Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma este beszereztem a T6 flottás orion flight deck cruisert és hozzá 1 elite orion cutpurse hangárt.
Elég gyorsan ment,beírtam hogy klingon t5 flottát keresnék hajó miatt már is kaptam meghívót.

Kár hogy randák.

Orrszarvú embör lockbox statok:

link
Szerintem igen,1 token 2k dili.
de nem éri meg.Túl kevés az a 2k dili.

Az szerintem darabra jár. Mint a 14 napos eventek után a fölös token beváltható dilire.
2k dili' az minden karakternek jár, ahogy a többi cuccos is a hétvégi tokenért?

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Na ép mentem egy red alert kis markért, csak h nem ment le. Se mark se semmi haha. Ilyen is van már. 😄
Én csak egyszer elég volt,de tegnap sem volt rossz,tegnap is észrevettem már hogy Vesta csúnyán odacsap tömegbe,de tegnap suicid squad-al voltam,az csak 5 körig tart.De ma teljesen randommal voltam,14 körig bírtuk,ma volt harc rendesen,iszonyatosan sebzett vesta konzol tömegbe,90-100k sebzések repkedtek célpontonként meg másodpercenként.Komplett ikony lekvár borg klingon csapatot szétcsaptam vele.

Ma kétszer voltam, mindegyik round 3ig tartott. Ép határeset. juhé
Voltam eventen,random csapattal 14-edik körig bírtuk.
Eszetlen jó volt,Vesta konzolok pofátlanul erősek kobayashi marun,valamiért most rohadtul sebez.

Jön a 4 kezű orrszarvúelefántakármi mutánsok lock box is. 😄

link

van benne pár érdekes item
S1ben ilyenben flangáltak az npc-k a hajó minden folyosóján. Azok a csodás 80as évek. 😄
Nem hinném hogy ilyen röhejes cuccot viseltek volna.

Miért nincs gatya ahhoz a fedes ruhához? Nem rémlik hogy Picard vádliját bármikor láttam volna a sorozatban... 😄

Na szedjünk ki anniversary rewardokat. 😄

Egyébként csak szeretem kiírni magamból ezeket, nem kell h bárki elfogadja vagy egyetértsen a gondolataimmal. Csak vannak és kirakom az éterbe.

Ja az lemaradt a kisregényből h T’Kuvma nyilvánvalóan egy vallási fanatikus, már csak a robbanó mellény hiányzik róla és követőiről.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.28. 22:09:01
Mert nem akartam még nagyobb kisregényt írni. 😄D
Ami a techet illeti, akkor ne játszódjon a prime univerzumban, mert így önmaguk lejáratása maximum. Ami meg a techet illeti, nem lehet a valós dolgokhoz hasonlítani. Ez egy mesevilág a saját maga által felépített szabályokkal és fizikával amik ezúttal valóban a valós dolgokra épül, de nem másolja. Erősen kétlem h ahoz kéne egy warp effektet igazitani h mit vizionálnak róla embörök. Főleg h ilyen tech nem létezik. Kivéve ha igazak a náci ufo teóriák és már van nekik ilyenük. A mai cuccok sok része egyébként is STben évtizedekkel hamarabb megjelent tech megvalósítása. Tudósokat inspirált és nem fordítva. A warp effekt meg ugyan olyan ikonikus mint egy tng klingon vagy a vulkán szalutálás. De a lényeg a pénz, és nem a canon. Amíg nézik és fizetnek addig mindig jön majd egy újrafeltaláló és átírja a felét. Egy kókler Abrams és társai minden sarkon megtalálható. Rem hamar lesz 3ik részhez felirat. 😄D
Amúgy jól össze van rakva. A mostanában készült scifi sók közül ebbe öltek a legtöbb zsét.

SPOILER
Ja, a klingon birodalom hajói sem hasonlítanak. Némelyikről azt hinném h romulan verda. Főleg az elején mikor meglátják a klingon jeladót. Első ránézésre olyan volt mint valami romulan madár. De némi starcraft battlecruiser fillinget is éreztem. Fura na.
Azt olvastam h olyan vastag és ratyi a lila klingon maszkok h még színészkedés is nehezkés volt benne.

