a karijaimat epic crtdx4 cuccokkal.Általában Mk12 lila van nekik.

Valamelyik küldetés ad lila beamet.Azt hiszem egy borg küldi ad.

Igen tudom, a crtd*4 az igazi... szépen éptgetem a hajót, nem tudok mindjárt mark XIV epiceket rápakolni. Egyelőre kell antiproton beam, abból dolgozom amit a pénztárcám megenged meg ami esik. Aztán majd persze veszek feletest meg 1 millárdosat az exről, de addig is...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.09. 15:27:37

kb a mindkettő szarabb mint a másik kategória. mindegy melyiket rakod fel, igazából kukába való mindkettő.
RoboKutya78
Én mint laikus fegyverszakértő azt mondanám minél több egy fegyveren a + annál többet is ér.De nem értek a fegyverekhez.
😊

Srácok, a képen látható két antiproton array közül melyik a jobb? Én a XII-t választanám a nagyobb DMG meg az extra feature miatt, de nem tudom megitélni hogy az a +2% crit chance meg +10 crit severity mennyit ér...

(a hajóm adatlapja szerint jelenleg a base crit chance 3.4% a severity meg 59)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

RoboKutya78
Amíg nem lesz értelmes gépem addig pihi lesz legalábbis max portyázok a mély űrben. komolyabban nem merem túlterhelni a gépet.

RoboKutya78
ha ezt a kódsort nem érted nem vagy igazi treky 😊

Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.08.08. 22:18:32

Az összes küldi solozható.

???????????

RoboKutya78
11a-11a2b-1b2b3-0000 😊
a profik így köszönnek el a játéktól😊)

Azt már akartam kérdezni, hogy pl. a borg vagy a breen elleni küldetések úgy vannak megírva, hogy aki nem multiban nyomja az is meg tudja csinálni őket?

Fabio Capello
én is szeretlek, nem ma kezdtem ;D

Nekem is volt már Typhoon, úgy látszik váltogatja, hogy mit ad. Egyébként alapból van két bridge officer. Az egyik high yield torpedoval, a másik engineering team. Ergo ha egy Geneva osztályú hajó jön, akkor idulás előtt fel kell turbózni a ragadozó madarat, különben kampó.

A fedes karrieremben egyébként nemsokára megkapom az Akira osztályú hajómat. :-)

Beam fire at will vagy cannon scatter volley,esetleg torp spread.
Egyébként régen egy Typhoon jött,az sokkal tetűbb.
Csak mióta vannak T6 hajók,új ellenségeket raktak be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.08. 17:08:05

Néha iszonyatos szívás ez a Space Chase nevű klingon küldetés. Ha bead egy Geneva osztályú hajót egy csomó Peregrine Fighterrel, akkor azt egy mezitlábas ragadozó madárral nem nagyon lehet legyőzni.

Nekem kicsit sok a hype meg a lehúzás ami a star citizen körül zajlik. Nem feltétlenül chris hibája, ő "csak" kihasználja a sok idiótát aki látatlanul önti bele a lóvét a játékba pusztán azért mert kapott egy ígéretet meg esetleg pár screenshotot.

Meglátjuk mi lesz belőle, de amikor már olyanokat olvasok hogy többezer (!!!) dollárért árulnak hozzáférést meg hajópakkot (ami természetesen megint csak papíron létezik még) egy JÁTÉKHOZ ott nekem nagyon nem szimpatikus vmi...

(és igen, nekem is az elite dangerous jutott eszembe)

mostanában mindent divat lehúzni...kivéve azt ami egy kalap szar. Szerintem jó lesz.Csak egyenlore soher vagyok a minimumot is kifizetni, egy kb 60% ban kesz jatekert. guild Wars 2 kieget mevettem elovetelben igy betazok vele orrba szajba, de soha nem kovetek el megint hasonlot..csak a kesz termeket! 😄

Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce

Ezt kapjátok ki,kis fos interceptor petem 92.4k-t lőtt chroniton torpedóval elite stf-en.

Múltkor GS-en volt a Star citizenről egy elég lehúzós cikk.
De remélem nem lesz igazuk és jó lesz.

Gundark 1 1
Jó lesz ez h egyszer elkészül. Azért Chris beírta magát a történelmünkbe a Wing Commander sorozattal. (a filmet nem is értem hogy sikerült ilyen szinten elcseszni) Privateer, Starlancer freelancer, komoly cuccok voltak 😊 Van valami határidő a végleges kiadásra? Mert azt látom hogy sok modul még nem megy. Csak nehogy úgy járjunk mint az elite dangeroussal. Szép szép, de valami hiányzik belőle hogy korszakalkotó legyen. (pedig az elitet is igen sokat nyomtam anno)
Mert ott csak diplomata küldik vannak,ha vannak.Elvileg 1-2 küldinek lennie kellene.

Skacok, annak mi az oka hogy Fedes kariként (60. szint) a First officer Department headem soha nem ad semmilyen assignmentet?

A többi department head (engineering, operation stb) folyamatosan ad mindenféléd, de a first officer nem.

Öt nap múlva felépül a research épület.Elég hamar tele lett pakolva minden,kivéve a provision,azt én töltöttem fel,még jó hogy van sok karim.

Egyébként ha nem szükséges küldiben,akkor hanyagold a bathletet.Egy puskával jobban jársz.
Én legalább is elszoktam dobni ha találok.Max eventes vagy spéci bathletem van.De azokat is csak dísznek használom.

Red alerten 185 romulan mark 65 nukara mark és 5 fleet mark volt a jutalom.<#wilting>

Jobb és bal támadás gombot.

A klingon batlethnél ezek a left right kombók mit jelentenek? Az egér jobb és bal gombját?

Kis off, bocsi. Kár, hogy a Star Trek nem ilyen, többfős hajók, szabad mozgás, rendes méretek, űrharc, stb: Demó videó

Ma volt egy kis bemutató abból, hol tart a Star Citizen fejlesztése, egész jó.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.07. 23:25:43
Gundark 1 1
Érdekesen hangzik. Meglátjuk mi lesz. Reméljük kissé összeszedettebb mint az ikóniai háború.
URLből hiányzott egy : a http után....

Ez nagyon tetszik ebben az MMOban, hogy rendesen tolják ki a sztorikat, amik egész jó minőségűek is. Hiába ugyanaz az alap mint a legtöbb MMOnál, tt vhogy élvezetes a küldetéscsomag, nem kínlódás.

Talán az űrben nézd ne groundon esetleg szektorban.

Fabio Capello
próbáltam anno, de hiába (infinite) a markja azoknak a fézereknek, nekem ugyanúgy mk2 damaget írt ki a tooltipben, amikor hatvanas szinten kivettem

Ha jól értelmezem amit a neten találtam,akkor szeptemberben jön az új season,és új feltérképezetlen zónákat adnak hozzá.Meg valszeg skillrendszert is át rendezik.
Meg ha jól olvasom az inaktív hajóinkat elküldhetjük majd küldetésekre,amikről atom fasza jutalmakat hozhatnak.<#wow2>

Ez a weboldal nem érhető el

DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

Rákerestem és meg találtam.Gyün S11 meg a 70-es szint és a T7 hajók.<#mf2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.07. 17:24:28

Gundark 1 1
Jön az Új hajnal
RoboKutya78
a pontossággal többre mennél szerintem de én annyit se értek hozzá mint egy kezdő😊

Jut eszembe, van egy uncommon meg egy rare phaser beam array (Mk IV) az inventoryban. A rarenek kicsit jobb a phaser damage meg a dps, és +2% critical damage, viszont az uncommonnak +10% accuracy. Melyik is légyen beépítve?