Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Replay nekem nincs bekapcsolva,így csatát nem tudok mutatni,és képet is kb szökő évente jut eszembe készíteni.De egy két képem van.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Láthatod,alap felhasználói fiók,nuku prém,és nekem mégis igen magas a találati arányom,nagy távolságra egy ilyen pontatlan ágyúval is.A képen az is látszik hogy nem fizetős lőszerem van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:43:32

Cimbi,nekem nem fizetősként,van hogy a napi statisztikám T49-es tankkal 91%-os találati arány,azt ugye tudod hogy a T49-en egy atom lassan szűkülő troll ágyú van.
Jah és 19 másodperc mire tölt az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:25:23

Annyi különbséggel, hogy a WT-ben arrafelé is megy a lövedéked,amerre céloztad - az már más kérdés, hogy nemfizetőként ott sem tudsz értelmes sérülést kiosztani olyan sűrűn, mint ahogy te kapod azokat.
Szoktatom is magam vissza a régi jó GoG-os játékokra - na, ezek biztos, hogy nem lehúzások!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Te Raul ma este Heist?
Tegnap nem sok pénz jött.Kéne sok sok lóvé.

A War Thunder akár hogy nézzük szar,AW és a WoT jobb,mondjuk a WT a WoT klónja,egy az egyben WoT klón.
Szerintem a játék nagy része egy az egyben a WoT-ból van át emelve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:49:22

De az nem lehúzás, mert van benne röntgen nézet. Mert az ugye húdenagy feature, pár szín megváltoztatása meg egy két textúra elrejtése egy nézetváltáskor. Az kb annyi mintha sto-ban átépítenek egy meglévő űrállomást, lófasz.
Mondj rendes példát ha már meg akarod mondani, hogy melyik játék nem húz le és fejleszt.

GTA online, bár nem ingyenes a játék, és tele van hackerrel, de az tényleg nem húz le, egyszer megvetted, azóta kijött fél tucat dlc, mindegyik ingyenes, minden új cucc ingame pénzért megvehetős. Az oké.
Plusz nagy vonalakban elnézve a játékot mi is van egy updateban:
- pár térkép
- új repülők meg tankok
- összevissza csavargatott paraméterek

Ez kb egy az egyben az STO meg az összes többi MMO update filozófiája (új insta, új sztori küldi, új hajók).

De át jött,egy olyan játékhoz hasonlítottad a STO-t ahol a fizetős tankokat repülőket nem veheted meg csak valós pénzből.
STO-ban bármit megvehetsz,csak játszanod kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:36:44

Látom a gondolatmenet lényege nem ment át, srácok.
Csak kár hogy a War Thunder egy rakás kutya gumi.
Nekem csöppet sem jött be,vagy azért mert a játékosok 99%-a idióta vadbarom,vagy azért mert a WoT után kevés volt.

Nem is tudom, a topikja tele van sírás rívással....

Nem értek egyet. Ott van a War Thunder. Ingyen játszható repülős MMO, aztán belekrakták játszható a tankokat, nemsokára a hajókat tervezik. Új játékmódok jöttek, röntgennézet a tank és legénység sérüléseiről stb. Vannak olyan ftpmmo-k, ahol a fejlesztőcsapat folyamatosan próbálja gyökeresen megújítani a játékot. Nem hiszem el hogy nem látod hogy itt csupán éppen annyi erőfeszítést tesznek a fejlesztők, hogy el lehessen mondani hogy időnként kerül új tartalom a játékba.
Nagy kár, pedig igény az lenne rá.
Igen ez hivatalos,hivatalosan kamu.<#banplz>

"A sto a legingyenjátékos barátabb játék a világon"

Ezzel a résszel maximálisan egyetértek. Szoktunk is csörtézni az ingame chaten emiatt....

Van egyáltalán olyan MMO ahol nem a bevált sémákat ismételgetik újra meg újra?

