Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Estére teljes analizist szeretnék olvasni 😊

A Hurrikán modul nem erős e baromi poén,a többi jó,de fejből nem tudom melyik.

Mert a kit moulok baromi erősek.
Az engi durva,kell mind.De a sci is kell ha groundon akarsz játszani.

Alapvetően én se látok semmi érdekeset a summeres modulok közül, dekorációs cuccok meg nem érdekelnek.

Az egyetlen ami kell(ene) az a még gyorsabb hátirakéta, mert az segit a napi küldetés gyorsabb letudásában, de ennyi.

Amúgy simán lehet hogy van egy-két frankó nyári kit modul, de annak utána kéne járni 😄
Plata tegnap nagyon nyomta ingame hogy milyen faszák a modulok, de lehet csak nagyon fáradt volt...

Vannak spéci kit modulok
Miért kell farmolni? Egyszer átfutottam, mi van a boltban, de semmi nem ragadta meg a figyelmem. Igaz, nem is értek a dolgokhoz...
Miért kell több karival beállni? Egy nem hozza a mennyiséget?
Ez az első risa eventem, télit is egyet éltem meg online. Azon is, mint ezen, a hajóért a napi 40 bigyót begyűjtöm és csók. De ezek szerint valamit nagyon benézhetek.
Trucker39
Minbari White Star class. Ha jól emlékszem.

vagy az andromeda-ra
Voltam rizsán,elvittem 5 karit eventre,nekem ez az eventes hajó nagyon hasonlít egy régi sci-fi sorozat hajójára.
Babylon 5-ben volt hasonló hajó.
Kicsit utána kerestem és tényleg hasonlít.

Én már 5 karit bekészítettem rizsára repkedéshez.Egy meg a napi küldihez.
Ha öttel letolom horghan huntot az jó.

Tudom, éppen farmolom, bár nem olyan durván
Viszont Favort most kell farmolnod.
Mert csak az event alatt lehet szerezni,utána max exchange,de nagyon drága lesz.

Köszi!
Nem,ha unlockolod a store-t akkor bármikor,ha van favorod.

Amilyen training manualokat meg kit modulokat lehet venni a shopban, azokat csak most (meg jövő nyáron) lehet megvenni?
Sistereg mint egy rossz Sokol rádió amikor beszélnek... pedig alapvetően nem vagyok vájtfülü (simán elvagyok 128 kbites MP3al is amit a youtuberól grebbelek) de ez nagyon zavart benne... brrrr 😄
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.07.04. 16:06:10

Azért a torzítás annyira nem nehéz, mint ahogyan sokan gondolják
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem most ez a kedvenc zeném:

Kíváncsi lennék mennyi időbe telt neki mire így eltorzította a hangokat és összevágta a videót.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2018.07.04. 12:27:58
Köszi
Van egy npc, nála lehet doff küldit indítani vele. Ki kel, lesz belőle űrpapagáj, aztán doff küldivel felnő, és utána eladhatod az npcnek markért cserébe. Vagy megtartod petnek. Tavaly az egyik karimmal vagy 10 ilyen pityust felejtettem el átváltani markra.. :'DD

Ornithologist npc

Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.07.03. 23:03:09
Ezzel a Risian Tropical Bird Eggel mit lehet csinálni? Találtam, miközben ezt az eventet csináltam
<#eljen>
Tudod te mennyiszer hallottam én ezt a számot?
Annak idején a lengyel piacon folyton ez ment.<#buck>
Ez legalább énekes és nem egy,szóval az.

Jóvan, akkor itt van ez

ne legyél olyan hiszékeny 😄
Vicc volt.<#buck>

most vettem t6 hajokat ne bassz h jon a t7
t7?
Na persze.
Ahányszor megláttam a tévében hogy visít legszívesebben bele vágtam volna a távirányítót a tévébe.<#buck>

Miért? Zámbó jó 😄
Jéézuuus,ezt az állatot többé ne linkeld léégyszii.
Egyébként poén volt.<#buck>

Igen mert jön a 12 részes T7 megabundle.

