46688
  • gunji
    Köszi! Tuti kihagytam volna. ;)

Az ilyeneket vajon miért nem lehet kitenni az új csicsás launcherbe?
  • Orbancapitan
    óóóóó és ingyen protostar uniform a store-ban
  • Orbancapitan
    új remudulatort kell craftolnia mindenkinek mert a régi eltünik ha device slotba teszed a hozzá való deferán gyűjthetsz nem tudom h mennyi idő
  • Plata
    Ami azt illeti én is hulla vagyok kb,már ittam két kávét így valahogy le toltam eventet meg endeavort,ami nagyon szar volt hogy bugos.
    Plusz pár karinak upgradeltem hajóját.
    De többre nincs erőm,pedig még Sw ToR-ban is meg kéne csinálni pár dolgot.
  • Plata
    Zen és lobi sale.
    Link.
  • Plata
    Napi 1 TFO és kész.
    Az új küldit ne told,valszeg bugos.
    Jah a TFO-ból a starbase one-t csináld,rövid laza és könnyű.
    Az új TFO-hoz kell egy kis ész is de az randomban nincs. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.12. 19:23:57
  • gunji
    Nekem is volt ilyesmi korábban, de most tényleg elcsesztek valamit ezekkel a súlyzó alakú borg kockákkal. A gömböket és a kisebb hajók nem számítanak: egyik karival 4/5, másik 4/10, ami teljességgel képtelenség, mert egy csoportot én nyírtam ki és abban több gömb volt.
    Mit érdemes az új eventen csinálni? Bár hulla vagyok, nagyon kikészített a meló, lehet, kihagyok pár napot. A 20 napos eventtől feláll a szőr a hátamon. :(
  • Plata
    Már három TFO-n voltam.
    Eddig 26 borg hajó.
    Valami elkúrtak nagyon.
    Mellesleg photonic fleet az egyik TFO-n részben romulán hajókat hívott,ami azért vicces mert fed sci karival próbálok endevorozni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.12. 18:30:08
  • Plata
    Szerintem endeavor bugos lett.
    Kinyírtam vagy 100 borg hajót és a borg space endeavor még mindig 0/30.
  • Plata
    Tetryon zűr endevor miatt tarantulával mentem red alertre.
    A tarantula warpolásnál egy kicseszett nagy borostyánba zárta magát. :O
    De red alerten is csinálta.párszor tök váratlanul egy nagy borostyánba volt,hasonló mint az amit az eventes szett csinál,de mégis más és sokkal nagyobb.
    Nagyon fura volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.12. 11:11:18
  • Plata
    Event – Borg Tesseract:

This Featured Event will be a standalone event, separate from the Event Campaign. This new event will provide participating Captains with an epic reward: The Adaptation Ground Set!
    Captains can earn one daily progress per account per day by playing any of the following:
    "Taken by Surprise" (New episode)
    "Wish Upon a Star" (Episode)
    Guillotine (New Space TFO)
    Resistance of Starbase One (New Space TFO)
    Rewards:
    Accruing a total of 20 points of Daily Progress will allow you to claim The Adaptation Ground Set!
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the Borg Tesseract event, we will be offering an updated method for buying out.
    Within the new Event UI, an option will be presented that allows you to purchase the remaining progress that you need, for a scaling amount of Zen.
    For more information, please visit the “The Borg Tesseract!” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11553353

New Content:

Discover “Taken by Surprise”, a brand-new Episode being featured in the Mission Journal as well as being included as part of the event!
    Participate in the new Task Force Operation, “Guillotine”, a companion TFO for the Taken by Surprise episode as part of the new Season, Incursion!
    For more information, please visit the “Drop the Guillotine!” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11552953
    Participate in the new Task Force Operation, “Resistance of Starbase One”, a reimagining of the Defense of Starbase One Task Force Operation as part of the new Season, Incursion!
    For more information, please visit the “Resistance of Starbase One” blog at: https://www.playstartrekonline.com/en/news/article/11553593

General:

Resolved an issue that prevented Jem’hadar captains from using Duty Officer consoles on some bridges.

Known Issues:

Currently, Captains may not get event progress on the replay of the episode “Taken by Surprise”.
    There is an issue with the episode “Temporal Ambassador” that sometimes causes one of the enemy ships to never die blocking progression in the episode.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.12. 11:05:32
  • Plata
    Zenes hajóról mondj infót. :D
  • gunji
    A hajó: link
  • Plata
    Prodigy lock box. :(
    Miért nem lower decks.
    Annak a kedvéért még a tabu kulcs készletemet is elővenném.
    Amit karfiolra raktam el vagy 7 éve. XD
    Banyek.
  • Plata
    Igen azt tudom hogy nem hiba,csak szóltam hogy nekem töltött le.
    Viszont úgy nézem a szezon előtti giveaway-nek lőttek,itt a hétvége és semmi,micsoda egy pöcsök lettek,régen mindig volt.
  • PiszkosFred
    A masfel giga nekem is lejott delelott, az nem hiba, velhetoen preload.
  • Plata
    Valami bibi már megint van.
    Két red alerten voltam,egy az utolsó küldiért,egy a bónusz diliért.
    Mind a kétszer ahogy bementem aktiválódott a hy a torpedókon,pedig nincs hy skillem.
    És nem is csináltam semmit,csak be transzwarpoltam.
    Másik hogy kiléptem játékból valami 1.4 giga peccs jött le.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.09. 11:12:36
  • Plata
    Új defense of starbase one jön.
    Link.
  • Plata
    Igen ez most jön.
  • gunji
    Ááááá, azt hittem, ez a következő season és végre meghívták a szört, de ez másik játék... [fejfalbaverős smiley]
  • Plata
  • Plata
    Elírták. XD
    Ma a pc-s launcherben konzolos peccs notesz vót. :P
  • gunji
    Mijaza 'Terreract Event'? xD kép

