Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Epikus A-ból B-be száguldozások.... sok nyál és könny tengere....
angelus1991ster.blogspot.hu
Hát ezek a valami szerintem nem na kúlok.
A promós R&D packot nem tudom most hogy érdemes,nem vagyok benne a bizniszben.
Általában a dili farmoláshoz értek,a pénzhez én is tanácsot szoktam kérni.
na meg rengeteg craftos cucc esik belőlük,sok sok értéke katalizátor egyéb szar.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.20. 22:46:03
Plata:
Nem a hülyék szaporodtak el a wot-ban, azok mindig is ott voltak (már aki a hátsó vonal mögé szeretne bújni camp-elni, ha nem indul a lemming-train és hasonlóak), de régen "kezelve" lettek úgy, hogy kilőttem/kilőhettem őket, akár még én is, de ma már tényleg mindent beszabályoz a script: mit lehet és mit nem, ez a magyarázata a "még több" hülyének: a script miatt semmit sem tudnak ártani az ellenfelüknek a "leszabályozottak".
Ha szerinted nincs script, akkor mivel magyarázod azt kurva nagy stat-romlást, ami ~2 éve kíséri minden csatámat? Addig miért tudtam W-R-t, Pool-t, stb. szerezni rogyásig, azóta meg miért nem?
Azért, mert téged nem érint - még..., bár abból is nekem lenne bajom: farmolhatnám a zsebkendőkre valót... - , attól még nagyon is valós a probléma!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Én egyébként ezért hagytam abba a picsába a WoT-ot kb egy hónap játék után, mert elbaszottmód random az egész fostömlő célzás és sebzésrendszere. Szarakodjon véletlenszám-generátoros célzással az, akinek muszáj. Én mindig azt élveztem a multis kompetitív játékokban, ha ÉN lőttem pofán az ellenséget, nem azt, hogy megnyomtam egy gombot, és történt valami a képernyőn, aminek talán valami köze volt ahhoz, amit csinálni akartam. Sztem az a játék egy fos, de ezt így előre látni lehetett rajta, kipróbálva meg gyorsan bizonyosságot is lehet róla szerezni. RNG célzás ÉS RNG sebzés egyébként a legeslegalja, sokkal rosszabb rendszert nem tudok elképzelni. Legtöbb FPSben a szórás miatt a célzás eléggé véletlenszerű, de csak sorozatlövésnél*, a sebzés jellemzően fix. Itt még az sem, meg ugye igazából célozni sem lehet...
*Kivéve az ősCSét, ahol valahogy benne felejtődött az a bug, hogy a félautomata mesterlövészpuskák már az első lövést sem a célkereszt közepébe küldték, így teljesen totálisan használhatatlanok voltak.
2.Dicker max mindig szar volt,mivel nyitott he lőszertől egyből eldurran,már t5 med röhögve oneshotolja.He nerf előtt még gázabb volt.
3.Háá passz.
4.Az a baj túlságosan megszaporodott a hülyék száma,ezért nem kapsz annyi jó csatát.
A wr-re statra meg szarok mert nem izgat már három éve,csak a szórakozásért játszom.
Jah és aki volt béta teszter annak is segít a script,és neki is azért van jobb statja mert a játék neki mindig besegít.<#hawaii>#hawaii>
Igen, "kinyitották" csak túl szűkek lettek azok a csövek és némelyikben még megfordulni sem lehet. Hasonlítsuk már össze a régi Malinovkát és Serene Coast-ot, hogy azok mennyire voltak nyitottak a maiakhoz képest...
Emlékeim szerint akkorra sikerült egy jobb invite code-ot szereznem, így igen, "hivatalosan" akkortól játszok - kisebb-nagyobb megszakításokkal.
Plata #20527:
1. Akkor csókoltatom a nénikédet! De nem ő a ferengi ága a családnak, igaz?
2. Engem ennek ellenkezőjéről győzködtek a wot topikban, amikor azt állítottam, hogy most nem jó a script miatt, de régen az volt (lásd R-W medál).
