Star Trek Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mire írtam volna nekik vmi csúnyát, mind eltűnt -> nem ez lehetett az első bukásuk itt, de mégsem akarnak tanulni belőle!
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
A másik, hogy egyedül megyek a 4. pályarészen a főkonzolhoz, majd az egyik megjelenőhöz, amit behúzok - sci kari, így körülötte hullik az ellen is, meg életbe is tud maradni, egy ideig - , de a másik 4 a lobi-s, repu'-s cuccával, körülöttük halomba rakott torony és akna, nem bírja behúzni a 2. konzolt... <#falbav>#falbav>
De most újra kap.
<9/29 3:14>9/29 3:14>
Minden fullos neki,eddig az volt írva hogy nem kap több pontot mert elérte a max szintet,most eltűnt a felirat.
Vagy új spec jön vagy megint elbasztak valamit.
Nagyon erölködnek hogy kivéreztessék az emberek Zen és dilithium készleteit 😊
Hú de baromi rondák a hajók.
Gyünnek a spórák,vagy mi a szar ez má megen.
Lifetime sub sale.
Mellesleg a zen már 266.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.29. 00:08:52
Vagy a régi "vásárlójuk" le van ....-va?
Sokan használtak boxos fegyót.
Ha pénzé óhajtja tenni vki, akkor nagy kockázatot kell vállalnia, hogy a nem bound-os epic dolog el is kel majd a tőzsdén - részemről, inkább én full-ozom ki, minthogy még egy hajó árát ráfizessem az epic címkéért, de nem mindenki gondolkodik így, vagy van ilyen anyagi helyzetben...
A hajó 4 főegysége még akciókor is nyeli az up'-eszközöket, én azokat húznám föl vele: lehet, hogy "keresni" nem keresnék vele, de a kiadásaimat jócskán le tudnám faragni ezzel.
Omega up tokennel is volt aki vállalt bér up-olást.
Oda adtad neki craftolt vagy nem bound cuccot és uppolta annyi tokennel amit fizettél.
Legalább is hirdetni láttam.
De ez a token más,ebből 1 kell és azonnal mk15 epic lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.28. 14:18:52
Tudom hogy nem lehet eladni, de mondjuk ha vkinek felajánlanám hogy feluppolom vele vmi tárgyát....
Én inkább pénzt csinálnék belőle, epic dolgokat nem nagyon szoktam használni, ECvé tenném vhogy azt a párat ami van... vagy vegyek meg vmi kurrens cuccot, uppoljam maxra azt tegyem az exre? De mit?
Service sale-re piszok sok Zen-t el lehet verni, mire az acc' meg a karakterek tárhelyei úgy-ahogy kinéznek..., a decemberi give away-ek csak cseppek a tengerben: ahhoz nagyon sok szezont le kell húzni, hogy csak az utóbbiakból összejöjjön a már elfogadható helymennyiség.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.28. 14:14:56
No meg Service sale is van,igaz az nem nagy szám,de azért gondolom páran vesznek miatt zent és kari slotot vagy egyéb vackot.
De a keyring bundle az tuti veszettül fogy.
Keyring bundle cseszett jó,főleg ha még le is van akciózva.
Bánt is hogy kihagyom,de kevés a zenem és nem lehet.<#rinya>#rinya>
De amúgy is, ha lemenne 250-re, az is csak alig 10% diszkont lenne, egy 20-30%os flash salen többet kspórolunk mint ezen a főnixen.
Keyring bundle cseszett jó dolog ám,nem véletlen hogy felment a zen.
Én is vennék vagy 10 darabot ha több zenem lenne.
Október 1. és 4. között meg már esélytelen, hogy akkorát és tartósan zuhanjon a zen-árfolyam, hiszen mindenki a 250 környékére tartogatja a dili'-jét és a pénzesek már kiábrándultak addigra a dobozőrületükből.
Marad a 40k dili'-ért a nagy csomag phoenix vásárlása a Tech Upgrade Kit miatt...
Tegnap, egy rövid időre volt 263 is az árfolyam, de alig 5k mennyiséggel...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.28. 12:14:38
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2018.09.27. 22:12:35
Most jövök rá, Plata képe alapján <#worship>#worship> , hogy nem követségi, hanem laboros (pl. Console - Science - Exotic Particle Focuser Mk XII
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2018.09.27. 19:06:08
A power creep jó oldala az, hogy ma már könnyebben és olcsóbban találsz olyan, vagy annál is jobb cuccokat (hajó, konzol, stb.), amikért régen százmilliókat adtak, ha voltak egyáltalán.
A skac, egy éve 77k DPS-t mért egy dps-orientált resonating tetryon hajóval... (semmi elszívás és azzal 12k-t adott neki erre, csak a pajzsoknál), nekem a fele sebzés is elég (a legtöbb karakteremnek csak ennyije van, mégis elvagyok velük), ha a fun-faktor hozzáadja a másik részét az élménynek. (44k mk IX rare piercing tetryon ágyúkkal)
Köszönöm a segítőkész hozzászólásokat, észrevételeket, ha elkészül valaha, azért majd hírt adok az eredményeiről! <#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Jó régi kép,még csak 9 repu volt és max 60-as szint.<#hehe>#hehe>
Az engi részben az első két konzol,aceton assimilátor és a pajzsromboló konzol.
