Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ahogy a flotta fülön a haladnak az építkezési projectek úgy épülnek fel az épületek is,ha lemész 0-s kolóniára láthatod hogy semmi sincs,ahogy elkezditek az építést elkezdenek az épületek vázai ki épülni.
az swTor teljesen más tészta ott a bioware hozzáértő csapata kezdte és fejezte be oké lehet h azóta kicserélődött de az alap nem változott jól összeeszkábált kód. 😊 a stonál mi van mire bele jöttek volna a crypticnél távozások és felvásárlás volt a prefect world személyében a vállalat-cég meg erő forrást vont el a fejlesztéstől és ezért tartunk itt ahol.
nem azt mondom h tényleg szükséges lenne ezekhez egy úgy engine hanem a jobb élményért ráférne már ha nem is akkor legalább egy jobb kód mint ami most van.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.10.04. 13:25:02
Nem jártál a kolónián még?
Valóban épülget szintenként.
Sw ToR-ban sem jött új motor,ugyanaz az elcseszett régi motor van benne és még is lett benne ház.
Bár az Sw ToR ház rendszere egy rohadt nagy pénznyelő,ha valóban be akarod szépen rendezni a házad akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni,egy fullosan beépített szép nagy ház bizony nagyon sok pénz.
Mikor még utoljára aktívan játszottam volt olyan játékos aki több ezer dolcsit nyomott rá a kérójára.<#rolleyes>#rolleyes>
Mondjuk biztos volt neki miből,de azért durva.
Ha elmész a flottán a ház részlegre megnézheted mások házát,ha nyilvánosra van beállítva.
Bizony egyes házakban olyan berendezés van aminek minden egyes darabkája fizetős.
Egy házban több száz vagy ezer bútor elfér.
Nekem is van iszonyú sok bútorom,de azért mert van vagy 25 karim,mindegyik kari kapott ingyen kezdő bútorcsomagot ugye.<#buck>#buck>
Na és a ház nem karira szól hanem accountra.
Öcsikért és egyéb dolgokért is kaptam berendezést,eventeken például.
De így sem elég.Pedig több eventen is beszákoltam minden karival az ingyenes csomagot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már lejárna a kiszabott idő, így rohanok és benyomom, hátha elengedi egy objective-vel is - mostanság "sokkal" engedékenyebb lett a pálya ez ügyben - , de nem húzzák be a másik konzolt és az idő lejár, buktuk, má' megin'...
Azért, dolgozott bennem a kíváncsiság, hogy mi lehetett az ok, mert amúgy eléggé jól gázoltak át a legények az ellenfeleken..., hát, az ügynök a helyén várja, hogy kézenfogják és elvigyék... <#wilting>#wilting> <#falbav>#falbav>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Az első bolygókra megcsinálták,úgy volt minden bolygóra megcsinálják majd,végül elbaszták és azon sincs napszak váltás amin volt.
Így én nem hiszem, hogy annyira belemennének a hajóhidak megreformálásába, ha van helyette még másik, egyszerűbb lehetőség is a pénzgyártásra.
Konkurenciát meg nem nagyon csinálhatnak (elviekben) a "csak" hajóhidas "játéknak", mert ott már a licencgazda is beszólhatna, hogy ne egymás elől szívják el a levegőt és a bevételeket.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.04. 06:05:31
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Másik meg hogy az SC gépigénye állandóan nő,nem hiszem hogy egy normál gépen futna jól.
SC jónak néz ki,de nem hiszem hogy emiatt vennék vagy félmilláért új gépet.Már ha azon elindulna.<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.03. 21:36:21
szép álom.
Amíg drága zenes hidakat adnak ki hülyék lennének kivenni.
Főleg hogy sok sok rp játékos van akik játszanak is rajta.
Cseten volt olyan téma hogy a hidakat is megreformálják,talán lehet majd a hídhoz igazítani a legénység egyenruháját,nem lesz majd minden hídon egységes Ody uniform.Hanem a hidadhoz lehet igazítani.
UR, vagy epic nekem nem lett belőle egy darab sem.
3,6 GB-ot frissít "le" előre az ARC-kliens... <#wow1>#wow1>
Ebből lesz vmi!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.03. 10:55:16
Nekem ur lett.
Asszem 2 darabot eltettem.
Szerintem megérte befektetni a ráköltött dili'-mennyiséget, amit amúgy is elvertem volna az up-ra - csak enélkül jóval többet! <#nyes>#nyes>
Főleg hogy olyanokról volt szó hogy talán tovább fejlesztik a hidakat.
Vagy csak nagyon kell már neki..., ki tudja?! <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 19:38:52
Gudi is pénzért vette és nyitott is párat.
Nem tudom van-e trükk rá,talán mintha roma karival jobban lehetne nyitni.
De tudja a fene.
Aki mázlista az a napi ingyenesből nyit epic-et,aki peches az több százból sem.
Múltkori fönix eventnél is jöt lehetett röhögni cseten,mert volt akinek napi ingyenesből epic lett,volt aki 400-at nyitott és neki meg semmi,oszt ezen balhéztak.<#hehe>#hehe>
Az up-token miatt veszteség akkor sem ér majd, ha mind zöld lesz! <#nyes>#nyes>
De, hátha van vmi trükk, ami esélyt ad a hajókra...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.02. 07:58:15
Meg főnixet is pár százat de nem volt epic,mondjuk pont leszarom mert epic token nem ad semmit nekem,up tokent csináltam mindből.
Mit akarsz epic tokenből?
Ha jól emlékszem csak eventes hajók vannak benne.
A kérdésem az volna az ebben nálam gyakorlottabbakhoz, hogy hol, mikor és hogyan érdemes nyitni (kis-nagy tételben, megvárva a box-akció végét, stb.), ha, epic hajókat is szeretnék belőle látni?!
Mire írtam volna nekik vmi csúnyát, mind eltűnt -> nem ez lehetett az első bukásuk itt, de mégsem akarnak tanulni belőle!
A másik, hogy egyedül megyek a 4. pályarészen a főkonzolhoz, majd az egyik megjelenőhöz, amit behúzok - sci kari, így körülötte hullik az ellen is, meg életbe is tud maradni, egy ideig - , de a másik 4 a lobi-s, repu'-s cuccával, körülöttük halomba rakott torony és akna, nem bírja behúzni a 2. konzolt... <#falbav>#falbav>