Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha tényleg nem jön klingon vagy egyéb hajó az évfordulós csomagban akkor nagyon szomorú leszek.
Már az amdiraltyhoz sincs kedvem,nem is toltam le,csak az eventet.
Annyira jó lenne pár jó klingon verda.
Tényleg kellene egy rendes erős raptor,az utolsó normális Raptor már elavult és upgradelve is gyengébb mint fedes lego hajó,az az idegesítő pack erősségű raptor meg tökre idegesít.
Csöppet sem igazi raptor,inkább valami Star Wars-ból szökött vadászgép. Mellesleg pilot is.
Na és a kedvencem a Guramba is kevés már,csak flottás változata van,de az is gyengébb mint egy Lego.

Multkoriban is volt,az egyik borg battle royale-t vulkán karival úgy toltam hogy fele traitje nem volt bent.

PiszkosFred
...es a repus traiteket nalam megint nullazta, ujra ki kellett pakolni oket. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Eskuszom, mintha amatorok lennenek, mindenesetre rajottek, hogy a bonusmark eventnel rossz volt a kezdo- es vege datum 😊

Note: In a previous version of this article, the event was advertised to run from March 5 to March 8. The correct timeframe for the event is March 7 to March 11. This has now been updated below.

Hát ha igaz amit mondanak akkor egy unalmas és csak fed pack jön,három Titan és a Stargazer.
Shangi-La,Luna,Constitution 3,Sagan.
Ennyit arról hogy jön klingon hajó. 😞

Máskor csütörtökig tartott.

A főnix szerda este kilencig tartott, direkt rákerestem, mert furcsállottam, hogy nem csütörtökig.

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Ha Picard hajók lesznek akkor lószar pack lesz,csak fed hajó.
A jó köcsög édes mamuskájukat már.
Ha tudsz bármi újat szójj má. 😄

Ajvé,asszem itt a hiszti ideje. Xd

PiszkosFred
reddit posztban nemi theorycraft a tartalmat illetoen az alabbi teaser kep alapjan

Én még azt hittem hogy van főnix, de az sem.

PiszkosFred
En is azt hittem, hogy a hetvegere vonatkozik majd, de a szovegben, amit bemasoltal marc 5 - marc 8 van.

From March 5th at 8am PT to March 8th at 12pm PT on PC, we are running a special event where Captains can earn bonus Marks by playing content throughout the game!

Csak délutántól van mark event nem?
Nem figyeltem reggel.

PiszkosFred
Ugy latszik, ezeket a kis mini eventeket nem sikerul nekik mostansag elinditani. 😊

Vagy a mostani eventes TFO-kon kapott rep.markokra nem vonatkozna?
"Sima" random TFO-t ment kozuletek valaki, ott jott emelt szamu rep.mark? (Borg BR-rol ma reggel a szokasos 80-85 jott, nem 120, amire szamitottam)

Bonus Marks Event
Captains on PC can earn bonus Marks for a limited time!
By Fero March 05, 2025, 08:00 AM

From March 5th at 8am PT to March 8th at 12pm PT on PC, we are running a special event where Captains can earn bonus Marks by playing content throughout the game!

During the event, content that provides Marks (Fleet or Reputation) will reward a 50% (1.5x) bonus above normal amounts – this bonus is available for all content that rewards Marks. Start building your Fleet projects and reputations!

We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!

Ahogy elnézem az anniversary pack bejelentés miatt leállt a zen eladás.
Ma semmi sem jött és az exet elnézve megint megállt.

Ne mááár,tényleg?
A kúva jó édes mamuskájukat,ha ezek után kijönnek egy fed csomaggal akkó dögőjenek meg.

Jövő kedden jön az évfordulós bundle: https://old.reddit.com/r/sto/comments/1j3e56t/15th_anniversary_bundle_releases_on_march_11th/
Azt írják, hogy bármi info meg csak előző nap lesz róla. :o

Ma kicsit átvariáltam a klingon karim moduljait,még hülyébbre vettem. 😄
CLR—STF Ground<5:09>— Dmg(DPS) —Shenare 199 109(666) Klein 129 102(427) Jolad 79 366(266) Breasal 64 361(215) Isreal 39 357(129)

Cyclonic generator,Tsunami generator,Hurricane turret,Sandstorm generator,Neutronic mortar,cryo mine barrier.
Viszont nem tudok rájönni valamire,valószínűleg elfelejtettem már.
De a vulkán sci karim a legelső valamiért harcban instant remodulálja a fegyverét,nincs neki betéve semmi ilyen dolog.
Megnéztem. Tegnap vele voltam és állandóan instant remodulálta a fegyverét.

Szerintem rájönnek ebből hogy megéri nekik berakni olyasmit ami a dilit égeti,ész nélkül veszik a zent hogy dilire váltsák.
Ha behoznák megint a flotta bázis bővítést akkor újra lemenne a zen 500 alá.
Tegyük fel hogy t6 szintre nüvelnék a flotta épületet és az új szinten erős új cuccokat lehetne venni,holtbiztos hogy a zen ára bezuhanna.
Amikor mindenki építette ezerrel a flotta bázisokat úgy lement a zen ár ahogy az már vicc volt.

Olyan 6-7 milla zen kelt el

PiszkosFred
Azert ilyenkor mindig felcsillan a remeny, hogy nem teljesen hulyek ulnek ott a deca/cryptic maredek szekeiben, mert kifejezetten jo utlet volt a szinte halott diliex megmozditasara ez, hogy beraktak uj cuccokat a storeba, raadasul koncentraltan, csak X-tol Y-ig idoszakos elerhetoseggel.

Ma reggel nalam is minden accon volt eladas, nem sok, de azert jott, igy par napon belul mar sokadjara.

Megindult a zen megint.

