Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mind a 3 frakció használhatja,romulán klingon fed.
A 3 temporal hajó nem 1 hajó hanem 3-3,név szerint Ouroboros és Chronos na meg Eternal nem egy hajó,T6 fleet erősségüek,jó féle temporal szettjük van.Három hajót veszel 9-et kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.08. 23:32:17
Ez egyrészt jó, mert nem kell 15-16 milla EC-ért uprage-lni őket - kezdőknek ideális pakk - , másrészt rossz, mivel így nem lehet 15-16 milla EC-ért megduplázni őket (/darab) az admiralty-hoz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.08. 23:24:02
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu
Vagy 1-2 milla dilid és FC-d.De én asszem zenből fogom kiváltani,a 300 adv vagy elite stf achi úgyis megvan.<#nyes>#nyes>
A T7 galaxy igazán szép lesz,alig váárom.<#wilting>#wilting><#szeret>#szeret>
A f2p, uú, mint a nagyon modern kori tömegtermelés a számok misztikájára épül!
A szépreményű manager meghatározza, vagy előírják neki, ha még az orrába sem tud, segítség nélkül, tisztességesen beletúrni - haj, be sokan is vannak ezek... - , hogy mennyi bevételt is várnak az adott terméktől és abban milyen mozgástere is van ehhez. Majd monitorozzák a bevételt és az ősi húzd-ereszd módszerrel megpróbálják számukra a legtöbbet kisajtolni a dologból - semmiféle szimbiózist és egyéb maszlagot nem kell belelátni: az csupán a porhintés, hogy ne fájjon neked annyira, hogy még nagyobbat húztak a képzeletbeli nadrágszíjadon és uazért, vagy még kevesebbért, még többet akarnak rólad legombolni!
Ha nagyon bíznak a termékükben, vagy jóval többet költöttek a marketingre, mint épeszű egyén tenné azt és ennek érződik is a hatása, akkor előfizetéses rendszerben tálalják a terméküket, de ekkor vagy nagyon hypoltnak, és/vagy nagyon jól összedobottnak kell lennie a dolognak, hogy a single játékokért kifizetett összeg többszörösét hántsák le a (lehet, hogy jóval kisebb) játékosbázisról - vagy annak nagyon értelem nélkülinek/befolyásolhatónak kell lennie.
A másik módszer a profitmaximalizálásra, hogy több részletben, apránként, de minden egyes morzsáért pénzt tarhálva adják elő a műsorszámot (pl. DLC-k).
Természetesen, a nagy stratégák ezen módszereket vegyíthetik is...
Ja, és azt tegyük hozzá, hogy mára a fizetett teszterek helyét átvették a fizető teszterek, akik akár hónapokkal a bug-tenger publikussá tétele előtt hajlandóak komoly összegeket áldozni azért, hogy a munkájuk gyümölcseként talán jobb legyen a végtermék - és ezen/ezzel az általuk nem ismert személyek még jobban meggazdagodhassanak.
Emlékszem, hogy volt olyan időszak, amikor 2 hónapon belül több jó játék jelent meg, mint most egy év alatt is akár és bizony nem egyszer előferdült, hogy egy-egy címmel csak jóval a megjelenése után tudtam csak játszani, mert akkor egyszerűen nem fért bele az idő-költségvetésembe. Micsoda, szép idők is voltak azok!
