Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plata, amikor 20%-os akció van hajókra,ruhákra (ami legutóbb is volt,ship sale), akkor a bundlekra is van? pl legacy of romulus, delta pack, vagy az új temporal pack? Érdemes várni a leárazásra, vagy nem is szokott lenni bundlera?
Igen.
Mind a 3 frakció használhatja,romulán klingon fed.

Úgy érted azért 3 hajó az 1 hajó, mert cross faction?

Az a hajó flottás erősségű eleve és nem 1 hajónak felel meg hanem 3-nak.
A 3 temporal hajó nem 1 hajó hanem 3-3,név szerint Ouroboros és Chronos na meg Eternal nem egy hajó,T6 fleet erősségüek,jó féle temporal szettjük van.Három hajót veszel 9-et kapsz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.08. 23:32:17

Passz,én csak linkeltem,de nem csináltam.

Most akadt meg a szemem, hogy a kisebbik time pakk hajóin 11 konzolhely van, ergo - jelen felállás szerint - nem lesz flottás verziójuk, mivel a T6-os fleet-esek kiváltsága a 11 konzolhely (ez a max. db-szám, amit hajó kaphat - a jelenlegi felállás szerint).
Ez egyrészt jó, mert nem kell 15-16 milla EC-ért uprage-lni őket - kezdőknek ideális pakk - , másrészt rossz, mivel így nem lehet 15-16 milla EC-ért megduplázni őket (/darab) az admiralty-hoz.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.08. 23:24:02

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Miért az a bottal sem piszkálnám hajó van a logo-n?
Nem linkelek nektek tovább,itt egy Link.

ÓÓó hogy a sárvári rúzsa magdi nénikéje rúgna téged tökön amért a jól kitalált poénomat nem vtted be.<#vigyor>

hát szerintem is kocsmábol jössz honnan az isten kénköves Dávid arkangyalábol varázsoltad elő a kisújadból eszt a fura dolgot... még nincs róla izé őő hivatalos szóbeszéd ez is olyan mint a szerkesztett borg kockád borg gömb petekkel 😄 elsőre bevettem de így XD
Nem STO veteránnak magyarul,Tier 7 hajót további 5 szintre lehet fejleszteni,a szintenként kap stat bónuszt és vagy trait helyet,de konzol helyet nem.Minden szintet unlockolni kell tokennel,és egyéb dolgokkal,az ötödik szinthez az adott karinak és vagy az adott hajóval(még nem tudom pontosan) 300 adv vagy elite stf-et kell teljesíteni.Az új szinteket Legacy-nak vagy ki a bánatnak nevezik,Fc-ből vagy zenből veheted meg a tokent.Csak T7 zenes lobis hajót lehet.Minden Legacy szinten 1 elkölthető pontot kapunk,amit arra teszünk ami nekünk tetszik.Kb olyan lesz mint a Kariknak a spec pont,de nem lehet fullozni,csak szintenként 1 pontot költeni.A kiosztott pontok véglegesek.És zenes hajóknál acc wide,ha másik karival ugyanazt a hajót használod választhatsz hogy a másik kari-nál unlockolt Legacy-t használod vagy újat kezdesz.De az újrakezdésnél már ingyenes,csak a követelményeket kell elérni,tokent nem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

angelus1991ster.blogspot.hu

Gondolom megint a kocsmából fórumozik és túlvan már pár felesen 😊

a nem sto veterán nyelvezeti változatot is kérhetem ?
Tier7 +5 Legacy szint,ha megfelelsz a követelményeknek.És ha van elég zened a legacy-hoz.<#hehe>
Vagy 1-2 milla dilid és FC-d.De én asszem zenből fogom kiváltani,a 300 adv vagy elite stf achi úgyis megvan.<#nyes>

tier 7 hajó ? komolyan ?
Jobban tennéd ha sürgősen eladnád.
A T7 galaxy igazán szép lesz,alig váárom.<#wilting><#szeret>

Ha kell van egy eladó bulwarkom, 2.5 milliárd ec-ért viheted.
Úgy néz ki az új star trek sorozat a TOS előtt játszódik,kiadták a hajó tipusszáma NCC-1031.

