Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát a gear nem izgat,xp kéne,felhúznék még pár karit eventtel,ha lehet majd ezt is tolni kicsivel.
Mage karim kb csak marhulással 940+ gearben van.<#hawaii>#hawaii>
Nem raideltem,az uncsi.<#hehe>#hehe>
A 7.3.5 óta megbuzerált fejlődés miatt kiskarit húzni tetű szar.
Kapják be a skálázódó polaron retkes f betűs némi szervét.<#hawaii>#hawaii>
Mage karim kb csak marhulással 940+ gearben van.<#hawaii>#hawaii>
Nem raideltem,az uncsi.<#hehe>#hehe>
A 7.3.5 óta megbuzerált fejlődés miatt kiskarit húzni tetű szar.
Kapják be a skálázódó polaron retkes f betűs némi szervét.<#hawaii>#hawaii>
A story mission nem egyenlő a queue-vel. Az előbbi a questek, a másik pedig az insta. Van némi eltérés a kettő között.
Köszönöm!
Közben rájöttem, hogyan lehet játék közben is mérni. Ebben már a nagyfiúk messze lehagytak. Igaz, fürge, apró hajókkal voltak. Mire a hordozót odanavigáltam a célhoz, már nem sok mindent lehetett lőni.

Közben rájöttem, hogyan lehet játék közben is mérni. Ebben már a nagyfiúk messze lehagytak. Igaz, fürge, apró hajókkal voltak. Mire a hordozót odanavigáltam a célhoz, már nem sok mindent lehetett lőni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Red alerten ne nagyon mérj dps-t,túl szétszórt a csapat és az ellenség is.ISA-ra menj mérni.
Dps mérő ha jól tudom 10 kilométernél távolabbi csapattársat nem méri,bár ez nem tudom milyen dps mérő.
Dps mérő ha jól tudom 10 kilométernél távolabbi csapattársat nem méri,bár ez nem tudom milyen dps mérő.
szép kezdés így tovább
Gondoltam ügyeskedek, meg okoskodok és jól megmérem, egyáltalán csinálok-e valamit, vagy csak hangosan pufogtatok egy-egy Red alert-s csatában. Nagy nehezen sikerült beüzemelni a DPS mérést. Több próbálkozás után majd jól megmérem, mennyi az annyi. Tholian bevetés, kb annyiszor haltam, mint az elmúlt egy hétben összesen. Ilyen sem volt még. Viszont sikerült megmérni, hogy ott voltam. Ez is haladás. Ja igen, csak én haltam valami miatt, így tessenek nézni az eredményt. A mért karakter néhány napos. a nagy frissités után kezdtem el és tegnap mentem vele először red alertes csatákat. Legalább nem én voltam az utolsó. 😊

