Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha telon megnyomod az off akkor már semmi nem fog látszani.

<#banplz>.
Megkell néznem gépről mi off és minem,telón nem látszik.
Olyan sima fórum.
Vagy mégsem ez az SG fórum.
De nem görög fórum,mert az kerek.<#banplz>
Asszem.

Srácok ez most akkor milyen fórum?
MarkBlade
Onnan màr csak egy lépés a pàrduc ha még nincs meg..
Nem a hosszúsága volt a fő gond,hanem az hogy sokszor olyan helyre kellett menni suramar cityben ahol hemzsegtek az ellenséges őrök,másik hogy még most sincs róla fingom hogy hogyan is kell bizonyos városrészekbe eljutni,ezért általában a leugrok a szakadékba stílusú közlekedést alkalmaztam.<#buck>
Ma erre rá is basztam csúnyán,Hunter class hall ugye highmountainban van a hegy tetején,az öcsihez pont a class hall mögötti helyet kellett felfedeznem még,igen csak a két hely közt van egy 4-5 kilóméteres szint különbség,nem volt kedvem le kutyagolni ezért egyszerűen leugrottam a hegy tetejéről.Nem is lett volna ezzel gond,gondoltam pár másodperc zuhanás után előkapom a goblin glider kitem és lazán le siklom,jah csak zuhanás közben megcsörrent teló és elfelejtettem hogy épp zuhanok.<#hehe>
Szép zakó volt.
Küldizés alatt velem volt Rexxar mint testőr,ma a vége felé szót játék hogy rexxar elérte a max quality szintet.Néztem mint a szösz,nem is tudtam hogy küldizés közben ő is fejlődik.<#hawaii>
Megnéztem a csóka i lvl 900 szettben van és tényleg már nem epic hanem valami más szinű keretje van.
Haza mentem és lecseréltem őt nehéz szívvel egy common 110-es testőrre,őt most szereztem a legionfall kampányban.
A csendes de elég jó harcos Rexxar után kaptam egy hülye picsát aki folyton pofázik és azt hiszi hogy ő chuk norris.<#vigyor>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 17:50:24

Valamelyik karival aszem megcsináltam balance of powert.
Hunti kicsit el van hanyagolva.De neki volt legtöbb repuja.

MarkBlade
Nem rövid a q lànc az biztos. Meg is érdemli a repülést aki kicsapja. A Balance of Power mèg hosszabb legendary skint ad. De nem akarom szétoffolni a fòrumot.
Azt tudom.
De szívből gyűlölöm suramart,eddig magasról tojtam az egész köcsög zónára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 16:03:52

MarkBlade
De elég rgy karival kiüttni. A többi automatice megkapja.
Grat az öcsihez. Igen olyanra gondoltam mint delta roma stb nagy nagy pakkok bár erre kevés a sansz 😞 . a változásokra meg hajak kellenek a mirror már tök mind 1 szerintem r&d dobozokat meg alapból mindet 100 asra kéne rakni
Váááá köszi.<#worship><#worship>
Ott a kedvenc Bathletem.

Nem tudom mennyire érdekel valakit, de a legújabb tribble pecslogban akad pár érdekesség. Bemásolgatok párat:

- New feature: Added the ability to protect items.
Azaz ha egy itemet megjelölsz akkor nem fogod tudni véletlen discardolni. Biztos lesz akinek hasznos.

- A new hairstyle has been added to the tailor! link
Új haj

- Mirror invasion – Normal queue critters are now level 60 instead of level 50.
normál tükörben is 60as mobok lesznek. Mire berakják a jelenleginek úgyis vége.

- "Research & Development Pack" items can now be stacked up to 10 per inventory slot.
R&D doboz stackelhető lesz.

- The duty officer rewards from "All that Glitters" now open into either the EMH Mk I or a duty officer of up to Very Rare quality if you already have an EMH Mk I duty officer on that character.
A deltás küldi ami adja a gold emh doffot, ezentúl replay után is ad egy random doff. Ezzel akkor ez lesz a 3ik ilyen küldi amivel lehet doffokat szerezni.

- Resolved an issue that caused Elachi ground weapons to always bypass shields.
Javítják az elachi ground fegyó bugot.

- New items have been added to the Phoenix Prize Redemption Stores!

Tier 3
Elachi Subspace Rift Module
Tritanium Rending Bat'leth (KDF only)
Young Nanov - Vanity Pet (ROM only)
Tier 4
Ang the Vicious (Doff)
Automated Personnel Unit (Doff)
Tactical Exocomp (Doff - FED only)
Goshi the Augmented (Doff - KDF only)
Tier 5
Solanae Tribble
Fleet Tribble
Fighter Squadron Device

😄

(igen, ennyire ráértem)

Te idefigyelj végre megvan az a g betűs tetves öcsi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki kitalálta a good suramaritan küldi láncot annak a jó édes mamáját cseszné meg egy hangyászsün annyiszor ahányszor én a jó édes mamáját szidtam.

Nem ő úgy gondolta 10+ hajó,de az hogy 3 kling 3 fed 3 roma 3 mi a ragya?

