Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mitől jó az eng karakter? Én nem találok benne semmi érdekeset
Nem bánnám ha a lekvároknak is adnának quad cannont,a romulánoknak is beadták,disznóság hogy lekvárnak nem.
Már csak találni kéne olyan polaront ami nem annyira idegesítő mint a sima craftolt.
Már csak találni kéne olyan polaront ami nem annyira idegesítő mint a sima craftolt.
jah ez igaz
Másik problémám hogy szeretnék Quad cannont a warship-re,de cumi,mert fed oldalon csak phaser quad van,nekem meg disruptor kellene,az meg csak klingonnak lehet.<#rinya>#rinya>
Annyira más egy cannon hajó ha van rajta quad cannon,egész másképp dalol.
Annyira más egy cannon hajó ha van rajta quad cannon,egész másképp dalol.
Azt nem tudom mi a ragyát kezdjek ezzel a hajóval,polaron annyira távol áll tőlem amennyire csak lehet.
Azon gondolkoztam ha meglesz az ikony szett lecserélem polaron fegyókat disruptorra,azt szeretem,de ez a polaron tök idegesítő.
Csak jem hajón fura egy disruptor.De a polarontól meg kiver a frász.
Azon gondolkoztam ha meglesz az ikony szett lecserélem polaron fegyókat disruptorra,azt szeretem,de ez a polaron tök idegesítő.
Csak jem hajón fura egy disruptor.De a polarontól meg kiver a frász.
Na újabb jem hajót húztam T6-ra.

Kis jem tac karimnak markot farmolok repuhoz.
Első borg red alerten a borg három szinttel nagyobb volt mint én másodikon két szinttel kisebbek.
Hülye ez a játék vagy mi?
Első borg red alerten a borg három szinttel nagyobb volt mint én másodikon két szinttel kisebbek.
Hülye ez a játék vagy mi?
Kezdőnek a romulán nem annyira ajánlott,nehezebb életben tartani a hajóját,bár cserébe brutálisabb a hajója.
Romulán hajóknak kevesebb az energiájuk.
Fed engi kari elég jó kezdőnek,de a skillezésre nagyon figyelj,ha a skillezését eltolod akkor mindegy.
Karakterek traitjei ma már nem nagyon számítanak.
Mikor én kezdtem a játékot engi karinak még human volt ajánlott a tankos traitje miatt.
De ma már nincs tank mivel nincs rá szükség.
Alien karakternek egyel több traitje lehet mint a többinek.
Humble jackbox goodies nem tudom mit takar.
Ha csak nem az az ingyenes pack amit múltkor osztogattak.
A jemhadar kari azért jött fel bennem mert a jem hadar karakter kompletten jön ki,a skillezése kiosztva,repuja boostolva,bár a hajója nem a legjobb de kezdőnek jó.
Az én első karim is fed engi volt,human.
Romulán hajóknak kevesebb az energiájuk.
Fed engi kari elég jó kezdőnek,de a skillezésre nagyon figyelj,ha a skillezését eltolod akkor mindegy.
Karakterek traitjei ma már nem nagyon számítanak.
Mikor én kezdtem a játékot engi karinak még human volt ajánlott a tankos traitje miatt.
De ma már nincs tank mivel nincs rá szükség.
Alien karakternek egyel több traitje lehet mint a többinek.
Humble jackbox goodies nem tudom mit takar.
Ha csak nem az az ingyenes pack amit múltkor osztogattak.
A jemhadar kari azért jött fel bennem mert a jem hadar karakter kompletten jön ki,a skillezése kiosztva,repuja boostolva,bár a hajója nem a legjobb de kezdőnek jó.
Az én első karim is fed engi volt,human.
Konkrétan vagy Fed vagy Romulan Engi kombóra gondoltam, viszont még nem látom a traitjeiket (még csak most szeretnék belogolni, meg majd claimelni a humble jackbox goodies-t). A Romulan meg Fed sztori érdekel nagyon. Viszont azt sem szeretném hogy kb 30+ óra (nyilván később fog megmutatkozni) után rájöjjek hogy nem ér semmit a karakterem mert egyszerűen agyhalott módon húztam a karakteremet.
Fed oldal a könnyebb.
Klingont kevesen játszanak.
Ha hazaérek írok bővebben.
Mobilon rühellek irni.
Klingont kevesen játszanak.
Ha hazaérek írok bővebben.
Mobilon rühellek irni.
Hát legkönnyebb a jem hadar kari.
Egyből 60-on kezd fel cuccolva.
Egyből 60-on kezd fel cuccolva.
Sziasztok!