Hát egész nap bele lehetne menni egy f2p gazdasági hátterébe meg h mit akar a menedzser, de a végén az semmi más nem lenne mint h nő a forum logfileja. A mezei playert egy másodpercre sem érdekli h egy dev mennyit kereset a játékával vagy h miért olyan a f2p amilyen. Ő csak játszani akar és amig ezt megteheti boldog. Minden más már csak nagy szavak dobálása az éterbe. Inkább lopjuk el Plata dilijét.
Ne legyünk má' ennyire naivak - és ne sértegessük az iparosokat: azok többsége ennél sokkal jobbat produkál(t)!
A f2p, uú, mint a nagyon modern kori tömegtermelés a számok misztikájára épül!
A szépreményű manager meghatározza, vagy előírják neki, ha még az orrába sem tud, segítség nélkül, tisztességesen beletúrni - haj, be sokan is vannak ezek... - , hogy mennyi bevételt is várnak az adott terméktől és abban milyen mozgástere is van ehhez. Majd monitorozzák a bevételt és az ősi húzd-ereszd módszerrel megpróbálják számukra a legtöbbet kisajtolni a dologból - semmiféle szimbiózist és egyéb maszlagot nem kell belelátni: az csupán a porhintés, hogy ne fájjon neked annyira, hogy még nagyobbat húztak a képzeletbeli nadrágszíjadon és uazért, vagy még kevesebbért, még többet akarnak rólad legombolni!
Ha nagyon bíznak a termékükben, vagy jóval többet költöttek a marketingre, mint épeszű egyén tenné azt és ennek érződik is a hatása, akkor előfizetéses rendszerben tálalják a terméküket, de ekkor vagy nagyon hypoltnak, és/vagy nagyon jól összedobottnak kell lennie a dolognak, hogy a single játékokért kifizetett összeg többszörösét hántsák le a (lehet, hogy jóval kisebb) játékosbázisról - vagy annak nagyon értelem nélkülinek/befolyásolhatónak kell lennie.
A másik módszer a profitmaximalizálásra, hogy több részletben, apránként, de minden egyes morzsáért pénzt tarhálva adják elő a műsorszámot (pl. DLC-k).
Természetesen, a nagy stratégák ezen módszereket vegyíthetik is...
Ja, és azt tegyük hozzá, hogy mára a fizetett teszterek helyét átvették a fizető teszterek, akik akár hónapokkal a bug-tenger publikussá tétele előtt hajlandóak komoly összegeket áldozni azért, hogy a munkájuk gyümölcseként talán jobb legyen a végtermék - és ezen/ezzel az általuk nem ismert személyek még jobban meggazdagodhassanak.

Emlékszem, hogy volt olyan időszak, amikor 2 hónapon belül több jó játék jelent meg, mint most egy év alatt is akár és bizony nem egyszer előferdült, hogy egy-egy címmel csak jóval a megjelenése után tudtam csak játszani, mert akkor egyszerűen nem fért bele az idő-költségvetésembe. Micsoda, szép idők is voltak azok!
Ja, tényleg: indie..., a többségét pár alak, néhány nap alatt összehányja és "fillérekért" bedobálják a bundle-kba, majd "semmi" munkával, jól meggazdagodnak, még több egyént eltántorítva ezzel a PC-s játékoktól - meg a jó k... anyját a sunyinak, meg a picipuhának, hogy újra "feltalálták" a "pc-t" és ezzel darabokra szakították az addig, úgy-ahogy egységes piacot (és ezzel még drágább is lett minden)!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Egy C64-el kezdtem a számítástechnikai életemet.
A f2p szerkezete arra épül h vannak a fizetős userek és mellettük a sok idővel fizető, csúnya szóval élve a farmerek. Eme két létforma pedig mint valami szimbiózisban élnek szépen egymás mellett. A játékok minőségét illetően nem igazán látom a különbséget, igaz egy mmo-t nem hasonlítanék egy single player programhoz. Tök más a célja a kettőnek. De tény h mióta ilyen ipari mennyiségben replikálják a játékokat van némi minőség zuhanás, vagy is inkább úgy fogalamznék h csak szimpla iparos munkák készülnek. Itt lehetne példázni a EA sorozatokat, élén mondjuk egy COD ami egy quake 3 javított engine-el próbál évente tarolni. Sikerül is neki. A tömeg gyártás működik. Az indie gémek pedig mivel nem a tömegtermelés termékei ezért tudnak ténylegesen valami jót is letenni az asztalra. De lehet megint félrebeszélek. 😄
Nékem nem elégséges a tárhely - napjában többször, oda-vissza futkozni, brrrr..., nincs annyi időm erre a játékra.

