Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oksa köszi

nem értem ezeket a mirror hajókat 0pajzs 17% hp és beakad nem sérül tovább 😮
mi ez low hp bug?
már csak 80.000 lobim van, 30k-t eladtam hajók formájában mert kellett az ec az omega cuccokhoz.
exchange-hez lejárat előtt áll a folyosó túloldalán
Hol is lehet ezt becserélni diliért?
Annyit rémlik hogy a DS-en de ott hol?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah észrevettem,régen 1 log file volt,most egy rakás idióta nevű log file lett.
De szerettem volna tudni nőtt-e a sebzésem hogy bővítettem a flambardot.És végre lecseréltem a boffjait critesre.

Valamit mókoltak craptycnél a log fileal,szóval egy darabig ilyen lesz.
Az új skillrendszer a mostani leegyszerűsített verziója lesz,sztem nem lehet majd annyira specifikus buildet csinálni,de majd meglátjuk.
Nekem azthiszem 22 karim van abból 2-őt majd msot akarok felhúzni ha lesz rá időm.Mind2 reman szval szopacs😄
Jah nekem meg nem megy combatlog,hol mér hol nem mér.

Lehet hogy támadt egy ötletük és most úgy gondolják hogy könnyebb lesz megvalósítani.ha meg lesz kardi kieg csinálok egyet aztán beállítom contrát farmolni.
Az ok,de minek új kari most?
Ha májusban jön kardasszia vagy az új recruitment event akkor úgyis kell új kari.

Készülnek a jövő heti bonus xp-re.remélem meglesz a 150%.
Mi a szösz mindenkire rájött a kiskari húzás?
Annyi kis kari van mint a fene.

Akkor mégiscsak skillezünk.nagyrészt úgyis a régi buildjeim fogom megépíteni.remélem majd hozzák is azt szintet amit eddig.
Hát ha a "holodeck" alatt az éles szervert kell érteni, akkor a releváns rész ez:

Q: When the Revamp hits Holodeck, will players have to re-spend their Skill Points, or will they be automatically updated?
A: All characters will have the entirety of their purchased skills refunded automatically, and will need to spend their new Space Points and Ground Points to purchase skills under the new system.

Azaz mindent refundolnak és újból el kell költeni a space és ground pontokat, de mostmár atz új rendszerben. Azaz lényegében kapunk egy ingyen skill resetet.
Logikusnak is tűnik ez, hiszen macerás lehet nekik kitalálni hoy hogyan kell konvertálni egy az egyben az egyik rendszerből a másikba, és tuti hogy mindenki csak háborogna miatta. Igy rábízzák a népre a kulimunkát.

Mert nem veszik elég komolyan és a kicsikre nem figyelnek.😄
Na ne viccelj,pár száz magyar miatt nem fogják le fordítani.<#vigyor>

Igazán kiadhatnák az ilyeneket magyarul is.😄
Már láttam,de én nem tok englisül.

Jött új infó a skill revamp-ról:Katt
Amennyire szerény angol tudásom megengedi úgy vettem ki hogy a jelenlegi buildek átkonvertálódnak az új rendszerbe és csak az elköltött pontok után járó képességeket kell majd kiválasztanunk.de majd valami jobb angolos azért nézze már meg.
Az ötlet jelenleg terv fázisban van,és még nekem is meredek,és olyan dolgok kellenek a megvalósításához ami neked sincs meg azt hiszem.

Mi az ötlet kulcsszerzésre? <#papakacsint>
Hát Raul más tészta,ő nem költi el marhaságokra.
Neki van vagy 100 ezer.
Raul szeret pénzt keresni és ért is hozzá,én nem szeretek exelni mert untat.
De most támadt egy ötletem pénz szerzésre,és egy másik ötlet kulcs szerzésre.A pénzszerzős ötletem a szokásos,sulibán bug.
De a másik az már húzósabb.És van mellette sok érvem meg ellene is.