persze, elvileg a nyál elf zóna meg ud brill terület lesz napi küldizve bár még nem nagyon van konkrét infó 2 mount tuti meg a felvezető scenário de pontos infó nincs 😞 amúgy bc óta megy ez az itemes felkészítés itt is lesz és úgy sacc per kb normal hc szintre lehet felnyomni a karit ha minden igaz és juli közepe fele jön
Nekem már a 25-ös kész,pedig csak a lekvár küldiket toltam le és a skirmish-t.
Meg sok stf-et.
Meg sok stf-et.
STF-et.
Mert a jutalomért teljesíteni kell 25 és 100 küldetést... Lekvárból nem lesz 100!!!!!!!
Szerinted most lesz olyan xp-s event mint legion előtt?
Azt tudom hogy event lesz majd,ami felvezeti új kieget,csak kérdés hogy milyen,olyan unalmas mint cata előtt volt,vagy olyan elmebeteg mint Lk előtt.<#eplus2>#eplus2>
Legion előtti event nagyon jó volt,felcuccolta a karikat és még fel is húztam vele jó pár karit,1 invázió több szintet is adott.
Azt tudom hogy event lesz majd,ami felvezeti új kieget,csak kérdés hogy milyen,olyan unalmas mint cata előtt volt,vagy olyan elmebeteg mint Lk előtt.<#eplus2>#eplus2>
Legion előtti event nagyon jó volt,felcuccolta a karikat és még fel is húztam vele jó pár karit,1 invázió több szintet is adott.
Bocs,de minek akarod tolni a klingon küldiket?
Nem kell le tolni a sztorit,csak a lekvár sztori kell.
Nem kell le tolni a sztorit,csak a lekvár sztori kell.
Gamma karakterrel a klingon fejezet nagyrésze bugos... Vagy közben valahol nem lehet tovább menni vagy el sem lehet kezdni... Így nem lesz meg a 100.
én deluxba vettem meg és a troll érdekelt 😄 de hát ugyan az ez van ... a kieg maga érdekel és a pre pecs is de hát soká lesz még az
Én is megvettem BfA-t elővételben,de lehet nem nagyon izgat,egy dolog érdekelt benne,a Dark Iron törp,erre kiderült hogy az nem is jár hozzá,végig kell szenvedned a hülye kieget,idióta repukat farmolni meg retardál öcsiket szerezni.<#falbav>#falbav>
nyugi értem amit írtál 😄 nem fölösleges + azt kifelejtetted hogy a teszterek is gyökerek pl wow kiegbe nem a hibákat javították hanem a power lvlinget gyakorolták ... az hogy kieg kijövetelekor előfordul olyan bug hogy blasted landsen a sarival beszélsz és konkrétan a kieg 2/3ánál beragadsz mer a buff nem enged tovább öhm 😄 és ez nekem kellet jelenteni live szerveren ... gz amúgy ha jólk tudom a cryptic nem egy nagy csapat +ezt a kieget 1 év volt összerakni ...
Látom volt értelme írnom.. hagyjuk 😄
Ergó balfasz a Cryptic 😄 amúgy kifejezetten bug mentes a kieg bár nem is akkora mint a régiek
El tudom képzelni hogy szimplán nincs kapacitás erre... a rendszert megcsinálták, mert milyen jó is lenne ha a felhasználók által felhozott bugokat nem kell nekik is megtalálni, csak valószinüleg erre már nem jut ember...
Félreértetted... nem a tesztelők számát irtam 10Kra, hanem a tesztesetek számát.. a különféle teszt scenariókat amiket le kellene futtatni egy release előtt...
De nem is a konkrét szám a lényeg, hiszen ez egy nagyon hasraütésszerű a becslés.. hanem az hogy egy új release RENGETEG tesztelési munát igényel, mert nem csak azt kell megnézni ami új (és már az is rengeteg meló), hanem azt is hogy az új dolgok hogyan hatnak a régiekre.
Az OPság meg nem bug, hanem design kérdés... minden MMOban benne van az, hogy az új dolgok mndig erősebbek mint a régiek, igy próbálják meg rábírni a játékosokat azok megvételére. Ha kiderülne hogy az új hajók azonosak vagygyengébbek a meglévőné, sokkal kevesebb lenne az eladás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.09. 12:33:57
De nem is a konkrét szám a lényeg, hiszen ez egy nagyon hasraütésszerű a becslés.. hanem az hogy egy új release RENGETEG tesztelési munát igényel, mert nem csak azt kell megnézni ami új (és már az is rengeteg meló), hanem azt is hogy az új dolgok hogyan hatnak a régiekre.
Az OPság meg nem bug, hanem design kérdés... minden MMOban benne van az, hogy az új dolgok mndig erősebbek mint a régiek, igy próbálják meg rábírni a játékosokat azok megvételére. Ha kiderülne hogy az új hajók azonosak vagygyengébbek a meglévőné, sokkal kevesebb lenne az eladás...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.09. 12:33:57
De azt is szarják le ha bugot találsz,írtam ticketet,képet is mellékeltem hozzá,törölték.
Akkor minek írjak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.09. 11:44:16
Akkor minek írjak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.09. 11:44:16
itt max 2000 ember aki tesztel a gyökér life timeresek akik megvettek 30k ért egy hajót xD .... 10kember az sto ba ? szeretem az st-t meg a játékokat is de itt max 5000 ember lehet nincs itt letesztelve semmi a vanguard hajók 4 es szettel op-k néz meg plata hajóját semmi extra és 50k ...
Végre elértem a 20 órát.Kivettem karimnak minden delta és Temporal jutalmat.
Sajna delta és temporal elég régen volt,csomó repuhoz nem ad markot de azért így is jó,főleg hogy végre a repuban minden item átment Ur-be.

Sajna delta és temporal elég régen volt,csomó repuhoz nem ad markot de azért így is jó,főleg hogy végre a repuban minden item átment Ur-be.