Hhmm, itt (ma (is)) csak muzsikusok vannak! <#hehe>
Sz'al, ha nem volna nyereséges (a single játékoknál is sokkal többet hozó) a (névleg) f2p játékszerkezet, akkor nem is erőltetnék rá az emberekre, ily túlzott mértékben...
Bizonyára lehúzta volna a rolót ez a cég is, ha nem tudnának a részvényesei megélni belőle!
A minőséghez... Nem t'om, hogy volt-e szerencséd még a "régi" időkben számítógépes játékokat játszani, de azokhoz képest ez és a mai rokonai rémesen szarul vannak összetákolva. Nem azt mondom, hogy a "régiek" tökéletesek voltak, de nem volt bennük több hiba, mint amennyivel ebben - vagy a hozzá hasonlóakban - az első negyedórában találkozom.
Tehát, ha a régi jóért kértek x összeget, akkor az újabb ramatyokért sem fogok 20x összeget kidobni - sajnálom, ha már az indye kategória is a konkurenciájának számít..., tán, vmivel ki kéne tűnnie a tömegből, már, ha a bevételi oldalon erre szükség volna.
Az ingyen játékos is hasznot hajt: pl. a wot-ban mennyit kéne várnia a fizetőképeseknek arra - és várnának-e annyit - , hogy csatába kerüljenek, ha az ingyenélők nem volnának, hhmm?!
A mostani játékokat, ha kell, ha nem, mint közösségi tevékenység jellemzik és ahhoz bizony egyedek kellenek. A fönti gondolatmenettel ezt ötvözve pedig azt kapod, hogy bizony manapság vannak, akik annyit fizetnek egy-egy ...-rt, hogy jó pár egyént ingyen is beengednek, uarra a játszótérre, csak, hogy az az egy ott "boldog" lehessen.
Remélem, nem gázoltam túl mélyen, senki lelki világába sem ezzel!

Most h elindult a season 7, kihúzok egy wd és kiszedem vele a lovat, aztán megint afk egy ideig. 😄
Szintén zenész!
Nem költök arra, hogy 2-3 óra alatt admiralty-képes legyen a karakterem - nem mintha oly gyakran indítanék újat - , így a "hagyományos" úton nevelem föl addig, ami időbe kerül, de legalább szórakozok - alacsony szinten nincs akkora különbség a ramaty és a cool között, mint "fönt".
Nincs időm kivárni, hogy napi 1-2k dilivel/kari mikorra lesz/lenne meg a DR-pakk - lehet, hogy előbb lőnék le a szervereket... - , vagy bármi más, így inkább találok nekik elfoglaltságot - ha nekem van erre időm - , hogy a napi 8k-s termeléshez közeledjenek. Igen, ha van hajópark, akkor az admiralty hozza a dili'-t, de addig nagyon sokat kellene költeni a hajópark létrehozásához. Ha majd én is átesek a jó túloldalára, akkor valszeg én is l......m, hogy csak minimális dili' jön be naponta, mert akkor már nem fog kelleni, annyi belőle. (Lehet, hogy a pusztán admiralty-zás időspóroló tevékenység, de nekem még nagyon messze állnak a lehetőségeim attól, hogy csak és kizárólag erre támaszkodhassak!)
Jelenleg (még) nincs annyi, "fölösleges" EC-m, hogy invertory-kat tömjek meg box-okkal - vagy a dili'-beszerzés mellett még erre is komolyabb időmennyiséget fordíthassak.

Ja, igen: a hajótörlések... Nagyon jók arra a hajók, hogy a hozzájuk szükséges cuccokat tárolják (csak nem dobok ki pl. x3-as, repus cuccokat, amiket még a store-ban sem lehet kapni...), amíg nem dry dock-ban vannak, így nem kell annyi inventory-/bank-helyet vennem és ezzel ismét csak dili'-t és Zen-t spórolok a szűkös idők végetértéig.
De, ha már ennyien mondjátok, akkor majd kipróbálom.
(Csak nehogy amiatt szüntessék-, vagy szigorítsák meg ezt a lehetőséget, hogy egyre kevesebben vesznek majd tárhelyeket...)

