46688
-
Orbancapitan #44127 még nincsenek új buildek a dps-league-en -
Plata #44126 Mostmár szereznem kéne egy jó buildet hozzá.
Az eddigi buli van wazze build már nem jó. :D -
Orbancapitan #44125 a bortas jó tank az néztem a statnál a hírben a avenger inkább szem kiszúrás a boxos inquiry sokkal jobb
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.09.30. 00:00:49 -
Plata #44124 Még sem a Bortas-t sem az Avenger-t nem szereltem fel rendesen,csak patrolra kész.
Sem rendes boff skillek meg egyéb.
De a Bortas durvább.Ha ki jön álcából nagyon harapós.
Bár kinézetre inkább tankosnak tűnik,de szerintem cseszett jó kis gyilkoló gép,főleg ha meglesz még hozzá a t6 trait ami tovább növeli az álca sebzést olyan 40%-al. -
Plata #44123 Csináltam eventet és starbase 1-re mentem.
De valami elromlott,a borg kocka hamarabb be jött minthogy ki mentettük volna a hajókat,be jött le ütöttük és még ment a hajó mentés de vége lett.
Meg is kaptam a napi vackot. -
Plata #44122 Már a Star trek 4 is készül.
De nagyon úgy néz ki újra rebootolják . :( -
Orbancapitan #44121 jaja twitter confirm picard movie -
Orbancapitan #44120 akk már csak a paramounton múlik -
gunji #44119 Tegnap láttam egy friss cikket, amiben állítólag ő nyomja a Picard mozit. Állítólag a többi színész is benne van.
Viszont a redditen erről csak talán három hónapos posztot találtam, így valószínűleg nem lehet annyira friss dolog, főként ha a két sztrájkra gondolunk: az írók 148 napig munkabeszüntettek (09.26-ig), a színészek meg még csak jövő héten szavaznak a megállapodás-tervezetről. Úgyhogy ha minden oldalról lenne is erő és energia rá, a sztrájk végét meg kéne várni. /off Ott legalább van szakszervezet.
Vagy legalábbis komolyabban utána kellene olvasni a pletykáknak, de én most csak örülök a hétvégének és annak, ha nem a kékebb felét látom a gépnek xD -
Plata #44118 A cseten azt mondták hogy ő mondta hogy benne van. -
Orbancapitan #44117 hát főképp patrick stewartól függ hogy hogy érzi magát tudd még e forgatni azért is nem lett picard s4 -
Orbancapitan #44116 cyclone -
Orbancapitan #44115 a boxos Inquiry-hez jók -
Plata #44114 Azért elég sóherek voltak,két hajóhoz csak egy hajóra elegendó upgrade tokent adtak. -
Plata #44113 Szerintem a konzolja jó,a traitjére nem emlékszem.
Szerintetek igaz lehet a Picard filmes pletyka?
Én megnézném. -
Orbancapitan #44112 cyclone lett -
Orbancapitan #44111 Megyek -
Plata #44110 Hé srácok,azt mondják Picard mozi készül. :O
Na és lehet hogy egyes lesz a rendező. :OOOOO -
Plata #44109 Black friday mindig csak 25% úgy emlékszem. -
Plata #44108 Na jó de figy,tudod meddig jutottam a hírben?
Addig hogy van a csomagban bortasqu,tovább le vót szarva. XD
Rohantam fel és megvettem,a konzol kiosztása tankos,a boff kiosztása sem túl tuti.
Új boffot kell rekvirálnom mert a régiek a martokhoz voltak optimalizálva.
Jah gyere fel a t6 gezemicéért,nem tudom meddig leszek fent mert ciki de kéne tolnom WoW-ban TW eventet.Vagyis le kéne tolnom ma 5 instát még,és rohadt fáradt vagyok. :D
Plusz ma megint sikerült kiütnöm magam saját hüyleségemnek köszönhetően.
Ha véletlen értelmetlen szöveget írok akkor az még a kóma hatása. XD
Már az előbb írtam egy rakás értelmetlenséget,csak kijavítottam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.28. 19:31:34 -
Orbancapitan #44107 NEM MONDOD? pedig oda van írja a leírásban amúgy szar a boff kiosztása az avengernek ha lesz pénzem meg veszem mert kell a skin az ágyú is -
gunji #44106 Nincs elég zenem jelenleg. Megcéloznám a black fridayt (már csak két hónap, hogy szalad az idő), kérdéses, lesz-e még 30% kedvezmény rá.