Van.

az SG-t preferálom jobban amúgy is csak mondtam hogy ott is van ilyen topic
Prohardverrel vigyáz.
Sok ott az aljas gerinctelen féreg spicli.

jah de csak este karbantartás van
amúgy ma 25% os leárazás lesz storeban
jó kérdés 😄 csak megpróbáltam
hát gudi ez nem fog össze jönni mért erőltetted? jó a sg fórum illetve a prohardver
http://stohungary.hungarianforum.com/ tagokat gyüjtök 😄
Bottal.
Egyeseknek van 10-20 alt accountja,minden accon van 1 kari.Egy karirra a többi alt-al nyom follow-ot,elmegy a tánc event helyszinére várja az óránkénti táncot.A bot program meg táncol helyette.Van aki csak 5 karival csinálja de van aki szerint 20-al is megy.

Minden kari meg kapja csak el kell menni NPC-hez.

Miért, egyáltalán hogyan lehet favort termelni?
A plusz egy slot nem olyan rossz mondjuk...
A hajó milyen? (Remélem, nem csak a jem'hadar karakter kapja meg)
This weapon is now in the equip-limit category that other 360 omni Beams share, non-crafted.
As a result of this equip-limit change, in the instance that the player has multiple of these items equipped during this patch, one of them will be moved to the overflow bag.
érdekes
Ne viccelj,két perc a repkedés.
Favort kell farmolni.
Azt meg bottal farmolják.
Meg vagy 20 alt accountal.

Akkor estétől (megint) kezdődik a Rabszolgasors c. sorozat, mindenkinek, aki él és mozog az STO környékén! <#nezze>
Persze, a gazdagok itt is megválthatják "magukat", némi lobi kristályért... <#hehe>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Mai Frissítés.
Summer Event:

The Annual Lohlunat Festival returns with all your favorite activities!
Earn Lohlunat Prize Vouchers (2018) and exchange them for the new Vorgon Dreadnought Cruiser.
Hey, Batter Batter! This year Captains can acquire Baseball Uniforms inspired by the Deep Space Nine episode, “Take Me Out to the Holosuite”.
What is Baseball without your traditional event snacks? From Hot Dogs to nachos, this year Captains will be able to acquire all sorts of stadium snacks.
Show off your favorite DS9 teams with all new Baseball themed Powerboards and Floaters.
Three new Kit Modules inspired by the terraforming efforts of the Risians.
New Spotted and Holographic Caracals available in the Summer Event Store and the Lobi Store.
Participate in Lohlunat Summer Festival activities and trade in Lohlunat Favors in for 5 brand new emotes!
For more information, please visit our Summer Event blogs at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/10934263-the-2018-risa-lohlunat-festival%21
General:

Home:
Resolved an issue where enemies would sometimes fall into the ground in the Hur’q Dreadnought.
Resolved an issue where the player could see through part of the bottom of the Hur’q Dreadnought in the final room.
Resolved an issue which caused a mission drop error and sound effect whenever moving to another map after completing this episode.
Resolved an issue where sometimes enemies could get stuck in the ground on Empersa.
Morphogenic Polaron Energy Weapon:
Adjusted the color of the cannon visuals to match the beam visuals in color.
Added descriptive text to the basic abilities that detailed the transform mechanics.
This weapon is now in the equip-limit category that other 360 omni Beams share, non-crafted.
As a result of this equip-limit change, in the instance that the player has multiple of these items equipped during this patch, one of them will be moved to the overflow bag.
Resolved an issue that caused "Renegade's Regret" to not appear in the Jem'Hadar mission journal.
Resolved an issue that caused "Melting Pot" to not appear in the mission journal progression.
Resolved an issue that sometimes caused disconnects in some of the new maps with a high player count.

Viszont lvl 15 R&D jutalma a többi karinak elég jó.
20k xp-s kártya,nem bound,és elég sok rare vr componens.
Elég szép értékben.Ha összegyűjtöm az összes karitól az szép lesz.