Nocsak,csak nem D3-azol?
És mit húzol?
Én nem tudok a WD és a wizard közt választani.

Az tuti h se dry dock slotot se inventory helyett nem vennék. Az alap mindegyiknél elég, egyedül a 100as doff slot ami mindig kevés és régebben vettem jó pár karinak még 100at. Az olyan kijelentések pedig h soha nem fizetnék tipikusan a magyar race trait. De én megértem. Hiszen úgyis ingyen dolgozunk és a teszkóban is ingyen adják a zsömlét és a tejet. Ezért a kaliforniai boltokban is tuti így megy. Valóban nem kell fizetni, most már értem.
El kell fogadni h ez egy időrabló játék mint bármelyik mmo. Lehet szidni is vagy nem is, de se technikailag se egyéb módon nem rosszabb vagy jobb mint a társai. Legtöbb betegsége amúgy is az mmo stilusából fakad. Azoknak akik nem képesek elfogadni még mindig lehet tovább állni hisz senki nem kényszerit senkit h ezzel játszon. Ezzel megint nem mondtam újat és úgysem érek el vele semmit, de legalább írtam valamit. 😄D

Ja a végére még annyit h olvastam már itt olyat is h a játék akkor kezdődik ha már megvan mindened és ha egy külső programban minél nagyobb számokat látsz. Szerintem meg az a fullos lét felé vezető út a játék nem pedig a keyboard warriorság és a külső program általi menőség amit belinkelhetek bárhová aztán lehet rárántani. Megint túlírtam magamból a gondolatokat, inkább indítom is a D3. 😄
Azt az 1karit érdemes volt azért felhúzni neki:dsztem 15 kari után már nem érzel különbséget.2-3órát biztos nem pöcsölnék admiraltyzással.
Igaz van 18k zenem most is,meg kb 1 milla dilim.
Zenes hajók közül nekemis majdnem mind megvan,promosokból csak a jhas,de a többi nemis érdekel.
Lobis/boxos hajókból mindből van legalább 1db...
Jah szerencsére akkor volt időm de mostanság nincs mégis 1.5 milla dili jön be jövő héten 😄 és vannak azért dolgok amivel időt is lehet spórolni . pl amíg plata 1 karit húzott föl addig én jó párat és csak 50 re 😄 amiknek majd a maradék tokenek ki lesznek szedve egy kristály vagy ahoz hasonló eventen és máris ott a kövi pakkra a zen napi kb 1 szeri be logolásal
Na,csak hogy tisztán láss.Csak lobis hajóknak veszek plussz helyet,minden más hajó reclaimelhető,ami zenes vagy rewardos.
Ha új karit csinálok nen húzom,csak ha ilyen eventes.Doffozáshoz csak 12-es rank kell,ami nem nehéz ügy...
Admiralty hozza a dilit az se érdekel ha nincs meg minden karin minden nap 8k dili,jobban megéri mint farmolgatni.
Ha lock box rerun van-ugye most csak inf box-akkor feltöltöm az inventorijukat boxokkal,később meg eladom (EC).Napi 1 örával 10xannyi jön be mint más játékosoknak grindelve stfeket.
Persze, csak nem mindegy, hogy egy nap mennyi időt tudsz, vagy kellene beleölni a játékba ahhoz, hogy 2-3 év múlva legyen vmid...
Ha időm volna én se nyavalyognék, hanem tolnám a 40-50 karaktert! <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 09:00:44

Ha bele okoskodhatok én is akkor elmondom hogy kb olyan szinten járok jelenleg mint plata hajó ügybe sőt mivel nekem a lobis meg boxos hajók nagyon nagy része de még promós hajókból is csak 1 (bulwark) hiányzik lehet el mondhatom hogy több hajóm van mint neki , elsőnek én is simivel kezdtem és rá kb 6 hónapra már command pakkal rá 3 ra pedig dr pakkkal villogtam 2 év elteltével csak azok a hajók nincsenek meg aminek nem látom értelmét kivenni vagy olyan rusnya hogy pfffúj . Szal nem lehetetlen el érni a dolgokat szerintem plata még emlékszik menyi hülye kérdésem volt a kezdetén 😄
Az lehet,T6 packos hajók nagyon jók admiraltyban,nekem jelenleg asszem 2 hajó nincs meg,a T6 jupiter meg a T6 heavy cruiser.