Szerettem velük álcából hülyülni.<#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.27. 18:12:07
Tac konzol részre uni konzolt rakok,úgysem fegyverrel sebez.
Van amelyiknek egyáltalán nincs tac konzolja.
Pajzs szívásnak nem sok értelme van,úgyis hamarabb lelövöd mint hogy a pajzsát leszedd.
Egyik torpedós karimnak van fent heccből pajzs destabilizátor.
Energia elszívós kari jó hecc,de nem sok szart ér.
Jelenlegi cuccaival olyan 110 all energiát szív el.
Ami poén mert az ellenség szarni sem tud,kb.
De nem ér semmit ha a csapat egy rakás szar,ha be kerülsz egy balfék csapatba hiába szedálod le az ellenséget akkor sem tudják lelőni és csak szenvedés a vége.
Full drain a kari,így aztán dps-e lófing.
Szórakozásnak jó,de csak akkor ha nem balfék teambe kerül,akkor totál szopás és marad a leave.
Drain Sci karival 30k dps akkor lesz ha tele pakolod tac konzollal és minimum epic fegyókkal.
Kivéve ha carrierbe rakod,ott már a hangár csinál annyit.
Vagy ha át skillezed gw-sre és a gw kapásból tol annyit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2018.09.27. 17:31:15
Neked is van ilyen karaktered, elfekvőben, én is szeretnék egyet, majd, ha lesz rá időm és "kedvem"...
A GW-hez más hajó kell: oda szigorúan 5 SCI-konzolhelyes és legalább egy commander-SCI-slot-os hajó kellene - előbbi a 2-3 berántó- és összepréselő konzolokért, utóbbi meg a GW III miatt. A jobbképű GW mellett meg már a területre ható torpedókon is gondolkodni kéne, hátha...
Azért az 5% proc már megfontolandó, pláne 8x - igen, biztos, hogy az ellenállás-csökkentések melletti sebzésnöveléssel is el lehet érni uezt a hatást, sőt..., de abban mi a fun, ha még egy szerény költségvetésű DPS-hajót gyártok le, amilyenje minden más karakteremnek van...
Szerintem az a minimális 30k DPS-e meglesz így is, amivel már el lehet döcögni az STO-ban.
Ha bénákat fogsz ki, akkor ahhoz amúgy is az ultramegagiga-top DPS-hajóra lenne szükséged, hogy egyedül kihúzd a csapatot a csávából, olyanom meg nem mostanság lesz..., de milyen jó is "röhögni" a szerencsétleneken, amikor egy félig agyonütöttel sem bírnak el az ex'-es/lobi-s csodajárgányukkal! <#falbav>#falbav>
Tényleg, nem akarsz egy fleet ship module-t feláldozni és egy régebbi ilyen karaktered átültetni ebbe a hajóba, hogy megoszthasd a közzel, hogy milyen jól működik ez a hajó, hátha másokat is érdekelne ez?! <#wink>#wink>
Disco eventre úgyis kell kari.
Gondom a disco kari is sci beállítottságú lesz.
Lehet specet is kap újat.
Elszívással semmiképp nem lesz dps-ed.
Ha gw-t raksz be meg hasonló sebző dolgokat akkor igen.
De ahhoz nem elszívós skillek kellenek.
Azzal gyenge lesz mint a harmat.
Hiába support.
Ha randommal mész és kifogsz egy rakás bénát nem fog érni semmit a supportolás.
Ha meg lesz bent egy erős dps akkor dettó.
Hamarabb megöli a célpontot minthogy te gyöngítenéd.
Dili süllyesztőnek jó egy ilyen kari csak.
Ez egy támogató hajó, tehát nem neki kéne a DPS-csúcsokat döntögetnie, de..., azért van rajta a 3 tac-konzolhely és lesz rajta talán ez, de ez mindenképp (úgy néz ki, hogy fed-es romulán lesz a célszemély: neki ehhez nem kell hajót vennie - a klingon hajó meg teljesen tac-irányba lett elvíve, így az az oldal nem jöhet számításba, EZZEL a hajóval), a lent említett saját konzollal egyetemben, hogy ha a helyzet megkívánja, akkor némi DPS-szerűséget is elő lehessen rántani a gépezetből. A plasmonic leech is mindenképp kipróbálásra kerül rajta.
A proc miatt nem szeretném semmivel sem keverni a fegyverzetet (ha más is lesz rajta, akkor az csak azért, mert 8x már nem bírtam nekiugrani annak a küldetésnek 😊 ), amihez - szerintem - elégséges lehet a 4 elszívó konzol (plusz a Tyken's Rift és az Energy Siphon vinné a prímet a Tachyon Beam és esetleg a Structural Analysis előtt - a Charged Particle Burst-höz kéne egy jóféle GW is, ami nem ezen a hajón valósul meg, de ettől függetlenül majd kipróbálom, hátha jójaz önmagában is - iljen háttérrel).
Ez volna most a terv..., a csapat számára nehezebben emészthető ellenfelek megpuhítása, rághatóvá tétele. De, szerintem a sztori-missziókban sem kell szégyenkeznie majd.
Viszont a sci-konzolok még mindig kérdésesek, hogy a flottások 2,5% ér-e vmit is: amióta nem adódnak össze a %-aik, azóta a metából is kikoptak... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ezt rebesgették legalább is.
Végül lesz-e és hogy mi majd kiderül.
De minden kiegnél volt.