Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor is behalt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Van még egy free kari slotom, de most sem tudom csak az alap 3at választani a fajoknál. Az a zöldes orion faj pedig jó lenne 😄
Figy a régi gépem asszem 2x3.2giga volt meg mittomén talán 4 giga ram és 512 mb kártya,azzal is ment.
Asszem neked a legújabb driver van fent,elvileg az új driverekkel nem haverkodik a játék.
Esetleg próbáld meg ablakban futtatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 11:48:56

Sehogysem akar az intro után elindulni. Intro-t skipelve vagy végignézve behal. Minden más erősebb gépigényű játék elindul.
Mellkéelt direct x is fellett téve.
Steamesre átmásoltam a játékot hátha ott jó. Elfogadta.
Steames ellenőrzés is helyesnek vélt mindent, de mégis ugynaza a probléma.
Launcherben Safe mode-dal és command line-ba beírt -d3d9-al is próbálkoztam.

Csak jó ez a konfiguráció neki.
Gépem: 2*4gb-os ram, e8500 2*3,12 ghz-es proci Asus 4gb-os videókártya,256 gb-s SSD

Anno nem volt ilyen általános crash probléma nektek?

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.15. 11:46:10

Risa-n még a gyíkok is süttethetik a hasukat.

Egész nap eventek vannak,tánc,köcsög keresés,homokvár építés,satubbi.
Az idén új fürdőruhák érkeznek,majd figyeld meg első nap 60-80 milliót is érni fognak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 11:40:57

Rizsának nevezik,de igazából Risa,üdülőbolygó és nyári event helyszíne.
Risa az ahol a karaktered is leveheti a mindennapi egyenruhát és lengébben öltözhet.

Amíg tart az előfizetésed,addig érdemes új karit kreálni,már ha tervezel még új karit,ugyanis amíg előfizus vagy addig előfizus fajokból is választhatsz kari kreálásnál,ha egy karival eléred az 50-es szintet unlockolod azt a fajt,vagyis mondjuk most csinálsz egy előfizus karit,mondjuk miraluka-t és eléred vele az 50-es szintet,akkor unlockolod azt a fajt magadnak.

Risa- Rájsza. ST TNG-ben sokszor emlegették és epizódokban is megjelent az üdülőbolygó.
Kíváncsi vagyok rá, hogy csinálták meg a játékban. Már ha elindul XD

Risa bolygó, ott szokott lenni a nyári event.
A rizsa az micsoda? 😄 A craft event amikor érdemes a ládákat nyitogatni?

Kösz a tippet, meg is kaptam a plusz inventory sort. 😄
Nem hát.

Én sem. Gépigénye nem lehet kevesebb mint a WoT-é vagy Armored Warfare-é. Gondolom nem egy GTA V igénye van.

Nem tudom mi lehet a baj,de intro után mennie kéne.

Sziasztok!
Karaktert elkészítettem. Optionsban a grafikai beállításokat alacsonyra vettem.
Viszont Intro után nem akar tovább menni. Mi lehet a probléma? Nálatok ilyen anno előfordult?

Remélem nyári eventen jó kis hajót fognak dobni. Azt sajnálom hogy másik karakterrel nem lehet visszamenőleg megcsinálni régebbi eventes küldetést... 😊
Május 19-június 9.kristály,
Június 9-től rizsa.
Május 19-től craft event is.

és mikortól?
Crystalline Event Rewards

Console - Universal - Crystalline Absorption Matrix: 10k Range

to self: +500 All Energy Damage Resistance Rating

Every 3 sec, to 3 random targets in forward 180' arc:

Apply Matter Conversion Beam for Antiproton Damage

Once per sec when hit by Energy Damage, +13.3% Bonus Damage for Matter Conversion Beam

Tévedtem,van 1 human sith sorci,1 human sith assa,1 sith pureblood sith assa.
Van 1 Miraluka Jedi shadow,1 human jedi sage,1 togruta jedi sage.
De javaslom keress egy friend referal linket,ad 1 hét előfizetést.Utána szerintem prefered leszel,plusz ad +1 táska sort.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 00:04:43

Jah dettó,Inq jó nagyon,asszem 3 van belőle,asszem 2 sorci 1 assasin.

Sithnél inquisitor és a jedinél consular. Próbáltam a harcos is, de végül meguntam a dupla fénykardos kaszabolást.
Harcos vany Inquizitor?

A sithemmel mindig a jó választ adom és tökre kivannak az npc-k h ilyen sithet még nem láttak.. 😄D Jókat nevetek néha.
Én prefered vagyok,van 18 karim red eclipsen,szinte minden unlockolva CC-ből,de nekem is max 50 szint van.
A sztori a jellemedtől, a válaszaidtól a nemedtől és a fajodtól is változhat.