Megint kisregény lett.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2017.09.28. 22:01:43
Büdös frászt,a klingonok irtó szárok letek.<#hehe>
Keressétek meg Worf-ot akadémián,ajándékot ad.

Szerintem csak haladnak a korral mivel ezek amiket le írtál akkor "futurisztikusak" voltak viszont most a az évszázad végére akár ki fejleszthetik. A régi stben volt elmaradva a technika sajnos. Warp ekefekt kb közelít ahoz amit el képzelnek a tudósok de amíg nem tesztelik le az elsőt nem lehet pontos efektet hozzá rendelni , hologram már a tngbe is kellet volna nem ds9 be hamár volt egy kész technika csak azt nem rakták bele amire eredetileg készült (komunikáció). Egyébként maga a sorozat pofás klngonok brutálisak végre nem csak a homlokuk van torzítva mint az st fajok 97% . Azt nem értem miért nem említetted meg hogy a klingon birodalmat totálisan lecserélték mind tecnikailag mind fajilag mind hajó ügyileg de még tán a vallást is alaposan átrágták frissítették a mai korhoz és elvárásokhoz.
Mától giveaway.
Meg mától gagyi jupiter sale.
Na meg mától featured epizód,na jó nem mától de a hír mától.<#buck>

Basszus,én s ugyanígy vagyok vele.imádtam az enterprise intro-t.Mind a három változata durva,a két sima zenéje nagyon ottvan,a mirror enterprise is jó.

Intro vége felé van tos-os ST zene, az jó. Mikor először megláttam az intro-t, hirtelen a Fringe c. sorozat ugrott be. Meg bármelyik random. Ami nem lenne rossz, de nem érzem h egy Star Trek sorozathoz illő lenne egy ilyen. És még anno szidták az Enterprise introt haha. Azt szerettem. Passzolt nagyon.
Én nem tudtam megnézni,megpróbáltam,de az a röhejes klingon kezdés meg a két csaj picsogása a tatuinon elvette tőle a kedvem,a film introja meg gáz.

Első benyomásaim az új sorozatról nagy vonalakban:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na megnéztem végre a Discovery első két részét. Nem nagyon győzött meg az igazáról. Úgy használják az erőtereket mintha TNG néznék, és bár kezdetleges verzióját még az Enterprise alatt fejlesztik ki, használata canon szerint is csak tngtől kezdve van. Ahogy a beszélő számítógép is elégé túlfejlett állapotban van a korhoz képest. Így elég furcsán hatnak ezek a dolgok. Ahogy a DS9ból lopott holografikus video chat is. Mintha elnézték volna a dátumot. Akkor a warp effekt is fura, a warp flash teljes hiánya meg ugyan olyan nevetséges mint az újabb abrams filmekben. Mintha egy star wars filmet vagy akármelyik random scifit néznék ahol hirtelen a semmiből megjelennek a hajók. Na olyan itt is és a filmekben is. A csataközbeni lézer só is elégé SW-t jutatta az eszembe. A storyról nem írok mert 2 rész nem rész. Viszont a 24 klingon ház tagjai mind lila törzszülemények akik arra várnak h a kegyes halál érje őket. Szóval már azt se mondhatják h ezek csak egy kisebb réteg a többi mellett. Az elmúlt 30-40 évnyi ikonikus kinézetük mellett ezek tényleg olyanok mint bármelyik noname scifi vagy fantasy sorozat egyszer szereplős akármije. Igen lelombozó számomra. a spanyol viasz újra feltalásának az esete forog fent (Lásd a marvelnél mikor Thorból nőt csináltak és hasonló nyalánkságok). Azért persze várom a további részeket h mi merre halad. Thx a figyelmet. 😄

Ha most elmész az eheti eventre és megcsinálod kapsz egy universal híler konzolt,ami ugye kari bound,de a storeből a többi karid is kiveheti majd.
Többet nem tudok.

Azt értem... de MI van a storeban? Bármi használható, vagy kb a winter store tartalma (nagyrészt kozmetikai cucc).

