Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap leaglább is ezt beszélték cseten,hogy lesz külön KDF FED és Romulán jutalom is.
Báár lekvár romulán nem tudom hogy jött ki.
Az első újrajátszás most is azonnali, csak a 3.-ra kell várni fél órát - eddig nekem így adta elő a játék ezt.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ez még csak ízelítő.
103 common,53 rare,23 vr főnix token az acc bankban.Még valamelyik roma karinál van pár.Akivel a napi ingyenest kiveszem.
Vettem még 248-250 áron 11.250 zent is,így már 83250 betárazva.
Spéci dhc és omni szivatott.
Éles szerveren szidtam volna valaki mamáját.De teszten ingyen van teszt token.
Asszem fed jem karit csinálok,de klingonoknak unlockolom a carriert.
Van két boxos lekvár carrieres karim.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Ha egyszer ki jön T6 karfiol tuti rá tolom el az összes Ultimate up tokent.
Vicc hogy tribblin a terran dhc csak 100%-nál ugrott epicre.
Rendes szerón vagy félmilla dili lett volna.
De omni beam is csak 75%-nál ugrott.
Ha remán karid van akkor annak szerintem konzolok nélkül van vagy 20% critje csak azért mert roma.
Romulánnak nem nehéz full crites boffokat betenni,mert alapból olyanokat kap a boff küldikben.
Szerintem másold át tribblire a karid,utána próbáld ki neki normális szettel meg fegyverrel mit tud.
Ingyen kapsz akárhány millió dilit meg repus tokent,és egyből maxra húzhatod a reput.
Pontosan ezért döntöttem anno az antiproton mellett: ennél 20% körüli (4 flottás tac konzol + további 2-3 kritikust növelő konzol - XIV epic-ként) a +20% (ami +50(?) alapból és erre rakódik még a többi) sebzés esélye; míg a többinél legfeljebb az alapsebzést tolják föl a konzolok, aztán vagy bejön a 2,5%, vagy nem!
Polaronnál a sebzést igazán a Chronometric Energy Converter dobja meg nálam (a full iconian space set is ad vmi hasonlót, de csapatszinten - a 2 együtt... <#wink>#wink> ): ekkor, 15 sec-re +30-38% sebzéssel több jön ki belőle - miközben az ekkor indított gw is ennyivel többet szív - , amivel már bőven eléri a többi szintjét - fézer, antiproton. Tudom, hogy nem ez az STO-ban elérhető non-plus-ultra, de a két remánom el van vele - jobban, mint a plazmákkal voltak...
Egyébként abból főzök, amim van: időhiány miatt nem áll hegyekben nálam a finomított dili', így minden apróságon, ami pottyan, el kell, hogy gondolkozzak, hogy nem-e-é-e érdemes a felhasználásra...
DrSoong #28804:
...de több, mint egy éve, amikor a klingonjaimnak (mind trill, vagy orion 😉 ) próbáltam gyártani disruptor beam-eket, akkor volt, hogy egy 5-ös szériában 2-3 pen-es is előferdült. Persze, utána sokáig semmi és amit dobott azzal sem tudtam mit kezdeni - legjobb esetben is C..H és C..D kutyulék - , mert akkor még nem volt re-engi'.
Ugyanolyan lutri mint a plasma.
Proc: 2.5% chance: -10% Damage Resistance Debuf
És a polaron is ugyanilyen.
Proc: 2.5% chance: -25 power to all Subsystems
Majdnem mindegyik fegyveren ilyen 2.5% chance van.
Ha valóban ezzel a hajóval meg ezekkel a cuccokkal szereled fel,akkor nem csodálom hogy sok kudarc ér.
Ezzel se nagyon sebezni sem túlélni nem tudsz,az űrszett ara nem való hogy komolyabb ellenség lője,mert alapból szar.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.03. 00:24:25
Full epic polaron fegyverekkel és mk15 epic polaron konzollal szarabb a sebzése mintha phaserrel szerelem.
Kipróbáltam azzal is,phaser mk15 fegyók T5 intrepidben jóval nagyobb dps-t tolnak mint a polaron jem bogárban.
Ha sci karinál is ilyen gyászos akkor tac karinál éles szerveren rendes felszereléssel még szarabb.
T6 vanguard carrieremről le fogom szedni polaront és olyan fegyót teszek rá majd amilyen hangárt tudok bele tenni,sajna fed oldalon asszem nincs disruptor.Pedig az lenne a jó.
Legszivesebben klingon karit kezdenék,mert tudom hogy a klingon elite hangárok piszkosul erősek,de hát,klingon oldalon nehézkes dolog a flottás dolgok beszerzése.
Próbálj ki mást.
