46688
-
Orbancapitan #43967 tegnap még jó volt a j nálam de délelőtt már nem -
Plata #43966 Dili endeavor?
Miről is van szó pontosan? -
gunji #43965 Új bug (nem mai): ha megnyomom a J-t, megjelenik a Journal ablak. Eddig a J-vel el is lehetett tüntetni, de már nem :(
Amúgy ez a dili endeavor és event is egy nagy kamu, amikor 5 másodpercenként ad új feladványt, így kizárt elérni a 200 dilit :( -
Plata #43964 Mai peccs:
General:
Resolved an issue that caused some players to lose Galactic Red Alert event progress.
Added a cloaking system to the Friendship-class Flight Deck Carrier. -
Plata #43963 Végül még is szereztem egy Boimler-t.Bár mirror lett. XD
Erősen spoileres.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.16. 19:22:45 -
Orbancapitan #43962 nem ez rendes asztali -
Plata #43961 Ami régen a Neverwinter online-ban is volt mint mini játék.Többet játszottam vele mint az MMO-val.Csak aztán ki vették javítani,mint STO-ban a foundryt.Azóta is javítják én meg azóta nem neverwinterezek. XD -
Orbancapitan #43960 nem, az asztali szerepjátékról volt szó tudod mint a d&d -
Plata #43959 Ó, jaj. Ne bombázz negatív hullámokkal már kora reggel. XD
Gondols erősen hogy új Lower Deck hajó jön és akkor új lower deck hajó jön.
Ez egy álomszép hajó ami biztosan ott lesz,oké? XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az este kb százmiliomodik alkalommal megnéztem Kelly hőseit. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.16. 07:09:25 -
Orbancapitan #43958 am tabletop játék lehet az -
Plata #43957 "At 4:30 PT today, it's time for a new #TenForwardWeekly! We'll be joined by Jim Johnson to talk about the brand new Lower Decks Star Trek Adventures books from @Modiphius!"
Hátha valami Lower deck-es cuccot jelentenek be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.15. 23:47:24 -
Plata #43956 Utólag nekem is eszembe jutott. -
Orbancapitan #43955 meg kellett volna nézni a buffokat én is mindig így teszem -
Plata #43954 Háát,cseszettül érdekelne vajon mi volt ez a buff és hogy tudnám előidézni. -
Orbancapitan #43953 team buff lehetet -
Orbancapitan #43952 de voltak crossover küldik -
Plata #43951 Minden napra jut valami fura dolog.
Vesta-val mentem kobayashi marura.
Valami hatott a konzoljaira mert a 2 perces cd lejött róluk és 36 másodperc cd volt rajtuk.
Ami enyhén durca.
Másik,a hatodik hullámban borg jött.Ráfordultam a kockákra hogy gw sv kombót toljak rájuk és hozzá még toltam isometric Disharge Array-t.
Alapból elég harapós a kicsike,de most konkrétan szétkúrta a borgot ami szemben volt velem.
Egy az egyben ami a hajómmal szemben volt azt szétcsapta mint a szart.
Nem tudom a vesta konzol szett bugos megint vagy valami buffot kaptam amitől elszállt?
Az sem tiszta mért pont 36 sec lett a cd-je.
Sol systemben megint normális.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.15. 10:44:12 -
Plata #43950 Bárcsak SNW vagy Lower Deck legendary pack jönne má.
Mondjuk nincs se SNW se Lower Deck karakter,szóval esélytelen,diszkós kari van ezért van hozzá legendary booster,ami ad egy egy rakás diszkós boffot is.
Bár nem komálom őket,báááár.
Na igen sajnos nem lehet a ruhájukat megváltoztatni mert hologrammok.