#44022: Igen, azok char-boundos hajók, így nehéz megmondani. Pl. javasolják a dps-leage-n
    - a Bajoran Interceptorból a DOMINO konzolt (+15% phaser dmg, +20 accuracy),
    - a Breen Plesh Tral Heavy Raider -t a Cold Hearted trait miatt, _ha_ aux2bat a build.
  • Plata
    Új borg ground szett jön eventtel.
    Link.
    Ciki,de ma kihagyom endeavort meg admyt,olyan fáradt vagyok hogy már nincs hozzá kedvem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.06. 19:09:59
  • Plata
    Hát ezek eventes hajók,ha eventen veszed ki acc wide,ha főnixből sajnos karakterhez kötött.
    Nehéz kérdés mert van köztük pár aminek a traitje nagyon jó és a konzolja is vagy egyéb dolga,egyik másik főnixes hajón olyan cucc van ami 4 részes szetthez kell,három része zenes a negyedik eventes.Sok évfordulós hajónak van egy spéci cucca ami kell az évfordulós bundli hajóihoz.
    Javaslom hogy nézd meg melyik hajó milyen traitet konzolt ad és azt válaszd ami neked kell,van jó rizsa eventrs hajó is meg jó évfordulós is,az egyik rizsa hajó spéci traitet ad,amit én is használok vulkáni sci karinál,a sci képességekhez ad speckó buffot,például a Gravity well-ből fura villámok jönnek ki amik a csapattársakat buffolják az ellenséget csesztetik.
  • PiszkosFred
    Kosz, bejott :) Be is csereltem gyorsan ket ultra rare tokenre, amig tart az event.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viccelek :) Melyik hajot erdemes kivenni belole? Illetve ha jol emlekszem, ez karakterhez kotheto hajo ugye, nem account unlockos, mint a zenesek?
  • Orbancapitan
    max a multiverzumos részben volt mikor megjelen egy csomó enterprise-D-k
  • ronnie89b
    Az utolsó részben volt, mikor Picard ugrál az idősíkok között. A jövőbeliben Beverly az ex-felesége volt, azért vette fel a Picard nevet. Ott a Pasteur orvosi hajó kapitánya volt. (a név nem 100%, hogy ez volt)
  • Plata
    Vóna egy kérdésem,hátha valaki tudja.
    Volt olyan rész a TNG-ben amiben Beverly Crusher neve Beverly Picard volt,ráadásul kapitány?
    Mert ma láttam ilyet star trek timelines-ben.Legendary crew,Captain Beverly Crusher.
    Tudom hogy minden crew valódi sorozatbeli változatról készül.
    Például ma volt ingyen legendary Mariner a store-ba amire le is csaptam,meg volt például az SNW-s Uhura az első évad hülye operás részéből is,csak kidobtam.Vagyis eladtam honorért,Szóval biztos volt valamikor egy captain Crusher,de én nem emlékszem rá.
    Igaz Mariner ingyen volt,de potom 28 euróért vehetek hozzá boostert,amivel egyből lesz vagy 100-as szintű. XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hát igen,kevés lóvém van,mindent elköltöttem hogy szerezzek egy Boimler-t,de itt nagyobb lutri a crew szerzés kristályból,persze nem az jött.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.06. 13:04:26
  • Plata
    Grat,akkor be jött a mázli. :D
  • PiszkosFred
    Baszki, ha hamarabb tudom, hogy ez a modszer mukodik, kihagyom mindig a 80%-at ennek az eventnek :)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.09.06. 07:40:13
  • Orbancapitan
    csak a szemfülesek veszik észre h már volt ilyen statos hajó xd
  • Plata
    Új hír.
    Átvariálják a remodulatort.
    link.
  • Plata
    Lazán lehetne t7 hajó,így is úgy is ugyanazokat a hajókat vesszük meg újra és újra csak más boff kiosztással és esetleg más speccel.
    Az hogy nem akarnak kiadni még egy ugyanolyat hülye duma,némelyik hajóból már lassan 10 T6 változat lesz.
  • Plata
    Mivel új season jön meg a hajók szintjét is buherálják,várható hogy talán lesz valami giveaway,vagy hivatalos is vagy csak különböző honlapokon.
    Arra érdemes figyelni,talán a kriptaszökevények is tartanak pár napos giveaway-t mint régen.
  • Plata
    Hátha nagyobb mázlid lesz.
  • PiszkosFred
    Tudom, de atsiklottam a hivatalos bejelentesen is, meg a posztodon is. Na mindegy, az utolso harmat behuzom, az is valami. :)
  • Plata
    Pedig érdemes a napi ingyent kiszedni,nekem jött most is Ur ingyenesből.
    Plusz event alatt azt hiszem lehet venni ship up tokent is.
  • PiszkosFred
    Basszus, ma vettem eszre teljesen veletlenul, hogy fut ez az event.
  • Orbancapitan
    t6x2 után jönnek majd a t7-esek csak most kell a money kokóra meg prostikra a bulikra ígyhát ennyit kapunk még