Kezdőknek milyen frakció/faj/class ajánlott? Illetve mire érdemes a legelején figyelni a játékba?
Kezdőknek milyen frakció/faj/class ajánlott? Illetve mire érdemes a legelején figyelni a játékba?
Igen,de akkor is fullozd ki,ha másodlagos is de ki van fullozva akkor is passzívan javítja a hajódat.
Ha jól emlékszem a fullos MW spec 50% hull regent ad,a fullos pilot 405 turn ratet,temporal 50 partgen skillt,intel 15% def,command 15% max hullt.Ha csak másodlagos is de megkapod a passzív bónuszt.
Ha jól emlékszem a fullos MW spec 50% hull regent ad,a fullos pilot 405 turn ratet,temporal 50 partgen skillt,intel 15% def,command 15% max hullt.Ha csak másodlagos is de megkapod a passzív bónuszt.
Igen, mindegyiknél ez van.
Az utolsó pár darab eleve "feles" (15 pontos a 30 helyett) és csak másodlagosnak lehet berakni őket, míg az elsők a teljesek (30 pontosak), ezeket lehet elsődlegesnek és másodlagosnak is választani.
A másodlagos mindig csak az első 15 pontig, azaz "félig" lesz aktív.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.26. 00:22:12
Az utolsó pár darab eleve "feles" (15 pontos a 30 helyett) és csak másodlagosnak lehet berakni őket, míg az elsők a teljesek (30 pontosak), ezeket lehet elsődlegesnek és másodlagosnak is választani.
A másodlagos mindig csak az első 15 pontig, azaz "félig" lesz aktív.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.08.26. 00:22:12
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A többi specialization esetében is így működik a dolog? Magyarán ha secondary, akkor csak az első két tier aktív?
A spec magától működik,vagyis hull regent meg a fene tudja mit ad,de csak az első két tier lesz aktív ha másodlagos.
De amúgy a passzívan amit ad az MW spec azt meg kapod.Asszem 50% hull regen ha maxolod.
De amúgy a passzívan amit ad az MW spec azt meg kapod.Asszem 50% hull regen ha maxolod.
Nem fog működni.
Csak akkor használja az utolsó képeeséget ha elsődlegesnek van kiválasztva,ha másodlagos specnek választod ki akkor csak az első két tiert használja.Többit nem.
Csak akkor használja az utolsó képeeséget ha elsődlegesnek van kiválasztva,ha másodlagos specnek választod ki akkor csak az első két tiert használja.Többit nem.
Ez a Miracle worker specialization magától működik, vagy valamivel használnom kellene? Elvileg ki van fejlesztve, kivéve a ground része. Még nem tapasztaltam csaták közen, hogyan működik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

nekem hétfőn és csütörtökön lesz kész
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.25. 20:15:17
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.08.25. 20:15:17
Na egy karival kész a kristály,már csak 19 van hátra.<#buck>#buck>
Nem tom mi a rákot műveltek már megint,de a Miracle worker cruiserek bugosak.
Az innovation effect bar folyton mást mutat.Be megyek kristályra azt mutatja hogy kell mondjuk 3 tac skill és aktiválódik,elsütöm az első tac skillt erre változik és már nem 3 tac kell neki hanem mondjuk 1 sci 2 engi.De az sem jó,megint átváltozik valami másra.
Tök gáz,nagyon sokszor csinálja.
Az innovation effect bar folyton mást mutat.Be megyek kristályra azt mutatja hogy kell mondjuk 3 tac skill és aktiválódik,elsütöm az első tac skillt erre változik és már nem 3 tac kell neki hanem mondjuk 1 sci 2 engi.De az sem jó,megint átváltozik valami másra.
Tök gáz,nagyon sokszor csinálja.
Ehhh... ilyenkor nincs elég ZENje az embernek 😄
Persze.
Volt már ilyen,T6 regentet T5 áron tették be véletlen és korábban mint kellett volna.<#hehe>#hehe>
Volt már ilyen,T6 regentet T5 áron tették be véletlen és korábban mint kellett volna.<#hehe>#hehe>
ÉS aki megvette, annak megmaradt?
De akkor is csak bevétel kiesés.
Na gondolom az tényeg a világvége lenne nekik ha benézték mondjuk 1000 zennel az árát...