Tilly még elmenne valami vagányabb ruhában. :D
-
Plata #43949 Diszkónak sincs vége még is tele a hajóm diszkós holo hippivel. :D -
Orbancapitan #43948 snw boffokra meg csak akkor számithatunk 1. ha lesz crossover küldi, 2. ha vége lesz az snw sorinak -
Plata #43947 Az tény,de az csak doff. -
Orbancapitan #43946 ott a doff -
Plata #43945 Csak nincs hozzá crew. -
Orbancapitan #43944 elvileg a mudd-ba ott a california -
Plata #43943 Az a rész amikor a klingon fószert várják vacsorára az tökre hasonlított a Star Trek 6-ra,azt hiszem a hat vót. -
Plata #43942 De SNW első évadát megnéztem,a pocsék részeket átugrottam. XD -
#43941 Igy kezdted az SNW-del is, aztan latod mi lett belole :) -
Plata #43940 Az első évadot sem sikerült megnézni. -
gunji #43939 és akkor már a Discovery 2. évadjában a Pike-éra is megérne egy misét -
Plata #43938 Ui:Kell nekem egy SNW boff csapat.
Plusz egy süket Boimler. :D
De egy Lower deck hajó is jöhetne storeba.
Esetleg SNW legendary verda legénységgel együtt.
Ha már dinyne diszkós crew-et adtak diszkós legendary verdáhó. -
Plata #43937 Én meg azt mondom hogy mindenkit tökön rúgok. XD -
Orbancapitan #43936 én is mondtam neki már xd -
gunji #43935 Nem nevettem, csak mondtam korábban, hogy jó a sorozat. -
Plata #43934 Nem vicces.
Utoljára a kelvin bandát kedveltem meg,erre most ezeket is.
Na jó nem mindet de jó néhányat igen.
Picard sorit nem számítom ide,mert azt a bandát már TNG-ben megszerettem és ők voltak a kedvenceim.
Nem véletlen hogy a Galaxy a kedvencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.14. 17:14:53 -
gunji #43933 xD :P -
Plata #43932 Őszintén szólva.
Átok rátok amiért rábeszéltetek az SNW-re.
Hogy a radai rosseb csiklandozza meg a fületeket. XD
Nem mondom hogy minden része be jön mert van ami idgesít,de már háromszor láttam a lower deck-es részt meg kétszer a musical-es részt.
Kár hogy nincs több ilyen laza rész.Tökre meg kedveltem egyik másik szereplőt.
-
Orbancapitan #43931 NA össze raktam a talshiar destoyert kezdetleges de igéretes -
Plata #43930 Ma két fura dolgot láttam endevorozás közben.
Első hogy ground küldi miatt elmentem home küldire,a klingon recruit karimnak a küldi ott áll ahol a ground harc jön,így mindig vele csinálom.
Le transzportáltunk a hurkák közé hogy harcoljunk,az első szoba után ahol a földön van két sugárzó szarság amivel a ground heal vagy ground pajzs küldiket csinálom,mentünk a folyosón tovább és szembe jött a hurkákkal egy ellenséges 65 szinttel nagyobb jackal mastiff. :O
Hogy a bánatos francba került oda gőzöm sincs.Hurka ellenséggel kell harcolni egy szutyok épületben erre oda kerül egy ilyen jószág.Persze nagyon megsem sebeztük de nem támadott viszont ellenséges volt és elrohant a francba.Mivel meg lett a sebzés így el is húztam onnan nem kerestem meg a kutyát.
Második endevor küldi phaser sebzés űrben.
Fed-es engi karival mentem ISA-ra,ahogy lelőttük a bal oldali generátort a hajóm meg kergült,valami veszett gyorsan kezdett repkedni,TFO végig úgy be volt gyorsulva mintha nem lettem volna combatban és full impulse-al menne a hajó.Komolyan gondot okozott hogy ne repüljek el a picsába és bent maradjak a pályán. XD
Legendary MW heavy cruiser-el voltam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.14. 09:37:09 -
Plata #43929 Ma újra néztem a lower deck-es epizódot,szerintem ez az eddigi legjobb epizód SNW-ből. -
Plata #43928 Az én tal suttyó hajóm régi hagyományos DBB cannon torp tac.
Kivéve hogy van rajta quad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.08.13. 11:59:20