Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jön a ST szülinap.
Aztán akinek kell ingyen Doff pack.

Ja én is ezekből szedem általában. Az RA is jó lenne ha az a szerencsétlen nem dobna oda 10et ha már nincs napi bonusz.
Kerratba csak a bénábbak vagy unatkozók mennek.
Rendes arénára gondoltam.
Kerratban már csak klingonoknak van dili küldi naponta.
Fednek talán hetente ha van.

Oda amúgy sem jár senki... Akár mennyiszer néztem be mindig üres volt Karrat!
De ha közös konzol meg pc a konzolosok szívnak,nulláról kezdhették volna,pc-sek ellen pvp-ben esélyük sem lenne.

Nincs ebben semmi új! Tegnap Paradise City előtt várakoztam (azért ott mert ott inzultálva vannak a boffok és így nem dob le a szerver) 2 órát 10 féle pve-re és semmi... Lehet csinálok egy streamet csak ebből és kirakom a linket a fejlesztőknek! Ezért lett volna jó ha a konzolnak és a PCnek ugyan az a szervere.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.11. 00:45:22
Végszükség esetén az RA-k is adnak egy keveset (65 pötty a napi bónusszal együtt).
De, ha vannak küldetései, patrol-jai az adott repu'-nak, az sem rossz mellékes - má', ha az ember életidejébe belefér...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én van hogy eventen szerzek markot,az minden fajtát ad és elég jól.

STF csetről kell nézni csapatot.

Én minden nap fent vagyok, igaz csak kártyajátékozni, meg esetleg valamelyik alttal bizgenytyűzni, aztán afk. A legnagyobb bajom még mindig h egyes repukhoz az elite mark alig gyűlik a sok üres queue miatt. Így még lassabban jön össze egy repus item mint kellene. Persze már megszoktam, most csak kipanaszkodtam magam haha.
Nem tudom,recruit event most is kellett volna hogy legyen tavasszal,magyar flotta annyi van mint égen a csillag,minden degenerált idióta csinál magának flottát,ami aztán semmire sem jut,mert vannak benne ketten.
Én csak a Magyar flottát ismerem és az UHF-et mienkén kívül ami említésre érdemes,de van még a frászbúkos yutúbos idióta banda,no meg ott a balfék osztag is.Bár az ő csetjük néha fenomenális,akkora retardáltságokat tudnak mondani hogy összeesek a röhögéstől.<#hehe>
Admiraltyzás közben a pletyka és trade cset mellett az övékét is szoktam figyelni,néha napján feldobják a napom azokkal az ökörségekkel amik ott elhangzanak.<#worship>
De rengeteg kicsi 1-5 fős flotta van,bár manapság nálunk is pangás van,bár eventek idején elég sok a tag.
Ha tudsz angolul esetleg keress külföldi flottát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.10. 22:12:43

A dominion kontent mellé jön recruit event is? Már csak azért kérdezem, mert ebben a játékban élet igazából a recruit eventek alatt van. A közöttük eltelő idő inkább csak vegetálás.

Van aktív magyar romulán / klingon flotta a játékban? Repuból már kiszedtem mindent, csak a flottás dolgok hiányoznak.

Roma kieg is sok mindent hozott.

10 küldi ha lesz küldi ugye 😄 meg pár skinezet hajó blah ... ménem ott több kontent van 😄
Háát jövőre jön a dominion,az jó kis content lesz.
Off:Nyet.

mivel nincs kontent így nincs mit behozni az hogy kiadtak xxx skinezet "t6" os hajót amit bel ehet hozni nem gáz a repu 40 nap ha minden nap szedsz 120 tokent akkor t5 ön megvan a felszerelés gyakorlatilag 4 éve max a temporal volt ami megrezgette a dolgokat meg a nerf ami 6 hónapja volt

off: platac destinyt beszerzed majd ?
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2017.09.09. 19:22:25
RoboKutya78
a franc kezd érlelődni bennem a kérdés visszatérjek e legalább egy körbeszaglászás erejére😊 Bár 3 év mínuszt nehéz lesz visszadolgozni

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Mivel az utolsó featured küldi zűr szettet adott asszem ez most groundot ad.
Bár mivel lehet hogy ez már a TNG event kezdete ez ad majd valami spécit.

Csak el ne rabolja a lelkünk.. XD Remélem használható rewardokat ad majd.
Gyün a Nexus.

Mai endeavor küldi lőjj ki 20 terran hajót.

Megint van lobi sale.

Jah bocs mobilon nincs off.

Rabolni max este.
8-9 körül érek rá GTA-zni.
De bankot rabolni már nem járok.
Ceo csempészés meg Mc gyár és bunker jobban fizet.
De a hírt sem értettem mert gugli fordító szár.

"Meg jött még valami hír amit nem teljesen értek. " - és odalinkelted a hirt... mit szivatsz már ha nem a linkelt hirt nem érted hanem egy chatet amit nem is látunk 😛 Menjél rabolni inkább, túráztatod már az embert!

Ja én sem, ha lenne ehhez egy transcript mint anno akkor persze elolvasnám.
Nem azért mondtam mert van benne,csak ilyen pletyka ment a cseten.

hát a linkelt cikkben ilyesmi nincs, a podcastot meg nem hallgatom meg az biztos.

Most admizok,közben figyelem csetet félszemmel,valami T6 Ambassadorról dumálnak,a Nexus küldiben kapjuk,vagy a nexus küldivel jön,pontosan nem értettem mit vakerolnak.De az biztos jön valami TNG-s T6 ambassador amit lehet hogy kapunk?

Hát nemtom melyik része nem világos, arra tippelnék hogy az hogy Geordi-t behozzák a játékba, és erről beszél majd a fő grafikus vmit...

Jön a tzengeci red alert.
Meg jött még valami hír amit nem teljesen értek.

Ez Strar Trek online fórum,inkább írj privit platának...
Fuh muszaly az uj konfig... igaz hosszu lesz ossze rakni...i7 et akarok gtx 1080 al meh 16gb rammal egy jobb coler master master case hazzal meg 1200w os tappal
Most mar tenyleg percek kerdese... csak toltson be😄
Úgyis szar,tholian kapitányt kell ölni nukarán.

Azt mondják az aktuális endeavor bugos, és nincs npc vagy nem adja meg.
19:50 20:00 fele dent leszek
En most tartok hazafele
Ok ma fent leszek,csak még épp admizok,mert később értem haza.

Plata ma este gta?
Ja ma Sela, holnap a galaxis! 😮
jah biztos ezért által sela mellé a végső ütközetben hogy nehogy már másé legyen az univerzum ilyen rövid idő alatt 😄
Mi a szösz.
Csak mobilról enged fel a fórumba.

Ja, vannak bajok. De lehet csak nekem meg pár redditesnek zavaró. XD
De már vagy 3 éve ugyanabban az évben járunk.<#hehe>

Az inkább csak hónapok. A megállíthatatlan seregével letarolt mindent. Szegény Dominion biztos elszégyelte magát a 4 éves háborújával haha.
szerintem inkább 20 év. Valakinek szólni kéne a crypticnek hogy az idő telik nem áll... A dialógusok alapján az iconia-i háború 5-10 év lehetett.
így igaz a paramounton állandóan a TNG filmet adják.
Enterprise-B találkozott vele és egy kicsit hazavágta,egyes részei elpárologtak a hajónak,abban a részében volt Kirk is,de emlékeim szerint minden hajó ami nekiment annak kampec lett.

Ilyesmikre már nem emlékszem sajna. Legrosszabb esetben is majd a respawn gomb kisegít haha.