Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#banplz>#banplz>.
Vagy mégsem ez az SG fórum.
De nem görög fórum,mert az kerek.<#banplz>#banplz>
Asszem.
Ma erre rá is basztam csúnyán,Hunter class hall ugye highmountainban van a hegy tetején,az öcsihez pont a class hall mögötti helyet kellett felfedeznem még,igen csak a két hely közt van egy 4-5 kilóméteres szint különbség,nem volt kedvem le kutyagolni ezért egyszerűen leugrottam a hegy tetejéről.Nem is lett volna ezzel gond,gondoltam pár másodperc zuhanás után előkapom a goblin glider kitem és lazán le siklom,jah csak zuhanás közben megcsörrent teló és elfelejtettem hogy épp zuhanok.<#hehe>#hehe>
Szép zakó volt.
Küldizés alatt velem volt Rexxar mint testőr,ma a vége felé szót játék hogy rexxar elérte a max quality szintet.Néztem mint a szösz,nem is tudtam hogy küldizés közben ő is fejlődik.<#hawaii>#hawaii>
Megnéztem a csóka i lvl 900 szettben van és tényleg már nem epic hanem valami más szinű keretje van.
Haza mentem és lecseréltem őt nehéz szívvel egy common 110-es testőrre,őt most szereztem a legionfall kampányban.
A csendes de elég jó harcos Rexxar után kaptam egy hülye picsát aki folyton pofázik és azt hiszi hogy ő chuk norris.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 17:50:24
Hunti kicsit el van hanyagolva.De neki volt legtöbb repuja.
De szívből gyűlölöm suramart,eddig magasról tojtam az egész köcsög zónára.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 16:03:52
Ott a kedvenc Bathletem.
- New feature: Added the ability to protect items.
Azaz ha egy itemet megjelölsz akkor nem fogod tudni véletlen discardolni. Biztos lesz akinek hasznos.
- A new hairstyle has been added to the tailor! link
Új haj
- Mirror invasion – Normal queue critters are now level 60 instead of level 50.
normál tükörben is 60as mobok lesznek. Mire berakják a jelenleginek úgyis vége.
- "Research & Development Pack" items can now be stacked up to 10 per inventory slot.
R&D doboz stackelhető lesz.
- The duty officer rewards from "All that Glitters" now open into either the EMH Mk I or a duty officer of up to Very Rare quality if you already have an EMH Mk I duty officer on that character.
A deltás küldi ami adja a gold emh doffot, ezentúl replay után is ad egy random doff. Ezzel akkor ez lesz a 3ik ilyen küldi amivel lehet doffokat szerezni.
- Resolved an issue that caused Elachi ground weapons to always bypass shields.
Javítják az elachi ground fegyó bugot.
- New items have been added to the Phoenix Prize Redemption Stores!
Tier 3
Elachi Subspace Rift Module
Tritanium Rending Bat'leth (KDF only)
Young Nanov - Vanity Pet (ROM only)
Tier 4
Ang the Vicious (Doff)
Automated Personnel Unit (Doff)
Tactical Exocomp (Doff - FED only)
Goshi the Augmented (Doff - KDF only)
Tier 5
Solanae Tribble
Fleet Tribble
Fighter Squadron Device
😄
(igen, ennyire ráértem)
Te idefigyelj végre megvan az a g betűs tetves öcsi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Aki kitalálta a good suramaritan küldi láncot annak a jó édes mamáját cseszné meg egy hangyászsün annyiszor ahányszor én a jó édes mamáját szidtam.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Addig jó míg az zinternet megjegyzi helyettünk is.
Hülye roma hajók neveit sosem jegyzem meg,fejből jó ha tudok mondani 2-3 roma hajó nevet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.04. 09:21:04
<#banplz>#banplz>
4.8k akciósan.
12k zen az a 3x3 hajó.
De most csak 3x1 jön.
Akkor csak az ára lehet a csomagnak 12k Zen! 😉
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Plata ez is rusnya de jah ez még kimaradt a szórásból érdekes lenne t6 nak és akkor kap roma teljesen friss hajót. Bár én még mindig a 31. századi heavy drenyát várom 😄 de úgyse lesz
Negyvenes szinten választhatod ingyen azt a hajót klingonoknál.
Vuki
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.06.03. 16:19:19
Sajna ha t6 vuki jön akkor az megint nem karfiol lesz.<#rinya>#rinya>
Romulánt meg tényleg elfelejtettem.<#vigyor>#vigyor>
Sosem tudom megjegyezni a roma hajó neveket.
Nekem heavy drenya kerrier kell nem fos macskapöcs meg más vacak <#conf>#conf> meg mindig csak 1 hangárja van és gágyiii <#confused>#confused> bár lehegy rizsa miatt most jön pár értelmes carrier is ?
T6 szartrox/T6 vuki meg valami roma.Elfelejtettem a nevét.
Kár hogy nem lehet feltenni BUY jobokat is a piacra, mint mondjuk az EVE onlineban. Szóval hogy nemcsak kinálat hanem kereslet is lenne...
Végre egy pofás carrier 😄 és a maradék kariknak is meglesz a vacak repu token 😊
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.05.30. 18:18:28
Többeknek van ilyen torpedóval.Repus és nem repus torpedóval is előjön.
Úgy érted mostmár kijavították és NEM bugos? 😊
De valszeg júni1-8,vagy júni 8-15.
Légion invázió meg nincs már.Csak legion területen,ahhoz meg 98-as szint kell.<#buck>#buck>
steamről sikerült indítani.