Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nem csak sima hanem advanced is kell.
Nem tudom honnan szedték.De ezt mondták.
Asszem ez a morfogenyó szett jó.
CLR—Infected Space<2:36>2:36>— Dmg(DPS) —Vamak'Ekla 10 598 925(67 942) Avitus 4 796 193(30 745) Atrocitas 2 919 585(18 715) Broot 2 685 819(17 328) She'syg 1 904 400(12 208)
De az érdekes az hogy híleltem 703 milliót.<#hehe>#hehe>
Értelemszerűen a kicsiknél még nem aktív az Admiralty, de ilyenkor kártyában szokta odaadni az efféle jutalmakat, de az sem kaptam.
Ettől még meg lesz, ha "felnőnek", vagy csak a "nagyok" kiváltsága ez a jutalom?
Itt , ugyan azt írja, hogy "mindenki" megkapja, aki megtalálja őket, de"visszajelzés" az nincs róla a "kis" karaktereknél.
De, legalább a plusz tárhelyeket ki tudom venni (elite starter pack), "természetesen": egyenként, mert miért is adná ezt is ki acc'-szinten... <#falbav>#falbav>
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.14. 14:04:49
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
CLR—Infected Space<4:32>4:32>— Dmg(DPS) —Vamak'Ekla 17 486 624(64 765) Omak'lar 12 581 587(47 478) Lamata'Zan 9 713 463(35 843) Virtana'Ta 3 189 002(11 724) She'syg 2 284 110(8 428)
Akkor mondod ezt mikor már 40 karival oda ballagtam?
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.<#falbav>#falbav>
Minden karival elugrom az ingyen admi kártyáért.
és van amelyik karimon a konzol helyén csak a semmi van.És nincs sehol a konzol,se táska se bank.

Pedig kíváncsi vagyok erre a fura izére.
Eztetet, most és kivételesen, nem baltázták el az "angolszászok"!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.07.13. 18:43:52
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Amúgy sztem azért nem használok kettőt (ha tényleg nincs fenn), mert a küldit ami adná nem csináltam meg 😄
am srácok a cuttin beam is ide tartozik? ha igen akk velem is ez van.
Vagy nem és fegyver nélkül járkálok?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ciki.<#hehe>#hehe>
Utána kell néznem.
Utána néztem,2 van hátul most is.<#duhos2>#duhos2>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.13. 10:30:38
Úgyemlékszem van 2 féle polaron omni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.07.12. 21:48:55
Talán a romulan páncél és kit is jó kombo lehet a na'kuhl pajzs+puska mellé.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.07.12. 20:10:51
Ezen kár is vitatkozni!
De most dilire hajtok rég.
Meg nem is admizok gamma event óta.Csak gamma karival.Meg időm sincs.Ma is jó ha 9-re hazaérek.
A másik lehetőséged, hogy admirality-ben nekiállsz EC-t farmolni, ehhez viszont kell legalább egy tucat kari, hogy látható eredménye legyen. Az admirality küldik közül azokat kell preferálni, amik adnak legalább 50.000 EC-t bónuszként (a legmagasabb bónusz 200.000 EC) vagy lila craft material ládát. A craft alapanyagot (ha összegyűlt nagyobb mennyiség) eladod az Ex-en. A kulcsok ára általában 4.300.000 és 5.000.000 EC között ingadozik.
12 karival 2 nap alatt simán összejön egy kulcs ára (persze némi szerencse is kell a jó admi questekhez.
Innentől két lehetőséged van:
1./ Ha a kulcsok ára alacsonyan van, az összegyűlt pénzen azonnal kulcsot veszel és ha össze jött 300-400 db, habzsi-dőzsi láda nyitás (csupán az érzés kedvéért - mert egyébként elég kéjes érzés, főleg ha esik a T6 hajó a ládából). A kapott hajót vagy megtartod, vagy ha jó áron megy, eladod az Exen és az árát visszaforgatod kulcsokba.
2./ Ha összegyűlt legalább 100 millió EC, szétnézel az Ex-en és ha találsz olcsó T6 hajót, akkor megveszed magadnak.
A ládák nyitásakor mindíg kapsz valamennyi kristályt, amit beválthatsz a Drozana állomáson T6 hajóra vagy hajó felszerelésre. A Lobis hajót vagy megtartod magadnak vagy eldod Ex-en EC-ért.
EVE iszonyat jó lenne.Ha lehetne benne nyugisan egyedül játszogatni.
De nem.Bármikor kinyalírhatnak és bukod mindened.Mert EVE-nen ha kilőnek a hajódból nem éled újra a hajód.
Hanem buktad,hajót felszerelést rakományt.
WoW-ban mobilos appal megkeresem a havidíjra valót meló közben pár perc telefon nyomogatással.
Szóval ez azoknak van akik fürdenek a pénzben, felejtsd el egyelőre.
Megtaláltam az item shop-ban az Elite Starter Pack-ot, de ahogy nézem még ráérek megvenni: max energy limit 15 millióról 2 milliárdra nőne, hurrá van 13.000 enery creditem level 26-on 😊.
Kérdés: lelkesen dobálgatja a játék nekem a Deep Space 9 ládákat, amiket úgy látom csak Master Key-el (150 zen = kb. 450 HUF) lehet kinyitni. Érdemes ezeket kinyitogatni level 26-on, mik vannak benne?
Final Fantasy XIV: Shionka Szilard (Omega server) Elder Scrolls Online: Shionka