Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem is, akkor tuti elverem összes kék kavicsom. Lehet kéne gyűjteni az expansion 3 giga packra. Tudom h ha 5/5-én bejelentik akkor is van még pár hónap a release-ig. De inkább legyen meg a sok zen hamarabb mint h ne legyen pf.
Meg fog zuhanni a zen ára szerintem.Mindenki lázasan veszi majd ki a repus szetteket.

Na hivatalosan is megjött a visual slot ficsör 😄
A perfect world vagy mi az a koreai a cryptic meg amcsi mint ahogy eredetileg a játék is , és egyet értek hogy a delta óta vagy a takony óta szarnak bele , csak kérdés az hogy azért mer a temporalis kieg tényleg jön akkor érthető csak ezeket a kiegeket nem 2-3 évente kéne szorni hanem 1 max 1.5 , a tos be volt hogy galaxison kívüli lények akartak visszamenni az andromédába tán (ez nem tuti) és ott még nem volt meg a fednek a technikája (kb warp 7-8 al) lehetett azóta tán ujra is alakították a warps skálát ahol már a 9.999x en is lehet annyit tolni hogy számít + transwarp csillagkapu transzportálás féregnek a lyuka stb stb szal el lehet hagyni , plata neked meg bele kéne törődni nem lesz t6 karfiol se brokkoli kelbimbó semmi 😄 max t7 😄 ha lesz még sto 😄
Hát az fix,megyek twitterre és megint elküldöm őket az anyjukba amiért nincs T6 karfiol.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 12:28:03

Ez a baj hogy sok mindenre sz@rnak.
Az biztos,de attól ők még szarnak rá.

Az rendben van.de azért szerintem az Európai meg Amerikai játékosok vannak többen.
Na de ami európában hosszú hétvége,az koreában és kínában semmi.
Ez a cég meg asszem vagy koreai vagy kínai.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 10:29:08

De ha annyi tervük van miért fullad ki időről-időre a játék?most is Húsvét-kor azthittem lesz egy kis giveaway meg új sztori aztán jött a pofára esés hogy semmi.szerintem ezzel is hatalmas hibát követtek el hogy az embereknek semmi tartalmat nem adtak a hosszú hétvégére.
Igen én tudom,egy rahedli dolog van tervben.

Itt egy reddit post a legújabb deves interviewról amiben látszik h azért Cryptic részéről hosszútávú terveket szövögetek. Ez is valami.
Azért ezek kicsit rendesebbek,február elején kilőtték a mac klienst,és a mac játékosoknak megszűnt a STO,kárpótlásul kaptak a lifetimerek meg fizetősök zent az ARC accjukra.Amit más játékokban el költhetnek.

Ezek mind csak a ritka kivételek sorába tartoznak. Utána csak pislognak nagyot és elindulnak balra.
Hát, pár hete láttam egy ilyen epizódot a picardos sorozatban. Kicsit megtunningolta vmi energialény a hajtóművet azt voilá.. 😊
De általában elég a polaritás megfordítása is 😄 (bírom hogy bármely scifiben ez ultimate megoldás szokot lenni a problémákra)

valóban
Sztem a lifetimer az nem azt jelenti hogy a játékosok életük végéig játszhatnak, hanem azt, hogy ameddig a játék él... 😊

Remélem az Új Star trek film azért nézhető lesz,bár egy szánalmas majom rendezi.
Az új Star Wars film hatalmas csalódás volt nekem.Olyan volt mint egy kis költségvetésű ócska film.
Bár Han Solo nagy volt benne,de a többi gyenge volt,harmat gyenge.

Jah,crosis,hát ő tuti sok pénzt nyom bele.
Aszittem már valami francia gyerek akit a croissantról neveztek el.

Crossisra gondol sztem,de ő tudtommal kva sok pénzt öl a játékba,nem hiszem hogy napszámból él sőt...
Nálunk a flottába van egy NASA mérnök,ő is szokott zent venni,a dilit ált. ő rakja a projektekbe.
Nemtudom crossisnak mekkora vagyona van ingame,de van egy sejtésem hogy nem ő a leggazdagabb...
Ki az a croasson?
Ha van ideje a játékra akkor nem hiszem hogy az lenne aminek gondolod,nem lenne ideje játékra.
Bár fingom sincs kire gondolsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 08:09:00

Lifetimerek kapnak majd az ARC accountjukra egy kis kárpótlást,többi mehet a csába.
Az EA ha lelő egy MMO-t akkor általában szarnak a fizetősökre.
Velük volt már régebben szerencsém.Annyit mondtak kösz hogy játszottál de most húzz a picsába.Vagy fizess elő másik játékunkra.

Mint a többi online játék esetén ami megszűnik, megszűnt... Ezért nem szabad egy játékban leélni valakinek az életét. Mint az a croasson idióta aki a leggazdagabb akar lenni a játékban és az életben meg lehet egy napszámból élő senki! Ezeknek vannak ilyen hajlamaik. <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 08:06:04

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Persze ráférne egy alapos felújítás,de mi lesz a sok lifetimerrel,meg a kifarmolt cuccokkal stb.?
Én nagyon úgy gondolom, hogy mindenki úgy járna jól ha nem kapnák meg a továbbiakban a jogokat. Eléggé vontatott ez már, az mostani seasonbe gyak 4 hónap alatt nyomtak ki 2 epizódot, az előzőben meg 4 hetente volt egy új. A grafika is elavult már csöppet ez látszik a karaktereken, ez már egy lejátszott 6 éves engine! Aeea meg már régóta nem veszik a fáradságot sem, hogy a hajók belsejét kidolgozzák...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 07:22:57