Ez nem olyan mint a pék, hogy minuszos lesz a kft, mert elfelejtette a liszt meg az áram árát beletenni a kenyér árába.... ez egy darab modell meg pár XML fájl azt csókolom. A duraniumot nem kellett megvenni a hajók legyártásához - szóval anyagi vonzata kb néhány embernapi munka...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.24. 09:29:22
Ez nem olyan mint a pék, hogy minuszos lesz a kft, mert elfelejtette a liszt meg az áram árát beletenni a kenyér árába.... ez egy darab modell meg pár XML fájl azt csókolom. A duraniumot nem kellett megvenni a hajók legyártásához - szóval anyagi vonzata kb néhány embernapi munka...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2018.08.24. 09:29:22
Twitteren.
Hülye mobilon nincs szerkesztés.
A 3 hajós csomag szokott 6k lenni asszem.
Hülye mobilon nincs szerkesztés.
A 3 hajós csomag szokott 6k lenni asszem.
Ha 2 hajó akkor 5k az ára általában.
Úgyemlékszem twitteten is azt írták hogy 4k lesz akciósan.
Úgyemlékszem twitteten is azt írták hogy 4k lesz akciósan.
A fleet ship verziónál nincs kedvezmény ha megvetted a store verziót. Ezt mondják.
Az ára meg érdekes. Blogban még 5k volt írva, persze az is lehetett elírás, ingame meg 4k volt, és arra jött az akció még.
5k 2 hajóért kicsit soknak tűnik.
Az ára meg érdekes. Blogban még 5k volt írva, persze az is lehetett elírás, ingame meg 4k volt, és arra jött az akció még.
5k 2 hajóért kicsit soknak tűnik.
Gondolom az hogy rosszul árazták be.
Én is.
A klingon-oknak kivehető konzol pakk darabja 7,2 millán állt legutóbb: ez se olcsó, de mégse kell a még drágább hajókat megvenni értük és a 2 db már érezhetően növelte a SCI hajó (tarit kiszedés céllal) diszruptor sebzésértékeit is.
Chak #30225:
Hát a distributed targeting van egyedül még az energiafegyverekhez, más semmi a 2-2 alapon kívül, aztán hogy ez mennyit is ér..., inkább a kemocite-ra szavaznék és gyűjtenék.
Chak #30225:
Hát a distributed targeting van egyedül még az energiafegyverekhez, más semmi a 2-2 alapon kívül, aztán hogy ez mennyit is ér..., inkább a kemocite-ra szavaznék és gyűjtenék.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Valami baja van az új packnak, és ezért a javításig kivették a storeból.
Esetleg nézd meg exen milyen egyéb ensign skillek vannak. Lehet olyan ami nem túl drága és tetszik. Nem vagyok képben h milyen tac skillek lehetnek még ami nem az alapok közé tartozik.
Nincs torpedó, nem szeretek szemből támadni, úgyhogy nem tudna lőni.
Az overloadot megnézem, köszi!
Az overloadot megnézem, köszi!
Akkor még 1 tac team vagy valami torpedo skill ha van fent. Esetleg beam overload.
Azt a nagykarakternek nemrég vettem, az tényleg szuper, csak kb. 800K kreditem van, és több millióba kerül minimum.
(Szerk.: 2,5 millióba kerül)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 20:02:40
(Szerk.: 2,5 millióba kerül)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 20:02:40
Mai endeavor nyitásom elég jó lett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk kemocite-laced weaponry I. Lockboxos skill, jelenlegi árát nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.23. 19:59:41
Utoljára szerkesztette: Chak, 2018.08.23. 19:59:41
Röhej,az új hajó pack 3.2k zen.
Két T6 hajó 1 áráért.
Két T6 hajó 1 áráért.
Beamboatra mit lehet feltenni harmadik tactical boffnak az első (cadet) slotjára? A másik kettőn FaW I és Tactical Team I van.
Na ja, a Rh'llo (vagy hogy írják) is egy jó küldetés, és azért kellő türelemmel be is adja
10ből 9.5x semmi gondom sincs az Elite Brotherhooddal... szeretem csinálgatni, mert a jem hadarom SCI kari, és groundon istenien tudja szét égetni/fagasztani/sugározni a sci skillekkel a spawnoló mobok csoportjait. Közben meg szétplazmavetőzőmőket a sivító pirszing bimes puskám másodlagos támadásával.
Szóval nem is a markért csinálom (az csak mellékhatás), hanem a fun miatt. Csinálnám a Rhiilo stationt is, de az valahogy nem nagyon szokott elindulni...
Szóval nem is a markért csinálom (az csak mellékhatás), hanem a fun miatt. Csinálnám a Rhiilo stationt is, de az valahogy nem nagyon szokott elindulni...
Videó az új hajókról (kb. másfél óra, angol)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 11:56:02
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2018.08.23. 11:56:02
Salvagenak minden jó
Itt nem volt ilyesmi,laza elite volt,csak voltak mókás pillanatok.