Ja, tényleg: indie..., a többségét pár alak, néhány nap alatt összehányja és "fillérekért" bedobálják a bundle-kba, majd "semmi" munkával, jól meggazdagodnak, még több egyént eltántorítva ezzel a PC-s játékoktól - meg a jó k... anyját a sunyinak, meg a picipuhának, hogy újra "feltalálták" a "pc-t" és ezzel darabokra szakították az addig, úgy-ahogy egységes piacot (és ezzel még drágább is lett minden)!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A f2p szerkezete arra épül h vannak a fizetős userek és mellettük a sok idővel fizető, csúnya szóval élve a farmerek. Eme két létforma pedig mint valami szimbiózisban élnek szépen egymás mellett. A játékok minőségét illetően nem igazán látom a különbséget, igaz egy mmo-t nem hasonlítanék egy single player programhoz. Tök más a célja a kettőnek. De tény h mióta ilyen ipari mennyiségben replikálják a játékokat van némi minőség zuhanás, vagy is inkább úgy fogalamznék h csak szimpla iparos munkák készülnek. Itt lehetne példázni a EA sorozatokat, élén mondjuk egy COD ami egy quake 3 javított engine-el próbál évente tarolni. Sikerül is neki. A tömeg gyártás működik. Az indie gémek pedig mivel nem a tömegtermelés termékei ezért tudnak ténylegesen valami jót is letenni az asztalra. De lehet megint félrebeszélek. 😄
Hhmm, itt (ma (is)) csak muzsikusok vannak! <#hehe>#hehe>
Sz'al, ha nem volna nyereséges (a single játékoknál is sokkal többet hozó) a (névleg) f2p játékszerkezet, akkor nem is erőltetnék rá az emberekre, ily túlzott mértékben...
Bizonyára lehúzta volna a rolót ez a cég is, ha nem tudnának a részvényesei megélni belőle!
A minőséghez... Nem t'om, hogy volt-e szerencséd még a "régi" időkben számítógépes játékokat játszani, de azokhoz képest ez és a mai rokonai rémesen szarul vannak összetákolva. Nem azt mondom, hogy a "régiek" tökéletesek voltak, de nem volt bennük több hiba, mint amennyivel ebben - vagy a hozzá hasonlóakban - az első negyedórában találkozom.
Tehát, ha a régi jóért kértek x összeget, akkor az újabb ramatyokért sem fogok 20x összeget kidobni - sajnálom, ha már az indye kategória is a konkurenciájának számít..., tán, vmivel ki kéne tűnnie a tömegből, már, ha a bevételi oldalon erre szükség volna.
Az ingyen játékos is hasznot hajt: pl. a wot-ban mennyit kéne várnia a fizetőképeseknek arra - és várnának-e annyit - , hogy csatába kerüljenek, ha az ingyenélők nem volnának, hhmm?!
A mostani játékokat, ha kell, ha nem, mint közösségi tevékenység jellemzik és ahhoz bizony egyedek kellenek. A fönti gondolatmenettel ezt ötvözve pedig azt kapod, hogy bizony manapság vannak, akik annyit fizetnek egy-egy ...-rt, hogy jó pár egyént ingyen is beengednek, uarra a játszótérre, csak, hogy az az egy ott "boldog" lehessen.
Remélem, nem gázoltam túl mélyen, senki lelki világába sem ezzel!
Nem költök arra, hogy 2-3 óra alatt admiralty-képes legyen a karakterem - nem mintha oly gyakran indítanék újat - , így a "hagyományos" úton nevelem föl addig, ami időbe kerül, de legalább szórakozok - alacsony szinten nincs akkora különbség a ramaty és a cool között, mint "fönt".
Nincs időm kivárni, hogy napi 1-2k dilivel/kari mikorra lesz/lenne meg a DR-pakk - lehet, hogy előbb lőnék le a szervereket... - , vagy bármi más, így inkább találok nekik elfoglaltságot - ha nekem van erre időm - , hogy a napi 8k-s termeléshez közeledjenek. Igen, ha van hajópark, akkor az admiralty hozza a dili'-t, de addig nagyon sokat kellene költeni a hajópark létrehozásához. Ha majd én is átesek a jó túloldalára, akkor valszeg én is l......m, hogy csak minimális dili' jön be naponta, mert akkor már nem fog kelleni, annyi belőle. (Lehet, hogy a pusztán admiralty-zás időspóroló tevékenység, de nekem még nagyon messze állnak a lehetőségeim attól, hogy csak és kizárólag erre támaszkodhassak!)
Jelenleg (még) nincs annyi, "fölösleges" EC-m, hogy invertory-kat tömjek meg box-okkal - vagy a dili'-beszerzés mellett még erre is komolyabb időmennyiséget fordíthassak.
