Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rank V and VI Kit Modules
De ezt igen.
PvP Transport Raids and Colony Defence
Memory Alpha 2.0
Enhanced Tech Upgrades
Daemosh Science Vessel
Tadaari Raider
Holds Enemies
Archeros Battlecruiser
Immunity to All Damage
Multi-Mission Science Ship
PvP Reputation
Unreleased / Cut Content
Special Task Force: Anointed
Unreleased / Cut Content
Flagship
2 Piece: –
3 Piece: When receiving damage while a shield facing is depleted, apply "Deadly Response". Increase Temporary Hitpoints for a short time (Stacks up to 3 times)
4 Piece: Flagship Starship Console Powers:
Adaptive Emergency Systems (Eng Console): Required Minimum Health to activate is increased from 50% to 75%
Fleet Weapon Acceleration (Tac Console): Increases duration from 15 sec to 20 sec
Violent Dampening Wave (Sci Console)): Increases radius from 4km to 5km
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 23:26:03
Az UFO-kban hiszel?
A kezdetekkor volt a hivatalos fórumon beszédtéma, hogy a játék más értékeket használ, mint amit kiír.
Erre a wg válasza mi volt?! Ban-nolás a fórumról, fórum purgálás - ez azért beszédes...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.09. 22:28:28
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én nem érzek különbséget.
Mellesleg itt egy cikk az új ST sorozatrú.
Katt.
AW esetében is tapasztaltam olyat, hogy zöld volt az indikátor, pontoson oda ment a lövés ahova céloztam, és mégis pattant.
Off vége, bocsi.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.09. 22:03:53
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Volt már hogy így vakon belőve kilőttem valakit,meg volt az is hogy agyon lőttem a scout csapattársat.Mert csak vaktába rá lőttem trollal az ellenség bázisára.<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 21:07:25
Képet ugyan nem lőttem róla, de én is one-shoot-oltam SU-152-essel, félig látszó E-25-öt, >600 méterről - csak ez (a) nem mindennapos esemény, "nálunk"!
Hihetetlenül markáns a 7.4-7.5-ös és a mostani idők wot-ja közötti különbség: a régiben hasonlóan éreztem én is magam, mint most te (77%-os találati aránnyal, kezdőként) - és örömmel is játszottam, akkor - , de a mostaniban már korántsem tudom ezt elmondani a helyzetemről: számomra, mint egy rossz rémálom, olyanná lett a wot! <#shakehead>#shakehead>
Neked biztos nincs 2-3-as mellé-sorozatod, tuti célpontra, míg nekem beadja ezeket, amikor meg enged találni, akkor a 40-es, közel merőleges szögben álló lemezről is lepattintja a 175-ös átütést, szintén sorozatban..., "csak" ennyi a különbség fiók és fiók között!
Nagyjából, ezért hagyták el az él e-sportolók is a wg-s játékokat!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.09. 20:54:11
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Láthatod,alap felhasználói fiók,nuku prém,és nekem mégis igen magas a találati arányom,nagy távolságra egy ilyen pontatlan ágyúval is.A képen az is látszik hogy nem fizetős lőszerem van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:43:32
Jah és 19 másodperc mire tölt az ágyúja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:25:23
Szoktatom is magam vissza a régi jó GoG-os játékokra - na, ezek biztos, hogy nem lehúzások!
Tegnap nem sok pénz jött.Kéne sok sok lóvé.
Szerintem a játék nagy része egy az egyben a WoT-ból van át emelve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:49:22
Mondj rendes példát ha már meg akarod mondani, hogy melyik játék nem húz le és fejleszt.
GTA online, bár nem ingyenes a játék, és tele van hackerrel, de az tényleg nem húz le, egyszer megvetted, azóta kijött fél tucat dlc, mindegyik ingyenes, minden új cucc ingame pénzért megvehetős. Az oké.
- pár térkép
- új repülők meg tankok
- összevissza csavargatott paraméterek
Ez kb egy az egyben az STO meg az összes többi MMO update filozófiája (új insta, új sztori küldi, új hajók).
STO-ban bármit megvehetsz,csak játszanod kell.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:36:44
Nekem csöppet sem jött be,vagy azért mert a játékosok 99%-a idióta vadbarom,vagy azért mert a WoT után kevés volt.
Ezzel a résszel maximálisan egyetértek. Szoktunk is csörtézni az ingame chaten emiatt....
Az új STO milyen lesz? Én még nem hallottam erről. Vagy csak hülyítesz? 😊
Raul:
Lásd Elite. Az új, amiben már a bolygón is autókázhatsz, azt vedd meg megint 😊
Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.02.09. 14:09:20
Azok akik március 3-ig rendelkeznek lifetime előfizetéssel az új novemberben induló STO mmo bétájára kapnak meghívót kárpótlásul.
Előbb járj ingyen dolgozni, utána mondd ilyenre hogy szánalmas. Nem kötelező megvenni, ennyi.
Nagy lelkű vagy de nekem kilőve,megvan a defi,és nincs nem 60-as karim.<#wow2>#wow2>
Mert a True Way most is létezik.Vannak benne asszem breenek is na meg dominium is.
Na de a tavaly kiszivárgott infók szerint a borg visszajön és szét kúrja a kardassziaiak meg a bajoriak seggét,és még DS9-et is betámadják,így jön valahogy be a kardassziai faj.Vagyis ez volt tavaly.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 09:31:18
És az aki hülye volt hozzá hogy megszerezze az megvette az exen,és mivel nagyon sok ilyen volt, a zen ára lezúgott.Most hogy a flották mind fullosak a zen ára visszatér normális állapotába.Én is ezen az áron vettem az első dolgaimat,de még 2 karival farmolva a dilit.
Ec limit,+2 kari slot,Intrepid,meg a fene tudja még mit,ezen az áron vásároltam 4 éve.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 00:27:27
Command boff helyet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2016.02.08. 23:09:40
Az ingyenes hajó konzolja asszem szettben lesz ezekkel.