Fred.
Most értem haza a melóból,marha fáradt vagyok,de letoltam.
Kb öt perc volt,közben majdnem elaludtam.

már meging bugol az sg
1
Sajnos most nem irodában vagyok, kint vagyok a halál némi szervében, vagy ha végeztem vagy ha hazaérek le tolom.

PiszkosFred
Pedig csinald meg a bonuszert a masodik kort, a dili hetvege arra is ervenyes, nekem is ma lett meg a 20/20 es 12k dilit kaptam barmifele egyeb bonusz nelkul, amiket te szoktal hasznalni, pusztan a hetvege miatt.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.02. 09:00:24

CLR—STF Ground<5:06>— Dmg(DPS) —Liesa 145 138(489) Samuel Kel 114 930(376) Ezree 112 684(371) Historic g 112 009(415) Slade 41 448(137)
Hát az event kész,már csak a bónuszt kell letolni,de sajnos nincs rá időm.
Valamiért a karimnál kikapcsolt az automata tüzelés mód és kb a kilencedik körben vettem észre. 😄
Ma húzós napom lesz szóval kicsit figyelmetlenül toltam,féltem le bukom. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.02. 05:35:01

Na a ma reggeli kicsit hosszabb volt.
CLR—STF Ground<5:10>— Dmg(DPS) —Jamison 169 271(582) Khar'shan 73 339(251) Jerrex 57 887(198) Carter Wil 41 450(157) Neil 24 241(78)
De kiderült hogy a borg piszkosul nem szereti a breen fegyvert. 😄

Ha még is vennétek valami vadító vanity shieldet akkor rakjatok már be róla képet.

Á dehogy,nem találtam az újakról jó képet.
Amit találtam az olyan hajóról készült ami nem is hasonlít a vulkánra és minden hajón másak a vanity shieldek.
Láttam,mert kipróbáltam.
Például a Galaxy hullja tök közönséges egyszinű lett,de a hajtóművei szépek.
Bortasqu meg olyan mintha valami fakezű festő nekiesett volna szürke festékkel. 😄
D'deridex az meg lol. Egy nagy büdös penészes likas sajt.
Na és akkor még ott van a Guramba,ami elég szép,amíg nem aktiválod a harci módot. Onnantól meg mi a fax van? 😄
Jah és hiába kapcsolod ki,többé már nem lesz szép,hanem piros ződ csíkos. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.28. 21:24:12

Ezt írtam tegnap 😛 Azt hittem, egy újat próbáltál.

Utánanéztem a neten és ez tetszett meg.
De az újakat is javítják még ma talán.
Az újakról nem igazán találtam jó képet,elsődlegesen a vulkáni hajóra kellett volna valami jó.
Viszont olyan oldalt találtam ahol 10 dolcsiért lehet venni vanity shieldet. XD
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.28. 19:10:59

PiszkosFred
Hja, azt hittem ez valami uj van.shield a dili shopban, amit emlitettek a patchben, vagy hol.

hulye vagyok, megvan, kulon kategoriat kapott es csak epp a szemem nem szurta ki, nana, hogy nem vettem eszre 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.02.28. 19:10:52

Emperor's vanity shield.
Cseten azt mondják a vadi új pajzsok bugosak és karakter boundosak,de a régebbiek nem.

PiszkosFred
Ez a fekete, amivel probalgattad, melyik vanity shield, milyen neven fut?

Jött egy üzenet az előbb.
"Greetings, Captains! We are currently fixing the issue where your new Vanity Shields would bind to your character instead of your account. The fix should be live within the day. We apologize for the inconvenience and confusion."
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.28. 18:40:50

Nem minden hajón szép.
Van amelyik hajón tök egyszerű.
Például D'deridex úgy néz ki tőle mint egy szürke paca lukkal a közepén.
Jó pár hajóra ha ráteszed sima szürke vagy barnás esetleg fekete külseje lesz.
Galaxy elég szép lesz tőle,sajna az nvidia megint megviccelt és pár képet nem készített el,az előtte lévőt klónozta.
De például a guramba totál kiüti a vanity shieldet. 😄
Harc közben a vanity shield lejön és a hajó utána már újra zöldes piros lesz,az az alap szine.
Nem tudom az nvidia mit szórakozik,lett két képem az obeliskről,defiantról meg a vulkáni hajóról.
Nyomtam kép készítést galaxy-ról erre nem galaxy képet mentette hanem le klónozta a defiantot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.28. 18:34:47

Háát,bolhairtó nem kell,nem kari bound. 😄

PiszkosFred
Nem probaltam, de ahelyett, hogy tippelgetunk, ez a tuti modszer a kerdes megvalaszolasara, foleg ugy, hogy te megvetted az egyiket.

Ok,kipróbálom.
De ha kari bound lesz rád eresztem a bolhás tribblim. 😄
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.02.28. 16:51:20

PiszkosFred
rakd at masik hajora es akkor kiderul

Akkor lehet, hogy csak bugosak.

Tévedés,nekem acc bound.

Rajta van a hajón és azt írja acc bound.

De az a vicc hogy nem egy tételből vonta le az összest,hanem ebből is egy kicsit meg abból is. XD

PiszkosFred
Nabaszki, tolem "csak" szaros parszazat vesznek, toled bezzeg meg ezres tetelben... 😊

Megindút.

Ma reggel viccesre vettem és idegesítettem a borgokat rizsa nyári vicces modulokkal,de ígysem volt hosszú.
CLR—STF Ground❤️:52>— Dmg(DPS) —Jaydex 126 384(545) Reaper 99 698(437) Shenare 97 735(429) Tesla N. 68 815(301) Pearl Bail 26 683(116)

De vicces volt a sok hurrikán és cyclone meg egyéb baromság.