Igen, de ahogy korábban már rámutattak: neked már megvan az a keret, aminek az összehozása érdekében indítanánk, vagy folytatjuk a dili'-szerzést.
Nekem van 5 db, T6-os hajóm/karakter (4-nél van 1-2 fleet-es is), amiből 3 event-es, a maradék csak hézagpótló lehet az admiralty-ban: nagyon nem kell rájuk számítanom.
Nálad akár napi 3x is fel lehet tölteni (full t6-os hajókkal) az admiralty küldi-slot-jait, míg nekem, max 1,5x, de abból az 1x a 15-30 perces semmiségek, a flottám zömét kitevő apróságok miatt. ...és ez már önmagában egy hatalmas különbség (a dili'-szerzés mennyiségében is)!

Amíg el nem érnék arra a szintre, ahol te most vagy, addig bizony a doff-ok, repuk és egyebek is kellenének, hogy ne csak 1-2k dili'-t tudjon felmutatni 1-1 karakterem/nap. Ez meg már nem kis, rááldozott időkülönbséget jelent...

Én még sosem vettem táska bővítőt.
Admiralty elég jól adja,mióta bejött minden mással felhagytam.Még is sokkal több dilithiumom van.
Régen farmolnom kellett stf-el egyéb szarral,a T5 simit is vagy 6-7 napig farmoltam annó legalább 20 karival.

"Alapjáraton 5-ös drydockot kapsz."
Igen, de ez már nekem sem elég, pedig még nem "játszom" egy éve és az event-es, meg a give away hajók ki is töltik ezt a keretet -> kénytelen venni az ember, ha "hajót" akar "telepíteni" a karakteréhez.

A többiből meg az derül ki, hogy régen még könnyebb lehetett dili'-t/Zen-t (a 100 alatti árfolyamok idején, amikor a flottaépületeket húzták) gyűjteni, mint most.

Nem, nem tudok és nem is akarok annyi időt rászánni a játékra, mint amennyit az "megkövetelne" magának ahhoz, hogy "játszani" lehessen vele - fizetni meg nem fogok érte, mert attól még nagyon messze van, hogy 1 Ft-ot is érjen (állandó lag-ok, amik minden műveletet kínlódássá tesznek + bug-ok, ki nem javított hibák özöne - nem tagadom: az alapötlet nagyon jó, "csak" a megvalósítása...)!

A farmoláshoz visszatérve: CSAK admiralty-val nagyon rossz a hatékonysága a kariknak - csak emiatt 3x annyit üzembe helyezni... - , ezért repu-val, doff-okkal, netán bányászattal ki kell(ene) azt egészíteni, de úgy meg már félnapos műsorszám volna a napi "alapjáték". <#shakehead>

Plata #21502:
Az inventory slot is 400 zen, igaz 12 db helyet ad, de akkor is venned kell, nem úszod meg!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 07:26:05

Fölösleges admiraltyhoz bővíteni a hajó helyet.
Ha zenes hajókból akarsz admiralty kártyát csinálni nem kel bővítés,kiveszed a hajót majd törlöd.Viszont sok T5 és T6 hajó dobozos,vagyis nem kerül be a rosterbe,hanem a táskádba kerül be.Szinte minden packos vagy deltás hajó dobozba kerül.Így jó ha van a táskádban hely.