Gundark 1 1
Igen 😞 Szépek az új hajók, de hú most kap még egy nagyobb lövőkét. Azért bosszant mert az SW után az STben van/lenne a legtöbb lehetőség. Időutazás, csavarok, politika, titkos küldetések, amit akarsz. (31es szekció val jó kis politikai merényletek😊 Az ikón küldisor sem volt rossz. Egyben. Nem hetekre széthúzva. Meg annyi g*ci van ebben a világban minek kell még több világpusztító genyó..

Az új STO milyen lesz? Én még nem hallottam erről. Vagy csak hülyítesz? 😊

Raul:

Lásd Elite. Az új, amiben már a bolygón is autókázhatsz, azt vedd meg megint 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.02.09. 14:09:20
Ennyi erővel bármit le lehet így fikázni. Másik MMO, csinálnak 2-3 új instát, pár új cuccot átskinneznek és új statot kap, aztán mehet ki a népnek DLC formában amiért fizethetsz. Itt még mindig nem kötelező megvenni, ingyenes játék, sőt ingame is kifarmolhatod. A sto a legingyenjátékos barátabb játék a világon, szóval aki emiatt sír az csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Kicsit odébb van még április 1....

ezt miből gondolod? van valami hivatalos?
2016 szemptember 16-odikán este 7 órakor lelövik a STO szervereit.
Azok akik március 3-ig rendelkeznek lifetime előfizetéssel az új novemberben induló STO mmo bétájára kapnak meghívót kárpótlásul.

Elférne ja, de ahhoz dolgozni kellene. Ehelyett fognak három régi hajót, átskinezik őket, beállítják a képességeiket, hozzácsapnak egy új single player küldetést, azt nesztek péccs és új tartalom, mehet ki a nép közé. Megvan négy nap alatt.
Világos hogy keresni akarnak, hiszen ez egy pénzügyi vállalkozás. De lehet ám bevételt termelni átlátszó lehúzás nélkül is. Újabb és újabb hajók kiadása (sőt, inkább a régiek átfazonírozása) szerintem nem nevezhető tartalombővítésnek. Persze ha az unatkozó játékosok más játékot keresnek, az a fejlesztők problémája.
Egyszerűen szánalmas, hogy el akarják tartani a szervereket és az ott dolgozókat, sőt a tulajdonos még némi profitot is akar ha már annyit belefektetett a játék és jogok megvételébe.
Előbb járj ingyen dolgozni, utána mondd ilyenre hogy szánalmas. Nem kötelező megvenni, ennyi.
Bár egy új frakció le vinné a zen árát,mivel új frakció új flotta és akkor új flotta bázis.

Klingon frakció sincs rendesen megcsinálva.és kurvára el van hanyagolva.

De az gondolom megint úgy lesz hogy egy bizonyos szint után választhatsz:KDF vagy Föderáció.pedig szerintem egy 3.frakció elférne már a játékban.talán még új játékosok is jönnének.
MarkBlade
Azaz pedig 😊
Defis kód?
Nagy lelkű vagy de nekem kilőve,megvan a defi,és nincs nem 60-as karim.<#wow2>

MarkBlade
A nagy szívem: Pos7FEB6
Mivel már nem játszok aki kapja marja alapon..
Inkább True Way frakció és benne a kardasszia.
Mert a True Way most is létezik.Vannak benne asszem breenek is na meg dominium is.
Na de a tavaly kiszivárgott infók szerint a borg visszajön és szét kúrja a kardassziaiak meg a bajoriak seggét,és még DS9-et is betámadják,így jön valahogy be a kardassziai faj.Vagyis ez volt tavaly.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 09:31:18

Megoldanák ők ezt.
Annak nem lenne értelme,a kardik nem tagjai a Dominiumnak már vagy 40 éve.

