Star Trek Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plata az nem építés az előre meghatározott objektumok megjelenítése az előre meghatározott helyen ha elérted az adott szintet ez sima script nem te magad döntöd el hogy mi hova kerüljön és hogy milyen legyen pl fallout 4-ben na az építés, ez speciel nem
Kolónia maga is épül.
Ahogy a flotta fülön a haladnak az építkezési projectek úgy épülnek fel az épületek is,ha lemész 0-s kolóniára láthatod hogy semmi sincs,ahogy elkezditek az építést elkezdenek az épületek vázai ki épülni.

Kolónián hol lehet építeni?
...és az egész világ
Azért van sok lag mert az összes idióta játék egy szerveren fut.

de plata vajon miért vannak lagok mert annyi minden van préselve ebben a engine-be h szenved.
az swTor teljesen más tészta ott a bioware hozzáértő csapata kezdte és fejezte be oké lehet h azóta kicserélődött de az alap nem változott jól összeeszkábált kód. 😊 a stonál mi van mire bele jöttek volna a crypticnél távozások és felvásárlás volt a prefect world személyében a vállalat-cég meg erő forrást vont el a fejlesztéstől és ezért tartunk itt ahol.
nem azt mondom h tényleg szükséges lenne ezekhez egy úgy engine hanem a jobb élményért ráférne már ha nem is akkor legalább egy jobb kód mint ami most van.
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.10.04. 13:25:02
Nem hiszem hogy új motor kéne,mivel a kolónián is építettünk.
Nem jártál a kolónián még?
Valóban épülget szintenként.
Sw ToR-ban sem jött új motor,ugyanaz az elcseszett régi motor van benne és még is lett benne ház.
Bár az Sw ToR ház rendszere egy rohadt nagy pénznyelő,ha valóban be akarod szépen rendezni a házad akkor mélyen a zsebbe kell nyúlni,egy fullosan beépített szép nagy ház bizony nagyon sok pénz.
Mikor még utoljára aktívan játszottam volt olyan játékos aki több ezer dolcsit nyomott rá a kérójára.<#rolleyes>
Mondjuk biztos volt neki miből,de azért durva.
Ha elmész a flottán a ház részlegre megnézheted mások házát,ha nyilvánosra van beállítva.
Bizony egyes házakban olyan berendezés van aminek minden egyes darabkája fizetős.
Egy házban több száz vagy ezer bútor elfér.
Nekem is van iszonyú sok bútorom,de azért mert van vagy 25 karim,mindegyik kari kapott ingyen kezdő bútorcsomagot ugye.<#buck>
Na és a ház nem karira szól hanem accountra.
Öcsikért és egyéb dolgokért is kaptam berendezést,eventeken például.
De így sem elég.Pedig több eventen is beszákoltam minden karival az ingyenes csomagot.

😄DDDDD De értitek az építéshez már új motor kéne a sto alá na igen és a nap szak váltáshoz nem kéne új map elég lenne egy script
Hogy jön ide a starcraft..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#banplz>

Brotherhood-on nagyon jól haladunk, egészen a 3. pályarészig, ahol csak nem akar az ügynök "bezöldülni"...
Már lejárna a kiszabott idő, így rohanok és benyomom, hátha elengedi egy objective-vel is - mostanság "sokkal" engedékenyebb lett a pálya ez ügyben - , de nem húzzák be a másik konzolt és az idő lejár, buktuk, má' megin'...
Azért, dolgozott bennem a kíváncsiság, hogy mi lehetett az ok, mert amúgy eléggé jól gázoltak át a legények az ellenfeleken..., hát, az ügynök a helyén várja, hogy kézenfogják és elvigyék... <#wilting> <#falbav>

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

A napszak váltásokat is elcseszték.
Az első bolygókra megcsinálták,úgy volt minden bolygóra megcsinálják majd,végül elbaszták és azon sincs napszak váltás amin volt.