Alapjáraton 5-ös drydockot kapsz.
Valamikor én is úgy kezdtem mint ti,de nekem volt egy kis szerencsém.Mikor kezdtem a játékot ingyenes Ody-val mászkáltam,mert pont akkor volt ajándék,az álmom egy Galaxy X volt,de arról lebeszéltek mert hogy szar,így a második karimnak néztem ki egy Intrepid-et.Februártól farmoltam egész júniusig vagy júliusig mire meg lett a T5 intrepid,utána tudtam meg hogy lehet dilithiumot lopni klingonnal,így kezdtem egy klingon sci karit,eleinte Vuki carrierrel,és tényleg,ő elkezdte fosni a dilit.Így aztán elkezdtem venni a zenes hajókat.És csináltam újabb karikat hogy legyen mivel a contrabandot beváltani,de jött az első contra nerf,az még nem volt gáz mert jött egy újabb contra bug is hozzá,így nem volt annyira vészes.
Na és ott volt a pvp farm is,amit a flottával csináltunk,Dölt a dili és már volt vagy 8 karim.Aztán köv évben tavasszal jött a dili bug,Lett még pár karim és összedobtam 1-2 milla dilit buggal.Sajna pont dili bug közben döglött be a gépem így egy kicsit én kimaradtam belőle.
De akkor még olcsó volt a zen.Az a dili bug pár hónapra adott nekem elég dilit.Volt olyan aki telhetetlen volt és karakterenként több tíz milla dilit kivett,na őt bannolták is.De nekem ez a contra meg dili megdobta a dolgokat,és lett elég karim meg hajóm.Bár később pvp farmolást is kivették,azért mindig maradt valami amivel lehetett farmolni dilit,ott volt a dili event,régen a dili eventen a repura is hatott a bónusz,így minden karival repu eventen vettem ki a T5 rewardot,mert 32k helyett 48k-t adott.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.07. 06:54:24

6 nap alatt a 9 karimmal, a limitet kihasználva (nem volt már erőm a napi +500 dili'/kari-kért elmászni), kerestem 1100 zent (400 alatt vettem) - igaz, ehhez már bele-bele kellett nyúlni a repu-pontokba is, tehát folyamatosan ez az ütem nem tartható.

De, belegondolva, hogy mi költsége volna egy 20-30 karis dili'-bányászfarm létrehozásának...:
- 4 db-os karakter slot 1065,- Zen
- 5 db-os szárazdokkhely 400,- Zen
- T5-ös hajópakkok 10000,-/5000,- Zen (akciókor a 9 db-os pakk 1 hajója 889 Zen-be kerül, ha 10 karaktered használja őket, akkor csak 89-be /karakter - azaz: 10 karakternél 35600 (400-as árfolyam mellett) dili'-be kerül 1, akciós hajója a szettnek)
- T6-os hajópakkok 12000,-/6000,- Zen (akciókor a 9 db-os pakk 1 hajója 1067 Zen-be kerül)

A tárhelyköltségek fixen emelkednek a karakterek számával, míg a hajók egyre olcsóbbak lesznek, minél több egyénnek lesznek kiosztva - "csak" először meg kell tudni venni az egész kócerájt...
20 karakter munkába állítása, 1-1 dry dock-kal (ami nudli az elérni kívánt eredményhez - és ez a drágábbik elem): 13325 Zen-be kerülne (akciókor ebből 20% lejön, úgy "csak" 10660,-). 32 karakternél ue már 21320 Zent kóstál, akciókor 17056-ot.
...és ezt mire termelik ki - és én ezt mire hoznám össze?!
Ennyiből meg inkább DR-pakkot veszek (már, ha lesz annyim valaha is, mert nekem még az sincs) és telepítek még 3-4 játékot az ARC-hoz!

Nagyon jól "szimulálja" a játék a jelenleg fennálló társadalmi viszonyokat: a szegénynek minden sokkal drágább! <#hehe>

Az igaz, hogy legjobban a requisitionból diliért kivehető hajók érnék meg - anyagilag - legjobban, de ezek értéke az admiraltyban eléggé korlátozott: max. rare szintig elégségesek, így a T6-os hajókra és azok fleet-es verzióikra továbbra is szükség van - és a kisebbek után is uú, keményen ki kell pengetni, min. a "szárazdokkhelyeket".
Fejlettebb flottaépületnél alacsonyabb a fizetendő dili'-összeg is a requ'-s hajókért...

Legjobban az event-es hajók érik meg, igaz, évente csak 3 db-ot kapsz - ha kapsz - belőlük, de azokat "ingyen". 😊

A kisebbik time pack (ha a nagyobbikra nincs keret, vagy az nincs tervbe véve) és a spec T5-ös pakkok (pl. 3x sci, vagy 12x vmi) hozhatnak még "olcsón" jó/elfogadható admiralty pontokat - akciókor.

Sz'al, a hajók után kapott admiralty-pontok értékét is számold majd bele a hajók árába (a zen-es/ex'-es T6-osnál még a trait sem elhanyagolható plusz), úgy "pontosabb" képet kaphatsz, hogy mi is érné meg.

