Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Asszem neked a legújabb driver van fent,elvileg az új driverekkel nem haverkodik a játék.
Esetleg próbáld meg ablakban futtatni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 11:48:56
Mellkéelt direct x is fellett téve.
Steamesre átmásoltam a játékot hátha ott jó. Elfogadta.
Steames ellenőrzés is helyesnek vélt mindent, de mégis ugynaza a probléma.
Launcherben Safe mode-dal és command line-ba beírt -d3d9-al is próbálkoztam.
Csak jó ez a konfiguráció neki.
Gépem: 2*4gb-os ram, e8500 2*3,12 ghz-es proci Asus 4gb-os videókártya,256 gb-s SSD
Anno nem volt ilyen általános crash probléma nektek?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2016.05.15. 11:46:10
Egész nap eventek vannak,tánc,köcsög keresés,homokvár építés,satubbi.
Az idén új fürdőruhák érkeznek,majd figyeld meg első nap 60-80 milliót is érni fognak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 11:40:57
Risa az ahol a karaktered is leveheti a mindennapi egyenruhát és lengébben öltözhet.

Kíváncsi vagyok rá, hogy csinálták meg a játékban. Már ha elindul XD
Karaktert elkészítettem. Optionsban a grafikai beállításokat alacsonyra vettem.
Viszont Intro után nem akar tovább menni. Mi lehet a probléma? Nálatok ilyen anno előfordult?
Június 9-től rizsa.
Május 19-től craft event is.
Console - Universal - Crystalline Absorption Matrix: 10k Range
to self: +500 All Energy Damage Resistance Rating
Every 3 sec, to 3 random targets in forward 180' arc:
Apply Matter Conversion Beam for Antiproton Damage
Once per sec when hit by Energy Damage, +13.3% Bonus Damage for Matter Conversion Beam
Van 1 Miraluka Jedi shadow,1 human jedi sage,1 togruta jedi sage.
De javaslom keress egy friend referal linket,ad 1 hét előfizetést.Utána szerintem prefered leszel,plusz ad +1 táska sort.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.15. 00:04:43
A sztori a jellemedtől, a válaszaidtól a nemedtől és a fajodtól is változhat.
Leg lazább event.Szerintem 20 karival letolom.Napi 1 kristály shardot kapsz ha elmész kristályra.
Bár jövőhéten lesz BH event.
Nem a tavalyi eventen kaphattál oylan cuccokat amiket nem kapsz meg csak úgy,ott van a spéci Boff is,a speckó traitek,device-k,satubbi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 20:38:40
Sz'al, az egyedi cucc lényegében az, ami a döntő lesz - bár, esetemben még ez sem: kell a bánatnak még 4 karakter, amikhez naponta, akár többször be "kelljen" lépni!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mai napig használom őket,az űr trait nem nagy szám,de a device jó.És ez még csak a jéghegy csúcsa,rengeteg jutalmat kaptál.
Aha, értem!
Ezek után nem hiszem, hogy bele fogok vágni - időm sincs rá, nemhogy késztetésem még karaktereket indítani, amik további időt rabolnának el az életemből (már ez a 8 is sok, ami van - meg nem hinném, hogy akárcsak egynek is teljesítve lenne az itt felsorolt, összes küldetés)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.14. 19:24:19
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.05.14. 18:34:37
Kapsz trait-et, skill-t amit máshogy nem szerezhetsz meg és az ordenálé OP lesz, vagy mi?
Mirror Soval esetleg (ha már mirror Archer kiszúrt vele), vagy Sarek.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.05.14. 17:56:03
Vagy ha tudsz kreálni romulán esetleg klingont embert akkó szólj.<#whatever>#whatever>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.14. 17:48:13
Elkezdek egy romulánt, klingont, meg egy sci fedet.
Vagy most olvasom a ph-n, hogy csak fedessel lehet, akkor semmi gáz. legalább nem kell végigszenvedni a többi frakcióval.
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2016.05.14. 17:45:39
Ha megvolt kreálva a karid.