3. Nem is tudom, de amikor a camp fest SC-on részese lehettem egy, a bokorból leskelődők kifüstölését megvalósító attaknak, akkor pár napig a föld fölött jártam, mert annyira jó érzés volt - mostanság meg inkább azon mérgelődöm, hogy még több lett az "árnyékos hely" a pályákon, ahonnan meglepetésszerűen, bármikor érkezhet mögém vki.
4. Igen, most jó, ha 2-300 meccsenként kapok vmilyen elismerést a játéktól, ami régen szintén napi többször ismétlődő volt - de igazad van, én felejtettem el mindent a wot-ról...
Hát, nekem nem járnak ezek a felvidító és túlcsorduló magabiztosságot adó események, így kénytelen vok beérni szerényebb "sikerekkel", pl. ha egy nap megvan az 50%-os WR a szorzók kivételénél, akkor annak már nagy böjtje szokott lenni...
Ha nem haragszol meg érte, feltennék egy kérdést:
Mi a különbség abban, ha te célzol álló célpontra és mi, ha én nekem kell ezt a kényes műveletet végrehajtanom (azonos jármű-ágyú-legénység-felszerelés-fogyóeszközök, pálya, távolság, napszak, széljárás és EUR/HUF árfolyam esetén)?
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Meg ez amúgy is csak a fedősztori, azért nem engedik a konzolosokat PCsek közé szinte soha, nehogy véletlenül láthatóvá váljon, amit évtizedek óta mindenki, tud, hogy kontrollerrel esély sincs egér+billentyűzet ellen. 😛 😄
Bár manapság mindenki arról beszél, hogy eltörölhetik a platformok közötti multis határokat is, a Star Trek Online konzolos változatait sajnos ez még nem fogja érinteni.
A Final Fantasy XIV azon kevés játékok egyike volt, amikben együtt játszhattak a PlayStation 4-es és PC-s játékosok, így a nemrég konzolokra is bejelentett Star Trek Online esetében is sokan reménykedtek egy hasonló funkcióban. Amint a Cryptic egyik vezetője nemrég elárulta, nekik sajnos csalódniuk kell.
Steve Ricossa, a játék vezető producere írt a játék portolásáról a hivatalos PlayStation blogra, a posztban pedig megerősítette, hogy a PS4-es és PC-s változat külön szervereken fog futni, ez alapján pedig valószínűleg az Xboxos változat sem kap cross-platform funkciókat.
A kommentek között azzal indokolta a döntést a fejlesztő, hogy azt szerették volna, a konzolos változat minden játékosa egyenlő esélyekkel induljon, amibe bekavartak volna a PC-s változat utóbbi hat évben összegyűjtött cuccai.
Volt viszont egy jó híre is azoknak, akik a Sony konzolján merülnek majd el az ősszel érkező Star Trek Online-ban, ugyanis annak ellenére nem lesz szükség PlayStation Plus-előfizetésre a játékhoz, hogy egy MMO-ról beszélünk. Ebben a tekintetben mindenképpen hátrányban lesznek az Xbox One-os játékosok, ugyanis nekik szükségük lesz Live Gold-tagságra, ahogy az a Perfect World által kiadott másik játék, a Neverwinter esetében volt.
<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 21:54:15
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
Két béna prém esete a trükkös felderítővel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Erről annyit hogy nem lehet messzire pontosan lőni,nem is láttam rá rendesen,csak a sziluettjét.

cset azért dupla meg azért vadult meg a sebzés kiírás mert replayből csináltam képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 19:52:00
1.Script egy kurva nagy baromság,épeszű ember nem fogja rá másra ha szarul játszik.ha létezik a script az én nénikém a hong kongi E.T.
2.Dicker max sosem volt jó,kb oneshot kategória.
