Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Raul neked küldtem privátot,ha benéznél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 09:53:09
Bocs én eddig GTA-ztam,8 óra körül hagytam abba STO-t akkor nem volt gond.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 22:35:57
Lehet hogy be is adom a jelentkezésem hozzájuk mondjuk mint női mentálhigiénés szakértő... annyit értek hozzá mint a csákó a WOThoz...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.25. 16:19:08
Gigabyte 970A-UD3P rev 2. AMD FX-6300@4520MHz, Radeon R9 380 4Gb Windforce
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 12:48:30
Plata #18380:
Igen, de vannak megélhetési barmok, akik még ebbe is belemagyaráznák azt - ilyen álságosan alattomos világban élünk! <#hehe>#hehe>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Lásd a legjobb harckocsizójukat, Kurt Knispelt. nem volt jó náci ezért kellett egy igazi náci a propagandának.
Ha a RoFban beülök egy D.V.-ös Albába akkor már királypárti vagyok mi? És ragozhatjuk, ha pl Szentgyörgyi Dezső a példaképünk, ő messzerrel ment. Ha náci lett volna akkor nem 50ben tartóztatják le a "szokásos" vádakkal hanem 45ben kivégzik. Mindegy német=náci orosz=komcsi. Kész 😊
Egyszerű emberek, egyszerű gondolkodás. És igen a videojátékoktól leszünk elmebeteg gyilkosok. Az iszlám állam is csak egy wot/wow/sto klán volt, de kinőtte magát. Meg volt ez a Manson gyerek, na az meg CODos volt.
Ha jól emlékszem az a jelmondata a Klánnak hogy:Life is HOAX.
<#hehe>#hehe>
Tényleg az egyik legjobb lap volt a piacon, amíg a koszos csülküket rá nem tették!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.25. 11:47:42
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.23. 15:57:43
Minden karakterrel kell küzdeni a hajóért, vagy elég csak egynek szenvedni, mint a winter-ben?
Meg írta a hvg hogy azok vagyunk.
Kb fél délelőttöm ráment,de a legtöbb fedes karimnak vettem ki hajókat admiraltyhoz,lehet 1-2 kimaradt,de így is rengeteget ellógtam,kétszer majdnem le is buktam.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.22. 11:44:21
tegnap vettem 7 quast még amíg olcsó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mivel minden insta tele lesz játékosokkal,sokszor elő fog fordulni hogy megzavarnak,szóval nem csak a szerver de az idegeid is túlterhelődnek majd.<#zavart2>#zavart2>
De asszem 3x3 szinű vacakból lesz zöld szarság,3 zöld szarból 1 kék szar,3 kékből 1 lila,3 lilából egy token.
Három színű omega particle van,mindegyik szín máshol esik.
De mivel mindenhol ilyen szar omega particle fog teremni,és mindenhol sok ezer játékos fogja ezt gyűjteni,és sokan bot progival fogják csinálni,a szerver gyakorlatilag játszhatatlan lesz.Tavaly is tök behalt a szerver esténként,most még rosszabb lesz, a command és pilot spec bugok miatt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.22. 09:10:13
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.21. 21:43:31
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.21. 19:12:43