Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt várhatja az ember h végre megcsinálták DS9 olyanra amilyennek kellett volna lennie. Vagyis amilyen a sorozatban is volt. Ez a ratyiság h minden helyszín, minden hajó hídja 5x akkora mint illene, 2009ben lehet h elfogadható volt, de ma már nem.

a sponzor tokenes dolog meg szimplán bugos. 3-4 hónap és javítanak is mindent haha.

Ja az a régi aszteroidában lévő dominion bázis elégé újrahasznált falakból állt. Temporal ambassador, a börtönös küldi meg még ki tudja melyik régebbi küldiből lettek átemelve. Jaa, meg a new link küldi ketracel white gyár épület mapjából is feltűntek elemek. 😄

A story azért tök jó, h kiderül miket cseszett el a dominion 2k éve lol..

Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.06. 11:05:29
Azt észrevettétek hogy az új küldikben a pályákat egy az egyben a régi kardassziai dominion küldikből származó elemekből építették?
Elég lelombozó hogy kb csak át másolták az egyes pálya részeket.

Mire gondolsz? Dili'-re beváltó biztonsági tisztre?
Az Odóék mögött lett eldugva, 1-1 szűk járaton át lehet megközelíteni őket: ők vannak a fogdacelláknál - ez is jobban volt megoldva a régi DS9-non... (de hát, "angolszászok", mit is várhatna tőlük a normális ember...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Új ds9-en van contraband npc?
Amúgy régi jobban tetszett...
Nekem nem enged lekvár karinak használni sponsorship tokent repuknál.
Másik hogy tök tetvek,csak akkor veheted ki temporal és delta jutalmat ha már 20 órát játszott a karid és 65-ös szintű.

Csezd meg ha tényleg a Karfiol nagy tesója jön mint promós hajó akkor pénzt kell csinálnom.<#rinya><#rinya>

Nagyon örültem volna neki, ha az újban már kevesebbet kell futkosni és egybe rakják a játékosnak kellő dolgokat - jó, a templom és Quark maradhatott volna a helyén (ide jóval kevesebbszer jártam, mint bank-mail-ex'-hajó-zni)...
Ugyan látni némi előrelépést, de uannyi hátrát is, ezért nem érzem, hogy javult volna a helyzet! <#shakehead>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Öcsém,a Vanguard carrieer vanguard konzol szettel mocskosul brutális,ezt így tuti nerfelni fogják.
Azt a büdös micsoda sebzést nyom bazd.

full t6 fed oldalon
Ez a veszély nálam nem áll fent.
Még melózom.
Max az a veszély hogy rajta kap a főnököm mobilozáson,rossz a kedve.

Én megvettem,csak épp az új karinál töltőképernyő alatt kivág a játék...
Fed karival kilehet venni?
Vagy csak lekvárral?
Roma packot nekem csak eomával lehetett megvenni.

Hatszor is.
Ha egyszer haza ér.

Na, akkor nem 4x hanem 5x is meg tudja venni a sok zenjéből 😛

Hát nem 16k a pakk ahogy platac haluzta csak 13 😄
a romulán kiegnél mi volt nem volt szerver és sorban állás mikor már volt.
ugye tudod hogy ez nem wow és itt nem lesz szerver off 😄 csak lag
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.06.05. 15:33:56
Akinek kell segítség hogy az új ds9-on mi hol lesz
tudjátok hogy kötelező 😄DDD
Megint lehet végigjátszani az összes sztorit elölről? 😊

Nem lesz. XD
Igaz.<#buck>

ha lesz szerver ma
Hát majd meglátjuk.
Én egy kicsit később,megszívtam úgy néz ki ma sokáig melózom.
Remélem 9 felé már csak fel tudok menni.

a romulán helyett lehet cross frakció lesz annak több értelme lenne
Egyébként lehet hogy megint lesz háromféle recruit.
Tegnap leaglább is ezt beszélték cseten,hogy lesz külön KDF FED és Romulán jutalom is.
Báár lekvár romulán nem tudom hogy jött ki.

Sosem értettem mi a jó istennek kel rá cd.

Lehet, hogy a játékosbázis megtartása a cél és ahhoz nagyon jól jön ez a "könnyítés"! <#nemtudom>
Az első újrajátszás most is azonnali, csak a 3.-ra kell várni fél órát - eddig nekem így adta elő a játék ezt.

Igen vagy elírták vagy csekély exp fog jönni belőlük
Vicces, a küldetések ismétlésénél nem lesz félóra cd csak 10 másodperc.

holnapi Patch note
csak ki raktam hogy hivatalos, persze ennyiért nem is kezdenék jemit 😄
Kell ott majd több dolog is.
Ez még csak ízelítő.

Én asszem felkészültem a lekvár kiegre.
103 common,53 rare,23 vr főnix token az acc bankban.Még valamelyik roma karinál van pár.Akivel a napi ingyenest kiveszem.
Vettem még 248-250 áron 11.250 zent is,így már 83250 betárazva.

Nektek is vacakol a szerver?
Egyébként craftolt dis dhc és turret meg craftolt omni azonnal epic lett.
Spéci dhc és omni szivatott.

Aha.
Éles szerveren szidtam volna valaki mamáját.De teszten ingyen van teszt token.
Asszem fed jem karit csinálok,de klingonoknak unlockolom a carriert.
Van két boxos lekvár carrieres karim.