3.Térképek már nem a régiek,mert nem arra valók mint régen hogy a két csapat kempeljen a bázison,hanem mozogniuk kell és használni a nem létező eszüket.
4.Rinya hogy az ágyúk pontatlanok röhej.A játék legpontatlanabb ágyújával vígan kapok harckocsizó mesterlövészt,amihez te is tudod mi kell,kurva nagy távolságról minden lövésed találjon.
Az előbb egy obj 263-at oneshotoltam oldalról több 400 méterről,igaz utána jött az anyázás meg a bazdmeg meg hasonlók.
T10-et úgy lőttem agyon az előbb hogy kb 200 méterről egy kis ablakon látszott ki a tornyából valami.Két házon keresztül kilőttem bazdmeg.
Igaz én állandóan meg kapom hogy hacker vagyok meg aimbotot használok,de nekem ilyenem nincs,mert annál többre tartom magam,minthogy ilyen szarral kelljen játszanom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 19:27:34
Amúgy én úgy tapasztalom, a pályákat "kinyitották", sokkal töbnb az átjáró mint régen.
Az E50esre én úgy emlékszem, hogy a kolléga beállt a bokorba és lőtte a népeket, őt nem látták, én meg 200m-el mögötte áltam, nem is lőttem azt kaptam az ívet 😄
Te már akkor is WOToltál?
Ráadásul még a térképek sem a régiek, szinte játszhatatlanok, ha nem face-to-face-képes a géped...
Emlékszem, még a 7.4-ben volt egy visszajátszás az akkor még csúcs med E 50-ekkel: Lammaer kísért vkit Malinovkán és végiglőtték a dombra felvonulókat egy bokorból és közben egy S51-essel beszélgettek az arty-zás örömeiről...; ma már a pálya feléig sem láthat el az ember, mert abból is csőpályát kreáltak! Sirene Coast maga volt a megtestesül camp-fest..., mára az is 12 egy tucat csőpályává silányult.
Megnéztem, '13-ban még volt R-W-medálom D.Max-szal, míg most, ha minden 2. lövése talál (sebzésről még szó sincs) már tapsikolok - csak ennyit züllött az a játék az idők során!
SPG-vel meg állati peches vagyok mióta megvan a küldi.
Az én kedvencem a T49,na meg az Fv4202,bár az utóbbi atom állat peches.

T49-el főleg troll üzemmódban játszom,bár állítólag az ágyúja pontatlan szar,nekem mégis a nagy távolságú sniper lövések jönnek be.
T34 és t30 tankot kivették a játékból és máshova helyezték,t34 tier9 heavy volt,a t30 tier 10 heavy.Amikor kivették akinek a garázsában megvoolt a t34 kapott helyette 2 tankot,egy tier9 m103-at és egy prém t8 T34-et,T30 helyett kaptál egy tier 10 t110e5 heavyt és egy t30 tier 9 Td-t.Bááár,asszem te is tudod ezt.
De én CW-ért is kaptam aranyat annak idején a klántól,vettem belőle egy hónap prémet meg hasonló.
Nem csak prémium tankra költöttem,de a szívszerelmem cicomázására is költöttem,t49-re került háromféle álcafestés,két ingyenes eventes lóhere(szerintem az a szar szerencsét hoz,mióta fent van azon a papír felderítő tankon brutál t10 tankok pattannak róla),na meg vettem rá két feliratot,bár az egyiket le fogom cserélni ha lesz akció feliratra,egyik oldalán Sudden Strike,másikon Bombshell van.Asszem.
Jah a garázsom jelenleg 48 férőhelyes,de jelenleg csak 38 tank csücsül benne.
Asszem alapból egy garázs 5 férőhelyes volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.19. 18:07:22
Mondjuk igaz, mostanában sokszor indítanak, "farmold szét az agyad és megkapsz egy nerfelt prémet amit már kivontunk" tankot 😄
T34 tankot ingyen kaptam a WG-től.Asszem 13 ezer forintos tank,Tog2 megint ajándék volt,jah tényleg kaptam Stug prémet is tőlük,T14 és Matilda BP bugolt aranyból van.<#rolleyes>#rolleyes>
Cseh és angol med prémek meg bankkártya.<#zavart1>#zavart1>
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 17:49:30
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.