Egyszerű,ha egy karival megszerzel valami eventes cuccot az most már a többi karidnak is elérhetővé válik event store-ban.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 10:58:00

Mi van ebben a weekend event storeban? Próbáltam guglival megtalálni de értelmes leirást nem találtam...

(köszi a válaszokat a keyyel kapcsolatban, neked is meg orbánkapitánynak is 😄 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.28. 09:58:05

Na jön kobayashi a hétvégén.
Link.
Meg Weekend event store.
Link.

Új accod van esetleg?
Mert új accnál nem enged csak csetelni pár óráig.
Vagy valamit elállítottál a chat settingsben.

Sziasztok! Volna egy problémám. Chat csatornáimon nem tudok írni! Ezt az üzenetet írja ki: "You are not subscribed to" Az összes DPS csatornám ill. a flottám csatornája is. Tudnátok segíteni?
Hát tuti nagyot fog zuhanni a zen ára.
Még megérjük hogy újra 100 alá esik.
STO launcher az előbb kiírta hogy valami 4653 mb frissítést akar leszedni,ha jól láttam,de aztán el is tűnt.

Discovery miatt előfordulhatnak tos/pre-tos itemek az biztos. Még azt is kinézem h képesek valami AoY féle mini expansion-t is csinálni. Persze idővel amint lesz elég anyag hozzá.
Sehonnan. 😄
Disruptor pulse cannon valami TOS-os cucc lesz.
A kobayashi maru eventes konzol meg híler konzol.
AOE konzol lösz,téged és csapattársakat is gyógyítja ha 4 kilóméteren belül vannak.Húsz másodpercig a sebzés 25%-ának megfelelően gyógyít.Ha jól értem.

Hát igen,én nem tudom hogy igaz-e de nem tudom honnan lesz majd 60-70 milla dili az upgrade-be.

Ja olvastam h állítólag ilyen 240k dili kell majd egy 20 órás projectbe. Vicc.
Úgy látszik a sok rinya hatott,állítólag csökkentik a szükséges provisonok mennyiségét 75-80%-al a flotta bázison,de helyette megnövelik a szükséges dilithiumot.
Szóval dilit kell majd farmolni köcsög provisionok helyett.
Visszatér a kobayashi maru event.Universal konzolt kapunk.
Meg jön valami új disruptor pulse ágyú.
Meg lesz valami új transwarp a gamma kvadránsba.
Reddit szerint.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 11:39:58

inkább fedes borg officert vegyél azok drágák voltak mostanában és minimális veszteséggel tudsz sok kulcsot venni.
Keyring bundle 20 kulcs 2250 zenért,alapból de néha van rá leárazás.És egy ultimate up token is van benne.
Ami bármiből mk14 epic cuccot csinál.
Van olyan dlc pack amihez kulcsot is adnak,asszem 30 darabot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.27. 10:21:27

Zenért kulcsot mikor célszerű venni? Most ugye van 15%os event, van annál jobb is? (rémlik vmi keyring bundle)

(ne menjünk bele a ne vegyél zenért hanem ECért diszkusszióba, zenem van, ECm kevésbé, és kell a lobi kristály 😄 )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.27. 09:26:37

Grat.Nekem is kéne fleet orion hajó meg az új hangár bele.

Egy hét és jön a grind. Ma végre a kéregetős chaten találtam kdf t5 bázisra valakit. Tudtam végre venni orion hangárokat. Csoda.
Kiléptem STO-ból erre a launcher elkezdett letölteni valami 2644 mb frissítést.

Az előbb linkelték csetre,összehasonlítás,sima phaser bím vs új flottás bím.

Másfél hét és jön season 14,eszement sok FM kell majd.
Ezért nem nagyon volt aktív project.

Kösz, már pörgetem őket.<#worship>

Raktam be egy rahedli projectet.

Még egy hét vagy tán kettő és új fleet holding,amibe egymilliárd fleet mark kell.
Fleet holdingba csak tisztek tudnak betenni projectet.

A fleet holdingba hogyan lehet betenni új projekteket? Ha szürke az ablak, azt jelenti, hogy nincs több elérhető kutatás?

A függőben levő projektek többségét már lezártam, de kellene több fleet kredit.

Nem úgy nézem hogy csökkentették volna a GPL mennyiségét.