Ja, igen: a hajótörlések... Nagyon jók arra a hajók, hogy a hozzájuk szükséges cuccokat tárolják (csak nem dobok ki pl.
De, ha már ennyien mondjátok, akkor majd kipróbálom.
(Csak nehogy amiatt szüntessék-, vagy szigorítsák meg ezt a lehetőséget, hogy egyre kevesebben vesznek majd tárhelyeket...)
És mit húzol?
Én nem tudok a WD és a wizard közt választani.
El kell fogadni h ez egy időrabló játék mint bármelyik mmo. Lehet szidni is vagy nem is, de se technikailag se egyéb módon nem rosszabb vagy jobb mint a társai. Legtöbb betegsége amúgy is az mmo stilusából fakad. Azoknak akik nem képesek elfogadni még mindig lehet tovább állni hisz senki nem kényszerit senkit h ezzel játszon. Ezzel megint nem mondtam újat és úgysem érek el vele semmit, de legalább írtam valamit. 😄D
Ja a végére még annyit h olvastam már itt olyat is h a játék akkor kezdődik ha már megvan mindened és ha egy külső programban minél nagyobb számokat látsz. Szerintem meg az a fullos lét felé vezető út a játék nem pedig a keyboard warriorság és a külső program általi menőség amit belinkelhetek bárhová aztán lehet rárántani. Megint túlírtam magamból a gondolatokat, inkább indítom is a D3. 😄
Igaz van 18k zenem most is,meg kb 1 milla dilim.
Zenes hajók közül nekemis majdnem mind megvan,promosokból csak a jhas,de a többi nemis érdekel.
Lobis/boxos hajókból mindből van legalább 1db...
Ha új karit csinálok nen húzom,csak ha ilyen eventes.Doffozáshoz csak 12-es rank kell,ami nem nehéz ügy...
Admiralty hozza a dilit az se érdekel ha nincs meg minden karin minden nap 8k dili,jobban megéri mint farmolgatni.
Ha lock box rerun van-ugye most csak inf box-akkor feltöltöm az inventorijukat boxokkal,később meg eladom (EC).Napi 1 örával 10xannyi jön be mint más játékosoknak grindelve stfeket.
Ha időm volna én se nyavalyognék, hanem tolnám a 40-50 karaktert! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 09:00:44
Nekem van 5 db, T6-os hajóm/karakter (4-nél van 1-2 fleet-es is), amiből 3 event-es, a maradék csak hézagpótló lehet az admiralty-ban: nagyon nem kell rájuk számítanom.
Nálad akár napi 3x is fel lehet tölteni (full t6-os hajókkal) az admiralty küldi-slot-jait, míg nekem, max 1,5x, de abból az 1x a 15-30 perces semmiségek, a flottám zömét kitevő apróságok miatt. ...és ez már önmagában egy hatalmas különbség (a dili'-szerzés mennyiségében is)!
Amíg el nem érnék arra a szintre, ahol te most vagy, addig bizony a doff-ok, repuk és egyebek is kellenének, hogy ne csak 1-2k dili'-t tudjon felmutatni 1-1 karakterem/nap. Ez meg már nem kis, rááldozott időkülönbséget jelent...
Admiralty elég jól adja,mióta bejött minden mással felhagytam.Még is sokkal több dilithiumom van.
Régen farmolnom kellett stf-el egyéb szarral,a T5 simit is vagy 6-7 napig farmoltam annó legalább 20 karival.
Igen, de ez már nekem sem elég, pedig még nem "játszom" egy éve és az event-es, meg a give away hajók ki is töltik ezt a keretet -> kénytelen venni az ember, ha "hajót" akar "telepíteni" a karakteréhez.
A többiből meg az derül ki, hogy régen még könnyebb lehetett dili'-t/Zen-t (a 100 alatti árfolyamok idején, amikor a flottaépületeket húzták) gyűjteni, mint most.