De a WoW-ban próbálj te olyan egyszerűen geart szerezni mint STO-ban,először is napi 3-4 óra raidelés rámenne,heti 7 napban,ha kezdő cuccban jó lennél és szereznél magadnak közepes cuccot mehetnél jobb cuccért,ha tegyük fel meg szerzed 1 hónap alatt a legjobb geart,akkor jönne a következő,hogy a cuccokat is fel cuccold,mert a Gear magában szart sem ér,jönnek rá az enchant-ok meg gemek,satubbi,és bizony ezek ára eléggé drága,főleg a legjobb,azt bizony kurvára meg kell fizetni.Amihez jó pár száz óra farmolás kell,mert avyg pénzt kér érte aki eladja,akkor jó drágán,vagy alapanyag és kevéske pénz.Alapanyagot vagy kifarmolod craftal,vagy megveszed.
Csak hogy WoW-ban nem lehet mindenféle craft mesterséged mint STO-ban.Max 2 fő mesterség,és egy rakás mellékes,mint peca,főzés,satubbi.
WOTban hol szerzed meg a legújabb csilivili prémtankot bankkártya nélkül? Max akkor ha állandóan versenyekre jársz és NYERSZ is.
(más kérdés hogy a prémtankok nagyrésze hülyeség sztem, de a lényeg hogy ott van elzárt 'tartalom' a freebiek elől).
Sokmindenért lehet bántani az STOt de sztem emiatt nem. Aztamindenit.
Azt a 164 millió EC-t a 25 vagy a 40 karakterrel farmoltad össze napi 20 órában? <#banplz>#banplz>
OFF: SW TOR-t akartam próbálni, de ott még a kliens indulással is gond volt mindig valami dll hiányzott minden updatekor. Mindig valami külön programmal kellett mókolni, hogy elinduljon így pár nap múlva már nem is érdekelt.
A farmolással nincsen gondom, ha társul mellé tartalom, de ez egyre inkább nincs.
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.05.19. 17:46:18
Most számoltam, hogy >8,5 napra jön ki a wot-ban a csata előtti 30 másodpercek összege, amit mindenképp végig kell várni, hogy játszhassak - és akkor ez még csak egy játék és annak is csak a semmilyen része! <#wow1>#wow1>
Eléggé sok időt el tud venni a karakterek "munkába állítása", így nekem sem jut időm és már kedvem sem magára a játékra...
Ne az EA-val gyere, az bevallottan rablógyilkos banda - ők csinálták ki a PC-s játékipar nem egy, náluk bármikor, fényévekkel jobb szereplőjét!
EA-s "játékot", ami tényleg csak és kizárólag a lehúzásról szól (vagy, ha ingyenes, akkor helyből kuka), nem játszok, pontosan a föntiek miatt!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.05.19. 17:37:11
STO a leg játékos barátabb játék bazd.Vegyük például az Sw ToR-t van egy ős régi accom,régen előfizető voltam,rahedli pénzen vettem Cartel Coin-t,amiből mindenféle fizetős szart vettem.Mégis mióta nincs magyar országon gamecard és nem vagyok előfizetős többé csak prefered,kb szart sem érek.Még a sztorit meg karit is max 50-es szintig vihetem,és olyan szopatások vannak amiktől ti padlót fognátok STO-ban,igaz én pénzért a szopatások egy részét unlockoltam.<#ravasz1>#ravasz1>
De az nem számít,mert pénzem kb semennyi sem lehet,meg egyéb szarságok.De felhozhatnám az EVE-t,próbáld ki azt,és meglátjuk meddig bírjátok,főleg mert ott ha meghalsz akkor buktad a hajód.