Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A por túlmelegedést illetve extrém esetben kontakthibát is okozhat (pl pros memoriabank/PCI foglalat, bár ugye ez leginkább a nemhaznált foglalatokra igaz). Mindkettő végül windows halálhoz vezetHET.
Pl kékhalál meg hasonló jellegű durva döglésnél én először mindig elvégzek egy nagytakarítást kártya és memória ki-bepakolással. Még élénkel él bennem az emlék az intel pentium 200 mmx korszakból, amikor az alaplap feszülése okozott folyamatosan problémát. 1 csavart kiszedtem belőle (nem fogattam le öttel csak 4-el) és onnantól kezdve ment mint a karikacsapás.
Persze az is igaz, hogy a régi windows install PÁROSÍTVA állandó szoftver telepitéssel, leszedésselbizergálással okozhatja a windows instabilitását. De az csak a fiataloknál gond akik állandóan ész nélkül raknak fel mindent, plata meg nem fiatal (bár az ész nélküliség.. hmmm.. még bejátszhat)
Summa summárum: mivel a takarítás meg átmozgatás pénzbe nem kerül, max 1 órába, én azzal kezdenék először. Ha megoldja akkor megspóroltunk egy csomó pénzt/időt, ha nem, akkor csak pár karinak a doffiolására meg admiralitására forditható időt vesztettük el.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.13. 08:38:08
Koto:a ventiket még olajba isáztathatod sokszor annyira zártak hogy nem ér semmit.Ha száraz úgyis zörög.
Ott vmi softwares gond lesz sztem.
Azon gondolkozom hogy belekezdek a játékba.
Szeretném megkérdezni Töletek hogy van e még potenciál a játékban és érdemes e elkezdenem.
Az biztatonak tünik hogy itt a forumon igen csak nagy az élet !
Válaszaitokat elöre is köszönöm !
Évente 1x-2x meg illik kitakarítani a "dobozt" és a benne lévőket - ventik csapágyazásába olaj csöpögtet, stb...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
(ha laptopos vagy akkor meg szenvedj és fizess a szerelőnek)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.12. 16:52:10
Szóval szerint maradnak inkább az új űrhajóknál, ami nem hiszem hogy egy embernek több lenne 1 heti munkájánál (de csak a modellezés miatt, a többi gyanítom hogy egy XML config fájl 😊 )
Rohadjanak meg az új hajóikkal inkább az arra elpazarolt pénzt költsék jobb szerverekre!
Polaron based weapons
Piezo-Polaron & Advaned Piezo-Polaron weapons
May also be Cyclic Polaron
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Multi-Mission Strategic Explorer
Multi-Mission Reconnaissance Explorer
Multi-Mission Surveillance Explorer
KDF:
Ihgomas Multi-Mission Strategic Vessel
Ahgamas Multi-Mission Surveillance Vessel
Khaimas Multi-Mission Reconnaissance Vessel
Rom:
Taenen Strategic Explorer Warbird
Galas Surveillance Explorer Warbird
Surhuelh Reconnaissance Explorer Warbird
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.12. 13:01:38
<#banplz>#banplz>
Majd jön devblog erről is idővel.
Úgyis berozsdásodott a kombájn, lehet megint farmolni.
Van infó arról hogy van e bármi hasznos a lukari repuban?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.11. 21:06:55
De a lényeg ez.
PvP revamp is a top priority. Yep. That's not a typo, LOL.
AOY will hit consoles "very soon." (This seems sorta obvious by their recent blogs.)
The current story arc will take us into 2018, and it will be a tribute of sorts to TNG's 30th anniversary (no promises on major TNG talent yet. Interesting, too, since we're dealing with the DS9-centric Tzenkethi.)
Kits R&D school is coming (as Tribble shows us), and the "mod changer" will happen at some point, but "is not being actively worked on at this time." (Odd, then, given the ominous "Re-engineering" tab on Tribble. Geko is confident it will happen, so it sounds like there is a plan.)
The 7th anniversary will feature the Lukari triangle ship reward, the FE featuring Tony Todd (strongly hinted that the calendar will flip to 2411), and the other mini-games will come back. It will be "bigger" than previous anniversary events. (The Kits School will likely be a part of it, but it sounds like there is more. Blog coming soon.)
Tarantula volt az utolsó szép hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:46:07
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.01.10. 19:40:36
Tzenkethi Carrier
Frigate and Shield Drone Pet options
Tzenkethi Frigate
Nekem inkább egy cápa ugrik be de szerintem egész pofás 😄
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.10. 19:32:15
Tökfej hajók.
Engem a carrier érdekel ami a box-ban lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:03:20
kell <#vigyor>#vigyor>
A cseten azt mondták lehet a dyson hajókat is kiadják újra.<#hehe>#hehe>
Nem tudom van-e értelme vagy hülyeség,de kicsit kezd sok sci hajó lenni nem?
Elméletileg Vesta is újra jön,erre most azt mondják Dyson is.<#wilting>#wilting>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.10. 00:47:56
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Kő a ráknak polaron.<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 23:53:45
Viszont a lock box-uk meg tetryont,bár a carrier-e kíváncsi vagyok.
Érdekes választás talán ők azok akiket nem nagyon fedtek fel egyik sorozatba se csak említés volt hogy volt egy háború érdekel hogy mit keresnek a temporláis háborúba esetleg ott lehet számítani majd egy friss fajra esetleg egy 3. nagy frakcióra ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.09. 18:36:06
50×
50×
50×
15×
15×
Ennyi kell.
14x
6x
10x
8x
12x
16x
Ennyi van.
Winfos tegnap egyszer lehalt.
Ilyen "olcsó" Zen mellett amúgy is "kötelező" naponta "rendbe tenni" a karaktereket! <#hehe>#hehe>