Igen ezeket már tapasztaltam.
F2P-ként semmire sem mész,max 50-ig mehetsz.A sztori a karakteredtől változik.

Remélhetőleg nem revampolták a CC event és akkor tényleg lehet sok karival tolni.
Kb 2 hete kezdhettem, pár nappal az egy hetes xp eventjük előtt. Csak nyomom a küldiket, a story elég jó és érdekel is. Maga a játék is király csak a sok f2p megszorítás zavaró kicsit. De meglehet szokni.
Szerezned kell 14 kristály shardot,kapsz érte 50 ezer dilit,meg eventes tárgyat,markot,fm-et,satubbi.
Leg lazább event.Szerintem 20 karival letolom.Napi 1 kristály shardot kapsz ha elmész kristályra.

Mi az a kristály event?

Tavalyi eventtel egyesek milliárdokat kerestek,egyesek meg simán saját szórakozásukra csináltak sokszáz millió értékű cuccot.

Jövőhéten igen,ToR-ban mi a manót művelsz?
Bár jövőhéten lesz BH event.

Kristály event meg mikor jön? Mintha 19.-e rémlene. Mert akkor sok karival kell belogolnom a jelenlegi 1 helyett. A tor és d3 elveszi az időm, nah meg a szemét való világ nevű stf. <#nyes>
Aha jelenlegi állás szerint az AoY 4 játszható fajt tartalmaz. Temporal eventen meg kell 1 darab karakterrel végig menni. Ofc bármi változhat és én csak tippelek/jósolok/korábbi évek alapján következtetek 😄
Milyen négy karakter te tök,1 kari de 4 fajból lehet választani.<#vigyor>
Nem a tavalyi eventen kaphattál oylan cuccokat amiket nem kapsz meg csak úgy,ott van a spéci Boff is,a speckó traitek,device-k,satubbi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 20:38:40

Na de, ezeket megszerezheted úgy is, ha ezek begyűjtésére koncentrálsz a karakter kihúzogatások helyett(i időben)...
Sz'al, az egyedi cucc lényegében az, ami a döntő lesz - bár, esetemben még ez sem: kell a bánatnak még 4 karakter, amikhez naponta, akár többször be "kelljen" lépni!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

De nem tudom mikor jön,jövőhéten kristály event,ha annak vége risa event.

Na igen karinként vagy 50 ezer dili,sok száz mark,raklap craft alap.

A sok dili, r&d cucc és a raklapnyi mark az accon minden karinak, nah az volt az igazi jóság. Remélem idén is ilyeneket adnak.
Tévedsz,tavaly sem ruha volt a jutalom,hanem traitek és ground meg űr cuccok.
Mai napig használom őket,az űr trait nem nagy szám,de a device jó.És ez még csak a jéghegy csúcsa,rengeteg jutalmat kaptál.

Kemény az mmo Izaurák élete 😄
Tehát, a lényeg: hogy a nap 24 órájában a játék előtt kockuljál és majd kiszúrják a szemed ezért valami rucival, vagy ahhoz hasonlatosan "értékes" dologgal...
Aha, értem!
Ezek után nem hiszem, hogy bele fogok vágni - időm sincs rá, nemhogy késztetésem még karaktereket indítani, amik további időt rabolnának el az életemből (már ez a 8 is sok, ami van - meg nem hinném, hogy akárcsak egynek is teljesítve lenne az itt felsorolt, összes küldetés)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.14. 19:24:19

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem tudom mikor indul, de ha tippelni kéne akkor kb az X3al egyidőben startól. A jutalmak meg h nem banolnak ki ha végig csinálod. Egyértelmű. Viccet félretéve deltás eventből ki indulva majd valami account unlockos rewardokra számítanék. Ami lehet akármi. Elvileg júliusban indul a AoY.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.05.14. 18:34:37
Mikortól megy ez az event és mi a jutalom?

De még mindig nem értem, ennek mi haszna lenne egyáltalán...
Kapsz trait-et, skill-t amit máshogy nem szerezhetsz meg és az ordenálé OP lesz, vagy mi?

Jó ez így, úgyis vulkáni scit akartam <#vigyor2>
Mirror Soval esetleg (ha már mirror Archer kiszúrt vele), vagy Sarek.

Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.05.14. 17:56:03
Temporal kari csak fedes lehet,ember,vulkáni,tellarita és andóriai.
Vagy ha tudsz kreálni romulán esetleg klingont embert akkó szólj.<#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 17:48:13

Na, akkor jó lesz ez remélem.
Elkezdek egy romulánt, klingont, meg egy sci fedet.
Vagy most olvasom a ph-n, hogy csak fedessel lehet, akkor semmi gáz. legalább nem kell végigszenvedni a többi frakcióval.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.05.14. 17:45:39
Deltát is meglehetett csinálni félévvel is később.
Ha megvolt kreálva a karid.