Hát, egy híd és a hozzávalók legyártása sokkal időigényesebb, mint pl. az n+1. gönc kiötlése és copy-paste általi elkészítése...
Így én nem hiszem, hogy annyira belemennének a hajóhidak megreformálásába, ha van helyette még másik, egyszerűbb lehetőség is a pénzgyártásra.

Konkurenciát meg nem nagyon csinálhatnak (elviekben) a "csak" hajóhidas "játéknak", mert ott már a licencgazda is beszólhatna, hogy ne egymás elől szívják el a levegőt és a bevételeket.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.04. 06:05:31

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Az SC sose lesz az STO leváltója. Teljesen más játékmenet, teljesen más koncepció... amennyire követem, ott nem lesz olyan hogy te egyedül vagizol, mert a nagyobb hajók vezetéséhez több emberi játékos kell. Nagy egymásrautaltság és szervezettség kell majd - ha egyszer tényleg elkészül. Valamikor 😊

Elfelejted hogy az Sc főleg pvp lesz,nem sok értelme lesz építkezni ha valami gyökér szétlőheti.
Másik meg hogy az SC gépigénye állandóan nő,nem hiszem hogy egy normál gépen futna jól.
SC jónak néz ki,de nem hiszem hogy emiatt vennék vagy félmilláért új gépet.Már ha azon elindulna.<#hehe>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.10.03. 21:36:21

naaaaaaaa ne máááááááár.............
a megoldás erre ott az sc ha kész lesz a stonak ehhez más engine kéne
Jó lenne egy amolyan bázis építős a hajó belsejében ficsör. Meg valami player "house" is valamilyen bolygó mapon. Azzal is eltudnék lenne. Fallout 4ben úgyis hetekig eltudok lenni az építkezéssel.

szép álom.

Kétlem hogy valaha is kivennék a hidakat.
Amíg drága zenes hidakat adnak ki hülyék lennének kivenni.
Főleg hogy sok sok rp játékos van akik játszanak is rajta.
Cseten volt olyan téma hogy a hidakat is megreformálják,talán lehet majd a hídhoz igazítani a legénység egyenruháját,nem lesz majd minden hídon egységes Ody uniform.Hanem a hidadhoz lehet igazítani.

Ó hogy a rohadás esne beléjük.

Na kiszedik a red alerteket. Ezentúl csak event formájában lesznek. Csak h mindenki nyomja majd a randomot. Juhé.
ott a talán szóval ez se biztos
7150 megás pre-pecs juhéé.

Mert lesz egy rakás új belső tér,új hajó hidak,új állomások.

Mire az egészet kibontottam a 2x-es darabszám alá mentem, de még így is jó.
UR, vagy epic nekem nem lett belőle egy darab sem.

3,6 GB-ot frissít "le" előre az ARC-kliens... <#wow1>
Ebből lesz vmi!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.03. 10:55:16

Jobban megéri up szerintem.
Nekem ur lett.
Asszem 2 darabot eltettem.

Alig kevesebb, mint felét kinyitottam a frissen vásárolt phoenix box-oknak és egy epic, vagy UR sem esett, viszont ha mindet visszabontom zöldre, akkor a vett (eddig kibontott) mennyiség több, mint duplája kijön belőle -> az előzetes számításokat jóval fölülmúlja az up-olás dili'- és EC-költségeinek a lefaragása a phoenix alkalmazásával.
Szerintem megérte befektetni a ráköltött dili'-mennyiséget, amit amúgy is elvertem volna az up-ra - csak enélkül jóval többet! <#nyes>

Szerintem nem nagyon fogják ki venni a hidakat.
Főleg hogy olyanokról volt szó hogy talán tovább fejlesztik a hidakat.

srácok nem mostanában értettem hogy ki kerülnek de előbb-utóbb
Hajó hidak nem hiszem hogy kikerülnek,főleg mikor most jönnek be újak.