Igen nagy valószínűséggel a 20-30 egyenfrakciókarikból összeálló dili'-"bányász"-team és a hozzájuk passzoló, T6-os és egyéb hajópark lesz a végén a "jó" megoldás... <#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.08.07. 04:09:29

Épp most számolgatom (ahelyett hogy aludnék) hogy éri meg felbőviteni az admirality hajóparkot az én esetemben (10 kari, 4 fed, 1 roma, 5 klingon).
Van ugye zenes hajó, a requisitionból megvehető dilis hajó, meg az EX a mirrorokkal.
Az hétszentség hogy több karim nem lesz (max jövőre ha megint behoznak vmi bónusz karifajtát), nekem már ez is sok 😊

Egyelőre úgy néz ki, csak és kizárólag admirality szempontból a requisitionból diliért kivehető hajók érik meg a legjobban, még úgy is hogy karakterenként megveszi az ember. A T5 hajók 68K dilibe kerülnek, ez jelenlegi árfolyamon 174 zen (cirka 8 milla EC) - zen storeban egy T5ös 2500 zenbe kóstál, tehát 14 fedes kariig olcsóbb egyesével megvenni ezeket a zen store helyett...
Alacsonybb szinten még kedvezőbba helyzet (feleződik a dili ár, egy T4es már csak 87 zennek megfelelő dili, mig a storeban 1500 zen az ár)

Ezt persze felborítják a pakkok, azt majd alvás után megnézem... meg ha beleklkuláljuk hogy a t5 zenes hajók 1 fleetship modulért fleetessé alakíthatk (bár az FSM éppen most piszokdrága, viszont "csak" EC).

Sokszor magadból indulsz ki. Neked karakterenként 30+ t6 hajód van. Többségnek meg nincs. Napi egyszer elindítok 8 küldit és ennyi. Gagyibbakra én is csak bedobok egy kompot és csókolom. Arról meg nem én tehetek, hogy tizensok küldi után se hajlandó tourt bedobni. Az meg nonszensz hogy napi szinten 10+ pass tokent elnyomjak.
Jah és tegnap is így volt neki,ma lett kész mindkettőből 9/10.És kaptam is újra 10/10-et.

Mellesleg van hogy dupla mákja van az embernek.
Az új fun karimnak is húzom fed admiraltyt spec pontok miatt.

Én most eventes karival roma admiraltyt húzom.
Nem nagyon izgat a tour de mégis mindennap találok vele.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.08.06. 20:06:37

30 felett járok és most nem a korom közöltem.. <#email>
Nekem is kicsit nagyvonalúnak látszik ez a dili számítás amit itt olvasgatok az admiralityból, meg hogy mennyi időt kell eltölteni vele. Nekem csak 10 karim van és ha napjában 2x belogolok admiralityzni az nagyon rányomjaa bélyegét aznap arra hogy mivel "játszok" (elég időigényes).

És dettó, vanhogy napokig nemlát klingon tour küldit a karim, token az meg nincs annyi hogy mindennap elpasszolgassak 10-20at 😊, sokszor azt csinálom hogy a shuttlékkal pörgetem ki a rossz küldetéseket. Mondjuk tény, nincs sok admirality kártyám se, max huszon* van a legjobb karimnál.

Meg ugye azért nem 2 perc az admirality - nekem - mert ha bejön dilit adó küldi akkor ugye megpróbálom azt úgy "kirakni", hogy sikeres is legyen, hiszen 500-2000 dili jön belőle. Tehát ott nem csak ráteszek egy hajót és klikk, hanem kicsit assabb a móka 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.06. 17:37:51

Olyan buták vagytok,miért lenne munka,nem 22 karival farmol 22 órán át,hanem csak be logol felveszi küldiket és logol másikra,nekem is két óra kb 36 karival az admiralty,van hogy 3-4 óráig is eltart,de olyankor 2-3 órát elpletykálok.<#vigyor>

22 karakter az már munka és nem játék...

A sok TD teszi játszhatatlanná a játékot! 3 éves múlttal rendelkez? modok nélküli 1.10-es túlél? MC szerver, amin a staffnak sincs GM1-e. Minden információ a http://lavstud.hu/ weboldalon.

Akkor csak mázlistább vagyok.