Drain szettel nem fogsz sokat sebezni,drain arra jó hogy szórakozz vele.
De nem ezzel a béna szettel,van erre sokkal jobb és erősebb.
Drain karival lehet hülyéskedni jól,nekem is van,de nem breen hajóval.
Inkább törölném a karit mintsem breen szarba ültessem.
Breen hajóból csak a carrier jó valamire,jó a traitje egy értelmesebb carrierbe.
Most, hogy az iconian set-tet visszanyesték..., csak nagy kár, hogy a plasmonic leech-et is! <#falbav>#falbav>
Plata most utálja, de majd meg fogja ő is szeretni! <#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.02. 21:42:11
Disruptor jó mert csökkenti a célpont resistjét,vagyis nő tőle a sebzésed.
Phaser az kiütheti a célpont valamelyik alrendszerét pár másodpercre,kb semmi értelme,de phaser amúgy nagy divat,mert a legtöbb játékos fedes.És ugye a filmekben azok phasert használnak.
Plasma is jó,plasma a célpontra egyfajta DoT sebzést tol még.
Antirproton az jó kis bónuszt ad critre.
Tetryon elég gyengécske,pajzsot sebez.
Polaron meg energiát szív el,szintén gyenge a sebzése.
De nekem tarantulán full destab tetryon fegyverzet van,mert azzal fun,igaz sebezni lószart sebez,de kit érdekel,ha a Tarantula énekel úgysem marad életben semmi.<#buck>#buck>
Polaront még lekvár carrierekről is leszedtem és dobtam a kukába.
Lekvár karival majd azt használok,ha kibirom.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.02. 21:04:00
"Re-engineering." - a 2,5%-okban nem hiszek, így inkább magamnak gyártok Pen-es fegyvereket"
Azt gondoltam tán pen fegyót szeretnél pörgetni.
Addig jók a repu-fejlesztésből hulló dolgok, amíg nem lesz annyid, hogy "tisztességes" felszerelést adjál annak a karinak. PONT!
Bozi_Vilag #28798:
Ez egyéni preferencia: van, aki a színe, vagy hangja alapján választ fegyvert, van, aki az általa elérhető sebzés alapján (ebben közre játszik, hogy milyen konzolokat lehet hozzájuk tenni), utóbbinál a disruptor és az antiproton vezet, de most kezdik majd a többit is felhozni ezek szintjére (ha van eszük a fejlesztőknek).
Pen-t te nem tudsz semmire sem tenni re-engineringel,max critet.
Pen nem választható stat sajna.
De a roma repus fegyók elmennek roma karinak.
Meg grundra boffnak fegyó esetleg.
Aztán, ha sikerült felszerelnem az adott karaktert - eldőlt, hogy milyen típusú fegyverzetet használ - , akkor csináltam nála nagytakarítást és kidobtam az ezután amúgy sem használatos dolgait, azaz, szinte mindent, ami repu'-ból "ingyen" jött! <#hehe>#hehe>
Legjobban akkor jársz, ha EC-re beváltod őket egy vendornál/árusnál - ha nem illeszkedik a karakter által használt fegyverzettípushoz, amíg még "fejlődik" a karaktered. Úgyis vett repu'-s és flottás (meg lobi kristályos) cuccokkal fogod felszerelni az embereidet, azon pár darabot kivéve, amik küldetésekből potyognak.
Valami barom drága promós hajó lesz.
<#banplz>#banplz>
Cseten hirig van,egyesek szerint draines lekvár promós hajó jön egyesek szerint meg fed/klingon crossfaction franc tudja mi hajó,oszt ezen összevesztek és anyázás megy.<#dumcsi>#dumcsi>
Így nem lehet admiraltyzni sem nyugisan.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.02. 15:31:55
Ikony repunál sokszor megszopatott,dilit adott de markot vagy repus tokent kifelejtette.
Egyébként kb csak azt amikor nem item esik belőle hanem a mark mellett egyesével kapott másik cucc, de persze hogy a terran esik mindig amiből úgyis rengeteg van a mirror miatt 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Romulán boffokat nagyon jó áron lehetett eladni.
Gyanítom majd a kieg bevezetésével megugrik az igény a polaron fegyverzetre, bár kis szintre nem, mivel csak nagy szintű karik lesznek.
És azóta mondjuk van craft is, de talán ha felvásárolják őket, lehet érdemes lesz craftolni pár polaron beamet exre.
Egyébként passz, nem nagyon foglalkoztat most ez a dolog, talán r&d-t érdemes lehet felvásárolni az első napokban amíg olcsó, de ki tudja mikor jön be egy r&d promó ami még lejjebb viszi az árait.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na jó inkább elmegyek ebédelni. 😄