Lehet, hogy ez lesz a jövő: fél milla dili'/epic-ké válás?! <#nemtudom>

Kipróbáltam tribblin full epicbe öltöztetett disruptor hangáros disruptor fegyós karit,nagyon klassz.
Ha egyszer ki jön T6 karfiol tuti rá tolom el az összes Ultimate up tokent.
Vicc hogy tribblin a terran dhc csak 100%-nál ugrott epicre.
Rendes szerón vagy félmilla dili lett volna.
De omni beam is csak 75%-nál ugrott.

Ez az hogy nem áll hegyekben nálad a dili és akkor képes vagy upgradelni az egyik leghasználhatatlanabb szettet.
Ha remán karid van akkor annak szerintem konzolok nélkül van vagy 20% critje csak azért mert roma.
Romulánnak nem nehéz full crites boffokat betenni,mert alapból olyanokat kap a boff küldikben.
Szerintem másold át tribblire a karid,utána próbáld ki neki normális szettel meg fegyverrel mit tud.
Ingyen kapsz akárhány millió dilit meg repus tokent,és egyből maxra húzhatod a reput.

lehet hogy lesz
Kár hogy nem a carrierről csináltak videót,bár sok minden ezen sem látszik,de a hajó szép.

A lukari és a deltás repu'-s polaronnál 5% az esély az extra tartalomra..., de, mint írtam: nem érdekelnek a 2,5%-ok!
Pontosan ezért döntöttem anno az antiproton mellett: ennél 20% körüli (4 flottás tac konzol + további 2-3 kritikust növelő konzol - XIV epic-ként) a +20% (ami +50(?) alapból és erre rakódik még a többi) sebzés esélye; míg a többinél legfeljebb az alapsebzést tolják föl a konzolok, aztán vagy bejön a 2,5%, vagy nem!

Polaronnál a sebzést igazán a Chronometric Energy Converter dobja meg nálam (a full iconian space set is ad vmi hasonlót, de csapatszinten - a 2 együtt... <#wink> ): ekkor, 15 sec-re +30-38% sebzéssel több jön ki belőle - miközben az ekkor indított gw is ennyivel többet szív - , amivel már bőven eléri a többi szintjét - fézer, antiproton. Tudom, hogy nem ez az STO-ban elérhető non-plus-ultra, de a két remánom el van vele - jobban, mint a plazmákkal voltak...

Egyébként abból főzök, amim van: időhiány miatt nem áll hegyekben nálam a finomított dili', így minden apróságon, ami pottyan, el kell, hogy gondolkozzak, hogy nem-e-é-e érdemes a felhasználásra...

DrSoong #28804:
...de több, mint egy éve, amikor a klingonjaimnak (mind trill, vagy orion 😉 ) próbáltam gyártani disruptor beam-eket, akkor volt, hogy egy 5-ös szériában 2-3 pen-es is előferdült. Persze, utána sokáig semmi és amit dobott azzal sem tudtam mit kezdeni - legjobb esetben is C..H és C..D kutyulék - , mert akkor még nem volt re-engi'.

A disruptor sem biztos és azonnali.
Ugyanolyan lutri mint a plasma.
Proc: 2.5% chance: -10% Damage Resistance Debuf
És a polaron is ugyanilyen.
Proc: 2.5% chance: -25 power to all Subsystems
Majdnem mindegyik fegyveren ilyen 2.5% chance van.

Egyébként nem csodálom hogy mindig sírsz hogy Mk14 epic felszereléssel nem tudsz boldogulni,ha ilyen szarokat raksz a hajódra és upgradeled ne csodálkozz ha egy űrbolha is keresztbe fingja a hajód.
Ha valóban ezzel a hajóval meg ezekkel a cuccokkal szereled fel,akkor nem csodálom hogy sok kudarc ér.
Ezzel se nagyon sebezni sem túlélni nem tudsz,az űrszett ara nem való hogy komolyabb ellenség lője,mert alapból szar.

Változó, van, amikor 4x6-ból sincs egy sem...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.03. 00:24:25

Jah tribblin tudod tesztelni a hajódat,ingyen mk15 epicre húzhatsz bármit.
Full epic polaron fegyverekkel és mk15 epic polaron konzollal szarabb a sebzése mintha phaserrel szerelem.
Kipróbáltam azzal is,phaser mk15 fegyók T5 intrepidben jóval nagyobb dps-t tolnak mint a polaron jem bogárban.
Ha sci karinál is ilyen gyászos akkor tac karinál éles szerveren rendes felszereléssel még szarabb.
T6 vanguard carrieremről le fogom szedni polaront és olyan fegyót teszek rá majd amilyen hangárt tudok bele tenni,sajna fed oldalon asszem nincs disruptor.Pedig az lenne a jó.
Legszivesebben klingon karit kezdenék,mert tudom hogy a klingon elite hangárok piszkosul erősek,de hát,klingon oldalon nehézkes dolog a flottás dolgok beszerzése.

Jézus breen hajó meg szutyok szett.
Próbálj ki mást.
Drain szettel nem fogsz sokat sebezni,drain arra jó hogy szórakozz vele.
De nem ezzel a béna szettel,van erre sokkal jobb és erősebb.
Drain karival lehet hülyéskedni jól,nekem is van,de nem breen hajóval.
Inkább törölném a karit mintsem breen szarba ültessem.
Breen hajóból csak a carrier jó valamire,jó a traitje egy értelmesebb carrierbe.