Én meg sosem szoktam semmire sem needelni,úgyis csak szemét esik.Max salvage-nek jó.
Én meg sosem szoktam semmire sem needelni,úgyis csak szemét esik.Max salvage-nek jó.
Én is csapattam egy elite Brotherhood-ot, szintén icony szett végett, de én úgy voltam vele, hogy de seggbe rúgnám azt a dicstelen társaságot!
Mire a 2. részhez érünk csak a loot-ot kellett felszednem, mert mindent kiirtottak a bal oldalon - ez jellemző az egész tróger bandára: a loot-ért nem képes lehajolni, de amikor megkérdi a program, akkor persze már kell neki és én, aki szegetem utánuk, biztos, hogy egy darabot sem kapok belőle <#boxer>#boxer> - , viszont az elit csapathoz senki sem nyúl, nekem kellett leszólítanom őket.
A 3. etapban épphogy elhozza az egyik az ügynököt, már nyomja is rá a gombot az ökör, miközben még a targok ketrece sincs kinyitva... <#wilting>#wilting>
Na, mondom: ezt buktuk - má' megin', egy balfék miatt! <#falbav>#falbav>
Szerencsére adott egy utolsó esélyt a játék és a barma sem nyomott rá, mielőtt minden objective meg nem lett csinálva, így a végén mégiscsak meglett a jutalom.
De, hogy ilyen gyalázatosságokat kell szinte mindig megélnem...
Amúgy az új gamma-ruciban feszítettem: mk XIII UR teljes szett és semmi elhalálozási gondom nem volt, igaz annyira sűrű sem volt az ellen, mert elit gyerekek voltak velem és szépen leradíroztak mindent..., már csak a loot-szedést és az objective-k végrehajtását kell megtanulniuk!
Mire a 2. részhez érünk csak a loot-ot kellett felszednem, mert mindent kiirtottak a bal oldalon - ez jellemző az egész tróger bandára: a loot-ért nem képes lehajolni, de amikor megkérdi a program, akkor persze már kell neki és én, aki szegetem utánuk, biztos, hogy egy darabot sem kapok belőle <#boxer>#boxer> - , viszont az elit csapathoz senki sem nyúl, nekem kellett leszólítanom őket.
A 3. etapban épphogy elhozza az egyik az ügynököt, már nyomja is rá a gombot az ökör, miközben még a targok ketrece sincs kinyitva... <#wilting>#wilting>
Na, mondom: ezt buktuk - má' megin', egy balfék miatt! <#falbav>#falbav>
Szerencsére adott egy utolsó esélyt a játék és a barma sem nyomott rá, mielőtt minden objective meg nem lett csinálva, így a végén mégiscsak meglett a jutalom.
De, hogy ilyen gyalázatosságokat kell szinte mindig megélnem...
Amúgy az új gamma-ruciban feszítettem: mk XIII UR teljes szett és semmi elhalálozási gondom nem volt, igaz annyira sűrű sem volt az ellen, mert elit gyerekek voltak velem és szépen leradíroztak mindent..., már csak a loot-szedést és az objective-k végrehajtását kell megtanulniuk!
Elkezdtem gyűjteni jam tac karinak a hajójára a gírt.
Ikony szett lesz vanguard warshipen,elmentem elite groundra,de rém fura volt,volt hogy az ellenség fagyott le volt hogy egyik másik csapattárs.Volt hogy ikony tahó csak pattogott egy helyben és hiába lőttük nem sebződött,igaz ő sem lőtt vissza.
Hogy a szerver szarakodott-e nem tudom,de röhejes volt,volt hogy csapattárs futás közben fagyott le és úgy maradt vagy 10 másodpercig.Amúgy gyorsan lement az egész csak néha volt vicces,szerencsére már így két szett darabot is kivehettem,pajzs+warp.
Egész jól mutat warshipen ikony pajzs.
Ikony szett lesz vanguard warshipen,elmentem elite groundra,de rém fura volt,volt hogy az ellenség fagyott le volt hogy egyik másik csapattárs.Volt hogy ikony tahó csak pattogott egy helyben és hiába lőttük nem sebződött,igaz ő sem lőtt vissza.
Hogy a szerver szarakodott-e nem tudom,de röhejes volt,volt hogy csapattárs futás közben fagyott le és úgy maradt vagy 10 másodpercig.Amúgy gyorsan lement az egész csak néha volt vicces,szerencsére már így két szett darabot is kivehettem,pajzs+warp.
Egész jól mutat warshipen ikony pajzs.