Karakterhúzóshoz nagy csomag - hajóbelsőkkel, ruhákkal, stb.?!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Ezzel én is így szoktam lenni. XD
Addig jó míg az zinternet megjegyzi helyettünk is.
Franc tudja,nem tudom már mit mondtak a cseten hogy mi lesz a harmadik,én cseten láttam.<#buck>
Hülye roma hajók neveit sosem jegyzem meg,fejből jó ha tudok mondani 2-3 roma hajó nevet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 09:21:04

Redditen van egy post, abban sírnak a klingon content és carrierért. Az egyik user ott álmodozik a T6 Atrox / Vo'Quv / T'party bus packért. Egy másik pedig T6 K'Tanco szeretne, de nagyon. Én is sok mindent szeretnék. haha
Mind a két játék évek óta csak ugyan azt a copy paste contentet nyomja csak más skinekkel. Új season, új repu + 1 küldi más skinekkel. Új mod, új kampánnyal és új skinekkel. Van itt egy minta ami azt mutatja h minimális befektetéssel gyártja a cryptic a contentet. És dől a zsé.
Kár hogy az Nw meg kiegjei igénytelenebbek mint STO.

Szerintem meg idén elmarad a karis event, és az expansion is, kell az ember(dev) az új aztékos-dinoszauruszos nw kieghez xDD

<#banplz>
10+ hogy?

igazábol most 9 es vagy 10+ os pakknak kéne jönnie 😄 mivel lassan event (kari húzós) meg elvileg történet alapú kiegnek kéne jönni mint delta de lehet az csak év vége
3 darabos pack max 6k zen.
4.8k akciósan.
12k zen az a 3x3 hajó.
De most csak 3x1 jön.

Tén'leg!
Akkor csak az ára lehet a csomagnak 12k Zen! 😉

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

magas labda de nem csapom le de öhm 9 😊 amúgy csak szülinaposhoz szoktak rakni .

Plata ez is rusnya de jah ez még kimaradt a szórásból érdekes lenne t6 nak és akkor kap roma teljesen friss hajót. Bár én még mindig a 31. századi heavy drenyát várom 😄 de úgyse lesz
Az utóbbi időben mindig kidobtak egy, az event-es hajóhoz hasonló, 12 db-os csomagot, amivel kijön a 4 db-os konzolsor...

Vuki az az ingyenes marha nagy lomha t5 carrier.
Negyvenes szinten választhatod ingyen azt a hajót klingonoknál.
Vuki
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.03. 16:19:19

a vukit nem vágom, a szartrax azt vágom és érdekelne hogy nem túl sok 2 macskahajó ? + nem az volt hogy zenes roma 2 hangáras nem lesz ?
Szartroxnak 2 hangárja van de gagyi.
Sajna ha t6 vuki jön akkor az megint nem karfiol lesz.<#rinya>
Romulánt meg tényleg elfelejtettem.<#vigyor>
Sosem tudom megjegyezni a roma hajó neveket.

Nekem heavy drenya kerrier kell nem fos macskapöcs meg más vacak <#conf> meg mindig csak 1 hangárja van és gágyiii <#confused> bár lehegy rizsa miatt most jön pár értelmes carrier is ?
Ha igaz jön egy 3 részes carrier pack.
T6 szartrox/T6 vuki meg valami roma.Elfelejtettem a nevét.

Sztem is jó, nem szerettem sose ezt a trading channeles dolgot, macera meg figyelni kell. Ex jobb....

Kár hogy nem lehet feltenni BUY jobokat is a piacra, mint mondjuk az EVE onlineban. Szóval hogy nemcsak kinálat hanem kereslet is lenne...

Promo hajók nem kerülhettek fel exre-csak ha nem vágta milye is van aki feltette.Így azért lesz verseny,gondolom bíznak benne hogy töb ember nyit.50misi meg elég egy t5 hajóra,ha vki nem unlockolja a limitet.
Láttam két milliárd lehet a max lóvé,másfél milliárdért lehet cuccot feltenni exre és egy milliárd mehet az acc bankba.

Túl sok a multimilliárdos karakter 😊

Ec limit emelés lesz mai patchel.
Persze.

Ezért is röpködni kell majd, mint tavaly?

EVENT

Végre egy pofás carrier 😄 és a maradék kariknak is meglesz a vacak repu token 😊
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.05.30. 18:18:28
Tegnap felvilágosítottak hogy ez a missfire bug.
Többeknek van ilyen torpedóval.Repus és nem repus torpedóval is előjön.

Úgy értem most már nagyon bugos,a torpedója nem működik.

"Na meg mivel a klingon torp fun karim bugos lett ezért sincs kedvem játszani."

Úgy érted mostmár kijavították és NEM bugos? 😊

Főnix box valszeg a héten jön vagy jövő hét.
De valszeg júni1-8,vagy júni 8-15.

Basszus,megnéztem a potidat,nem fogok 240 ezret adni érte.<#buck>

Bónusz küldikre akkor megyek ha arra járok,egyébként sima küldi,xp poti meg nem tom.
Légion invázió meg nincs már.Csak legion területen,ahhoz meg 98-as szint kell.<#buck>

Nincs semmim, csak akarok téhatos orion gépjárműveket. 😄
hát ööö legion invázió 2-3 szint 😄 wodba meg xp poti meg 3 zóna bonusz küldetése kb 1h de kell flying 😄
Arc launcher halott,valami internal server errorral behal.
steamről sikerült indítani.