Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A por túlmelegedést illetve extrém esetben kontakthibát is okozhat (pl pros memoriabank/PCI foglalat, bár ugye ez leginkább a nemhaznált foglalatokra igaz). Mindkettő végül windows halálhoz vezetHET.

Pl kékhalál meg hasonló jellegű durva döglésnél én először mindig elvégzek egy nagytakarítást kártya és memória ki-bepakolással. Még élénkel él bennem az emlék az intel pentium 200 mmx korszakból, amikor az alaplap feszülése okozott folyamatosan problémát. 1 csavart kiszedtem belőle (nem fogattam le öttel csak 4-el) és onnantól kezdve ment mint a karikacsapás.

Persze az is igaz, hogy a régi windows install PÁROSÍTVA állandó szoftver telepitéssel, leszedésselbizergálással okozhatja a windows instabilitását. De az csak a fiataloknál gond akik állandóan ész nélkül raknak fel mindent, plata meg nem fiatal (bár az ész nélküliség.. hmmm.. még bejátszhat)

Summa summárum: mivel a takarítás meg átmozgatás pénzbe nem kerül, max 1 órába, én azzal kezdenék először. Ha megoldja akkor megspóroltunk egy csomó pénzt/időt, ha nem, akkor csak pár karinak a doffiolására meg admiralitására forditható időt vesztettük el.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.13. 08:38:08

Igen.

Koto:a ventiket még olajba isáztathatod sokszor annyira zártak hogy nem ér semmit.Ha száraz úgyis zörög.
Ott vmi softwares gond lesz sztem.
Sziasztok !

Azon gondolkozom hogy belekezdek a játékba.
Szeretném megkérdezni Töletek hogy van e még potenciál a játékban és érdemes e elkezdenem.
Az biztatonak tünik hogy itt a forumon igen csak nagy az élet !

Válaszaitokat elöre is köszönöm !
Pedig, az bármitől meg tud dögleni - pláne, ha már "idősebb" telepítés!
Évente 1x-2x meg illik kitakarítani a "dobozt" és a benne lévőket - ventik csapágyazásába olaj csöpögtet, stb...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Nem értek én ehhez,nem hiszem hogy portól döglika windóz.

Fújd ki a port a gépből... közben meg szedd ki belőle a kártyákat meg a memóriákat és tedd vissza.

(ha laptopos vagy akkor meg szenvedj és fizess a szerelőnek)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.01.12. 16:52:10

Neked legalább nem hal le winfos játék közben.Ráadásul héten időm sem lesz szervizbe vinni.

Tudod az a különbség hogy új űrhajót csinálni lényegében nem kerül pénzbe, mig a hardver az bizony sokba fáj 😊
Szóval szerint maradnak inkább az új űrhajóknál, ami nem hiszem hogy egy embernek több lenne 1 heti munkájánál (de csak a modellezés miatt, a többi gyanítom hogy egy XML config fájl 😊 )

Na jó én mára befejeztem 1 Óra leforgása alatt 5x vágott ki a szerverről persze mindig a legrosszabb pillanatba <#falbav>
Rohadjanak meg az új hajóikkal inkább az arra elpazarolt pénzt költsék jobb szerverekre!
Lukari Reputation

Polaron based weapons
Piezo-Polaron & Advaned Piezo-Polaron weapons
May also be Cyclic Polaron

T6 Vesta pack tartalma
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fed:
Multi-Mission Strategic Explorer
Multi-Mission Reconnaissance Explorer
Multi-Mission Surveillance Explorer
KDF:
Ihgomas Multi-Mission Strategic Vessel
Ahgamas Multi-Mission Surveillance Vessel
Khaimas Multi-Mission Reconnaissance Vessel
Rom:
Taenen Strategic Explorer Warbird
Galas Surveillance Explorer Warbird
Surhuelh Reconnaissance Explorer Warbird

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.12. 13:01:38

Bár egy olyan világban élnénk ahol nincs grind, Cryptic realmben ezmár-már vallási alapokon nyugvó tevékenység. Neverwinterben még komolyabb a grind, ott a repuknál még alternatíva sincs a markok összekaparására. Anno jó világ volt, mikor a dili event még hatott a t5 repu rewardokra is. Akkor simán 50k körül volt a zsákmány. Egy dolgot nem értek, pár napja kirakták a Tzenkethi devblogot, amiben ecsetelik milyen újfajta animációkat és egyebeket kellett csinálniuk. Erre tegnap kirakják h jön 2 space insta + 1 space battlezone. Ha csak később nem jön valami groundos bz/insta, akkor valóban megérte nekik a vélhetően hetekig tartó új ground ficsöröket leprogramozni egy új epizód kedvéért. Furcsa. A másik dolog, Plata NX-es képe, örülök h végül Doug Drexler NX Refit modelje bekerül a játékba. Ha már a sorozat ötödik évadjába nem kerülhetett be.
Legalább 50K-t intézz légyszi. És nehogy még véletlenül is kelljen vmi küldetéssort végigtolni érte.

Persze, a 32k dili a végén.

<#banplz>

Majd jön devblog erről is idővel.
Yeah, uj repu!

Úgyis berozsdásodott a kombájn, lehet megint farmolni.

Van infó arról hogy van e bármi hasznos a lukari repuban?

Eléggé Vesta-s az a hajó,a deflectorja tiszta Vesta?Csésze is kb ilyen,olyan mint egy Avantine tovább fejlesztett változata.

mintha mixelve lenne jó pár hajó deflector pl a life time hajóra/pathfinderre hasonlít a gondola meg a t6 flagship a törzs megint intel lesz a csésze alj rész meg talán intel assault cruiser érdekes az tuti , az a micsoda a kezébe úgy néz ki mint Kylo ren kardjának egy proto tipusa xD
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.11. 21:06:55
Na bakker ez lenne a T6 Vesta?

Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.11. 19:08:36

Ha a pvp-t faszán megcsinálják akár külön pvp cuccok bevezetésével máris "megvettek" pár hétre. De már az is elég ha fellendül a pvp és lesz ott is élet.
Minimálisan érdekes, gyakorlatban pedig úgyis valami egyszerű semmi ami 1 napig érdekes, jó esetben talán 3.
Valami süket dum a a STO jövőjéről.
De a lényeg ez.
PvP revamp is a top priority. Yep. That's not a typo, LOL.
AOY will hit consoles "very soon." (This seems sorta obvious by their recent blogs.)
The current story arc will take us into 2018, and it will be a tribute of sorts to TNG's 30th anniversary (no promises on major TNG talent yet. Interesting, too, since we're dealing with the DS9-centric Tzenkethi.)
Kits R&D school is coming (as Tribble shows us), and the "mod changer" will happen at some point, but "is not being actively worked on at this time." (Odd, then, given the ominous "Re-engineering" tab on Tribble. Geko is confident it will happen, so it sounds like there is a plan.)
The 7th anniversary will feature the Lukari triangle ship reward, the FE featuring Tony Todd (strongly hinted that the calendar will flip to 2411), and the other mini-games will come back. It will be "bigger" than previous anniversary events. (The Kits School will likely be a part of it, but it sounds like there is more. Blog coming soon.)

Hááát pedig reméltem hogy igaz,egy carrier ami szép is már jó lenne.
Tarantula volt az utolsó szép hajó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:46:07

A Tzenkethi-t csak említettél 2-3 alkalommal, soha nem lehetett őket látni. Az egyik könyv sorozatban is szerepelnek, ott a kinézetük eltérő attól amit tegnap bemutattak. Ez a Tzenkethi 100% Cryptic dizájn. A Federation-Tzenkethi konfliktus jóval a DS9 indulása előtt volt.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.01.10. 19:40:36
és ha oda az van írva hogy ugorj a kútba megteszed ... Hivatalos oldalon nincs max carrier drenya lesz azt pá
Tzenkethi Cruiser
Tzenkethi Carrier
Frigate and Shield Drone Pet options
Tzenkethi Frigate

még szerencse hogy az nincs xD

Nekem inkább egy cápa ugrik be de szerintem egész pofás 😄

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.10. 19:32:15
Elméletileg ezek benne voltak a DS9-ben,valamikor a dominium háború körül volt velük egy kis adok kapok.

Mutat némi hasonlóságot egy korábbi ST játékban szereplő hajóhoz.
Randaaa.
Tökfej hajók.
Engem a carrier érdekel ami a box-ban lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.10. 19:03:20

kell <#vigyor>
Még mindig mem Karfiol.

ez ilyen sapkás dolog, bármit csinálnak, az a baj 😊
Múltkor még az volt a baj hogy kevés van. 😄
Tudod mi a vicc?
A cseten azt mondták lehet a dyson hajókat is kiadják újra.<#hehe>
Nem tudom van-e értelme vagy hülyeség,de kicsit kezd sok sci hajó lenni nem?
Elméletileg Vesta is újra jön,erre most azt mondják Dyson is.<#wilting>

dysondinóklézerrel 2.0
De csak azért, mert tudják rólad, hogy nem komálod a polaront, ezért, hogy neked is legyen benne valami, beletették a tetryont is! <#idiota>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.01.10. 00:47:56

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mert fura hogy a repujuk polaront ad a boxuk meg tetryont.<#fejvakaras>
Kő a ráknak polaron.<#banplz>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.01.09. 23:53:45

Miért van a mondatodban a DE ? Mintha azt sugallnád hogy a polaron fegyók jók..

Hát elég baromi rondák lesznek,de elméletileg polaron fegyót fog adni a repujuk.
Viszont a lock box-uk meg tetryont,bár a carrier-e kíváncsi vagyok.

the tzenkethi are coming
Érdekes választás talán ők azok akiket nem nagyon fedtek fel egyik sorozatba se csak említés volt hogy volt egy háború érdekel hogy mit keresnek a temporláis háborúba esetleg ott lehet számítani majd egy friss fajra esetleg egy 3. nagy frakcióra ?

Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.01.09. 18:36:06
50×
50×
50×
50×
15×
15×

Ennyi kell.

14x
6x
10x
8x
12x
16x

Ennyi van.
Asszem enyim is odakerül.
Winfos tegnap egyszer lehalt.

Hali plata nem sokára megint jövök csak gépet szervízjáratba kellett küldeni XD
Én az idén nem foglalkoztam egy csöppet sem winter eventtel,nem is jártam winteres vackokra,csak néha napján doff küldiket indítottam admiraltyzás mellett de lett így is pár ezer vackom.Megcsináltam a hajóért a futást és kész.

Ha egy karakterrel, rendesen, naponta letolod, ami az ehhez kellő dolgokat adja, akkor hármat is kitudnál venni az event végére - be kell ruházni egy jobb, winter-es fegyverre és akkor még a mini gémek is dobálnak ilyesmit...
Ilyen "olcsó" Zen mellett amúgy is "kötelező" naponta "rendbe tenni" a karaktereket! <#hehe>

Ha megadod az ingame neved, én is tudok küldeni eventes tokeneket.
Nem úgy néz ki,hogy össze tudok szedni ennyit. Megköszönném ha tudnál segíteni.