Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sponzor tokenes dolog meg szimplán bugos. 3-4 hónap és javítanak is mindent haha.
Ja az a régi aszteroidában lévő dominion bázis elégé újrahasznált falakból állt. Temporal ambassador, a börtönös küldi meg még ki tudja melyik régebbi küldiből lettek átemelve. Jaa, meg a new link küldi ketracel white gyár épület mapjából is feltűntek elemek. 😄
A story azért tök jó, h kiderül miket cseszett el a dominion 2k éve lol..
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.06.06. 11:05:29
Elég lelombozó hogy kb csak át másolták az egyes pálya részeket.
Az Odóék mögött lett eldugva, 1-1 szűk járaton át lehet megközelíteni őket: ők vannak a fogdacelláknál - ez is jobban volt megoldva a régi DS9-non... (de hát, "angolszászok", mit is várhatna tőlük a normális ember...)
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amúgy régi jobban tetszett...
Másik hogy tök tetvek,csak akkor veheted ki temporal és delta jutalmat ha már 20 órát játszott a karid és 65-ös szintű.
Ugyan látni némi előrelépést, de uannyi hátrát is, ezért nem érzem, hogy javult volna a helyzet! <#shakehead>#shakehead>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Azt a büdös micsoda sebzést nyom bazd.
Még melózom.
Max az a veszély hogy rajta kap a főnököm mobilozáson,rossz a kedve.
Vagy csak lekvárral?
Roma packot nekem csak eomával lehetett megvenni.
Ha egyszer haza ér.
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2018.06.05. 15:33:56

Én egy kicsit később,megszívtam úgy néz ki ma sokáig melózom.
Remélem 9 felé már csak fel tudok menni.
Tegnap leaglább is ezt beszélték cseten,hogy lesz külön KDF FED és Romulán jutalom is.
Báár lekvár romulán nem tudom hogy jött ki.
Az első újrajátszás most is azonnali, csak a 3.-ra kell várni fél órát - eddig nekem így adta elő a játék ezt.
Ez még csak ízelítő.
103 common,53 rare,23 vr főnix token az acc bankban.Még valamelyik roma karinál van pár.Akivel a napi ingyenest kiveszem.
Vettem még 248-250 áron 11.250 zent is,így már 83250 betárazva.
Spéci dhc és omni szivatott.
Éles szerveren szidtam volna valaki mamáját.De teszten ingyen van teszt token.
Asszem fed jem karit csinálok,de klingonoknak unlockolom a carriert.
Van két boxos lekvár carrieres karim.
Ha egyszer ki jön T6 karfiol tuti rá tolom el az összes Ultimate up tokent.
Vicc hogy tribblin a terran dhc csak 100%-nál ugrott epicre.
Rendes szerón vagy félmilla dili lett volna.
De omni beam is csak 75%-nál ugrott.
Ha remán karid van akkor annak szerintem konzolok nélkül van vagy 20% critje csak azért mert roma.
Romulánnak nem nehéz full crites boffokat betenni,mert alapból olyanokat kap a boff küldikben.
Szerintem másold át tribblire a karid,utána próbáld ki neki normális szettel meg fegyverrel mit tud.
Ingyen kapsz akárhány millió dilit meg repus tokent,és egyből maxra húzhatod a reput.
Pontosan ezért döntöttem anno az antiproton mellett: ennél 20% körüli (4 flottás tac konzol + további 2-3 kritikust növelő konzol - XIV epic-ként) a +20% (ami +50(?) alapból és erre rakódik még a többi) sebzés esélye; míg a többinél legfeljebb az alapsebzést tolják föl a konzolok, aztán vagy bejön a 2,5%, vagy nem!
Polaronnál a sebzést igazán a Chronometric Energy Converter dobja meg nálam (a full iconian space set is ad vmi hasonlót, de csapatszinten - a 2 együtt... <#wink>#wink> ): ekkor, 15 sec-re +30-38% sebzéssel több jön ki belőle - miközben az ekkor indított gw is ennyivel többet szív - , amivel már bőven eléri a többi szintjét - fézer, antiproton. Tudom, hogy nem ez az STO-ban elérhető non-plus-ultra, de a két remánom el van vele - jobban, mint a plazmákkal voltak...
Egyébként abból főzök, amim van: időhiány miatt nem áll hegyekben nálam a finomított dili', így minden apróságon, ami pottyan, el kell, hogy gondolkozzak, hogy nem-e-é-e érdemes a felhasználásra...
DrSoong #28804:
...de több, mint egy éve, amikor a klingonjaimnak (mind trill, vagy orion 😉 ) próbáltam gyártani disruptor beam-eket, akkor volt, hogy egy 5-ös szériában 2-3 pen-es is előferdült. Persze, utána sokáig semmi és amit dobott azzal sem tudtam mit kezdeni - legjobb esetben is C..H és C..D kutyulék - , mert akkor még nem volt re-engi'.
Ugyanolyan lutri mint a plasma.
Proc: 2.5% chance: -10% Damage Resistance Debuf
És a polaron is ugyanilyen.
Proc: 2.5% chance: -25 power to all Subsystems
Majdnem mindegyik fegyveren ilyen 2.5% chance van.
Ha valóban ezzel a hajóval meg ezekkel a cuccokkal szereled fel,akkor nem csodálom hogy sok kudarc ér.
Ezzel se nagyon sebezni sem túlélni nem tudsz,az űrszett ara nem való hogy komolyabb ellenség lője,mert alapból szar.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.06.03. 00:24:25
Full epic polaron fegyverekkel és mk15 epic polaron konzollal szarabb a sebzése mintha phaserrel szerelem.
Kipróbáltam azzal is,phaser mk15 fegyók T5 intrepidben jóval nagyobb dps-t tolnak mint a polaron jem bogárban.
Ha sci karinál is ilyen gyászos akkor tac karinál éles szerveren rendes felszereléssel még szarabb.
T6 vanguard carrieremről le fogom szedni polaront és olyan fegyót teszek rá majd amilyen hangárt tudok bele tenni,sajna fed oldalon asszem nincs disruptor.Pedig az lenne a jó.
Legszivesebben klingon karit kezdenék,mert tudom hogy a klingon elite hangárok piszkosul erősek,de hát,klingon oldalon nehézkes dolog a flottás dolgok beszerzése.
Próbálj ki mást.
Drain szettel nem fogsz sokat sebezni,drain arra jó hogy szórakozz vele.
De nem ezzel a béna szettel,van erre sokkal jobb és erősebb.
Drain karival lehet hülyéskedni jól,nekem is van,de nem breen hajóval.
Inkább törölném a karit mintsem breen szarba ültessem.
Breen hajóból csak a carrier jó valamire,jó a traitje egy értelmesebb carrierbe.