CLR—Crystalline<1:49>1:49>— Dmg(DPS) —Vamak'Ekla 7 300 866(66 980) Cilonsar 1 558 041(15 275) Sera'kan 1 274 735(11 913) H'Sakku 1 100 065(10 186) Skar 956 339(8 774) Ten 950 822(8 804) Sal'ah 933 014(11 810) Vurat'ix 884 110(8 186) Nik'to 562 682(5 742) JASPER 537 055(6 245)
Ha nincs mellettem senki amikor elnyomom a híl képességet akkor nem hílelek marha sokat.
Öszvissz 152k híl így.
Ha nincs mellettem senki amikor elnyomom a híl képességet akkor nem hílelek marha sokat.
Öszvissz 152k híl így.
Akkor most van dilid dögivel.<#vigyor>#vigyor>
Kicsit az OFF... off-ja. Magyarán nem csak profi játékosok vannak itt. Végre, ha lassan is, de meglett - az új repu kivételével - mindegyik.

ÓÓÓ,így már értem hogyan tudtál nekem csinálni zen bugoló progit.
Azt hittem valahonnan szerezted,de akkor te csináltad.<#hawaii>#hawaii>
Azt hittem valahonnan szerezted,de akkor te csináltad.<#hawaii>#hawaii>
Csak elöljáróban: cirka 20 éve dolgozom szoftvertesztelőként, fénykoromban 15-20 fős nemzetközi csapatot vezettem orvostechnológia projekteken...
Szóval egy ilyen komplexitási program esetén a tesztesetek száma több ezerre, ha nem 10 ezerre rúghat - pl vegyél figyelembe olyan dolgokat hogy hányféle konzol létezik, és azok hányféle kombinációban hathatnak egymásra.
Tervezett/szisztematikus módon ennek letesztelése irdatlan embermennyiséget és időt igényel, mindkettő erőteljesen pénzbe kerül.
Tehát az teljesen logikus hogy a fejlesztő csak egy igen limitált tesztelést végez...
Tesztszerver: ugye a fentiek miatt szokott jöni a nagy ötlet, hogy akkor vessük be a felhasználók általi tesztelést, és akkor majd ők ingyen elvégzik helyettünk a munkát. Ezzel egyetlen NAGY bökkenő van: a felhasználók általában nem jó tesztelők. Leginkább az a probléma velük hogy nem tudnak rendesen bugreportot küldeni. Ahhoz hogy egy hibát hatékonyan javítani lehessen, részletes és pontos leirás kell róla, logok (amihez a user hozzá se fér), reprodukálni kell, meg kell nézni többféle megközelitésből... ez még azoknak is problémát szokott dolgozni akik egyébként az ITben dolgoznak nem tesztelőként, aki meg nem... nos annak a bugreportjai több melót igényelnek mint megtaláli magunktól a hibát
Aztán a bugokat osztályozni, prioritizálni kell, szükség esetén a reporterrel tisztázni bizonyos kérdéseket - képzeld el ha a játékosközösséget ráereszted a bugreport toolra, és mondjuk naponta felvesznek 500 bejegyzést... csak a napi triage 20-50 ember munkája lenne, ráadásul rohadt agyzsibbasztó lehet, tegintve a bugreportok minőségét (sivalkodó pistike beküldi a bugot hogy jól megmondja a véleményt a crpyticről)... és ezek nem lehetnek ilyen tegnap a moszkva térről felvett egyorrú emberek, ide rutinosabb csókák kellenek akik ismerik az adott rendszert..
Aztán: tegyük fel van egy precizen megirt, tökéletes buglistánk - a kijavitás egyetlen bugnál fejlesztői oldalról beletellhet több napba. Aztán ugye a hibajavitást ellenőrizni is kell (amihez ugye megint kell külön tesztszerver, hiszen a publik tesztre nem lehet naponta új buildet kitenni - VAGY a javitás után várni kel a heti buildre ami megint csúszás). Igen ám, de a bug re-tesztje nem csak abból áll hogy megnézzük a konkrét hiba elhárult e, haem illik megnézni hogy a javitott kód által érintett további funkciók továbbra us hibamentesek e - ehhez fejlesztői és tesztelői oldalról további analizis szükséges, majd utána tesztelés ami plusz idő - és ugye ezt nem fogja megcsinálni a kedves publik mert kapásból nincs is meg hozzá a belső infója.
Szóval rengeteg nehézség van, könnyű kijelenteni hogy tegyék ki a tesztszerverre azt majd akkor jó lesz... bár ennyi lenne a megoldás 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.06.09. 08:46:45
Újra teszteltem ISA-n,vagy a combat log hülyül meg az új képességtől,vagy tényleg ennyit hílel.