Tényleg?
Ez csak egy bug évek óta benne van de a cryptic nem törődik ezzel úgy is előbb utóbb ki fognak kerülni a hajó hidak is
Biztos, hogy vannak ifjú és szemrevaló zászlósok is a fedélzeten az ellenkező nemből, akikről mi nem tudhatunk... <#nyes>
Vagy csak nagyon kell már neki..., ki tudja?! <#nemtudom>

Mióta nincs a lehívható kereskedőhajón acc bank azóta muszáj vagyok a hajóm hídjára mászkálni érte, már amelyiken van. Amikor távozom akkor furcsa módon valahova transzportál a karakterem. Vajon hova? Neki nem a hídon van a helye amikor a hajóval harcolok? <#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2018.10.02. 19:38:52
Az első epicemet ingyenesből kaptam anno.
Lehet.
Gudi is pénzért vette és nyitott is párat.

Bizonyosan a wargaming implementálta a sorsoló algoritmust - aki IGAZI pénzér vett zen-t, annak nagyobb eséllyel nyilik epic 😊

Passsz.
Nem tudom van-e trükk rá,talán mintha roma karival jobban lehetne nyitni.
De tudja a fene.
Aki mázlista az a napi ingyenesből nyit epic-et,aki peches az több százból sem.
Múltkori fönix eventnél is jöt lehetett röhögni cseten,mert volt akinek napi ingyenesből epic lett,volt aki 400-at nyitott és neki meg semmi,oszt ezen balhéztak.<#hehe>

Viszont vannak olyan event-esek, amik nekem nincsenek meg (az "első" 3 db T6-os), mer' akkor még nem játszottam az STO-val és lehet, hogy jól jönne egy-egy tarit, vagy konzol...
Az up-token miatt veszteség akkor sem ér majd, ha mind zöld lesz! <#nyes>
De, hátha van vmi trükk, ami esélyt ad a hajókra...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.10.02. 07:58:15

Jah Zent.

Én vettem asszem 11k dilit,amíg volt 265-ért zen.
Meg főnixet is pár százat de nem volt epic,mondjuk pont leszarom mert epic token nem ad semmit nekem,up tokent csináltam mindből.
Mit akarsz epic tokenből?
Ha jól emlékszem csak eventes hajók vannak benne.

Mivel a zen árfolyama nem nagyon óhajtja elérni azt a szintet, ahol már vennék is belőle, így phoenix-ládákra költöttem el egy "kevéske" dili'-t.
A kérdésem az volna az ebben nálam gyakorlottabbakhoz, hogy hol, mikor és hogyan érdemes nyitni (kis-nagy tételben, megvárva a box-akció végét, stb.), ha, epic hajókat is szeretnék belőle látni?!

Majd képzeld el mi lesz ha mindenki ezt a szart nyomatja ESD-en,lag.<#buck>

Mint egy falat kenyér... <#falbav>

Ha eléred T6-ot összes repuval nyomhatsz ilyen szart.

Ez meg mi a pék?

Lehet, hogy csak tényleg iszonyatosan nagy mákunk volt azoknál a meccseknél: most a 2. részben egy volt kész a kettőből - mer' arra mentem, rajtam kívül senki... - és a 4. próbálkozásra bedobta a törülközőt.
Mire írtam volna nekik vmi csúnyát, mind eltűnt -> nem ez lehetett az első bukásuk itt, de mégsem akarnak tanulni belőle!

Brotherhood-on volt olyan meccsem, hogy 2x is csak az egyik objective volt meg, mégis továbbengedte - meg 1x csak az egyik, de az is sikeresen zárult. Lehet, hogy másnak is föltűnt és zavarta, hogy nem lehet elite-n végigvinni, mert..., vagy csak szerencsénk volt?! <#fejvakaras>

A másik, hogy egyedül megyek a 4. pályarészen a főkonzolhoz, majd az egyik megjelenőhöz, amit behúzok - sci kari, így körülötte hullik az ellen is, meg életbe is tud maradni, egy ideig - , de a másik 4 a lobi-s, repu'-s cuccával, körülöttük halomba rakott torony és akna, nem bírja behúzni a 2. konzolt... <#falbav>