Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vicces hogy már nem is számít hogy a fegyók egyformák legyenek.
Ap dis és phaser bím legyen kardi hajó,köztük epic spiral beamek.
Mint például ennél.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.21. 16:54:05
Plata #30746:
Nincs korlátozva beam-re, mert az ágyú is energiafegyvernek számít, csak diszruptor legyen, az a lényeg!
Nálam eddig csak a kdf-es karakterek használnak diszruptort, így a kardassziai hajók "teljes" letesztelése rájuk fog hárulni a többivel legfeljebb a trait-jüket veszem csak ki.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
De ugye bímmel kéne használni meg faw-al az nekem nem gyere be.
Bár megvannak és azt mondják a spiral wave disruptor blast mókás,de nem igazán gyün be nekem ez a faw meg bímezés.
Ha csinálnék is hajót max a spiral wave blast miatt,hogy nekem mekkorát tudna critelni.
De költséges lenne ezért összerakni egy crites hajót.
Meg asszem nem is crit damage-re hanem crit chance-re kell pakolni.
Papíron egész jól mutat..., legalábbis, amíg nincs pénz a 900 lobi-s példányokra. <#fejvakaras>#fejvakaras>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
amúgy srácok próbálta már vki a fleetes arbittert a hozzá tartozol konzol szettjével (tudjátok a t5-t6-os verziókon lévő) és a cardassiai hajók konzol szettjével párosítva csak úgy robbannak az ellen tök fun 😄
link
Nem hiszem h ez lehet a végleges formája, de már így sem olyan rossz. Lesz fézer terran repu fegyó. Az biztos jobb lesz mindennél haha.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.20. 11:40:43
Jem tac és fed tac karival.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.20. 11:15:51
30%-os árengedmény a hajópakkokra!
Ezután a Jem'Hadar nagy csomag 15k zen-be fog kerülni a mostani 13k helyett (teljes ár - most, akciósan, mindössze 9,1k Zen).
Fed-es karival próbáltam kivenni a full gamma packot hátha,ere kapott egy EV suitot meg sok title-t.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.20. 08:39:14
Az első karimnak akivel kivettem a kardi hajókat még jó régen,amikor kijöttek a játék adott 4 kardi bímet.
Most kivettem másik karival,nem kapott semmit csak a hajókat.
Sőt,sima fedes karinak oda sem adja a kardi bundle-t a store,kiírja hogy transaction succes de nem kapsz semmit.
Jem hadar karinak sem adja,azzal is kipróbáltam.
Csak egyenként lehet kivenni őket,de úgy nem jár a bundle-s 4 ingyen bím.
Úgy érettem akik már voltak ezen 😊 persze olyannal én se mennék aki még nem volt csak ha van a csapatban három vagy négy ember aki már volt ha tudjátok mi a dolgotok nem számít egy-két ember . 😊
mikor a hgf öregjei voltak kolln ltzole badwolf és a többiek kb hetente vagy nem is tudom két hetente talán jó régen volt már de na szóval csináltunk 1-2 ground stf-et olyan csapattal hiányos v részleges a tudással rendelkezik
Itt is látni - ami az egész játék során hiba az összes küldetésben - , hogy jobb oldalon az elvégzendő és a már teljesített feladatok listája sosincs az aktuálisnál és harc közben vagy tudsz odagörgetni, vagy nem és "vakon repülsz".
Profibb társaknál azt látod, hogy elszaladnak, aztán vmikor jön a "nagybadabumm" és lehet a konzoloknál ügyködni - a videóban hiba, hogy nem bújik el mögéjük, mert akkor nem látja az ellenfél és nem is támadja az ott várakozót. Csakhogy a futkározás közben megcsinálnak 2-2 dolgot a 2. és a 3. pályarészen - és ez volna az egész lényege:
A 2. részben a "medence" bal oldalán (azaz "hátul"😉 a klingon csapatról levakarni az ellenfeleket, majd a normál pályán a "tőzsdéhez" vezető beugróban az oda "beszorult" elit csapatot "fölkelteni" és végigverekedni velük a börtön előtti területet a lépcsőkig - ha bezöldül a két alküldetés a jobb oldalon, csak az után szabad indítani a főkonzolt.
A 3. pályarészen jobb oldalon a "gödörben" lévő targ-letrecet kell kinyitni - ide bőven elég egy ember: ellenállás nincs - , miközben a többiek a főkonzol körül gyülekező ellent vágják le. Ez után a konzol mögötti "sarokban" kell az orion brute-val beszélni, majd a videóban is látható helyre lekísérni - ezt egyedül is el tudja végezni egy jobbképű egyén, de nem árthat segíteni neki: legalább lefoglalni az ellenfeleket a környékükön.
Ha ez is bezöldült, akkor már lehet is indítani a főkonzolt...
Az legelső, a 4. és az utolsó pályarészen nincs objective, így ezt "speedrun"-ból meg lehet oldani: egyből főkonzol és a megfelelő helyeken már csapnak is le a társak a megjelenő konzolokra - az egyorrúak ott rontják el, hogy azt hiszik ez az egész pályán így megy (normál fokozaton még igazuk is lenne, mert OTT tényleg így megy: "csak végig kell rohanni" a pályán).
A megjelenő konzolok mindig 4 fix pontban jelenhetnek meg, erre, ill. a csapattársak mozgására-helyezkedésére kell figyelni, hogy időben el lehessen érni bármelyik variációt.
Erre a pályára érdemes a személyi trait-eknél és a földi trait-eknél is a plusz mozgási sebességet adókat bekapcsolni és lehetőleg egy
Ajánlott a minél nagyobb szintű és színű ruha is, mert lehet, hogy ő lesz a "top dog"-ja az alkalmi társulatának és akkor nagyon sok "dolga" lesz az egyre sűrűsödő ellenséges tömegben...
Jó, relative joncok voltak, de semmi sem garancia a sikerre. Ugye a playerek nagy része flottában van, valszeg nem az számít hog vki flottatag e vagy sem...
Előre félek a random-tól, mert lehet, hogy teljesen hozzá nem értőkkel egészíti majd ki a csapatokat, csakhogy előbb "játszhassanak", azaz, minél előbb indulhasson újra az a 30 perc CD... <#shakehead>#shakehead>
Mert a hírben a neten az volt hogy minden 1.5x-t ad, játékon belül meg csak a shutte küldik vannak kiírva...
Persze biztosan tévedek, de CBSnek ez jó nagy reklám jelenleg. Még az is lehet h bevonz még több nabot, és majd brotherhoodon kinlódhattok velük is.. *tudom h gonosz volt asd*
Egyébként ennek kb mi értelme?
Most sem vagyok otthon,lehet este hazaérek guglival lefordítom.
Frászt.Láttam hír van kirakva hát belinkeltem,gugli nem fordította le így nem is foglalkoztam vele.