49921
-
Plata #47838 WoW,mi a szösz,űrhajós játékban peca? :D
Na de ha gázóriás akkor hogy van rajta víz?
Vagy a gázban is élnek halak? -
Off:
Hetvegen befejeztem az NMS jelenlegi expediciojat, az utolso feladatok egyike egy gazoriason valo landolas es az ottani vizbol 4 "hal" fogasa. Na mondom Plata a nagy pecas, tutira dijazta volna, direkt csinaltam is egy screent neked. Szerencsere van hajomon aqua-jets, igy eleg votl a szarnyra kimenni es onnan logatni a botot :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sajnos a kep nem tul jo minosegu, mindig elfelejtem, hogy ha DLSS-t hasznalok, akkor az NMS-ben a screenshotok elegge szarok lesznek. -
Plata #47836 Mini-T is.
Többet nem találtam ami bugos.
Csak két részes bugos,de nem mind. -
Plata #47835 Sling Halter is bugos. -
Plata #47834 Swimsuit Criss Cross defektes,ha meg van a karakterednek,akkor a felsőt tudod használni normális ruhának.
Lehet hogy más két részes fürdőruha felsője is bugos,de nem volt kedvem azt is megkeresni. :D -
Plata #47833 Fed klingon karimnak a ruháját át akartam alakítani.
Másik karimnak a ruháján látszik a flottás zászló és ennek is rá akartam tenni.
Ahogy nézegettem a ruhákat feltűnt valami,tud viselni rizsa fürdőruhát. :O
Mióta van ez? -
Plata #47832 Jippí,pahvo event jő kedden.
-
Plata #47831 Srácok,egy pillanatra láttam event kiírást.
Valami spéci lila konzolt adó event,de nem tudtam megnézni,túl gyorsan betöltött.
Bassza meg,láttam újra,de túl gyorsan tölt be,mire megnyomtam a kép készítést betöltött,a fba.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.15. 16:34:30 -
Plata #47830 Na valaki segítsen mert nem értek valamit.
A hajó csomagban volt 15 kulcs,amiből nyitottam ládát.
A táskámban lett egy ilyen is.
link
Csak hogy a wiki szerint ez lobis,az meg hótbiztos hogy lobiból én nem vettem ki ilyen hülyeséget.
A vulkáni karimnál nem is volt lobi,csak az a mi a packban volt,de azt betettem a bankba.
Szóval honnan a homályos szent szarból lett ez akkor?
Eddig megvoltam győződve hogy a ládából,de most kerestem rá a wikin és cseszettül nem ládából esik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.15. 16:19:49 -
Plata #47829 Nincs x szárnyú variáns B'rel. XD
Tökre lökött ferengi karival két patrollal elértem a t5 masteryt. :D
Már csak értelmes felszerelés kellene a hajóra,mert a mostani az b+ kategória. :D
De mivel lökött ferengi eddig jó volt neki. -
gunji #47828 /off Hátha valaki szereti gyűjteni a hajókat a maguk fizikai valójában: kettőt fizet, hetet kap akció -
Plata #47827 Vége az évfordulós eventnek,szerintetek mi jön most?
Jöhet újabb éves kampány event?
Kíváncsi vagyok hogy mi lesz.
Hosszú event nem jöhet mert mindjárt itt van a first contact day.
Ha csak nem megint elkúrják és egy héttel később jön mint tavaly talán. -
Plata #47826 Az univerzális endeavor szár.
Mentem elite randomot,nem számolta.
Advanced már jó neki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.14. 20:03:58 -
Plata #47825 Ganalda-n nulla pontnál megszakította. :D -
gunji #47824 Kábeles egérrel sokkal könnyebbnek tűnik a kurzor mozgatása. -
Plata #47823 Mázlista.
Én próbáltam megdönteni a 2200 valamennyi rekordom,de sikerült 900 840 és 1400 valamennyit csinálni. XD
A második helyen a 840 úgy jött össze hogy hirtelen eltűnt a vérbe az omega. :D
-
gunji #47822 Sikerült csúcsot döntenem omegán: 1700 pontot elérni (a mai nap előtt közelébe se nagyon sikerült jutni). Jutalom: server not responding. xD ;( -
Plata #47821 Valóban 52-t ad.
De nem csak 52-t,néha tök random jön 1 omega mark is. :O
Ez egy nagyon rövid harc volt,volt vagy egy perc,de akkor is csak úgy jött a semmiből 1 omega mark.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.14. 18:47:47 -
Plata #47820 Voltam red alerten,de olyan söket vagyok hogy nem is tudom mennyit kaptam, :D -
Titokban aktivalhattak 16:00 korul a dupla markot, mert most a red alert sem 35-ot ad, mint szokott, hanem 52-t. -
Plata #47818 Nem tudom tényleg,talán recruit bónusz?
Flottában aktív dili bónusz van.
Így meg sme tudom nézni miylen project lehet még,de fejből xp és 5 vagy 10% sebzés bónuszra emlékszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.14. 17:26:22 -
Nem tudom, a Delta recr. testvereket futtattam meg ma, szegenyeket picit elhanyagoltam az elmult evekben, most kaptak uj hajokat, picit rancfelvarrtam a boffokat, skilleket, traiteket, stb. nagytatarozast kaptak, igy egesz nap ezt toltam. Napkozben 80-assaval jottek a markok, szerencsere gyors menetek voltak, igy baromi is jol haladtam, erre mostmeg 90-92-95 korul jon :) Nem banom, csak meglepodtem, gondoltam rakerdezek.