Raulnak mennyi lobi kristálya van? Mintha régebben rakott volna be egy képet hogy dúskál benne. 😊
Nem tehetek róla,én imádom a lobit,engem nem a hajók izgatnak a boxokban,hanem a lobi.
Nekem olyan a lobi mint Gollamnak a gyűrű.<#vigyor>

Visszaeső. 😄
Tudja a tököm,nem néztem a mai patch note-t.
Sajnos elkövettem egy oltári nagy hibát,nyitottam megint boxot,majdnem egy évig nem nyúltam hozzá,de most megint.
És tessék,már azon töröm a fejem hogyan szerezzek újra kulcsot.meló közben eszembe jutott egy vad ötlet,amivel szereznék egy 100 darabot.Azt akartam le tesztelni.<#hawaii>

Bekerült valami amiért érdemes belépni?
De én elfelejtettem hogy csütörtök van,és volt egy jó kis tervem,erre bukta.<#hawaii>

Ma is meg holnap is lesz karbantartás,igaz holnap elvileg megy a szeró.
Na fel akartam menni játszani,erre elfelejtettem hogy csütörtök van.<#vigyor>

Hát igen ezért van sok hajómnak k anyád niva meg hasonló neve.<#nyes>

A fő épületben,ahogy be mész a bázisra a transzporterrel szembeni nagy terem.Egy bár van ott,meg hatalmas kandalló,egy vérbor kút.És a bárnál táncoslányok.

Mi a pék, hol van az?

Mostmá legalább értem a hajóneveidet 😄

Végül csak úgy döntöttem hogy a maradék lóvémból veszek kulcsot és nyitok boxot,hátha mákom lesz és jön vagy 300 lobi.
Ló szart,40 kulcsból ez jött.

Jah szerinte ez puccs volt.
Küldött egy körlevelet puccs címzéssel,és úgy kezdte a levelet hogy Átvettem a hatalmat hahahaha....

Értem.
Kapott átmenetileg rangot,mert a flotta vezető betegség miatt nem tudott,játszani,és ez még a régi rendszerben volt,akkor másképp volt a lefokozás,most már nincs az hogy egyből lefokoz,most 14 nap kell hozzá.Akkor még egyből kitudott rúgni bárkit.

Hogy tudta lefokozni őket?a többi admirálist én se tudnám lefokozni nálunk csak ha nem lépnek be akkor automatikusan.
Nem jogosultság hiányzik,hanem hogy legyen ilyen project,de nincs.Klingon flottában már az elején egyből volt ilyen szoba.Össze is dobtuk rá a dilit pár óra alatt.Akkor még a régi klingon flottánk volt.
Kár hogy nem ismerted a régi flottát,nagyon jó volt,jó hangulat,sok ökörködés,még pvp-zni is jártunk.meg sokat farmoltunk közösen dilit a flottának.
Minden nagyon jó volt amíg nem jött az a
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tetves cigány
niva,és el nem lopta a flottát.
Mondjuk aki kihasználja hogy a flotta vezető nem tud játszani betegség miatt az egy gerinctelen szemét tetű.
De ott is hagyta mindenki,kivéve a haverjait akiket előléptetett.Régi vezetőket meg flotta alapítóit lefokozta értéktelen rangra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 10:16:42

Le vagy maradva, a klingon oldalon ez alap felszereltség egy bázisnak.<#vigyor>

Asszem elég nagy a jogosultságod ahhoz hogy elindits egy ilyen projektet a flottában, nem?

Mondjuk lehet nem a fapicsa fedes flottában kell próbálkozni ezzel a felvetéssel, hanem az életvidám és tökös klingon oldalon. Qapla!

Én már három éve kampányolok hogy legyen a flotta bázisnak ilyen épülete.de nem akarják betenni.<#vigyor>

Hiányolom a a rudakat a táncoslányoknak...

CLR—Infected Space❤️:14>— Dmg(DPS) —Beba 9 422 686(48 822) TRINITY 9 414 916(49 293) Orijin 6 533 030(33 675) Meiri 5 191 335(27 323) Mina Aquen 3 877 541(19 987)
Legnagyobbat én lőttem.
Max. One-Hit: 417 132 (Meiri)
És mivel?
Max. One-Hit: 417 132 (Javelin)

Mi ez valami Illegális bár XD
Na'Kuhl hajó híd.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 19:43:31

Egy PVP tournament hírdetés volt,ki volt listázva mit lehet és mit nem használni,DR utáni hajókat skilleket repus szarokat nem,meg egyéb.Full angolul szóval tizedét sem értettem.

Basszus,ezek a tetves tolvajok,már betűt is lopnak.<#wow3>
A Flambard buildjuk egy rakás szar.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 17:53:54

Ellopták.