Nem, nem tudok és nem is akarok annyi időt rászánni a játékra, mint amennyit az "megkövetelne" magának ahhoz, hogy "játszani" lehessen vele - fizetni meg nem fogok érte, mert attól még nagyon messze van, hogy 1 Ft-ot is érjen (állandó lag-ok, amik minden műveletet kínlódássá tesznek + bug-ok, ki nem javított hibák özöne - nem tagadom: az alapötlet nagyon jó, "csak" a megvalósítása...)!
A farmoláshoz visszatérve: CSAK admiralty-val nagyon rossz a hatékonysága a kariknak - csak emiatt 3x annyit üzembe helyezni... - , ezért repu-val, doff-okkal, netán bányászattal ki kell(ene) azt egészíteni, de úgy meg már félnapos műsorszám volna a napi "alapjáték". <#shakehead>#shakehead>
Plata #21502:
Az inventory slot is 400 zen, igaz 12 db helyet ad, de akkor is venned kell, nem úszod meg!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 07:26:05
Ha zenes hajókból akarsz admiralty kártyát csinálni nem kel bővítés,kiveszed a hajót majd törlöd.Viszont sok T5 és T6 hajó dobozos,vagyis nem kerül be a rosterbe,hanem a táskádba kerül be.Szinte minden packos vagy deltás hajó dobozba kerül.Így jó ha van a táskádban hely.
Valamikor én is úgy kezdtem mint ti,de nekem volt egy kis szerencsém.Mikor kezdtem a játékot ingyenes Ody-val mászkáltam,mert pont akkor volt ajándék,az álmom egy Galaxy X volt,de arról lebeszéltek mert hogy szar,így a második karimnak néztem ki egy Intrepid-et.Februártól farmoltam egész júniusig vagy júliusig mire meg lett a T5 intrepid,utána tudtam meg hogy lehet dilithiumot lopni klingonnal,így kezdtem egy klingon sci karit,eleinte Vuki carrierrel,és tényleg,ő elkezdte fosni a dilit.Így aztán elkezdtem venni a zenes hajókat.És csináltam újabb karikat hogy legyen mivel a contrabandot beváltani,de jött az első contra nerf,az még nem volt gáz mert jött egy újabb contra bug is hozzá,így nem volt annyira vészes.
Na és ott volt a pvp farm is,amit a flottával csináltunk,Dölt a dili és már volt vagy 8 karim.Aztán köv évben tavasszal jött a dili bug,Lett még pár karim és összedobtam 1-2 milla dilit buggal.Sajna pont dili bug közben döglött be a gépem így egy kicsit én kimaradtam belőle.
De akkor még olcsó volt a zen.Az a dili bug pár hónapra adott nekem elég dilit.Volt olyan aki telhetetlen volt és karakterenként több tíz milla dilit kivett,na őt bannolták is.De nekem ez a contra meg dili megdobta a dolgokat,és lett elég karim meg hajóm.Bár később pvp farmolást is kivették,azért mindig maradt valami amivel lehetett farmolni dilit,ott volt a dili event,régen a dili eventen a repura is hatott a bónusz,így minden karival repu eventen vettem ki a T5 rewardot,mert 32k helyett 48k-t adott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.07. 06:54:24
De, belegondolva, hogy mi költsége volna egy 20-30 karis dili'-bányászfarm létrehozásának...:
- 4 db-os karakter slot 1065,- Zen
- 5 db-os szárazdokkhely 400,- Zen
- T5-ös hajópakkok 10000,-/5000,- Zen (akciókor a 9 db-os pakk 1 hajója 889 Zen-be kerül, ha 10 karaktered használja őket, akkor csak 89-be /karakter - azaz: 10 karakternél 35600 (400-as árfolyam mellett) dili'-be kerül 1, akciós hajója a szettnek)
- T6-os hajópakkok 12000,-/6000,- Zen (akciókor a 9 db-os pakk 1 hajója 1067 Zen-be kerül)
A tárhelyköltségek fixen emelkednek a karakterek számával, míg a hajók egyre olcsóbbak lesznek, minél több egyénnek lesznek kiosztva - "csak" először meg kell tudni venni az egész kócerájt...