Nem teszt már régebb óta volt,csak az nem volt elérhető ingyeneseknek.
F2P játékos mehet tribblire,nekik egy héttel előtte nyitották talán,a lifetimer vagy előfizetős accountoknak külön teszt szerver van ami sokkal hamarabb nyit.De oda f2P be sem szagolhat.
F2P játékos mehet tribblire,nekik egy héttel előtte nyitották talán,a lifetimer vagy előfizetős accountoknak külön teszt szerver van ami sokkal hamarabb nyit.De oda f2P be sem szagolhat.
nem egy héttel előtte volt egy héttel előtte volt a nyílt de hiába mondok is bármit nem fogod értetni hogy teljesen bug mentes nincs semmiből
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.08. 20:12:33
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.06.08. 20:12:33
Erre van a teszt szerver amit nem 1 héttel az éles előtt kellett volna indítani. 😊
úgy látom hogy te nem tudod hogy működik ez a egész, akár mennyire raksz össze jól egy programot mindig lesznek bugok ami a teszten nem jön elő pláne ha új tartalmat raksz egy régi programba és elő fordul hogy bele kell nyúlni az eredeti kódba hogy működjön az új tartalom ami végkép azt okozza hogy megnövekedhet a bugok száma.
Nem dolgoztál szoftveriparban látom 😄
A normális az ha jól összerakják és erre van a teszt szerver, hogy az élesre már a jó kerüljön ki!
ez normális új kieg-nél
nekem is bugos ez a spec pontozó......
Remélem hétvégén ezek nem dolgoznak, ez már a harmadik több órás "karbantartás" a héten...
Elnyomtam a sci képességet ez a csóka mellettem volt erre mint állat elkezdte hílelni.
Sztem másodpercenként vagy 10 ilyen 70-77k-s hílt nyomott.
Sztem másodpercenként vagy 10 ilyen 70-77k-s hílt nyomott.
Ezt a Calhount hílelte a cucc.
Ne idegesíts.
Nem engem hílelt hanem azt aki melletem volt.
77k-s híleket tolt belé.
Nem engem hílelt hanem azt aki melletem volt.
77k-s híleket tolt belé.
Újabb bizonyíték hogy bugos az egész accountod úgy ahogy van.. ezen kéne rettegned, nem a bónusz specpontokon.
Köszi a fotókat, asszem ma megcsinálom az új karimat (még nem csináltam meg a gammás manust. csak megvettem a packot amig bevezetőáras)
Köszi a fotókat, asszem ma megcsinálom az új karimat (még nem csináltam meg a gammás manust. csak megvettem a packot amig bevezetőáras)
Nem az új sci képesség csinálta amit asszem 63-as szinten kapunk.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.08. 13:58:28
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.08. 13:58:28
Agent Nerul jól dolgozik...?! <#wink>#wink>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
amit még hiányolok az a fél tucat polaron genyós szet 😄 amúgy én most valami imba spiral dis karin filozok mivel bent van végre minden a játékba nem csak beam
recruit bugos,spec pontos vackot nem számolja.
Már 10 spec pontot toltam Temporalba.

Már 10 spec pontot toltam Temporalba.

Hát most csak 42k dps jött össze,kicsit későn értem a másik oldalra.
CLR—Infected Space<4:03>4:03>— Dmg(DPS) —Calhoun 13 973 129(57 503) Vamak'Ekla 10 343 424(42 741) Eddie 6 283 554(26 513) Jem'Ha'Cat 3 689 876(15 185) Ixtana'Rax 3 514 042(14 703)
De nem az a fura,hanem a combat log szerint 163 milliót híleltem.<#fejvakaras>#fejvakaras>

CLR—Infected Space<4:03>4:03>— Dmg(DPS) —Calhoun 13 973 129(57 503) Vamak'Ekla 10 343 424(42 741) Eddie 6 283 554(26 513) Jem'Ha'Cat 3 689 876(15 185) Ixtana'Rax 3 514 042(14 703)
De nem az a fura,hanem a combat log szerint 163 milliót híleltem.<#fejvakaras>#fejvakaras>

A karinak intel az elsődleges temporal a másodlagos spec.
Ha a temporal maxos lesz az lesz az elsődleges.
Alapból command intel volt.

Ha a temporal maxos lesz az lesz az elsődleges.
Alapból command intel volt.

Az előbb egy adag főnix token árán csináltam neki Mk15 Ur bug torpot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.08. 11:04:25
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.06.08. 11:04:25
Ühüm.