Akkor ha már jönnek a Kardik behozhatnák 3.frakciónak a Domíniumot a zen ára meg lemehetne 80-ra.
Jut eszembe,valamit elfelejtettetek.A zen ára mindig is 320-350 közt volt,a zen ára azért zuhant meg mert bejöttek a flotta bázisok,amibe sok sok sok millió dilithium kellett.
És az aki hülye volt hozzá hogy megszerezze az megvette az exen,és mivel nagyon sok ilyen volt, a zen ára lezúgott.Most hogy a flották mind fullosak a zen ára visszatér normális állapotába.Én is ezen az áron vettem az első dolgaimat,de még 2 karival farmolva a dilit.
Ec limit,+2 kari slot,Intrepid,meg a fene tudja még mit,ezen az áron vásároltam 4 éve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 00:27:27

Zen max ára 500 lehet.

Ha így haladunk akkor azért se fogsz sok zent kapni.
Amíg 10 naponta van esélyem kiszedni szinte semmi munkával több mint 900k dilit,addig nincs gond.

Amennyi pihent agyú idióta van ebben a játékban tizedjére is képesek lesznek megvenni ugyanazt a szart.

Command boff helyet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2016.02.08. 23:09:40
Nem hiszem hogy bárki felrakna 6 konzolt rá,gondolom T5 nem lesz kompatibilis a T6 hajóval,és a T6 scimi-n eleve 4 részes konzol szett lesz.
Az ingyenes hajó konzolja asszem szettben lesz ezekkel.

Igen, egyértelműen az a koncepció, hogy a gyakorlatilag kizárólag zen-ért elérhető hajókkal mindig feljebb tolják a sztendereket, így vásárlásra ösztökélve a népeket. Az új T6 tac scimitar az új konzoljával lesz az új DPS király (plána ha intel széket is kap, és miért ne, elvégre a balansz az a kutyát nem érdekli), szóval az összes wallet warrior bezsákolja és abban ül majd. Aztán néhány ilyen buzi összeáll majd STF-ekre, és örülnek maguknak hogy tíz másodperc alatt teljesítették a Conduitot.

Egy szó mint száz, zuhan ez a játék mint a kő.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.08. 23:04:00
Látod, előbb-utóbb minden megérkezik.
Egyszerűen szánalmas...
Most már tényleg kizárólag erről fog szólni az STO? Nulla innováció?

Már előre látom a T6 scimitart vásárló trógereket a hat darab scimitar universal consollal a hajójukon. 😄
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.02.08. 22:57:20
T6 Karfiol-t akarok.<#vigyor1>

Mást nemnagyon tudnak csinálni,mondjuk én inkább valami új játékmódot hoznék be,szkafanderben lövöldözni vagy ilyesmi😄
Már csak ebben tudnak gondolkodni.újra csomagolt hajókat kiadni egymás után,amik esetenként nem is jobbak az alap változatnál.

gerisz23:
Szándékosan csinálják.év végére 350-400 között lesz az átlag váltás.és lassan búcsút mondhatunk annak hogy farmolással veszünk fizetős hajókat.

Én már csak arra vagyok kíváncsi mi lesz ha kiadják az összes T5 hajót T6-ként.Jön a T7 esetleg?és kezdődik a folyamat elölről?
Pontosan.Most meg ismét felnyomják a zen/dili árfolyamot,de akkor egy darabig nem veszek.Addig nem nyugszanak míg 500 dili lesz egy zen...
Én már csak azt várom mikor dől rájuk az egész játék. Előbb-utóbb mindenki ráfog unni a csak hajókiadásokba a szinte nulla tartalom mellett! Lassan már a gyökereinél kellene megváltoztatni az egészet, mert ez így kezd uncsi lenni. Vagy egymásra halmoznak 2-3-4 eventet vagy hónapokig nincs semmi... <#nemtudom>

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Jönnek a T6 flagship hajók.
Katt.
Akik meg azt mondták hogy úgy sem lesz flagship pack azoknak üzenem ezt.<#mf1><#mf2>
Mert jó páran mondták hogy nem lesz belőle semmi és csak álmodtam.<#duhos2>

De már láttam cseten olyat aki pénzért adna el Defi kódot.
De nem tudom egyáltalán el lehet-e adni.