Mert mondtak, hogy lesz extra mark hetvege, ketszer is elcsesztek a rajtjat, de az +50%-ot ad, nem +10-15%-t. -
Plata #47816 Szerintem flottában nincs mark bónusz,lehet xp harci vagy dili.
De lehet tévedek. -
Akkr nincs para :)
Mas. Ma semmi melom nem volt, igy egesz nap a szintezos karakterrel grindeltem a BBR-t a 80 darab markok miatt, hogy ne kelljen veluk foglalkozni csak kattintani a repus markok miatt. Egesz nap 80 jott a BBR-bol, de az elmult egy-masfel oraban (kb) 90-95 darab jon, pedig admirality weekend van. Honnan jon a bonusz? Flottaban lett aktiv valami bonuszt ado effekt? -
gunji #47813 Én is azt hittem először, míg meg nem néztem a logot. -
Plata #47813 Ma reggel letoltam az utolsó borg battle royal-t.
Ha lesz időm ma még tolok egy két eventes küldit azért a vacak itemért.
Szerintem azzal hogy kora reggel toltam Jó jártam mert a legelhanyagoltabb karival is könnyű volt event.
Ma reggel is kifogtam olyan csapatot hogy nagyon gyorsan vége lett. -
Jo, en elvesztettem a fonalat, azt hittem bug miatt duplaztal egy X mennyiseget. De, ha semmi nem tortent, akkor a ticket miatt ne aggodj, kapsz valaszt majd emailben, arra megirod, hogy bocsi, tevedtel es kesz is.
A BBR alatt az elmult heten ket embert is AFK leecherkent reportoltam, mert felb.sztak az agyamat, hogy ezzel raboljak az idomet, mind a kettore jott valasz a supporttol 2-3 napon belul. Lehet, hogy sablon level, bar mindkettoben mas volt a szoveg es a GM (Navi es Minazuki), de gondolom van erre formanyomtatvany, csak nem sajat kezzel irnak minden hulyenek (nalam is van par sablon a meloban amit siman kuldok valaszkent, nem vagyok en papagaj), de a lenyeg, hogy a kapott emailre majd tudsz tovabbi info mondani es kesz is.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.03.13. 23:02:34 -
Plata #47811 A reportot vissza tudod vonni.
Elvileg kaptál is ímélt. -
gunji #47810 A historyból kijön: ott van rajta 2x500 zen _eladás_, számszakilag is jónak tűnik.
Nem parázok miatta, hogy exploit lenne, csak a game support miatt, hogy false reporttal fárasztottam őket. :| -
Plata #47809 Nézd az exchange history-n minden rajta van,számold ki hogy mi merre mennyi volt,valóban volt-e ilyen hiba vagy csak fáradt voltál és nem figyeltél. -
Hat, ha ennyire parazol, akkor az exploittal szerzett dili mennyisegben vegyel valami nem reclaimelheto cuccot a dili boltban, aztan dobd ki, majd ird meg nekik, hogy az "illetektelenul" megszerzett javakat kukaztad. -
gunji #47807 Mázli? Ilyen? Hát igen, az mázli :D
Épp meg azon agyalok, hogyan adjam be nekik azt, hogy lehet, hogy csak én csesztem el tegnap. Az exchange history is arra utal. :D :D :D
Ááh, éjszaka aludni kell. :/ -
Plata #47806 Én ma is tettem fel,nekem nem volt ilyen mázlim.
Nekem ilyen vót csak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.03.13. 18:37:42 -
gunji #47805 Közben hazaértem és elbizonytalanodtam, hogy nincs a ticketre semmi reakció és talán mégis én néztem el 'éccaka valamit és én vagyok a fasz. Úgyhogy beírom mégis. Akartam venni zent és tettem ki dilit, de nem vonta le a personal refined dili-ből a karaktertől. Töröltem az ajánlatot és azt hozzáadta. Aztán megint kitettem, s megint nem vont le semmit a refined diliből. Így lett több dilim. Aztán kicsit megnyugodtam, mert láttam két exchange-es posztot a fórumos bugreportok között. De azért nem teljesen, mert pipa voltam, hogy elment az egész este várni a szerverre.
Aztán napközben senki nem írt semmit redditre sem, így most megint bizonytalan vagyok, hogy nem néztem-e el az exchange oldalát és a zen eladási oldalán ügyködtem, nem a vételi oldalon. Úgyhogy ez most ilyen falbaverős sztori, s erős ez a hét így :o :D -
Plata #47804 Na mostmá én is kíváncsi vagyok. :D
Írd má mög nekem is.
De van egy tippem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha beírod a dili exre hogy gyúrunk wazze kapsz 5k zent. XD -
A tegnap esti patchig lehetett, meg is vettem a regi kuponnal, aminel azt irta a tooltip, hogy uj cuccokra nem hasznalhato. Hat, a dragak bugosan raktak be a 15-os bundle darabjait, igy volt egy nap, hogy a regi kupon is hasznalhato volt. Patch utan mar nem, direkt megneztem. :) -
Orbancapitan #47802 ok thx -
gunji #47801 Küldtem üzit -
Orbancapitan #47800 mármint hogy érted el? nem mintha kiakarnám próbálni én is féltem az accountom csak tudni akarok róla h mit ne kéne csinálni -
Orbancapitan #47799 am fred régi kupponnal nem valószinü h tudsz új hajót venni de amit most kaptunk ajándékba azzal lehet