Meg aztán lehet, hogy a céget kéne inkább megvenni. Kickstarterrel xD -
Plata #44105 Avengeren is spéci beam quad cannon van. :D -
Plata #44104 Azt a büdös,micsoda fegyó van bortin. :O
Ciki,de azt sem vettem észre a hírben hogy B'rel bugos álcája van rajta. :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.28. 18:26:34 -
Plata #44103 ÁÁÁÁÁÁÁÁ.
Tetű annyukat.
Nekem borti Mw kell és nem avenger MW.
Basszus. -
gunji #44102 Pedig az jön, itt a cikk (hacsak el nem szabták megint :) link
Avenger meg Bortasqu 8400 pénzért kedvezményesen csak ma, meg pár napig egynehány sallanggal.
De legalább végre lesz egy klingon lego is. Vagy fordítva: lego klingon.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.28. 17:54:30 -
Orbancapitan #44101 bakker tényleg avenger jön ezekszerint, úgy jön h lehet majd az ody materialt használni nála -
Plata #44100 Bárcsak egy MW bortasqu lenne. :D -
Plata #44099 Bakker.Pc pöccs notesz.:
General:
The Avenger-class Battlecruiser has been remastered with a new model featuring a higher level of fidelity and access to the new Odyssey Material and Window options. To see the update with all the new details, ready your Avenger Battlecruiser variant, visit the Starship Customization interface and apply the "Avenger" template.
We performed a one-time reset of the binding on the Universal Kit Frame - Tricorder (Protostar) to Account Bind on Equip to address any captains who may have gotten that item while it had the incorrect binding of Account Bind on Pickup.
Érdekes a konzolos frissítésben meg a Bortasqu-t frissítik.
De jó is enne egy Lego borti.
Viszont talán van esély,valami olyan pletyka is van hogy Avenger Bortas páros jön csomagban,de hogy hogy a rákba jönne össze nem értem.
Bortasqu az a Scimi és Ody testvére.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.28. 07:19:49 -
Plata #44098 Ó basszus,azt mondják talán új lego avenger jön.
Most mi a mosómedve retkes farkáért máá.
És talán Titan vagy Enterprise G.
Úgy reménykedtem egy klingonba a k életbe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.28. 06:51:41 -
Plata #44097 Figyelj én vulkáni karival megyek,ha vigyázok a hajór anem lövik szét.Gw-vel elhúzom onnan a borgot. -
Orbancapitan #44096 Mert bugos lett a khito nálam is úgy maradtak most
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2023.09.28. 01:01:31 -
Orbancapitan #44095 de meg csak ott kell lenni mellette és spammelni a faw-t és spreadet nem árt ha van hangárod is -
Plata #44094 Jipppííííííííííííííííííííííííííííííííííí.
Legyen klingon légyszi,legyen klingon lééééééégyszííííííííííííííí.
Mostakarom. :D
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.27. 20:04:43 -
gunji #44093 Új lego csomag jön. Bejelentés ma éjszaka -> helyett valamikor később. Mellesleg meglepve olvastam, hogy a Cryptic teljesen átállt home office-ra :o
Ezt az új SB1-t rettenetesen utálom. Nem lehet úgy megcsinálni, hogy ne lőnék szét az első hajót :( Meg két hét után már kicsit fárasztó.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2023.09.27. 20:00:47 -
Plata #44092 Jah eszembe jutott.Az eventes tholian szett asszem bugos.
Az egyik csapattagnak az volt,a kristályok azonban nem gyögyítottak hanem sebeztek.
Két kristály egyszerre felvéve 24%-ra ütötte a hullom úgy hogy adaptív hull aktív volt. -
Plata #44091 Bugok vannak.
Találtam kettőt is,az egyiket elfelejtettem időközben.A másikról van képem mert azt az itthoni gépen láttam és lefényképeztem.
Úgy lőttük le a kaput és egyéb vackot hogy a generátorok élve maradtak,jah egyébként sebezhetetlenek is voltak.
Másik bugot starbase 1-en láttam,de elfelejtettem,mivel nem itthoni gépről volt képet sem csináltam.
Az itthoni gépen a STO steamről fut és azzal csinálok képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2023.09.26. 16:40:44 -
Orbancapitan #44090 jah és egyszer haltam mert 1%-on volt hullom és rám robbant egy assimilator -
Orbancapitan #44089 még valami meg néznéd a t5-ös ody szetnet a leírását szerintem pontatlan mert a work bee-k nem kapnak gw skill-t -
Orbancapitan #44088 köszi azt tudtam