20 karakter munkába állítása, 1-1 dry dock-kal (ami nudli az elérni kívánt eredményhez - és ez a drágábbik elem): 13325 Zen-be kerülne (akciókor ebből 20% lejön, úgy "csak" 10660,-). 32 karakternél ue már 21320 Zent kóstál, akciókor 17056-ot.
...és ezt mire termelik ki - és én ezt mire hoznám össze?!
Ennyiből meg inkább DR-pakkot veszek (már, ha lesz annyim valaha is, mert nekem még az sincs) és telepítek még 3-4 játékot az ARC-hoz!
Nagyon jól "szimulálja" a játék a jelenleg fennálló társadalmi viszonyokat: a szegénynek minden sokkal drágább! <#hehe>#hehe>
Fejlettebb flottaépületnél alacsonyabb a fizetendő dili'-összeg is a requ'-s hajókért...
Legjobban az event-es hajók érik meg, igaz, évente csak 3 db-ot kapsz - ha kapsz - belőlük, de azokat "ingyen". 😊
A kisebbik time pack (ha a nagyobbikra nincs keret, vagy az nincs tervbe véve) és a spec T5-ös pakkok (pl. 3x sci, vagy 12x vmi) hozhatnak még "olcsón" jó/elfogadható admiralty pontokat - akciókor.
Sz'al, a hajók után kapott admiralty-pontok értékét is számold majd bele a hajók árába (a zen-es/ex'-es T6-osnál még a trait sem elhanyagolható plusz), úgy "pontosabb" képet kaphatsz, hogy mi is érné meg.
Igen nagy valószínűséggel a 20-30 egyenfrakciókarikból összeálló dili'-"bányász"-team és a hozzájuk passzoló, T6-os és egyéb hajópark lesz a végén a "jó" megoldás... <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 04:09:29
Van ugye zenes hajó, a requisitionból megvehető dilis hajó, meg az EX a mirrorokkal.
Az hétszentség hogy több karim nem lesz (max jövőre ha megint behoznak vmi bónusz karifajtát), nekem már ez is sok 😊
Egyelőre úgy néz ki, csak és kizárólag admirality szempontból a requisitionból diliért kivehető hajók érik meg a legjobban, még úgy is hogy karakterenként megveszi az ember. A T5 hajók 68K dilibe kerülnek, ez jelenlegi árfolyamon 174 zen (cirka 8 milla EC) - zen storeban egy T5ös 2500 zenbe kóstál, tehát 14 fedes kariig olcsóbb egyesével megvenni ezeket a zen store helyett...
Alacsonybb szinten még kedvezőbba helyzet (feleződik a dili ár, egy T4es már csak 87 zennek megfelelő dili, mig a storeban 1500 zen az ár)
Ezt persze felborítják a pakkok, azt majd alvás után megnézem... meg ha beleklkuláljuk hogy a t5 zenes hajók 1 fleetship modulért fleetessé alakíthatk (bár az FSM éppen most piszokdrága, viszont "csak" EC).
Az új fun karimnak is húzom fed admiraltyt spec pontok miatt.

Nem nagyon izgat a tour de mégis mindennap találok vele.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.06. 20:06:37
És dettó, vanhogy napokig nemlát klingon tour küldit a karim, token az meg nincs annyi hogy mindennap elpasszolgassak 10-20at 😊, sokszor azt csinálom hogy a shuttlékkal pörgetem ki a rossz küldetéseket. Mondjuk tény, nincs sok admirality kártyám se, max huszon* van a legjobb karimnál.
Meg ugye azért nem 2 perc az admirality - nekem - mert ha bejön dilit adó küldi akkor ugye megpróbálom azt úgy "kirakni", hogy sikeres is legyen, hiszen 500-2000 dili jön belőle. Tehát ott nem csak ráteszek egy hajót és klikk, hanem kicsit assabb a móka 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 17:37:51
A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.