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Pedig volt rá példa hogy átrepítették őket egy másik galaxisba,azthiszem a TOS-ban volt..
Ha nem tévedek a galactical barrier miatt STben nem szokták elhagyni a galaxisunkat. A hajtóművek sem képesek rá h átmenjenek egy másik galaxisba. Meg minek ha a sajátunkat sem térképezték még fel. Persze sto próbálkozik az iconian kapukkal, de az is csak kivételes esemény. Meg ezt a kiváltságot a Stargate és az analszondát gyártó Asgardiak már kimerítették. XD
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.03.28. 22:59:22
season "a pecsek" és E.T >>Extra-Terrestrial >> földönkívüli tudood galaxyson kívüli
Hogy kerül E.T. az ST univerzumba?
Meg mi a szösz az a so.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.28. 21:02:20

amíg nem tudod hol mikor játszódik a sorozat nem lehet megmondani , és nem azzal van a gondom miféle küldiket nyomnak ki hanem hogy egy játékba 2-3 engine van felhasználva , bugok nincs kontent ha van az is bugos és hát haldoklik az egész pl t6 os hajók 70 % a ujra textúrázot fos lásd galaxy vagy excelsior , pl a temporal dolog érdekel és remélem hogy ezt még megéri a játék de pl ami most van 3 hónapja szotyi meg 2 küldi azt pá ez gáz , legjobban tán Nsoftal járna az sto ,már az első 2-3 hónapba megmutatta a kedves fejlesztő brigád hogy menyit érnek , könyörgök végtelen területen van el terítve az st univerzum több idősíkba , és minden retkes so-val csak alfáznak meg bétáznak pl fasza lenne ha az androméda galaxysba betörne a kdf és be morcosítaná Et-t
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.03.28. 20:56:57
Olvasd el amit írnak benne, ne csak klikkeld végig mert akkor tényleg rövid.
Én is szeretem. Gáz lenne ha megszűnne akármilyen okból is. Egyetlen előnye az lenne h megszabadulnék az mmoktól.
De ezek a színvonalas küldik is csak 5-10 percig tartanak. 😄
Én is birom a STO-t,bár hogy ennyire a pénzre mennek rá most az kicsit szar.

Valóban lehetne több story mission, de ha azt nézem h a default mmo questek annyiből állnak h szedj h össze 10 gombát vagy ölj meg 12 kis farkast stb akkor az sto még mindig színvonalasabb cuccot tol az arcomba, csak lassan csordogálva. Inkább ez mint 100 nővényszedős agyrém. Szerintem.
Star Trek Online nem rendelkezik túl nagy játékosbázissal.
Jövőre új sorozat jön.Az idén új film.Ha a sorozat siker lesz biztos sokan akarnak majd ST-t játszani.
Ha CBS megbízásából csinál valaki egy értelmes multis játékot akkor arra lehet többen lennének kíváncsiak.

Hát igen, az tény hogy nincs semmi ami miatt most be kellene lépni. Az meg nekem nem tartalom, hogy dps huszárkodjak. Fasza pvp kellene összedobniuk oszt már lenne mit csinálni.
olvastam valahol , + ez egy rakás szar 6-700k-s felhasználó táborral + ha van egy kis esze a Paramount Pictures-nek megcsinálják a maguk "dc" , "sw" , "marvel" stb univerzumot és kaszálnak nagyot , az hogy 3 havonta 4 küldi stb kicsit gáz és mind úgy mondom hogy nem 1 zenes hajóm van stb
Ha le is jár, miért ne hosszabbítanának. Cryptic pénzt keres vele és fizet a CBSnek a jogokért. Plusz 2017.-ig és utánra is terveznek content. Persze ettől még a CBS elálhatna, de mire fel ha egyszer megy a biznisz. Az EA meg tudtommal Star Wars gémekkel is kereskedik. Na a CBS azoknak nem fog adni egy árva napra sem ST jogokat az tuti.
Nyilván, de olyat vélnek tudni itt párán, hogy nem is kapják meg újra, sőt el is veszik. Szóval belső céges infókat tudnak itt páran. 😊
Már tavaly volt a cseten hogy az idén bukják a jogot és az EA/BW páros adja ki a köv játékot.
De aztán ennyiben maradt,bár időről időre felbukkan a téma,de csak annyi hogy nem hosszabbítják meg.

Olyan tény amit valaki egy random cseten leírt, vagy olyan tény amit egy dev mondott valahol. Mert nem mindegy h melyik.
Ez tény,mármint hogy idén lejár a szerződésük a jogokra.
Ott dolgoznak, Plata meg olvasta de egy kukkot se értett belőle. Innen az infók... <#alien><#banplz>
Honnan szeditek ezeket a elveszik a IP jogait vagy h lejár és nem kapják meg újra és a hasonló belső céges infokat? 😄
<#nyes> igaz
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.03.28. 20:02:27
Először a játék jogait kapják meg majd újra,aztán jöhet a T7.
hamarosan jön a t6 temporal előtte van 20% os le árazás azt várd meg, t7 még jó ideig nem jön. Ha jön is akkor karira talán , de elvileg a temporal jobb lesz a mostaninál meg az tán min a kdf/fed/romulán oldalon jó lesz , + ha ferengi tényleg promo akkor azoknak kéne elsőnek t7 re állítani mivel 1 évet kell kiszolgálni
Azt mondjátok már meg nekem, olvastam/halottam, hogy nyár környékén jönnek majd új hajók, elvileg T7-esek, várjak még addig, és gyűjtögessem a zen-t? Vagy esetleg ha akarok venni 1 Presidio-t mostanság, ha összejönne rá a zen akkor nem teszek vele nagyon rossz lóra? Tac karinak gondoltam.

uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb

Jah kösz láttam,az egyik ferengi promós lesz.Talán.